Få svaret: Hvor godt ranker din hjemmeside på Google?

Alt SEO-arbejde begynder med SEO-analysenSøger du en gratis SEO-analyse eller en grundigere analyse, så læs mere allernederst.

Men allerførst: Hvad er en SEO-analyse, og hvorfor er den så vigtig?

Når jeg optimerer hjemmesider for og med mine kunder, begynder vi altid med at tale SEO. Og er der behov for det, laver jeg også en søgeordsanalyse.

For næsten alle de kunder, jeg arbejder for, sælger produkter, som kunderne søger efter på Google, og i sagens natur vil mine kunder gerne have alle disse kunder ind på deres hjemmeside.

Med SEO-analysen finder vi ud af, hvilke søgeord, der er de mest oplagte for kunden. Både i forhold til hvad kunden gerne vil sælge, og hvor mange der søger på de forskellige ord. Tit kan denne SEO-rapport have betydning for, hvordan hele strukturen på hjemmesiden skal være, eller hvad produkterne skal hedde, så den er vigtig. Herunder hvilke søgeord der skal bruges på salgssider, og hvilke der skal bruges på SEO-blogs.

Desværre bliver jeg også jævnligt kontaktet af kunder, der netop har fået lavet en hjemmeside – desværre uden at få lavet en SEO-analyse først. Og det er så ærgerligt. For SEO-optimering er ikke noget, vi indarbejder på hjemmesiden bagefter. Det skal tænkes ind fra starten. Og derfor skal der tit laves radikalt om på hjemmesider, der er lavet uden en grundig SEO-analyse.

SEO-analyser er også relevante ift. at følge op på, om SEO-arbejdet skrider planmæssigt fremad, og hvor der eventuelt skal sættes yderligere ind.

Uanset hvor du er i processen med din hjemmeside, vil jeg gerne give dig et billede af, hvor godt din hjemmeside performer på Google i dag, og hvad dine muligheder er.

Derfor har du nu to muligheder: En gratis SEO-analyse og en mere omfattende mod betaling:

Gratis SEO-analyse:

Du kan helt gratis få en SEO-analyse af din hjemmeside sådan her:

Send mig en liste af de søgeord, du gerne vil findes på + linket til din hjemmeside. Send gerne søgeordene renset, altså skrevet direkte ind i mailen uden dotter, anførselstegn eller andet.

Så sender jeg dig 2 SEO-rapporter.

Den ene viser, hvor mange der søger på de pågældende søgeord, og hvor godt din hjemmeside ranker på ordene i dag.

Den anden viser alle de søgeord, din side ranker på i dag, og hvilken placering du har.

Begge SEO-rapporter viser, hvordan hjemmesiden ligger på en såkaldt neutral søgning og ikke på din egen computer, der jo er præget af, at du sikkert ofte besøger din egen hjemmeside.

Med disse to SEO-rapporter i hånden ved du

  • hvilke søgeord, der er attraktive for dig at målrette dit SEO-arbejde efter
  • hvilke sider, der allerede ligger så godt på Google, at du forholdsvis let kan løfte dem op på en attraktiv placering

Betalt SEO-analyse:

Søger du forslag til hvilke søgeord, der vil være relevante for dig, kan jeg hjælpe dig med det mod betaling.

For 3.000 kroner ekskl. moms får du

  • 5-10 søgeord, som jeg finder til dig. Søgeordene matcher de ydelser du har på din hjemmeside i dag – eller som du fortæller mig, at du gerne vil findes på fremover
  • en SEO-rapport, hvor du kan se, hvor godt du allerede ligger på de pågældende søgeord og hvor mange, der søger på dem

De SEO-værktøjer, jeg selv bruger er:

  • Storybase, hvor jeg kan se, hvor mange der søger på bestemte søgeord
  • AccuRanker, hvor jeg løbende kan holde øje med, hvor godt mine kunders sider klarer sig på Google
  • Morningscore, hvor jeg får overblikket over alle ord, en hjemmeside bliver fundet på + hvor mange der søger på de pågældende søgeord

 

Du har mulighed for en gratis testperiode på alle værktøjerne.

Har du brug for et SEO-bureau?

Som SEO-tekstforfatter er min force at skrive gode SEO-tekster og at lægge den rette SEO-strategi, før jeg begynder at skrive. Altså onpage SEO. Måske har du brug for teknisk SEO eller mere avanceret hjælp fra et SEO-bureau. I så fald anbefaler jeg Daniel Hedegaard, som jeg selv har brugt siden 2021.

Søger du mere viden om søgemaskineoptimering, kan du læse min SEO-guide.

Andre har også læst:

Skriv dit søgeord og tryk ENTER