Liste over kunder, jeg har hjulpet med salg og markedsføring

Hvad siger kunderne?

Tino

Både hjemmeside, rådgivning og højere priser

“Da Majbritt gjorde mig opmærksom på, at SEO var en særlig opgave, vidste jeg, at jeg havde valgt den rette.

Undervejs udfordrede hun mig flere gange, og det var næsten, som om hun var med i min bestyrelse. Blandt andet sagde hun, at jeg sendte forkerte signaler med mine priser, så jeg satte prisen op med 25-30 % på de fleste ydelser, ligesom jeg også blev mere skarp i mine forretningsbetingelser.

Nu er jeg rigtig glad og stolt over min hjemmeside. Helheden ser professionel ud og matcher, hvordan jeg ser mig selv og min forretning, og den fungerer som en forlængelse af alt det andet, jeg gør i mit salgsarbejde.

Ikke bare har jeg nu nogle professionelle tekster og en opgradering af min virksomhed. Jeg kan også afkode, hvordan Majbritt har skrevet – præcist og professionelt – så jeg fremover kan kopiere metoden.”

Tino Randorf
Forretningsrådgiver, House of Randorf

kira lille

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og de fangede bare ikke læserne lige så godt. Nu bliver læserne på min hjemmeside i næsten dobbelt så lang tid, og de klikker også videre til andre sider. Det øger sandsynligheden for, at de køber noget, og den lave afvisningsprocent gavner mig også i forhold til Google.

Det var en kæmpe lettelse, at så stor en del af det grundlæggende arbejde med hjemmesiden var lavet, og jeg fik mere tid og overskud til at justere de andre detaljer med blandt andet foto og video, så den samlede hjemmeside blev bedre.

Nu er den, lige som den skal være, og jeg er så stolt over at linke til den.”

Kira Paulli Pravato
Videoproducent, Pixiweb

Rene beskåret

Folk forsvinder jo efter 3 linjer, hvis man keder dem

”Jo mindre opgaven er, jo vigtigere er det at fange læseren med et præcist budskab. Jeg har jo ikke svært ved selv at skrive 10 sider om teknik, men havde brug for hjælp til at opsummere og fremhæve essensen.
Jeg kontaktede Majbritt Lund, fordi jeg havde brug for en ekstern tekstforfatter til at stille de rette spørgsmål, fange budskabet og formulere det. Netop for at ikke-teknikere kan forstå, hvad jeg kan hjælpe med.

For folk forsvinder jo efter tre linjer, hvis man keder dem.

Det var et kæmpe plus, at Majbritt også hjalp mig med sparringen af min virksomhed og fik mig til at sætte mine timepriser op med 300 kroner. Der var ovenikøbet tid til overs til et nyt koncept.”

René Nygaard
2R DATA

Jesper-Augustinus-Glaeemose_400

Nye placeringer på Google tiltrækker flere

“Efter vi har fået en ny hjemmeside, er der kommet en rød tråd gennem vores markedsføring.

Den fanger bare på en helt anden måde og er blevet supergod. Både teksterne, som Majbritt har skrevet og den måde, den er sat op på.
Vi har fået meget lettere ved at få møder med nogen, vi ellers ikke kunne få møder med. Folk tjekker jo altid hjemmesiden.

Vores nye placeringer på Google gør, at vi tiltrækker mange flere massører end før. Det store rekrutteringsgrundlag gør, at vi nu bedre kan håndplukke de bedste massører til vores kunder.”

Jesper Glæemose
Direktør, Augustinus Care

Laila_3

Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Laila Nygaard
Nygaard Grafisk

Henrik lille 2

Ligger højt på Google og  tiltrækker den rigtige målgruppe

“Jeg er overrasket over, hvor mange, der kommenterer vores nye hjemmeside. Og den genererer væsentligt flere henvendelser end den, vi havde før.

Nu bliver vi både kontaktet af potentielle kunder og folk, der gerne vil ansættes her, fordi de kan læse på hjemmesiden, at det er en god arbejdsplads. Når vi kan ansætte nyt personale hurtigere og nemmere end før, kan vi også bedre vækste.

Da vi skulle have lavet en ny hjemmeside, var det meget vigtigt for os at få skrevet professionelle SEO-tekster, fordi vi selvfølgelig ville have flere kunder via Google. Vi valgte Majbritt, fordi hun selv lå højt på Google og var hurtig til at vende tilbage til os. Den nye hjemmeside har givet os mere, end vi forventede, og vi betragter den som en stor succes. Nu ligger vi højt på Google på vores primære ydelse, som er trappevask. Samtidig rammer teksterne vores målgruppe præcist, og det er udelukkende boligselskaber og ejerforeninger, der kontakter os.

Nu er teksterne professionelle og har call-to-actions, så det er blevet meget lettere at kontakte os.”

Henrik Bang Vedelgart
Racoon Rengøring & Ejendomsservice 

Jeg kan varmt anbefale Majbritt

”Jeg er overordentlig tilfreds med resultatet af min hjemmeside og kan varmt anbefale Majbritt Lund til alle, der har brug for holdbare, søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster.

Majbritt spurgte ind til mit virke med en række skarpe spørgsmål for at afdække, hvilke af mine kompetencer vi skulle fokusere på og hvordan vi skulle præsentere dem. Hun forfattede teksterne, som vi sammen justerede, så de ”lyder som mig” og samtidig tager det nødvendige hensyn til SEO. Majbritt gav gode råd og kom med konkrete forslag, bl.a. omkring prispolitik og fordelene ved at have en åben prisliste. Det har været en stor hjælp for mig med kvalificeret sparring.” 

Henny Jensen
Oversætter, Your Missing Link

Hanne-Kostkonsulenten-1

Hjemmesiden tjent ind på under en måned

”Efter Ina og Majbritt har lavet min nye hjemmeside bliver jeg oftere kontaktet af nye kunder, der finder min hjemmeside på Google. Jeg får flere nye kunder om ugen, der refererer til min hjemmeside. Derfor var den allerede tjent ind på under en måned, så jeg er supertilfreds med resultatet.

Valget faldt på Majbritt og Ina af to grunde:
Jeg kunne få leveret hele hjemmesiden samlet. Det gjorde, at jeg ikke skulle ind over koordineringen løbende og derfor kun skulle tage stilling til det, der havde med mig og min virksomhed at gøre. Skulle jeg have været inde over den tekniske planlægning, ville noget helt sikkert være gået tabt.

Jeg vidste, at Majbritt kunne skrive nogle gode tekster for mig, fordi jeg havde fulgt hende et stykke tid. Jeg kendte ikke Ina, men vidste, at Majbritt kun ville samarbejde med andre professionelle, så jeg var ikke i tvivl om, at hjemmesiden ville blive god.

Samtidig vidste jeg, hvor grundigt Majbritt arbejder med at ramme den rette målgruppe, og mine nye kunder fortæller også, at jeg fremstår troværdig og tillidsvækkende på hjemmesiden. Samtidig er hjemmesiden mere overskuelig og brugervenlig.

Det er mit indtryk, at den nye hjemmeside gør, at kunderne ikke skal overveje det så længe, før de bliver klar til at kontakte mig.”

Hanne Bjergskov
Kostkonsulent, kostkonsulentenhanne.dk

lise-g

30 % flere kunder og kroner

”Har blandt andet fået en opgave for Nationalbanken, der understregede, at min fine hjemmeside med de flotte referencer havde overbevist dem om, at jeg var den rette leverandør for dem.
Som mange andre kunder havde de fundet mig på Google. Det oplevede jeg aldrig før, jeg fik min nye hjemmeside.

Samtidig henviser mit netværk meget oftere til mig nu.
Det er jo nemmere for dem at sælge mig ind, når de kan linke til en professionel og overbevisende hjemmeside, hvor jeg viser den kvalitet, jeg står for.

Derfor har jeg fået en helt anden ballast. Både overfor nye kunder og overfor dem, der kender mig i forvejen.
Og jeg vil antage, at min nye hjemmeside har øget mit salg med 30 %.


Hvis du vil være sikker på, at produktet lever op til dine forventninger, så er det Majbritt og Ina, du skal hyre til at lave din hjemmeside.
Majbritt har vejledt mig til, hvordan jeg skrev gode tekster, der både solgte og blev fundet af Google, mens Ina lavede hjemmesiden.

Hver eneste gang i processen hvor jeg havde brug for input eller svar, oplevede jeg, at de svarede hurtigt og klart på mine spørgsmål.
Derfor kan du trygt overlade opgaven til Majbritt og Ina – resultatet taler for sig selv.”
 

Lise Grastrup
Grafisk facilitator, Tanke Til Streg

Version 2

Lettere for kunderne at købe hos mig nu

“Min hjemmeside var forældet, den skulle laves om, jeg orkede ikke at sætte mig ind i SEO tekster. Selvom jeg synes, jeg skriver godt, ville resultatet komme til verden for langsomt og for dårligt.

Jeg valgte at investere i et samarbejde med 2 skarpe, kompetente kvinder, der har slået hjernerne sammen omkring hjemmesider.

Majbritt Lund var hurtig med sin virtuelle pen, ramte min tone på kornet og det ovenikøbet SEO-lækkert. Der var både nye tekster, og tekster der skulle rettes til.

Ina Carmes Rigenstrup fangede hurtigt, hvad det var jeg ville signalere med hjemmesiden. Der blev ikke kun sagt “ja” men også budt ind med ideer. Når jeg ombestemte mig og fandt på nyt, blev det lynhurtigt rettet.

Resultat: En gennemarbejdet hjemmeside, hvor jeg som ekstra bonus fandt ud af, at jeg har en del produkter, som kan sælges hver for sig eller sammen. Nu er det meget nemmere for kunderne at købe hos mig.”

Lise Terp
Virksomhedskonsulent

anette b

Stor ros til et rigtig fint koncept

”Jeg er så stolt over min hjemmeside. Den matcher den kvalitet og professionalisme, jeg står for.

Majbritt er sindssygt dygtig til at skrive og ramme målgruppen. Derfor er mine tekster solide, og ordene rammer præcist. Det betyder, at teksterne er lange, for det har min målgruppe brug for.

Jeg har sparet så meget tid og så mange kræfter på, at Majbritt og Ina har koordineret internt. Hvis ikke jeg havde købt en samlet løsning, skulle jeg selv have koordineret nogle opgaver, jeg slet ikke har forstand på, og det ville have været spild af tid.

Processen med hjemmesiden har været rigtig god, fordi jeg med det samme kunne se, hvad jeg skulle tage stilling til. Det var enkelt og professionelt, og I har gjort et fantastisk stykke arbejde. ”

Anette Bornemann
Salgstræner, byBornemann

Louise red

Helt håndgribelig viden, så vi hurtigere ser resultater

“Majbritt har hjulpet os til at aflive en masse myter om Google og forstå, hvad søgemaskineoptimering går ud på.

Hun har lavet en søgeordsanalyse, som giver os helt håndgribelig viden om, hvor det kan betale sig at sætte ind. Det betyder, at vi kan komme hurtigere i gang med at skrive SEO-tekster, og dermed også, at vi hurtigere ser resultater.

Hendes rådgivning har været både kompetent og nyttig, og hun er ikke bange for at fortælle os, hvis vi er på vej i den forkerte retning.”

 Louise Thinesen Bendtsen,
Chefkonsulent, COK

Jane-Kudsk

Let at skrive SEO-tekster ud fra de rette ord

”Jeg havde prøvet at lave en søgeordsanalyse selv, men var lidt frustreret. Dels kunne jeg se, hvor godt Diabetesforeningen lå på ordet diabetes, og dem kunne jeg ikke konkurrere imod.

Dels kunne jeg ikke se de relaterede søgeord. Derfor fik jeg ikke andre forslag end de ord, jeg selv havde tænkt på. Samtidig var der kun 50, der søgte på min ydelse ”diabetes behandling”, hver måned. Men efter jeg havde snakket med Majbritt, fik jeg en helt anden forståelse for tallet 50. Nemlig at ordet ”behandling” fortæller, at kunden er meget langt i sin købsproces.

Samtidig har jeg meget stor chance for, at kunden vælger mig, fordi alt på min hjemmeside handler om diabetes.

Majbritt hjalp mig også med at dele ordene op i, hvilke der var oplagte til blogindlæg, og hvilke jeg skulle skrive salgstekster om, så det nu er let for mig at skrive SEO-tekster ud fra de rette ord.”

Jane Kudsk
Cand.techn.al , Spis dig fri

Susanne Gram_L7G9705

Fokus på målgruppe og salg

”Efter jeg har fået Majbritts kompetente feedback på mine tekster, fokuserer jeg meget mere på læseren. Majbritt har altid fokus på målgruppen, og det betyder jo meget, om et sprogkursus skal sælges til private eller til forretningsfolk.

Hele vejen igennem fokuserer hun på, at teksterne og resten af hjemmesiden skal lede kunden hen mod et køb, og at det skal være så let som muligt for læseren at blive kunde. Og hun spotter hurtigt, hvordan jeg kan fjerne fyld og unødige detaljer, så teksten bliver skarpere.

Jeg valgte Majbritt, fordi hun er troværdig, og fordi det er en fordel for mig at bruge et lille firma og have den direkte kontakt. Som direktør i sit eget firma har hun jo et stort ansvar for, at alle kunder er tilfredse.”

Susanne Gram Larsen
Kommunikationschef, Studieskolen

Et enkelt tip kan gøre den store forskel

“Vi brugte Majbrit som ekstern rådgiver til at optimere vores arbejde med PR.

PR kan være et vigtigt redskab i søgemaskineoptimering – og med Majbrits råd fik vi hul igennem til pressen til vores kunder.

Et enkelt tip kan gøre den store forskel, som i vores tilfælde.

Mangler I det sidste skub eller løbende sparring er en klippekortsløsning en rigtig god idé.”

Lasse Nielsen
SEO- og Adwords konsulent, Skjoldby & Co. ApS

Jesper-Augustinus-Glaeemose_400

Har fået helikopterblikket igen

“Jeg kontaktede Majbritt, fordi jeg gerne ville have noget medieomtale. Gerne med det samme. Og Majbritt sagde, at jeg ingen historie havde. Og selv om jeg blev irriteret på hende, havde hun jo ret.

Hun kunne snildt have taget opgaven ind og sagt, at det ville koste 12.000 kroner. Men det havde vi jo ikke fået noget ud af. Og jeg har ikke fortrudt, at vi droppede PR og på Majbritts anbefaling fik lavet en helt ny hjemmeside i stedet.

Efter vi har fået en ny hjemmeside, er der kommet en rød tråd gennem vores markedsføring. Den fanger bare på en helt anden måde og er blevet supergod.

Vi har fået meget lettere ved at få møder med nogen, vi ellers ikke kunne få møder med. Folk tjekker jo altid hjemmesiden. Jeg havde selv mistet helikopterblikket. Det har jeg fået igen.”

Jesper Glæemose
Direktør, Augustinus Care

Shila

Tænker større og mere strategisk

“Alene den første måned solgte jeg syv klippekort, og det giver en helt anden ro end at sælge enkelttimer. Derfor kan jeg holde mere fri nu og skal ikke bruge så meget energi på at tænke på pengene. Så nu har jeg mere overskud til mine klienter og kan give en bedre ydelse.

Før gav jeg tit rabatter helt uopfordret. Det er jeg holdt op med. Jeg har også fortjent en ordentlig løn og et liv, hvor jeg kan holde fri. Så nu henviser jeg til klippekortene i stedet, når nogen vil have behandlingerne billigere. Jeg vil ikke leve fra hånden til munden. Det er jo også en business.

Nu kan jeg mærke min indre ild. Min businesswoman er vågnet fra sin dvale. Jeg har fået mere mod på at tænke større og mere strategisk. Blandt andet er jeg ved at etablere en klinik inde i byen sammen med nogle andre behandlere. Det giver jo mine klienter en helt anden følelse af lækkerhed end nu, hvor jeg er i min kælder. Det vil gøre kunderne mere trygge og få mig til at se mere professionel ud.

Jeg er også begyndt at planlægge et helt år frem og ikke bare en uge. Jeg er helt tryg ved at gøre det, Majbritt siger, fordi hun er så struktureret og velforberedt.”

Shila Nielsen
Indehaver, Kranioklinikken

Peter-Amundsen_400

Gavekontoen er sat ned

”Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad min tid er værd, og hvornår jeg vil give noget gratis. Derfor fakturerer jeg meget mere, end jeg gjorde før. Jeg var simpelthen for flink og tænkte, at jeg godt lige kunne hjælpe.

Nu har jeg sat min gavekonto ned og er blevet bedre til at sige, at jeg selvfølgelig skal have betaling for min hjælp. Derfor fakturerer jeg en time for noget, der har taget 40 minutter, fordi jeg fakturerer per påbegyndte halve time. Og ingen har kommenteret på det eller klaget over det.

Jeg er også begyndt at tage mig betalt for transport. Det betalte kunderne heller ikke for før. Og det kan snildt være 5-10 timer om måneden.”

Peter Amundsen
PIVOT data

lise-g

Uden Majbritt var min virksomhed ikke, hvor den er i dag

”Da mit firma var nyt, havde jeg løbende klippekort hos Majbritt, men det har jeg ikke brug for mere.
I begyndelsen fik jeg hjælp til at definere min målgruppe, hvilket udbytte kunderne får ved at handle med mig og i særdeleshed, hvad mine ydelser skal koste.
Senere motiverede Majbritt mig til at få ny hjemmeside, og det har gjort en kæmpe forskel. Nu bliver jeg jævnligt kontaktet af kunder, der finder mig på Google og fortæller, at jeg har en flot hjemmeside. Det oplevede jeg aldrig før.
Det er også blevet meget lettere for mit netværk at sælge mig ind, fordi de har hjemmesiden at henvise til.

Majbritt underviste mig i, hvordan jeg selv skal skrive teksterne, så de både sælger og bliver fundet på Google. Så nu kan jeg selv ændre i teksterne fremover eller skrive nye, ligesom jeg kan bruge mange af hendes gode skriveråd, når jeg skriver nyhedsbreve.”

Lise Grastrup
Grafisk facilitator, Tanke Til Streg

Betina_400

Majbritt gav mig et spark

“Jeg har sat mine priser op og strammet mine forretningsbetingelser, så jeg tager mig bedre betalt for at køre ud til kunderne. Det gør, at jeg ikke længere er frustreret, når jeg kommer hjem fra en opgave, sådan som jeg tit var før. Fordi jeg fik så lidt ud af det.

Majbritt gav mig et spark og modet til at sætte prisen op. Jeg kan mærke, at jeg nu har Majbritt på skulderen, når jeg bliver spurgt til nye priser, og jeg er eksempelvis bedre til at præcisere, at transport, bro og hotel kommer oveni, når jeg skal ud at undervise. Før tænkte jeg, at det jo var mange penge for kunderne. Men nu tænker jeg, at jeg jo også har brugt mange penge selv på at blive klog på hunde.”

Betina Sabinsky
Hundetræner, Dogwise

Malene_400

Meget mere professionel

“Efter Majbritts rådgivning er jeg blevet bevidst om, hvor vigtigt det er at have et værn mod ubehagelige oplevelser, og hvordan jeg får det værn. Så nu sender jeg mine forretningsbetingelser i mine tilbud, så det er helt klart, hvad kunden får og ikke får. Når vi har rene linjer, har jeg også lettere ved at være mere skrap, hvis jeg får behov for at præcisere, hvad der ikke er en del af min service.

Nu præciserer jeg, at prisen er den samme, selv om kunden bliver forhindret i, at vi kan lave opgaven færdig, eller hvis kunden ikke kan finde det antal kilder, vi har aftalt. For jeg har jo sat tid af til det alligevel. Og kunderne protesterer ikke og er samtidig blevet mere tilfredse, fordi det er blevet så gennemskueligt, hvad de får.

Det har klart givet mig et løft, så nu føler jeg, at jeg er meget mere professionel og seriøs. Det er ikke kun kunderne, der kan stille krav til os. Vi kan også stille krav til dem. Det er vigtigt, at vi selv føler, vi er noget værd. Ellers får vi også svært ved at sælge os selv.

Samtidig har Majbritt også åbnet mine øjne for at vælge, hvem jeg skal dele min begejstring og mine bekymringer med. Så jeg søger dem, der bakker mig op i stedet for at pille mig ned, fordi de selv er bange.”

Malene Mølgaard
Journalist, Storyseller

Pernille Andersen

Sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op

“Jeg har samarbejdet med Majbritt Lund, hvor jeg som kunde har haft brug for hjælp til PR og rådgivning om pressehåndtering og strategisk kommunikation. Det er sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op og være over sagen for at nå deadlines.

Majbritt er vedholdende og går langt for sine kunder. Vores samarbejde har skabt tilfredsstillende resultater. Min læringskurve har været stejl, for Majbritt Lund vil kunden det bedste.”

Pernille Andersen
Udviklingskonsulent, Lejre Kommune

susanne-Total-Bodyzone

Rammer min målgruppe bedre nu

“Det er en kæmpe fordel, at Majbritt  er dygtig til både salgstekster, nyhedsbreve og hjemmesidetekster. For det betyder, at hun har overblikket over, hvordan teksterne hænger sammen. Det overblik har jeg også fået nu.

Samtidig er Majbritt provokerende og spørger ind – både i forhold til tekst, produkt og målgruppe. Undervejs har jeg fået så mange ahaoplevelser og ændret både tekst og ydelser, så de nu passer til mig og min målgruppe.

Før fulgte jeg en masse generelle anbefalinger om markedsføring. Men de passede hverken til mig eller min målgruppe. Nu har jeg fundet min egen stil, så jeg skriver hurtigere og samtidig rammer min målgruppe bedre og får færre afmeldinger på mit nyhedsbrev.

Jeg har været gennem en længere proces, hvor jeg har ændret en del i min mail-serie og på min hjemmeside, mens Majbritt løbende har været inde over. Hun er nem at komme i kontakt med, og hendes fleksibilitet har gjort, at jeg hurtigt har kunnet få ny sparring og komme videre, når jeg har haft brug for det. Skulle jeg have ventet i flere uger, havde jeg måske mistet gnisten, fordi selve min skriveopgave i forvejen var så stor.”

Susanne Jensen
Indehaver Total Bodyzone

Anja

Markant lettere at løse mine opgaver

”Efter Majbritt introducerede Uddannelseshuset for Kundemagnettyperne, og vi definerede kundegruppen som de blå, er mange af mine arbejdsopgaver blevet markant lettere at gå til, fordi jeg er krystalklar over, hvem jeg skriver til og hvad de tænder på.

Jeg ved for eksempel nu, at min blå målgruppe er vilde med tal, fakta og specialister, opfatter tid som lig med penge og foretrækker at modtage en overskuelig tjekliste frem for en omfattende e-bog som freebie, Det betyder bl.a., at jeg skal gå langt mere direkte til biddet i mine salgs- og webtekster, end jeg gjorde tidligere. Ikke så mange unødige fyldord. Og slet ikke noget med at ”drømme”, ”være passioneret” eller ”glæde mig til at byde dig velkommen på kursus”.

En ny verden har åbnet sig med Kundemagnet typerne, og jeg glæder mig… nå nej, jeg forventer markant effekt på bundlinjen af min nye viden.”

Anja Thybo
Ekspert i hurtiglæsning, Uddannelseshuset

anette b

Videnskab bag. Vi ved, det virker

”Selv om jeg har + 30 års erfaring med salg, kunne jeg straks se, at Kundemagneternes emotionelle kundetyper kunne noget helt særligt. Der er jo videnskab bag, så det er ikke noget, vi tror. Vi ved, det virker.

Det er meget nemmere at udvikle de rette produkter, når vi kun går efter én målgruppe. Derfor valgte jeg at begynde på Kundemagneternes certificering få måneder efter, jeg var begyndt at arbejde efter metoden.

Majbrit har skrevet teksterne til min hjemmeside, så de matcher de grønne. Derfor er der mange, der siger, at de er meget lange. Og på grund af Kundemagneterne ved jeg jo nu, at det skal de også være, fordi min målgruppe bliver trygge ved at vide, at jeg har tænkt på alle detaljerne.”

Anette Bornemann
Salgsrådgiver, byBornemann

 

Hanne-Kostkonsulenten-1

Hjemmesiden tjent ind på under en måned

”Majbritt har skrevet teksterne til min nye hjemmeside, og det, at vi begge arbejder ud fra Kundemagneternes kundetyper, gjorde både, at resultatet blev meget bedre, og at jeg ikke behøvede at forklare så meget.

Jeg ville aldrig selv have kunnet formulere så præcist, hvordan jeg gerne ville have mine tekster, eller hvem min målgruppe var. Majbritt vidste nøjagtigt, hvad hun skulle spørge om, fordi hun ved, at netop min målgruppe har brug for at lære mig at kende som person, før de køber noget. Det er især tydeligt på siden ”Om mig”.

Jeg havde overvejet, om det ville være et problem, at Majbritt er en anden type end mig selv. Men det var det ikke. Og jeg tror ikke, jeg kunne have fået et bedre resultat med en tekstforfatter, der var samme type som mig selv.

Jeg får flere nye kunder om ugen, der refererer til min hjemmeside. Derfor var den allerede tjent ind på under en måned, så jeg er supertilfreds med resultatet.”

Hanne Bjergskov
Kostvejleder, kostkonsulentenhanne.dk

Jane-Kudsk

Nu står jeg meget stærkere på markedet

“Valget faldt på Majbritt af flere grunde. Dels fordi hun både er god til at skrive SEO-tekster, der sælger, og til at undervise i det. Og dels at hun er certificeret hos Kundemagneterne.

Jeg er sikker på at Kundemagneternes model virker, og det er blevet meget nemmere at skrive, fordi modellen er så konkret.

Vi gjorde det på den måde, at Majbritt først skrev én tekst for mig. Herefter har jeg haft den som en skabelon, jeg kunne tage udgangspunkt i, når jeg skrev selv. De første tekster var forbi Majbritt et par gange, hvor jeg fik feedback, hvilket fungerede rigtig godt. Men hurtigt kunne jeg skrive selv. 

Samtidig fik Majbritt mig til at gå all in på behandling af diabetes, så jeg står meget stærkere på markedet.  Jeg skriver også hurtigere og mere målrettet nu. Både fordi jeg har valgt min retning og fordi jeg nu har en liste med gule ord til min tekst.

Jeg henviser oftere til min hjemmeside nu, fordi jeg ved, at teksten er i orden. Og det gavner selvfølgelig mit salg.”

Jane Kudsk
Kostvejleder, spisdigfri.dk

 

Shila

Kan ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme

“Kundemagneternes emotionelle kundetyper har givet mig blod på tanden til at snævre min målgruppe ind. Nu kan jeg se min læser for mig, når jeg skriver, og jeg ved, at min læser er samme type som mig. Derfor fortæller jeg meget mere om mit liv og de børn, jeg hjælper, end jeg fortæller om de kurser, jeg tager. For det er ikke så vigtigt for min målgruppe. De vil se mennesket. Ikke en robot eller en fagperson.

Jeg skriver også meget hurtigere end før, fordi jeg altid ved, hvad jeg skal skrive, og især hvilke ord jeg skal bruge. Og hvis jeg kommer til at skrive nogle fagord, kan jeg nemt se det bagefter og fjerne dem igen.

Før prøvede jeg at skrive ligesom dig, Majbritt. Men det var så unaturligt og besværligt. Efter jeg har snævret min målgruppe ind og ændret skrivestil, fremstår jeg meget mere som eksperten og kan bedre sætte mine priser op. Det havde jeg ikke turdet uden dig og Kundemagneterne.

Jeg kan slet ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme, selv om det selvfølgelig er fedt for mig. Men jeg tror, de ikke orker mere nyt, fordi de i stedet bruger så meget tid på at tage flere kurser og knokle for at få klienter i øst og vest. Det er så trist for dem, for det er så lidt, der skal til.”

Shila Nielsen
Kraioniklinikken

Bente T lille

Sparrede ny hjemmeside efter målgrupperådgivning

”Majbritt pegede hurtigt på, hvad jeg selv let kunne ændre på min hjemmeside, så jeg ikke behøvede at få lavet en ny. Det havde jeg ellers overvejet i længere tid.

Jeg havde allerede fundet retningen i min markedsføring ved at vælge hvilken af Kundemagneternes 4 typer, jeg helst ville have som kunde og målrette min markedsføring efter dem, så meget var jo i orden. Men jeg var stadig ikke tilfreds.

Majbritt kom med nogle meget præcise råd til, hvordan jeg kunne justere det sidste. Små ting som at min målgruppe ikke bruger ord som ”investering” og ”succes”. Til gengæld vil de gerne ”gøre en forskel”, og de foretrækker billeder med runde hjørner og farver i stedet for helt firkantede sorthvidbilleder.

Med Kundemagneterne får du en præcis og brugbar skabelon og ikke en masse ”Man kan jo også gøre sådan eller sådan”. Derfor er metoden så effektiv, og nu er jeg sikker på, at jeg gør det rigtige i min markedsføring.”

Bente Tromborg
Underviser

 

Stine

Kalenderen er fyldt med de rigtige kunder

“Da jeg begyndte som selvstændig, troede jeg, at jeg skulle hjælpe alle med alt, men du fik mig hurtigt til at fokusere på det, jeg er særlig god til. Nemlig at hjælpe før, under og efter en skilsmisse.

Det gør, at jeg altid ved, hvad jeg skal skrive om. Jeg ved, hvad min målgruppe gerne vil høre om, og hvordan jeg skal skrive til dem. Derfor kan jeg nu skrive et nyhedsbrev på ½ time på en god dag. Og mine klienter kan bedre se, hvorfor de skal vælge mig fremfor mine kolleger.

Samtidig er det de rette klienter, der kommer. Det betyder, at de allerede ved, hvad jeg står for, inden vi mødes. Derfor er de meget mere trygge ved mig, når de begynder her, fordi de føler, at de allerede kender mig, og vi taler samme sprog fra starten.

Jeg ved også, at ”Om mig-siden” er den vigtigste side på min hjemmeside, og at det er helt OK at vise mig selv frem som det menneske, jeg er. Jeg behøver ikke at gemme mig bag et kedeligt CV for at være professionel.

Da jeg var ny, prøvede jeg at gøre alt det, jeg kunne se, andre gjorde. Men selv om jeg var i lokalavisen to gange og forsøgte at sælge samtaler gennem deals, fik jeg ingen klienter ud af det. I dag ved jeg for eksempel, at min målgruppe hverken læser lokalaviser eller er på LinkedIn. Så nu holder jeg mig til Facebook og skriver nyhedsbreve og blogindlæg om livet før, under og efter en skilsmisse.

Havde jeg kendt til Kundemagneterne fra begyndelsen, havde jeg sparet mig selv for mange frustrationer. De har givet mig en sikkerhed, så jeg altid ved, hvad mine klienter og læsere vil have, og hvilke ord jeg skal bruge. Derfor skriver jeg ikke længere akademisk, som jeg gjorde før, men bruger i stedet ord som ”hjerte”, ”hjælpe”, ”mavefornemmelse”, ”føle” og ”mærke”. Og er jeg i tvivl om to forskellige formuleringer, kan jeg nemt se, hvilken jeg skal vælge.
Mine klienter vil have et menneske, og ikke en behandler bag et greb eller en Kloge Åge. Så nu deler jeg bare min erfaring og holder relationerne ved lige, når jeg skriver, og jeg slipper for at sælge. Selv om mine priser ligger i den øvre ende indenfor min branche, er min kalender fyldt med klienter, der betaler fuld pris eller har et klippekort.

Samtidig har jeg fået en helt anden forståelse for farver og billeder, som gør det nemt for mig at vælge billeder til facebook og min hjemmeside. Jeg ved også, at når der skal bruges et billede af mig, så skal det være et nærbillede, hvor jeg kigger direkte ind i kameraet og dermed ser mine klienter i øjnene.

At læne mig op ad Kundemagneterne sparer mig for meget tid og masser af hovedbrud. Jeg skal ikke spekulere på, om jeg har valgt at gøre det rigtige. Det ved jeg, at jeg har.”

Stine Zink
Psykoterapeut

ditte-ny-hj

Forstår at tale til SEO-begynderen

“Jeg har i min rolle af iværksætterkonsulent, efterhånden deltaget i en del SEO-arrangementer, hvor målgruppen var iværksættere og små virksomheder. Jeg synes ofte, at udfordringen har været, at indholdet blev for teknisk og komplekst, til at det var omsætteligt for deltagernes egne virksomheder.

Med den workshop vi hyrede Majbritt Lund til i Ringsted Erhverv var det anderledes. Her gik vi faktisk derfra med nogle ret forståelige værktøjer, som man kan gå direkte hjem og implementere. Majbritt forstår at tale til SEO-begynderen. Tak for et godt arrangement.”

Ditte Mørck Lichinger Jessen
Erhvervskonsulent, Ringsted Kommune

Mette Holm Møller-Rasmussen

Fik konkrete værktøjer, en ny tekst og en masse ideer

“Fremover vil det være meget lettere for mig at skrive mine egne salgstekster.
Nu har jeg noget at gå ud fra for at blive skarpere på formuleringerne. Desuden har jeg fået finjusteret min måde at strukturere mine tekster på, og det har været en virkelig øjenåbner.

Det har været godt at få nogle gode formuleringer og nogle flere ideer til at angribe arbejdet med salgstekster fra andre vinkler end de vante. Jeg er især glad for, at jeg er blevet helt skarp på min målgruppe. Så 1000 tak til dig Majbritt for at få sat gang i en masse tanker, ideer og konkrete tekster!” 

Mette Holm Møller-Rasmussen
Tekstforfatter, Memora Consulting

maj

En af de skarpeste undervisere

“Majbritt er en af de skarpeste undervisere. Hun er struktureret og går til sagen med det samme i sin undervisning – det synes jeg personligt er fuldstændig fantastisk!

Efter SEO-forløbet havde jeg det fulde overblik og kunne bare følge min trin-for-trin-handleplan og nemt lave bedre SEO-tekster til min hjemmeside.

Til dagligt arbejder jeg med online markedsføring og ved, hvor stor en betydning SEO har for at få flere kunder i butikken.”

Maj Ølting
Onlinespecialist

Marianne. lillejpg

Fik fuldstændig styr på strategien

”Søgeordsplanlægning var en rigtig øjenåbner. Dels fandt jeg et hav af emner, jeg kunne skrive om, og dels har det hjulpet mig med at fokusere i min tekst. Nu ved jeg lige præcis, hvad jeg skal skrive, og det har gjort underværker for min skrivelyst og for resultatet.

Samtidig fik jeg fuldstændigt styr på strategien bag en tekst. Altså hvornår vil jeg sælge, og hvornår vil jeg informere. Det er jo to vidt forskellige formål med en tekst. Umiddelbart efter forløbet gik jeg i gang med at skrive mange SEO-tekster, fordi det var blevet så tydeligt, hvordan jeg skulle gøre, og hvad jeg skulle skrive.”

Marianne Wettlaufer
Behandler

Regitze

Ikke bare feedback, men refleksioner og idéer

“Muligheden for professionel feedback på mine webinar-skriveøvelser var the tipping point, der gjorde, at jeg meldte mig til webinarforløbet.

Den første weekend jeg sendte min opgave til Majbritt var det med et flødesmil og i forventning om en gulvfejende hattehilsen af ros og respekt fra lærerinden.
Hold da op hvor jeg fik kam til mit hår.

De tre uger, webinaret strakte sig over, var jeg i total SEO-tilstand. Jeg drømte i SEO.
Når man får feedback fra Majbritt, får man ikke bare feedback. Man får ping-pong, refleksioner, overvejelser, idéer og en sparring, som man ikke kan andet end respektere dybt.

Majbritt er så detaljeorienteret, at det er til at få hovedpine af. Og hun er så hurtig til at komme tilbage, at man end ikke når at synke ned på laurbærrene, før man må på den igen for yderligere at fintune sin tekst.

Siden jeg uploadede min nye hjemmesidetekst og fik fiflet lidt videre i maskinrummet, har jeg haft mærkbart flere henvendelser fra nye, potentielle kunder, der kommer via googlesøgning.
Det var sliddet værd.”

Regitze Willemoes
Klinisk audiolog og tinnitusekspert

Karin N

Fuldt booket kalender efter kurset

“Det, jeg har lært hos Majbritt, vil løfte min nye hjemmeside op på et helt andet niveau i forhold til online markedsføring.
Jeg vidste ganske enkelt ikke, at der var så meget, jeg ikke vidste om at skrive tekster, der sælger. Jeg havde erfaring med at fremstille en sag på skrift, men vidste intet om at sælge.

Nu kigger jeg på websider og tænker, ’herregud, de sælger jo slet ikke’. Ikke fordi du altid skal sælge, men hvis det er det du gerne vil, er det guld værd at vide hvordan.Det, jeg har lært hos Majbritt, vil løfte min nye hjemmeside op på et helt andet niveau i forhold til online markedsføring.
Jeg vidste ganske enkelt ikke, at der var så meget, jeg ikke vidste om at skrive tekster, der sælger. Jeg havde erfaring med at fremstille en sag på skrift, men vidste intet om at sælge.

Nu kigger jeg på websider og tænker, ’herregud, de sælger jo slet ikke’. Ikke fordi du altid skal sælge, men hvis det er det du gerne vil, er det guld værd at vide hvordan.”

Karin Nilsson
Terapeut

Stine Marie Zink

Nummer 1 på Google

“Efter Majbritts webinarforløb er jeg rykket flere sider frem på Google og ligger nu på side 1 på mit vigtigste søgeord, som er “psykoterapeut Århus”.

Nu ligger det på rygraden, hvad der er vigtigt, når jeg skriver til nettet. Jeg ved lige præcis, hvad jeg skal være opmærksom på. Derfor skal jeg ikke bruge en masse energi på SEO, men kan koncentrere mig om at skrive.”

Stine Marie Zink
Terapeut

Rikke Gade

Brugbare og praktiske metoder

“Med Majbritts hjælp ligger jeg nu side 1 på Google og bliver nu automatisk eksponeret for flere kunder.

Det virker godt for mig at arbejde med egne opgaver og få Majbritts konstruktive kritik og ros tilbage.  Samtidig oplever jeg, at Majbritts forklaringer, metoder og værktøjer er lige mig! De er super brugbare og praktiske og kan overføres 100 % til min virksomhed.”

Rikke Gade
Virksomhedskonsulent, Rikkegade.com

Meget positive tilbagemeldinger

“Majbritt Lund gav et engageret foredrag til en fyldt sal af iværksættere og nye selvstændige.

Hun tog udgangspunkt i deltagernes situation og var god til at inddrage deres spørgsmål og brancher i sine eksempler.

Jeg ser det som en styrke, at hun driver sit eget firma og ved, hvad nye selvstændige bør bruge deres energi på. Vi fik meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne, og vi bruger meget gerne Majbritt som indlægsholder en anden gang.”

Anja Vorm Andersen
Erhvervskonsulent, Ishøj Kommune

3-4 gange så mange kunder

“Efter jeg har været på et af Majbritt Lunds to timers PR-kurser, har jeg været i pressen flere gange, og det har gjort en kæmpe forskel for mit firma.

Mellem jul og nytår var jeg i vores ugeavis med en historie om, hvor let nytårsforsæt lykkes og holder ind i det nye år – f.eks. at slanke sig eller holde op med at ryge. Herefter er jeg blevet kontaktet af tre til fire kunder om dagen – tidligere var det kun én om dagen.

Nu er min kalender helt fyldt op. Sådan var det ikke før. Majbritt Lund forklarede, hvilke kriterier vi skulle fokusere på, når vi kontaktede pressen. Derfor vidste jeg, at en historie om nytårsforsætter var aktuel lige op til nytår.”

Janne Lorentzen
Top Hypnose

janne-3

Nu får jeg tit kunder gennem Google

”På webinarforløbet lærte jeg ikke kun at skrive, så jeg nu bliver fundet på Google. Jeg er også blevet meget mere bevidst om at give mine læsere svar på de spørgsmål, der fik dem ind på min hjemmeside overhovedet. Så nu skriver jeg til både Google og mennesker på én gang. Og jeg synes, processen med SEO-tekster er sjov. Det er jo næsten lige så struktureret som at lægge et puslespil.

Før webinarforløbet vidste jeg ingenting om SEO og fik derfor ingen kunder gennem Google. Det gør jeg nu. Samtidig bliver jeg også kontaktet af kunder, der har reflekteret over det, jeg kan hjælpe med, før de ringer. Så er processen allerede i gang, og de går ikke op i prisen, hvilket er en kæmpe lettelse.”

Janne Andersen
Amazing Mind

WEBTEKSTER OG SEO
Tino

Både hjemmeside, rådgivning og højere priser

“Da Majbritt gjorde mig opmærksom på, at SEO var en særlig opgave, vidste jeg, at jeg havde valgt den rette.

Undervejs udfordrede hun mig flere gange, og det var næsten, som om hun var med i min bestyrelse. Blandt andet sagde hun, at jeg sendte forkerte signaler med mine priser, så jeg satte prisen op med 25-30 % på de fleste ydelser, ligesom jeg også blev mere skarp i mine forretningsbetingelser.

Nu er jeg rigtig glad og stolt over min hjemmeside. Helheden ser professionel ud og matcher, hvordan jeg ser mig selv og min forretning, og den fungerer som en forlængelse af alt det andet, jeg gør i mit salgsarbejde.

Ikke bare har jeg nu nogle professionelle tekster og en opgradering af min virksomhed. Jeg kan også afkode, hvordan Majbritt har skrevet – præcist og professionelt – så jeg fremover kan kopiere metoden.”

Tino Randorf
Forretningsrådgiver, House of Randorf

kira lille

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og de fangede bare ikke læserne lige så godt. Nu bliver læserne på min hjemmeside i næsten dobbelt så lang tid, og de klikker også videre til andre sider. Det øger sandsynligheden for, at de køber noget, og den lave afvisningsprocent gavner mig også i forhold til Google.

Det var en kæmpe lettelse, at så stor en del af det grundlæggende arbejde med hjemmesiden var lavet, og jeg fik mere tid og overskud til at justere de andre detaljer med blandt andet foto og video, så den samlede hjemmeside blev bedre.

Nu er den, lige som den skal være, og jeg er så stolt over at linke til den.”

Kira Paulli Pravato
Videoproducent, Pixiweb

Rene beskåret

Folk forsvinder jo efter 3 linjer, hvis man keder dem

”Jo mindre opgaven er, jo vigtigere er det at fange læseren med et præcist budskab. Jeg har jo ikke svært ved selv at skrive 10 sider om teknik, men havde brug for hjælp til at opsummere og fremhæve essensen.
Jeg kontaktede Majbritt Lund, fordi jeg havde brug for en ekstern tekstforfatter til at stille de rette spørgsmål, fange budskabet og formulere det. Netop for at ikke-teknikere kan forstå, hvad jeg kan hjælpe med.

For folk forsvinder jo efter tre linjer, hvis man keder dem.

Det var et kæmpe plus, at Majbritt også hjalp mig med sparringen af min virksomhed og fik mig til at sætte mine timepriser op med 300 kroner. Der var ovenikøbet tid til overs til et nyt koncept.”

René Nygaard
2R DATA

Jesper-Augustinus-Glaeemose_400

Nye placeringer på Google tiltrækker flere

“Efter vi har fået en ny hjemmeside, er der kommet en rød tråd gennem vores markedsføring.

Den fanger bare på en helt anden måde og er blevet supergod. Både teksterne, som Majbritt har skrevet og den måde, den er sat op på.
Vi har fået meget lettere ved at få møder med nogen, vi ellers ikke kunne få møder med. Folk tjekker jo altid hjemmesiden.

Vores nye placeringer på Google gør, at vi tiltrækker mange flere massører end før. Det store rekrutteringsgrundlag gør, at vi nu bedre kan håndplukke de bedste massører til vores kunder.”

Jesper Glæemose
Direktør, Augustinus Care

Laila_3

Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Laila Nygaard
Nygaard Grafisk

Henrik lille 2

Ligger højt på Google og  tiltrækker den rigtige målgruppe

“Jeg er overrasket over, hvor mange, der kommenterer vores nye hjemmeside. Og den genererer væsentligt flere henvendelser end den, vi havde før.

Nu bliver vi både kontaktet af potentielle kunder og folk, der gerne vil ansættes her, fordi de kan læse på hjemmesiden, at det er en god arbejdsplads. Når vi kan ansætte nyt personale hurtigere og nemmere end før, kan vi også bedre vækste.

Da vi skulle have lavet en ny hjemmeside, var det meget vigtigt for os at få skrevet professionelle SEO-tekster, fordi vi selvfølgelig ville have flere kunder via Google. Vi valgte Majbritt, fordi hun selv lå højt på Google og var hurtig til at vende tilbage til os. Den nye hjemmeside har givet os mere, end vi forventede, og vi betragter den som en stor succes. Nu ligger vi højt på Google på vores primære ydelse, som er trappevask. Samtidig rammer teksterne vores målgruppe præcist, og det er udelukkende boligselskaber og ejerforeninger, der kontakter os.

Nu er teksterne professionelle og har call-to-actions, så det er blevet meget lettere at kontakte os.”

Henrik Bang Vedelgart
Racoon Rengøring & Ejendomsservice 

Jeg kan varmt anbefale Majbritt

”Jeg er overordentlig tilfreds med resultatet af min hjemmeside og kan varmt anbefale Majbritt Lund til alle, der har brug for holdbare, søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster.

Majbritt spurgte ind til mit virke med en række skarpe spørgsmål for at afdække, hvilke af mine kompetencer vi skulle fokusere på og hvordan vi skulle præsentere dem. Hun forfattede teksterne, som vi sammen justerede, så de ”lyder som mig” og samtidig tager det nødvendige hensyn til SEO. Majbritt gav gode råd og kom med konkrete forslag, bl.a. omkring prispolitik og fordelene ved at have en åben prisliste. Det har været en stor hjælp for mig med kvalificeret sparring.” 

Henny Jensen
Oversætter, Your Missing Link

HJEMMESIDER
Hanne-Kostkonsulenten-1

Hjemmesiden tjent ind på under en måned

”Efter Ina og Majbritt har lavet min nye hjemmeside bliver jeg oftere kontaktet af nye kunder, der finder min hjemmeside på Google. Jeg får flere nye kunder om ugen, der refererer til min hjemmeside. Derfor var den allerede tjent ind på under en måned, så jeg er supertilfreds med resultatet.

Valget faldt på Majbritt og Ina af to grunde:
Jeg kunne få leveret hele hjemmesiden samlet. Det gjorde, at jeg ikke skulle ind over koordineringen løbende og derfor kun skulle tage stilling til det, der havde med mig og min virksomhed at gøre. Skulle jeg have været inde over den tekniske planlægning, ville noget helt sikkert være gået tabt.

Jeg vidste, at Majbritt kunne skrive nogle gode tekster for mig, fordi jeg havde fulgt hende et stykke tid. Jeg kendte ikke Ina, men vidste, at Majbritt kun ville samarbejde med andre professionelle, så jeg var ikke i tvivl om, at hjemmesiden ville blive god.

Samtidig vidste jeg, hvor grundigt Majbritt arbejder med at ramme den rette målgruppe, og mine nye kunder fortæller også, at jeg fremstår troværdig og tillidsvækkende på hjemmesiden. Samtidig er hjemmesiden mere overskuelig og brugervenlig.

Det er mit indtryk, at den nye hjemmeside gør, at kunderne ikke skal overveje det så længe, før de bliver klar til at kontakte mig.”

Hanne Bjergskov
Kostkonsulent, kostkonsulentenhanne.dk

lise-g

30 % flere kunder og kroner

”Har blandt andet fået en opgave for Nationalbanken, der understregede, at min fine hjemmeside med de flotte referencer havde overbevist dem om, at jeg var den rette leverandør for dem.
Som mange andre kunder havde de fundet mig på Google. Det oplevede jeg aldrig før, jeg fik min nye hjemmeside.

Samtidig henviser mit netværk meget oftere til mig nu.
Det er jo nemmere for dem at sælge mig ind, når de kan linke til en professionel og overbevisende hjemmeside, hvor jeg viser den kvalitet, jeg står for.

Derfor har jeg fået en helt anden ballast. Både overfor nye kunder og overfor dem, der kender mig i forvejen.
Og jeg vil antage, at min nye hjemmeside har øget mit salg med 30 %.


Hvis du vil være sikker på, at produktet lever op til dine forventninger, så er det Majbritt og Ina, du skal hyre til at lave din hjemmeside.
Majbritt har vejledt mig til, hvordan jeg skrev gode tekster, der både solgte og blev fundet af Google, mens Ina lavede hjemmesiden.

Hver eneste gang i processen hvor jeg havde brug for input eller svar, oplevede jeg, at de svarede hurtigt og klart på mine spørgsmål.
Derfor kan du trygt overlade opgaven til Majbritt og Ina – resultatet taler for sig selv.”
 

Lise Grastrup
Grafisk facilitator, Tanke Til Streg

Version 2

Lettere for kunderne at købe hos mig nu

“Min hjemmeside var forældet, den skulle laves om, jeg orkede ikke at sætte mig ind i SEO tekster. Selvom jeg synes, jeg skriver godt, ville resultatet komme til verden for langsomt og for dårligt.

Jeg valgte at investere i et samarbejde med 2 skarpe, kompetente kvinder, der har slået hjernerne sammen omkring hjemmesider.

Majbritt Lund var hurtig med sin virtuelle pen, ramte min tone på kornet og det ovenikøbet SEO-lækkert. Der var både nye tekster, og tekster der skulle rettes til.

Ina Carmes Rigenstrup fangede hurtigt, hvad det var jeg ville signalere med hjemmesiden. Der blev ikke kun sagt “ja” men også budt ind med ideer. Når jeg ombestemte mig og fandt på nyt, blev det lynhurtigt rettet.

Resultat: En gennemarbejdet hjemmeside, hvor jeg som ekstra bonus fandt ud af, at jeg har en del produkter, som kan sælges hver for sig eller sammen. Nu er det meget nemmere for kunderne at købe hos mig.”

Lise Terp
Virksomhedskonsulent

anette b

Stor ros til et rigtig fint koncept

”Jeg er så stolt over min hjemmeside. Den matcher den kvalitet og professionalisme, jeg står for.

Majbritt er sindssygt dygtig til at skrive og ramme målgruppen. Derfor er mine tekster solide, og ordene rammer præcist. Det betyder, at teksterne er lange, for det har min målgruppe brug for.

Jeg har sparet så meget tid og så mange kræfter på, at Majbritt og Ina har koordineret internt. Hvis ikke jeg havde købt en samlet løsning, skulle jeg selv have koordineret nogle opgaver, jeg slet ikke har forstand på, og det ville have været spild af tid.

Processen med hjemmesiden har været rigtig god, fordi jeg med det samme kunne se, hvad jeg skulle tage stilling til. Det var enkelt og professionelt, og I har gjort et fantastisk stykke arbejde. ”

Anette Bornemann
Salgstræner, byBornemann

RÅDGIVNING
Louise red

Helt håndgribelig viden, så vi hurtigere ser resultater

“Majbritt har hjulpet os til at aflive en masse myter om Google og forstå, hvad søgemaskineoptimering går ud på.

Hun har lavet en søgeordsanalyse, som giver os helt håndgribelig viden om, hvor det kan betale sig at sætte ind. Det betyder, at vi kan komme hurtigere i gang med at skrive SEO-tekster, og dermed også, at vi hurtigere ser resultater.

Hendes rådgivning har været både kompetent og nyttig, og hun er ikke bange for at fortælle os, hvis vi er på vej i den forkerte retning.”

 Louise Thinesen Bendtsen,
Chefkonsulent, COK

Jane-Kudsk

Let at skrive SEO-tekster ud fra de rette ord

”Jeg havde prøvet at lave en søgeordsanalyse selv, men var lidt frustreret. Dels kunne jeg se, hvor godt Diabetesforeningen lå på ordet diabetes, og dem kunne jeg ikke konkurrere imod.

Dels kunne jeg ikke se de relaterede søgeord. Derfor fik jeg ikke andre forslag end de ord, jeg selv havde tænkt på. Samtidig var der kun 50, der søgte på min ydelse ”diabetes behandling”, hver måned. Men efter jeg havde snakket med Majbritt, fik jeg en helt anden forståelse for tallet 50. Nemlig at ordet ”behandling” fortæller, at kunden er meget langt i sin købsproces.

Samtidig har jeg meget stor chance for, at kunden vælger mig, fordi alt på min hjemmeside handler om diabetes.

Majbritt hjalp mig også med at dele ordene op i, hvilke der var oplagte til blogindlæg, og hvilke jeg skulle skrive salgstekster om, så det nu er let for mig at skrive SEO-tekster ud fra de rette ord.”

Jane Kudsk
Cand.techn.al , Spis dig fri

Susanne Gram_L7G9705

Fokus på målgruppe og salg

”Efter jeg har fået Majbritts kompetente feedback på mine tekster, fokuserer jeg meget mere på læseren. Majbritt har altid fokus på målgruppen, og det betyder jo meget, om et sprogkursus skal sælges til private eller til forretningsfolk.

Hele vejen igennem fokuserer hun på, at teksterne og resten af hjemmesiden skal lede kunden hen mod et køb, og at det skal være så let som muligt for læseren at blive kunde. Og hun spotter hurtigt, hvordan jeg kan fjerne fyld og unødige detaljer, så teksten bliver skarpere.

Jeg valgte Majbritt, fordi hun er troværdig, og fordi det er en fordel for mig at bruge et lille firma og have den direkte kontakt. Som direktør i sit eget firma har hun jo et stort ansvar for, at alle kunder er tilfredse.”

Susanne Gram Larsen
Kommunikationschef, Studieskolen

Et enkelt tip kan gøre den store forskel

“Vi brugte Majbrit som ekstern rådgiver til at optimere vores arbejde med PR.

PR kan være et vigtigt redskab i søgemaskineoptimering – og med Majbrits råd fik vi hul igennem til pressen til vores kunder.

Et enkelt tip kan gøre den store forskel, som i vores tilfælde.

Mangler I det sidste skub eller løbende sparring er en klippekortsløsning en rigtig god idé.”

Lasse Nielsen
SEO- og Adwords konsulent, Skjoldby & Co. ApS

Jesper-Augustinus-Glaeemose_400

Har fået helikopterblikket igen

“Jeg kontaktede Majbritt, fordi jeg gerne ville have noget medieomtale. Gerne med det samme. Og Majbritt sagde, at jeg ingen historie havde. Og selv om jeg blev irriteret på hende, havde hun jo ret.

Hun kunne snildt have taget opgaven ind og sagt, at det ville koste 12.000 kroner. Men det havde vi jo ikke fået noget ud af. Og jeg har ikke fortrudt, at vi droppede PR og på Majbritts anbefaling fik lavet en helt ny hjemmeside i stedet.

Efter vi har fået en ny hjemmeside, er der kommet en rød tråd gennem vores markedsføring. Den fanger bare på en helt anden måde og er blevet supergod.

Vi har fået meget lettere ved at få møder med nogen, vi ellers ikke kunne få møder med. Folk tjekker jo altid hjemmesiden. Jeg havde selv mistet helikopterblikket. Det har jeg fået igen.”

Jesper Glæemose
Direktør, Augustinus Care

Shila

Tænker større og mere strategisk

“Alene den første måned solgte jeg syv klippekort, og det giver en helt anden ro end at sælge enkelttimer. Derfor kan jeg holde mere fri nu og skal ikke bruge så meget energi på at tænke på pengene. Så nu har jeg mere overskud til mine klienter og kan give en bedre ydelse.

Før gav jeg tit rabatter helt uopfordret. Det er jeg holdt op med. Jeg har også fortjent en ordentlig løn og et liv, hvor jeg kan holde fri. Så nu henviser jeg til klippekortene i stedet, når nogen vil have behandlingerne billigere. Jeg vil ikke leve fra hånden til munden. Det er jo også en business.

Nu kan jeg mærke min indre ild. Min businesswoman er vågnet fra sin dvale. Jeg har fået mere mod på at tænke større og mere strategisk. Blandt andet er jeg ved at etablere en klinik inde i byen sammen med nogle andre behandlere. Det giver jo mine klienter en helt anden følelse af lækkerhed end nu, hvor jeg er i min kælder. Det vil gøre kunderne mere trygge og få mig til at se mere professionel ud.

Jeg er også begyndt at planlægge et helt år frem og ikke bare en uge. Jeg er helt tryg ved at gøre det, Majbritt siger, fordi hun er så struktureret og velforberedt.”

Shila Nielsen
Indehaver, Kranioklinikken

Peter-Amundsen_400

Gavekontoen er sat ned

”Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad min tid er værd, og hvornår jeg vil give noget gratis. Derfor fakturerer jeg meget mere, end jeg gjorde før. Jeg var simpelthen for flink og tænkte, at jeg godt lige kunne hjælpe.

Nu har jeg sat min gavekonto ned og er blevet bedre til at sige, at jeg selvfølgelig skal have betaling for min hjælp. Derfor fakturerer jeg en time for noget, der har taget 40 minutter, fordi jeg fakturerer per påbegyndte halve time. Og ingen har kommenteret på det eller klaget over det.

Jeg er også begyndt at tage mig betalt for transport. Det betalte kunderne heller ikke for før. Og det kan snildt være 5-10 timer om måneden.”

Peter Amundsen
PIVOT data

lise-g

Uden Majbritt var min virksomhed ikke, hvor den er i dag

”Da mit firma var nyt, havde jeg løbende klippekort hos Majbritt, men det har jeg ikke brug for mere.
I begyndelsen fik jeg hjælp til at definere min målgruppe, hvilket udbytte kunderne får ved at handle med mig og i særdeleshed, hvad mine ydelser skal koste.
Senere motiverede Majbritt mig til at få ny hjemmeside, og det har gjort en kæmpe forskel. Nu bliver jeg jævnligt kontaktet af kunder, der finder mig på Google og fortæller, at jeg har en flot hjemmeside. Det oplevede jeg aldrig før.
Det er også blevet meget lettere for mit netværk at sælge mig ind, fordi de har hjemmesiden at henvise til.

Majbritt underviste mig i, hvordan jeg selv skal skrive teksterne, så de både sælger og bliver fundet på Google. Så nu kan jeg selv ændre i teksterne fremover eller skrive nye, ligesom jeg kan bruge mange af hendes gode skriveråd, når jeg skriver nyhedsbreve.”

Lise Grastrup
Grafisk facilitator, Tanke Til Streg

Betina_400

Majbritt gav mig et spark

“Jeg har sat mine priser op og strammet mine forretningsbetingelser, så jeg tager mig bedre betalt for at køre ud til kunderne. Det gør, at jeg ikke længere er frustreret, når jeg kommer hjem fra en opgave, sådan som jeg tit var før. Fordi jeg fik så lidt ud af det.

Majbritt gav mig et spark og modet til at sætte prisen op. Jeg kan mærke, at jeg nu har Majbritt på skulderen, når jeg bliver spurgt til nye priser, og jeg er eksempelvis bedre til at præcisere, at transport, bro og hotel kommer oveni, når jeg skal ud at undervise. Før tænkte jeg, at det jo var mange penge for kunderne. Men nu tænker jeg, at jeg jo også har brugt mange penge selv på at blive klog på hunde.”

Betina Sabinsky
Hundetræner, Dogwise

Malene_400

Meget mere professionel

“Efter Majbritts rådgivning er jeg blevet bevidst om, hvor vigtigt det er at have et værn mod ubehagelige oplevelser, og hvordan jeg får det værn. Så nu sender jeg mine forretningsbetingelser i mine tilbud, så det er helt klart, hvad kunden får og ikke får. Når vi har rene linjer, har jeg også lettere ved at være mere skrap, hvis jeg får behov for at præcisere, hvad der ikke er en del af min service.

Nu præciserer jeg, at prisen er den samme, selv om kunden bliver forhindret i, at vi kan lave opgaven færdig, eller hvis kunden ikke kan finde det antal kilder, vi har aftalt. For jeg har jo sat tid af til det alligevel. Og kunderne protesterer ikke og er samtidig blevet mere tilfredse, fordi det er blevet så gennemskueligt, hvad de får.

Det har klart givet mig et løft, så nu føler jeg, at jeg er meget mere professionel og seriøs. Det er ikke kun kunderne, der kan stille krav til os. Vi kan også stille krav til dem. Det er vigtigt, at vi selv føler, vi er noget værd. Ellers får vi også svært ved at sælge os selv.

Samtidig har Majbritt også åbnet mine øjne for at vælge, hvem jeg skal dele min begejstring og mine bekymringer med. Så jeg søger dem, der bakker mig op i stedet for at pille mig ned, fordi de selv er bange.”

Malene Mølgaard
Journalist, Storyseller

Pernille Andersen

Sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op

“Jeg har samarbejdet med Majbritt Lund, hvor jeg som kunde har haft brug for hjælp til PR og rådgivning om pressehåndtering og strategisk kommunikation. Det er sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op og være over sagen for at nå deadlines.

Majbritt er vedholdende og går langt for sine kunder. Vores samarbejde har skabt tilfredsstillende resultater. Min læringskurve har været stejl, for Majbritt Lund vil kunden det bedste.”

Pernille Andersen
Udviklingskonsulent, Lejre Kommune

susanne-Total-Bodyzone

Rammer min målgruppe bedre nu

“Det er en kæmpe fordel, at Majbritt  er dygtig til både salgstekster, nyhedsbreve og hjemmesidetekster. For det betyder, at hun har overblikket over, hvordan teksterne hænger sammen. Det overblik har jeg også fået nu.

Samtidig er Majbritt provokerende og spørger ind – både i forhold til tekst, produkt og målgruppe. Undervejs har jeg fået så mange ahaoplevelser og ændret både tekst og ydelser, så de nu passer til mig og min målgruppe.

Før fulgte jeg en masse generelle anbefalinger om markedsføring. Men de passede hverken til mig eller min målgruppe. Nu har jeg fundet min egen stil, så jeg skriver hurtigere og samtidig rammer min målgruppe bedre og får færre afmeldinger på mit nyhedsbrev.

Jeg har været gennem en længere proces, hvor jeg har ændret en del i min mail-serie og på min hjemmeside, mens Majbritt løbende har været inde over. Hun er nem at komme i kontakt med, og hendes fleksibilitet har gjort, at jeg hurtigt har kunnet få ny sparring og komme videre, når jeg har haft brug for det. Skulle jeg have ventet i flere uger, havde jeg måske mistet gnisten, fordi selve min skriveopgave i forvejen var så stor.”

Susanne Jensen
Indehaver Total Bodyzone

KUNDEMAGNETISK
Anja

Markant lettere at løse mine opgaver

”Efter Majbritt introducerede Uddannelseshuset for Kundemagnettyperne, og vi definerede kundegruppen som de blå, er mange af mine arbejdsopgaver blevet markant lettere at gå til, fordi jeg er krystalklar over, hvem jeg skriver til og hvad de tænder på.

Jeg ved for eksempel nu, at min blå målgruppe er vilde med tal, fakta og specialister, opfatter tid som lig med penge og foretrækker at modtage en overskuelig tjekliste frem for en omfattende e-bog som freebie, Det betyder bl.a., at jeg skal gå langt mere direkte til biddet i mine salgs- og webtekster, end jeg gjorde tidligere. Ikke så mange unødige fyldord. Og slet ikke noget med at ”drømme”, ”være passioneret” eller ”glæde mig til at byde dig velkommen på kursus”.

En ny verden har åbnet sig med Kundemagnet typerne, og jeg glæder mig… nå nej, jeg forventer markant effekt på bundlinjen af min nye viden.”

Anja Thybo
Ekspert i hurtiglæsning, Uddannelseshuset

anette b

Videnskab bag. Vi ved, det virker

”Selv om jeg har + 30 års erfaring med salg, kunne jeg straks se, at Kundemagneternes emotionelle kundetyper kunne noget helt særligt. Der er jo videnskab bag, så det er ikke noget, vi tror. Vi ved, det virker.

Det er meget nemmere at udvikle de rette produkter, når vi kun går efter én målgruppe. Derfor valgte jeg at begynde på Kundemagneternes certificering få måneder efter, jeg var begyndt at arbejde efter metoden.

Majbrit har skrevet teksterne til min hjemmeside, så de matcher de grønne. Derfor er der mange, der siger, at de er meget lange. Og på grund af Kundemagneterne ved jeg jo nu, at det skal de også være, fordi min målgruppe bliver trygge ved at vide, at jeg har tænkt på alle detaljerne.”

Anette Bornemann
Salgsrådgiver, byBornemann

 

Hanne-Kostkonsulenten-1

Hjemmesiden tjent ind på under en måned

”Majbritt har skrevet teksterne til min nye hjemmeside, og det, at vi begge arbejder ud fra Kundemagneternes kundetyper, gjorde både, at resultatet blev meget bedre, og at jeg ikke behøvede at forklare så meget.

Jeg ville aldrig selv have kunnet formulere så præcist, hvordan jeg gerne ville have mine tekster, eller hvem min målgruppe var. Majbritt vidste nøjagtigt, hvad hun skulle spørge om, fordi hun ved, at netop min målgruppe har brug for at lære mig at kende som person, før de køber noget. Det er især tydeligt på siden ”Om mig”.

Jeg havde overvejet, om det ville være et problem, at Majbritt er en anden type end mig selv. Men det var det ikke. Og jeg tror ikke, jeg kunne have fået et bedre resultat med en tekstforfatter, der var samme type som mig selv.

Jeg får flere nye kunder om ugen, der refererer til min hjemmeside. Derfor var den allerede tjent ind på under en måned, så jeg er supertilfreds med resultatet.”

Hanne Bjergskov
Kostvejleder, kostkonsulentenhanne.dk

Jane-Kudsk

Nu står jeg meget stærkere på markedet

“Valget faldt på Majbritt af flere grunde. Dels fordi hun både er god til at skrive SEO-tekster, der sælger, og til at undervise i det. Og dels at hun er certificeret hos Kundemagneterne.

Jeg er sikker på at Kundemagneternes model virker, og det er blevet meget nemmere at skrive, fordi modellen er så konkret.

Vi gjorde det på den måde, at Majbritt først skrev én tekst for mig. Herefter har jeg haft den som en skabelon, jeg kunne tage udgangspunkt i, når jeg skrev selv. De første tekster var forbi Majbritt et par gange, hvor jeg fik feedback, hvilket fungerede rigtig godt. Men hurtigt kunne jeg skrive selv. 

Samtidig fik Majbritt mig til at gå all in på behandling af diabetes, så jeg står meget stærkere på markedet.  Jeg skriver også hurtigere og mere målrettet nu. Både fordi jeg har valgt min retning og fordi jeg nu har en liste med gule ord til min tekst.

Jeg henviser oftere til min hjemmeside nu, fordi jeg ved, at teksten er i orden. Og det gavner selvfølgelig mit salg.”

Jane Kudsk
Kostvejleder, spisdigfri.dk

 

Shila

Kan ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme

“Kundemagneternes emotionelle kundetyper har givet mig blod på tanden til at snævre min målgruppe ind. Nu kan jeg se min læser for mig, når jeg skriver, og jeg ved, at min læser er samme type som mig. Derfor fortæller jeg meget mere om mit liv og de børn, jeg hjælper, end jeg fortæller om de kurser, jeg tager. For det er ikke så vigtigt for min målgruppe. De vil se mennesket. Ikke en robot eller en fagperson.

Jeg skriver også meget hurtigere end før, fordi jeg altid ved, hvad jeg skal skrive, og især hvilke ord jeg skal bruge. Og hvis jeg kommer til at skrive nogle fagord, kan jeg nemt se det bagefter og fjerne dem igen.

Før prøvede jeg at skrive ligesom dig, Majbritt. Men det var så unaturligt og besværligt. Efter jeg har snævret min målgruppe ind og ændret skrivestil, fremstår jeg meget mere som eksperten og kan bedre sætte mine priser op. Det havde jeg ikke turdet uden dig og Kundemagneterne.

Jeg kan slet ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme, selv om det selvfølgelig er fedt for mig. Men jeg tror, de ikke orker mere nyt, fordi de i stedet bruger så meget tid på at tage flere kurser og knokle for at få klienter i øst og vest. Det er så trist for dem, for det er så lidt, der skal til.”

Shila Nielsen
Kraioniklinikken

Bente T lille

Sparrede ny hjemmeside efter målgrupperådgivning

”Majbritt pegede hurtigt på, hvad jeg selv let kunne ændre på min hjemmeside, så jeg ikke behøvede at få lavet en ny. Det havde jeg ellers overvejet i længere tid.

Jeg havde allerede fundet retningen i min markedsføring ved at vælge hvilken af Kundemagneternes 4 typer, jeg helst ville have som kunde og målrette min markedsføring efter dem, så meget var jo i orden. Men jeg var stadig ikke tilfreds.

Majbritt kom med nogle meget præcise råd til, hvordan jeg kunne justere det sidste. Små ting som at min målgruppe ikke bruger ord som ”investering” og ”succes”. Til gengæld vil de gerne ”gøre en forskel”, og de foretrækker billeder med runde hjørner og farver i stedet for helt firkantede sorthvidbilleder.

Med Kundemagneterne får du en præcis og brugbar skabelon og ikke en masse ”Man kan jo også gøre sådan eller sådan”. Derfor er metoden så effektiv, og nu er jeg sikker på, at jeg gør det rigtige i min markedsføring.”

Bente Tromborg
Underviser

 

Stine

Kalenderen er fyldt med de rigtige kunder

“Da jeg begyndte som selvstændig, troede jeg, at jeg skulle hjælpe alle med alt, men du fik mig hurtigt til at fokusere på det, jeg er særlig god til. Nemlig at hjælpe før, under og efter en skilsmisse.

Det gør, at jeg altid ved, hvad jeg skal skrive om. Jeg ved, hvad min målgruppe gerne vil høre om, og hvordan jeg skal skrive til dem. Derfor kan jeg nu skrive et nyhedsbrev på ½ time på en god dag. Og mine klienter kan bedre se, hvorfor de skal vælge mig fremfor mine kolleger.

Samtidig er det de rette klienter, der kommer. Det betyder, at de allerede ved, hvad jeg står for, inden vi mødes. Derfor er de meget mere trygge ved mig, når de begynder her, fordi de føler, at de allerede kender mig, og vi taler samme sprog fra starten.

Jeg ved også, at ”Om mig-siden” er den vigtigste side på min hjemmeside, og at det er helt OK at vise mig selv frem som det menneske, jeg er. Jeg behøver ikke at gemme mig bag et kedeligt CV for at være professionel.

Da jeg var ny, prøvede jeg at gøre alt det, jeg kunne se, andre gjorde. Men selv om jeg var i lokalavisen to gange og forsøgte at sælge samtaler gennem deals, fik jeg ingen klienter ud af det. I dag ved jeg for eksempel, at min målgruppe hverken læser lokalaviser eller er på LinkedIn. Så nu holder jeg mig til Facebook og skriver nyhedsbreve og blogindlæg om livet før, under og efter en skilsmisse.

Havde jeg kendt til Kundemagneterne fra begyndelsen, havde jeg sparet mig selv for mange frustrationer. De har givet mig en sikkerhed, så jeg altid ved, hvad mine klienter og læsere vil have, og hvilke ord jeg skal bruge. Derfor skriver jeg ikke længere akademisk, som jeg gjorde før, men bruger i stedet ord som ”hjerte”, ”hjælpe”, ”mavefornemmelse”, ”føle” og ”mærke”. Og er jeg i tvivl om to forskellige formuleringer, kan jeg nemt se, hvilken jeg skal vælge.
Mine klienter vil have et menneske, og ikke en behandler bag et greb eller en Kloge Åge. Så nu deler jeg bare min erfaring og holder relationerne ved lige, når jeg skriver, og jeg slipper for at sælge. Selv om mine priser ligger i den øvre ende indenfor min branche, er min kalender fyldt med klienter, der betaler fuld pris eller har et klippekort.

Samtidig har jeg fået en helt anden forståelse for farver og billeder, som gør det nemt for mig at vælge billeder til facebook og min hjemmeside. Jeg ved også, at når der skal bruges et billede af mig, så skal det være et nærbillede, hvor jeg kigger direkte ind i kameraet og dermed ser mine klienter i øjnene.

At læne mig op ad Kundemagneterne sparer mig for meget tid og masser af hovedbrud. Jeg skal ikke spekulere på, om jeg har valgt at gøre det rigtige. Det ved jeg, at jeg har.”

Stine Zink
Psykoterapeut

UNDERVISNING
ditte-ny-hj

Forstår at tale til SEO-begynderen

“Jeg har i min rolle af iværksætterkonsulent, efterhånden deltaget i en del SEO-arrangementer, hvor målgruppen var iværksættere og små virksomheder. Jeg synes ofte, at udfordringen har været, at indholdet blev for teknisk og komplekst, til at det var omsætteligt for deltagernes egne virksomheder.

Med den workshop vi hyrede Majbritt Lund til i Ringsted Erhverv var det anderledes. Her gik vi faktisk derfra med nogle ret forståelige værktøjer, som man kan gå direkte hjem og implementere. Majbritt forstår at tale til SEO-begynderen. Tak for et godt arrangement.”

Ditte Mørck Lichinger Jessen
Erhvervskonsulent, Ringsted Kommune

Mette Holm Møller-Rasmussen

Fik konkrete værktøjer, en ny tekst og en masse ideer

“Fremover vil det være meget lettere for mig at skrive mine egne salgstekster.
Nu har jeg noget at gå ud fra for at blive skarpere på formuleringerne. Desuden har jeg fået finjusteret min måde at strukturere mine tekster på, og det har været en virkelig øjenåbner.

Det har været godt at få nogle gode formuleringer og nogle flere ideer til at angribe arbejdet med salgstekster fra andre vinkler end de vante. Jeg er især glad for, at jeg er blevet helt skarp på min målgruppe. Så 1000 tak til dig Majbritt for at få sat gang i en masse tanker, ideer og konkrete tekster!” 

Mette Holm Møller-Rasmussen
Tekstforfatter, Memora Consulting

maj

En af de skarpeste undervisere

“Majbritt er en af de skarpeste undervisere. Hun er struktureret og går til sagen med det samme i sin undervisning – det synes jeg personligt er fuldstændig fantastisk!

Efter SEO-forløbet havde jeg det fulde overblik og kunne bare følge min trin-for-trin-handleplan og nemt lave bedre SEO-tekster til min hjemmeside.

Til dagligt arbejder jeg med online markedsføring og ved, hvor stor en betydning SEO har for at få flere kunder i butikken.”

Maj Ølting
Onlinespecialist

Marianne. lillejpg

Fik fuldstændig styr på strategien

”Søgeordsplanlægning var en rigtig øjenåbner. Dels fandt jeg et hav af emner, jeg kunne skrive om, og dels har det hjulpet mig med at fokusere i min tekst. Nu ved jeg lige præcis, hvad jeg skal skrive, og det har gjort underværker for min skrivelyst og for resultatet.

Samtidig fik jeg fuldstændigt styr på strategien bag en tekst. Altså hvornår vil jeg sælge, og hvornår vil jeg informere. Det er jo to vidt forskellige formål med en tekst. Umiddelbart efter forløbet gik jeg i gang med at skrive mange SEO-tekster, fordi det var blevet så tydeligt, hvordan jeg skulle gøre, og hvad jeg skulle skrive.”

Marianne Wettlaufer
Behandler

Regitze

Ikke bare feedback, men refleksioner og idéer

“Muligheden for professionel feedback på mine webinar-skriveøvelser var the tipping point, der gjorde, at jeg meldte mig til webinarforløbet.

Den første weekend jeg sendte min opgave til Majbritt var det med et flødesmil og i forventning om en gulvfejende hattehilsen af ros og respekt fra lærerinden.
Hold da op hvor jeg fik kam til mit hår.

De tre uger, webinaret strakte sig over, var jeg i total SEO-tilstand. Jeg drømte i SEO.
Når man får feedback fra Majbritt, får man ikke bare feedback. Man får ping-pong, refleksioner, overvejelser, idéer og en sparring, som man ikke kan andet end respektere dybt.

Majbritt er så detaljeorienteret, at det er til at få hovedpine af. Og hun er så hurtig til at komme tilbage, at man end ikke når at synke ned på laurbærrene, før man må på den igen for yderligere at fintune sin tekst.

Siden jeg uploadede min nye hjemmesidetekst og fik fiflet lidt videre i maskinrummet, har jeg haft mærkbart flere henvendelser fra nye, potentielle kunder, der kommer via googlesøgning.
Det var sliddet værd.”

Regitze Willemoes
Klinisk audiolog og tinnitusekspert

Karin N

Fuldt booket kalender efter kurset

“Det, jeg har lært hos Majbritt, vil løfte min nye hjemmeside op på et helt andet niveau i forhold til online markedsføring.
Jeg vidste ganske enkelt ikke, at der var så meget, jeg ikke vidste om at skrive tekster, der sælger. Jeg havde erfaring med at fremstille en sag på skrift, men vidste intet om at sælge.

Nu kigger jeg på websider og tænker, ’herregud, de sælger jo slet ikke’. Ikke fordi du altid skal sælge, men hvis det er det du gerne vil, er det guld værd at vide hvordan.Det, jeg har lært hos Majbritt, vil løfte min nye hjemmeside op på et helt andet niveau i forhold til online markedsføring.
Jeg vidste ganske enkelt ikke, at der var så meget, jeg ikke vidste om at skrive tekster, der sælger. Jeg havde erfaring med at fremstille en sag på skrift, men vidste intet om at sælge.

Nu kigger jeg på websider og tænker, ’herregud, de sælger jo slet ikke’. Ikke fordi du altid skal sælge, men hvis det er det du gerne vil, er det guld værd at vide hvordan.”

Karin Nilsson
Terapeut

Stine Marie Zink

Nummer 1 på Google

“Efter Majbritts webinarforløb er jeg rykket flere sider frem på Google og ligger nu på side 1 på mit vigtigste søgeord, som er “psykoterapeut Århus”.

Nu ligger det på rygraden, hvad der er vigtigt, når jeg skriver til nettet. Jeg ved lige præcis, hvad jeg skal være opmærksom på. Derfor skal jeg ikke bruge en masse energi på SEO, men kan koncentrere mig om at skrive.”

Stine Marie Zink
Terapeut

Rikke Gade

Brugbare og praktiske metoder

“Med Majbritts hjælp ligger jeg nu side 1 på Google og bliver nu automatisk eksponeret for flere kunder.

Det virker godt for mig at arbejde med egne opgaver og få Majbritts konstruktive kritik og ros tilbage.  Samtidig oplever jeg, at Majbritts forklaringer, metoder og værktøjer er lige mig! De er super brugbare og praktiske og kan overføres 100 % til min virksomhed.”

Rikke Gade
Virksomhedskonsulent, Rikkegade.com

Meget positive tilbagemeldinger

“Majbritt Lund gav et engageret foredrag til en fyldt sal af iværksættere og nye selvstændige.

Hun tog udgangspunkt i deltagernes situation og var god til at inddrage deres spørgsmål og brancher i sine eksempler.

Jeg ser det som en styrke, at hun driver sit eget firma og ved, hvad nye selvstændige bør bruge deres energi på. Vi fik meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne, og vi bruger meget gerne Majbritt som indlægsholder en anden gang.”

Anja Vorm Andersen
Erhvervskonsulent, Ishøj Kommune

3-4 gange så mange kunder

“Efter jeg har været på et af Majbritt Lunds to timers PR-kurser, har jeg været i pressen flere gange, og det har gjort en kæmpe forskel for mit firma.

Mellem jul og nytår var jeg i vores ugeavis med en historie om, hvor let nytårsforsæt lykkes og holder ind i det nye år – f.eks. at slanke sig eller holde op med at ryge. Herefter er jeg blevet kontaktet af tre til fire kunder om dagen – tidligere var det kun én om dagen.

Nu er min kalender helt fyldt op. Sådan var det ikke før. Majbritt Lund forklarede, hvilke kriterier vi skulle fokusere på, når vi kontaktede pressen. Derfor vidste jeg, at en historie om nytårsforsætter var aktuel lige op til nytår.”

Janne Lorentzen
Top Hypnose

janne-3

Nu får jeg tit kunder gennem Google

”På webinarforløbet lærte jeg ikke kun at skrive, så jeg nu bliver fundet på Google. Jeg er også blevet meget mere bevidst om at give mine læsere svar på de spørgsmål, der fik dem ind på min hjemmeside overhovedet. Så nu skriver jeg til både Google og mennesker på én gang. Og jeg synes, processen med SEO-tekster er sjov. Det er jo næsten lige så struktureret som at lægge et puslespil.

Før webinarforløbet vidste jeg ingenting om SEO og fik derfor ingen kunder gennem Google. Det gør jeg nu. Samtidig bliver jeg også kontaktet af kunder, der har reflekteret over det, jeg kan hjælpe med, før de ringer. Så er processen allerede i gang, og de går ikke op i prisen, hvilket er en kæmpe lettelse.”

Janne Andersen
Amazing Mind

Skriv dit søgeord og tryk ENTER