Få svaret: Hvor godt ranker din hjemmeside på Google?

Alt SEO-arbejde begynder med SEO-analysenNår jeg optimerer hjemmesider for og med mine kunder, tager jeg næsten altid udgangspunkt i en SEO-analyse.

For næsten alle de kunder, jeg arbejder for, sælger produkter, som kunderne også søger efter på Google, og i sagens natur vil mine kunder gerne have alle disse kunder ind på deres hjemmeside.

Med SEO-analysen finder vi ud af, hvilke søgeord, der er de mest oplagte for kunden. Både i forhold til hvad kunden gerne vil sælge, og hvor mange der søger på de forskellige ord. Tit kan denne SEO-rapport have betydning for, hvordan hele strukturen på hjemmesiden skal være, eller hvad produkterne skal hedde, så den er vigtig.

Desværre bliver jeg også jævnligt kontaktet af kunder, der netop har fået lavet en hjemmeside – desværre uden at få lavet en SEO-analyse først. Og det er så ærgerligt. For SEO-optimering er ikke noget, vi indarbejder på hjemmesiden bagefter. Det skal tænkes ind fra starten. Og derfor skal der tit laves radikalt om på hjemmesider, der er lavet uden en grundig SEO-analyse.

Uanset hvor du er i processen med din hjemmeside, vil jeg gerne give dig et billede af, hvor godt din hjemmeside performer på Google i dag, og hvad dine muligheder er.

Derfor har du nu to muligheder: En gratis SEO-analyse og en mere omfattende mod betaling:

Gratis SEO-analyse:

Du kan helt gratis få en SEO-analyse af din hjemmeside sådan her:

Send mig en liste af de søgeord, du gerne vil findes på + linket til din hjemmeside. Send gerne søgeordene renset, altså skrevet direkte ind i mailen uden dotter, anførselstegn eller andet.

Så sender jeg dig en SEO-rapport, hvor du både kan se, hvor mange der søger på de pågældende søgeord, og hvor godt din hjemmeside ranker på ordene i dag. Rapporten viser, hvordan hjemmesiden ligger på en såkaldt neutral søgning og ikke på din egen computer, der jo er præget af, at du sikkert ofte besøger din egen hjemmeside.

Betalt SEO-analyse:

Søger du forslag til hvilke søgeord, der vil være relevante for dig, kan jeg hjælpe dig med det mod betaling.

For 3.000 kroner ekskl. moms får du

  • 5-10 søgeord, som jeg finder til dig. Søgeordene matcher de ydelser du har på din hjemmeside i dag – eller som du fortæller mig, at du gerne vil findes på fremover
  • en SEO-rapport, hvor du kan se, hvor godt du allerede ligger på de pågældende søgeord og hvor mange, der søger på dem

De SEO-værktøjer, jeg selv bruger er:

  • Googles eget Søgeordsplanlægning. Dette SEO-værktøj er gratis, hvis du kan nøjes med intervaller for, om der er under 10, mellem 10 og 100 eller over 100 søgninger på ordet. Vil du se de præcise tal, ligesom mig, skal du have en aktiv Google Adskonto
  • AccuRanker. Et betalt SEO-værktøj, hvor jeg løbende kan holde øje med, hvor godt mine kunders sider klarer sig på Google

Har du brug for et SEO-bureau?

Som SEO-tekstforfatter er min force at skrive gode SEO-tekster og at lægge den rette SEO-strategi, før jeg begynder at skrive. Måske har du brug for teknisk SEO eller mere avanceret hjælp fra et SEO-bureau. I så fald anbefaler jeg Skjoldby & Co. De kan også hjælpe dig med Google Ads.

Søger du mere viden om søgemaskineoptimering, kan du læse min SEO-guide.

Blogbanner seo-tekster
Andre har også læst:

Skriv et svar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

Skriv dit søgeord og tryk ENTER

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Læs mere her.

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk