Susanne Gram_L7G9705

Fordel med et lille firma

“Vi har brugt Majbritt Lund i flere år. Med et klippekort på 50 timer har jeg ro i maven. Nu ved jeg, at jeg får løst mange opgaver til en fornuftig pris.

Majbritt har altid fokus på målgruppen, og det betyder jo meget, om et sprogkursus skal sælges til private eller til forretningsfolk.

Hele vejen igennem fokuserer hun på, at teksterne og resten af hjemmesiden skal lede kunden hen mod et køb, og at det skal være så let som muligt for læseren at blive kunde.

Jeg valgte Majbritt, fordi hun er troværdig, og fordi det er en fordel for mig at bruge et lille firma og have den direkte kontakt. Som direktør i sit eget firma har hun jo et stort ansvar for, at alle kunder er tilfredse.”

Susanne Gram Larsen
Kommunikationschef, Studieskolen

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Og når jeg sælger effektivitet, skal sproget jo matche det. Derfor er der heller ikke noget sniksnak.

Nu har hjemmesiden en struktur, så det er let for kunderne at finde rundt: 1:1-forløb, kurser, bag om og referencer på hver sin underside. Samtidig kan jeg meget bedre dele relevante links og styre, at folk lander på de rette undersider. Blandt andet når jeg skriver opslag på LinkedIn.

Majbritt er nem at samarbejde med og vanvittig dygtig til at skrive, samtidig med at hun udfordrede mig. Især det sidste er vigtigt for os ejerledere, for vi har jo ikke nogen at sparre med in house.”

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

vivi freqens

Færdig med at skyde med spredehagl

“Jeg fik en stor sidegevinst, da Majbritt skrev mine hjemmesidetekster. Nemlig en afklaring af min egen målgruppe, så nu er jeg færdig med at skyde med spredehagl, og stilen på hele hjemmesiden er mere clean. Jeg havde ikke troet, at den del ville få så stor betydning.

Måske kunne jeg selv bedre lide den gamle stil, men det handler jo om min målgruppe. Skulle jeg have skrevet selv, ville jeg ikke have skrevet nok om, hvad jeg kunne, og teksterne ville ikke sælge. Men tekster skal jo have en vis længde for at blive fundet af Google, og allerede få uger efter siden var blevet publiceret, lå jeg på side 1 med hele to ord.

Jeg tror også, at det sælger bedre, at kunderne kan se detaljeret, hvad jeg kan. Selv de kunder, der har fået mig anbefalet, bliver jo også påvirket af de gode tekster.

Mange selvstændige prøver at lave deres markedsføring selv, og de får jo ofte en midlertidig løsning. Netop fordi jeg selv er grafiker, kunne jeg ikke finde på at skrive teksterne selv. For jeg ved jo, at vi, der arbejder med markedsføring, har hver vores kompetencer. Og på længere sigt er det jo godt givet ud, for nu har jeg en hjemmeside, der kan arbejde for mig mange år frem.”

Vivi Høy Frølich
Grafiker, Freqens

Susan_Murphy

Tydeligt, hvorfor kunderne skal vælge mig

”Jeg fik lavet en helt ny hjemmeside og skiftede firmanavn samtidig, fordi jeg fremover vil supplere mine bureaukunder med flere firmakunder. Det krævede en anden markedsføring, og jeg ville gerne betale for, at det blev gjort ordentligt – og på én gang.

Nu er budskabet skåret helt ind til benet, og det er blevet tydeligt for kunderne, hvorfor de skal vælge mig.  Majbritt fik fat i en masse fordele, vi kunne slå på, og jeg ville aldrig have kunnet skrive teksterne lige så godt selv – eller have haft modet til det. 

Resultatet er blevet rigtig godt, og teksterne afspejler mig både som person og fagperson, og jeg har fået meget ros for hjemmesiden. Den er struktureret, og det er tydeligt for kunderne, hvordan et samarbejde foregår, og det er vigtigt for netop min målgruppe.

Alle kan kalde sig oversætter. Og mange oversættere er bange for at snævre deres felt ind, fordi de frygter at gå glip af kunder. Men jeg tjener mere ved, at jeg tør sige, hvad jeg er god til. Det gør det også lettere for kunderne at huske mig mange år frem. Og det speciale fremgår tydeligt af den nye hjemmeside.”

Susan Murphy Lamprecht
Oversætter, MURPHY TECHNICAL TEXT

Lone Lings_0006

4 store nye, kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme. De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge. 

Før Majbritt begyndte at skrive, holdt vi en turbodag, hvor vi planlagde strukturen for hjemmesiden.

Vi gennemgik hvilke søgeord, min nye hjemmeside skulle SEO-optimeres mod, og hvilke ydelser der skulle skrives ind på den. Uden så grundig en strategi havde jeg ikke turdet investere tid og penge i hjemmesiden efterfølgende, og den grundighed har sparet mig for mange konsulentkroner og tid bagefter. Hvis vi ikke havde haft tiden til det, havde jeg formentlig også valgt nogle forkerte søgeord, som eksempelvis ”indretning”. Men med det ord skulle jeg konkurrere mod store firmaer, og samtidig ville jeg tiltrække de forkerte kunder. I stedet valgte vi de mere præcise og snævre søgeord. Så selv om færre søger på ”kontorindretning” og ”klinikindretning”, er det bedre søgeord, fordi jeg går efter erhvervslivet.

Fordi Majbritt kender min kundetype så godt, kunne hun skrive teksterne præcist. Nu rammer de ikke mig, men mine kunder, og det er jo det, de skal. Blandt andet har hun skrevet meget tydeligt, hvordan jeg løser opgaverne, og hvad kunderne skal. Og den proces gennemgår jeg nu også i telefonen, hvis der er brug for det.

Jeg har fået øjnene op for værdien af at outsource og bruge min tid der, hvor jeg tjener penge i stedet for at skrive hjemmesidetekster selv. På en god dag tror man måske at man kan selv. Men det tager jo lang tid og giver heller ikke det samme resultat.”

Lone Lings
Rumdesigner, Implacement

tine

Solgte en ny hjemmeside efter en uge

“En uge efter min nye hjemmeside blev lanceret, solgte jeg en hjemmeside og en vedligeholdelsesaftale til en kunde, der tidligere havde takket nej, men han var blevet overbevist om, at jeg skulle løse opgaven, på grund af hjemmesiden.

Min nye hjemmeside gør, at kunderne bedre kan se, hvem jeg er, og at jeg driver en seriøs virksomhed. Blandt andet fordi jeg har skrevet mine kunders sikkerhed ind i mine hostingaftaler, og fordi teksterne er så gennemtænkte, er der ikke noget at tage fejl af. Undervejs blev jeg tvunget til at tage stilling til, præcis hvad kunderne kunne forvente i samarbejdet med mig. Det har klart gjort mig mere professionel.

Mens vi arbejdede med hjemmesiden, kom jeg også tættere på min målgruppe. Selv om jeg indledningsvis syntes, at det var irriterende at indsnævre min målgruppe, er jeg nu glad for, at jeg har besluttet mig for, hvilke kunder jeg primært vil gå efter. Nu har jeg truffet en velovervejet beslutning, og jeg kan lettere ramme én type end skyde med spredehagl, som jeg gjorde før.

Så jeg fik, hvad jeg havde brug for og mere til, og jeg har kun ændret meget lidt i teksterne. Nu fremstår jeg professionel, hjælpsom og venlig. Og flere har allerede givet udtryk for, at de kan se, at det er mig.

Fra min tid på bureau ved jeg, at det grafiske design, som jeg selv kan levere, ikke er noget værd uden gode tekster og overskrifter. Så da jeg blev selvstændig, vidste jeg, at jeg ville købe hjælp til teksterne, og at jeg ville vente, til jeg havde råd til at hyre den bedste.

Jeg stillede ikke spørgsmål ved, at Majbritt var sine penge værd, for jeg havde hørt flere steder fra, at hun var god. Hun kunne både rådgive mig om den rette kundetype, lave en SEO-analyse og skrive fantastiske SEO-tekster. Alt det, jeg synes er vigtigt, under én hat.

Med klippekortet kunne jeg få den rådgivning, jeg havde brug for undervejs, og jeg kunne selv holde øje med, hvor lang tid jeg havde tilbage, og vælge, hvordan jeg ville bruge tiden. Og fordi jeg kunne bruge klippekortet fleksibelt, kunne vi også drøfte flere aspekter af min virksomhed undervejs. Eksempelvis hvad jeg skulle skrive ind i mine handelsbetingelser.”

Tine Appel
Webdesigner, Appel Design

Tino

Både hjemmeside, rådgivning og højere priser

“Da Majbritt gjorde mig opmærksom på, at SEO var en særlig opgave, vidste jeg, at jeg havde valgt den rette.

Undervejs udfordrede hun mig flere gange, og det var næsten, som om hun var med i min bestyrelse. Blandt andet sagde hun, at jeg sendte forkerte signaler med mine priser, så jeg satte prisen op med 25-30 % på de fleste ydelser, ligesom jeg også blev mere skarp i mine forretningsbetingelser.

Nu er jeg rigtig glad og stolt over min hjemmeside. Helheden ser professionel ud og matcher, hvordan jeg ser mig selv og min forretning, og den fungerer som en forlængelse af alt det andet, jeg gør i mit salgsarbejde.

Ikke bare har jeg nu nogle professionelle tekster og en opgradering af min virksomhed. Jeg kan også afkode, hvordan Majbritt har skrevet – præcist og professionelt – så jeg fremover kan kopiere metoden.”

Tino Randorf

Kira portræt (002)

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.

Selv om jeg stort set ikke selv gør noget i forhold til Google, ligger flere af mine attraktive søgeord på side et, og jeg sælger for 70-80.000 kroner til nye kunder, der finder mig på Google. Hvert år. Og de er meget tæt på at købe, når de ringer.

Jeg leverer klassiske videoer, som kunderne kan have glæde af i mange år – og ikke eksperimenterende videoer, der ”spræller”. Det afspejler teksterne nu. Derfor ved kunderne, hvad de køber og bliver tilfredse.

Det var en kæmpe lettelse, at så stor en del af det grundlæggende arbejde med hjemmesiden var lavet, og jeg fik mere tid og overskud til at justere de andre detaljer med blandt andet foto og video, så den samlede hjemmeside blev bedre.”

Kira Paulli
Videoproducent, Pixiweb

Rene beskåret

Folk forsvinder jo efter 3 linjer, hvis man keder dem

”Jo mindre opgaven er, jo vigtigere er det at fange læseren med et præcist budskab. Jeg har jo ikke svært ved selv at skrive 10 sider om teknik, men havde brug for hjælp til at opsummere og fremhæve essensen.
Jeg kontaktede Majbritt Lund, fordi jeg havde brug for en ekstern tekstforfatter til at stille de rette spørgsmål, fange budskabet og formulere det. Netop for at ikke-teknikere kan forstå, hvad jeg kan hjælpe med.

For folk forsvinder jo efter tre linjer, hvis man keder dem.

Det var et kæmpe plus, at Majbritt også hjalp mig med sparringen af min virksomhed og fik mig til at sætte mine timepriser op med 300 kroner. Der var ovenikøbet tid til overs til et nyt koncept.”

René Nygaard
2R DATA

Jesper-Augustinus-Glaeemose_400

Nye placeringer på Google tiltrækker flere

“Efter vi har fået en ny hjemmeside, er der kommet en rød tråd gennem vores markedsføring.

Den fanger bare på en helt anden måde og er blevet supergod. Både teksterne, som Majbritt har skrevet og den måde, den er sat op på.
Vi har fået meget lettere ved at få møder med nogen, vi ellers ikke kunne få møder med. Folk tjekker jo altid hjemmesiden.

Vores nye placeringer på Google gør, at vi tiltrækker mange flere massører end før. Det store rekrutteringsgrundlag gør, at vi nu bedre kan håndplukke de bedste massører til vores kunder.”

Jesper Glæemose
Direktør, Augustinus Care

Laila_3

 Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Laila Nygaard
Nygaard Grafisk

Kåre

 Skulle have hyret Majbritt fra start

”Jeg har kendt Majbritt siden 2012, så jeg vidste, at hun var den bedste. Det tænker jeg stadig, selv om hun ikke er billig. Men nu har jeg investeret i en kvalitetshjemmeside, der kan arbejde for mig i mange år. Det skulle jeg have gjort fra starten, for så havde jeg forkortet en lang, tung proces til et forløb på omkring en måned. Inkl. opsætning hos grafikeren.

Jeg havde været i kontakt med firmaer, der sagde, at de kunne lave en hel hjemmeside til 5.000 kroner. Men jeg tror ikke, at de kunne have lavet hjemmesiden meget bedre end mig selv. Og når man ikke betaler for kvalitet, glemmer man jo hurtigt, hvad man har sparet. Og man har stadig den dårlige kvalitet.

Det er en fordel med en tekstforfatter, der både arbejder med hjemmesider og nyhedsbreve, for det gør det lettere for mig at få den samme røde tråd og ramme målgruppen præcist gennem al min markedsføring. Så nu hvor hjemmesiden er færdig, er vi gået i gang med en freebie, så jeg kan få læsere til mit nyhedsbrev.

Majbritt er jo møgirriterende og udfordrer mig hele tiden. Også i forhold til hvad min freebie skal handle om. Så nu laver jeg en freebie om, hvordan seniorer kan løbe børnebørnene trætte. Det er en bedre ide end mit første forslag, og samtidig rammer vi målgruppen rigtig godt.”

Kåre Sundmark
Foredragsholder

Dorthe_Søgaard

Købsprocessen blev forkortet med Majbritts tekster

“På få uger skrev Majbritt 7 tekster til min hjemmeside. Det ville have taget alt for lang tid for mig selv at skrive dem.

Og på den her måde kom teksterne ud og arbejde for mig med det samme. Både i forhold til at sælge mig via hjemmesiden og i forhold til at blive fundet af Google. Og de spiller sammen og linker til hinanden. Samtidig kan jeg bruge skrivestilen som skabelon, nu hvor jeg selv skriver SEO-optimerede blogindlæg.

Jeg kan mærke, at potentielle kunder ikke længere stiller spørgsmål ved min baggrund, som de gjorde før, fordi det står så tydeligt på hjemmesiden.

Samtidig går der nu kortere tid, fra de viser interesse, til de beder om et konkret tilbud, så jeg kan jo se, at de lange tekster virker for min målgruppe. Ligesom Majbritt sagde at de ville gøre.”

Dorthe Søgaard
Ledelseskonsulent, evocon

Susie beskåret

Majbritt pralede på mine vegne, og nu siger hjemmesiden WOW

“I dag fremstår jeg i højere grad både seriøs og erfaren, og tekst, billeder og grafik arbejder sammen.

Før havde jeg en hjemmeside, hvor jeg selv havde skrevet teksterne, og den sagde bare ikke WOW, som min nye hjemmeside gør. Jeg havde ikke selv tænkt, at det var nødvendigt at få en til at skrive mine tekster, men jeg fik Majbritt anbefalet, og det var med god grund. Jeg ville aldrig selv have kunnet skrive teksterne lige så skarpt.

Majbritt fangede essensen og foldede den ud, så jeg nu virker mere hardcore. I jantelovens Danmark kan det være svært at beskrive sig selv som ekspert, men mine kunder vil have en konsulent med ekspertstatus, så det skal jeg jo have. Det var meget nemmere for mig at acceptere, at Majbritt pralede på mine vegne i teksterne, end hvis jeg skulle gøre det selv, for jeg ville have været mere beskeden.

Majbritt skrev blandt andet, at jeg leverer ”excellente resultater” og har uddybet, hvordan min profil er unik i Danmark. Nu møder jeg mine kunder i deres øjenhøjde, samtidig med at jeg er tro mod mig selv.

Før vi gik i gang, undrede jeg mig over, hvor lang tid Majbritt estimerede til opgaven. Men det var jo en hel proces, hvor vi indledte med at lægge en strategi, og det var guld værd. Derfor undrer jeg mig ikke mere over tidsforbruget.”

Susie Wagner
Indehaver, Infocura

Jeg kan varmt anbefale Majbritt

”Jeg er overordentlig tilfreds med resultatet af min hjemmeside og kan varmt anbefale Majbritt Lund til alle, der har brug for holdbare, søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster.

Majbritt spurgte ind til mit virke med en række skarpe spørgsmål for at afdække, hvilke af mine kompetencer vi skulle fokusere på og hvordan vi skulle præsentere dem. Hun forfattede teksterne, som vi sammen justerede, så de ”lyder som mig” og samtidig tager det nødvendige hensyn til SEO. Majbritt gav gode råd og kom med konkrete forslag, bl.a. omkring prispolitik og fordelene ved at have en åben prisliste. Det har været en stor hjælp for mig med kvalificeret sparring.” 

Henny Jensen
Oversætter, Your Missing Link

En fordel, at Majbritt ikke er teknisk

“Da jeg snakkede med Majbritt første gang, var jeg i tvivl, om hun kunne skrive teksterne for mig, fordi det, jeg laver, er så nørdet. Men jeg kunne høre på de spørgsmål, hun stillede mig, at hun forstod essensen. Nu hvor vi næsten er færdige, synes jeg, at det ser rigtig fint ud, og jeg tror ikke, at nogen kunne have gjort det bedre.

Havde jeg skrevet selv, var teksterne blevet meget mere tekniske. Og mange af mine kunder er jo ikke lige så specialiserede som jeg selv. Majbritt skrev mine tekster på baggrund af grundige interviews, så det nu er tydeligt for andre specialister, at jeg kan løse de helt tunge opgaver, samtidig med at de knap så specialiserede kunder også kan forstå, hvad jeg kan hjælpe med.

Jeg tænker, at det ligefrem var en fordel, at Majbritt ikke havde den tekniske forståelse, for hun skrev kun, hvad der var relevant for målgruppen. Mens hun interviewede mig, kom jeg til at tænke grundigt over min egen virksomhed. Hun stillede nogle gode spørgsmål, og jeg blev igen og igen overrasket over mine egne svar. Blandt andet spurgte hun meget ind til min grundighed, fordi det er noget af det, min målgruppe vægter højt. Derfor er jeg selv begyndt at italesætte, hvor grundigt jeg arbejder, når jeg taler med nye kunder.”

Svenne Krap
Indehaver, Kracon ApS

Pia-Stender_3Dimensioner_

Skrivetiden skal ses i lyset af nye kunder

“Netop den her tekst er rigtig vigtig for mig, fordi jeg er Danmarks førende specialist på mit område, og teksten gør mig synlig på Google.
Jeg vidste godt, at det ville tage lang tid at skrive den tekst. Og jeg havde ikke regnet med, at vi kom så langt, som vi gjorde.

Majbritt gjorde teksten spiselig for ikke-fagpersoner, og hun gjorde det skidegodt. Undervejs kom jeg med info og kommenterede, hvad hun skrev, og jeg afkodede skrivemetoden, så jeg nu kan bruge den selv.

Det var helt befriende og en fantastisk god proces, fordi vi kun fokuserede på én opgave.

Vi fandt søgeord – både til den her tekst og til kommende blogindlæg. Og jeg lærte, hvordan jeg skal skrive SEO-tekster, så jeg både sælger til min målgruppe og bliver fundet af Google.

Så efter turbodagen vidste jeg, hvordan jeg skulle skrive teksten færdig, fordi jeg kunne se strukturen, og hvad der skulle stå hvor. De redskaber, jeg fik, kan jeg bruge fremover, når jeg skal til at skrive resten af teksterne til min hjemmeside. Derfor ved jeg, at jeg ikke længere kommer til at skubbe mine skriveopgaver.

Den tid, jeg nu har brugt på teksten, skal jo ses i lyset af alle de kommende opgaver, samtidig med at kunderne fremover vil være længere fremme i deres købsproces, når de ringer til mig, fordi teksten besvarer mange af deres spørgsmål.”

 

Pia Stender
CAD-specialist, 3dimensioner

Lone Lings_0006

Ny kunde til 14.000 hver måned + ny webstrategi

“Det var sindssygt effektivt at have en hel dag i stedet for flere enkeltsessioner. Og selv om det var med ”vind i håret”, var der plads til fordybelse og dialog, så alle de gode ideer nåede at lande, fordi vi blev i processen.

Vi nåede meget mere, end jeg havde regnet med: Vi gennemgik, hvilke søgeord min nye hjemmeside skulle SEO-optimeres efter, og hvilke ydelser der skulle skrives ind på den.

Uden så grundig en strategi havde jeg ikke turdet investere tid og penge i hjemmesiden efterfølgende, og den grundighed har sparet mig for mange konsulentkroner og tid bagefter.

Hvis vi ikke havde haft tiden til det, havde jeg formentlig også valgt nogle forkerte søgeord, som eksempelvis ”indretning”. Men med det ord skulle jeg konkurrere mod store firmaer, og samtidig ville jeg tiltrække de forkerte kunder. I stedet valgte vi de mere præcise og snævre søgeord. Så selv om færre søger på ”kontorindretning” og ”klinikindretning”, er det bedre søgeord, fordi jeg går efter erhvervslivet.

Og de første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den. Så den grundige rådgivning var bestemt prisen for turbodagen værd. Men det ved man selvfølgelig ikke, hvis man ikke har prøvet det før.

Derudover nåede vi at gennemskrive hele hjemmesiden for et kontorfællesskab, jeg har.

Da jeg delte linket til den opdaterede hjemmeside på LinkedIn, fik jeg lejet kontoret ud med det samme. Det er 14.000 kroner hver måned, som jeg stort set ikke har noget arbejde med. Og fordi min målgruppe er de trofaste kunder, har jeg nu en venteliste.

Jeg vil til enhver tid booke en turbodag igen og anbefaler den til alle, der vil vækste. For efter turbodagen er jeg vækstet i begge mine virksomheder.”

Lone Lings
Rumdesigner, Implacement

sascha lille

Vidste præcis, hvad jeg skulle efter turbodagen

“Turbodagen gav meget mere end 6 enkeltsessioner. Jeg fik et samlet boost og blev tvunget til at træffe nogle vigtige beslutninger. Samtidig var det en sjælden luksus at få 1:1-sparring en hel dag.
Meget er nemmere, når andre tager én gennem de vigtige beslutninger, og jeg brugte min turbodag på både at definere min målgruppe og at få lagt en plan for min markedsføring. Vi brugte flere timer på at afklare, hvilken målgruppe jeg skulle gå efter, og den grundighed betød også, at jeg aldrig har været i tvivl om mit valg bagefter.

Hvis ikke vi havde haft så god tid, havde jeg sikkert følt mig presset til at tage stilling hurtigere, og så var jeg måske kommet i tvivl.

Majbritt skitserede for mig, hvordan min situation ville være, alt efter hvilken målgruppe jeg valgte. Undervejs skrev hun flittigt på tavlen, så det blev systematisk for mig, hvad jeg skulle overveje.

Hun sagde også, at den kundetype, jeg valgte, var den, hun selv havde mindst erfaring med, og det var så ærligt og professionelt. For det betyder jo, at jeg måske vælger en anden rådgiver senere i min proces, selv om jeg var meget tilfreds med Majbritt og turbodagen.

Før jeg gik hjem, spurgte hun mig, hvornår jeg ville løse de forskellige opgaver, og hvem der skulle hjælpe mig. Derfor vidste jeg, præcis hvad jeg skulle.”

Sascha Amarasinha
Strategisk kommunikationsrådgiver, Respond

Kitt

Fik mere ud af turbodagen end at tage på kursus

”Min plan var at bruge turbodagen på min markedsføring, særligt hjemmesiden og mine nyhedsbreve. Men undervejs fangede Majbritt, at jeg også havde brug for rådgivning i forhold til min forretning, så det nåede vi også.

Havde vi ikke sat en hel dag af, kan jeg frygte, at vi ikke ville have nået alle de ekstra ting. Eksempelvis nåede vi også at gennemgå mine priser og mine produkter. Majbritt anbefalede mig at tilbyde 30 minutters gratis introsamtale, og det i sig selv har jeg nu fået flere nye kunder på.

Før jeg købte min turbodag, var jeg lidt usikker på, hvordan det ville være at sidde sammen med Majbritt en hel dag, fordi hun er så effektiv. Men jeg tænkte, at det var det værd i forhold til alternativet: Tog jeg i stedet på kursus, ville jeg ikke få den samme dialog og fokus på netop min forretning. Og købte jeg i stedet kortere sessioner, ville jeg formentlig have taget dem alle per telefon, fordi jeg bor på Fyn.

Undervejs foreslog Majbritt flere gange, at vi gik ind i emner, jeg slet ikke havde tænkt på. Så skrev hun emnet på tavlen, så vi kunne fokusere på det, vi aktuelt talte om, og samtidig huskede de nye punkter senere på dagen. Og fordi vi havde en hel dag sammen, var der god tid til, at vi kunne nå at samle trådene og alle de gode ideer.”

Kitt Kongstad
Behandler, Trivselskompagniet

Louise red

Turbodagen fungerede som et kickoff

“Vi fik en fælles tilgang og et fælles sprog, som man ikke får på samme måde ved at have to timer her og to timer der.

Det var meget nemmere at referere til noget, vi tidligere havde snakket om, end hvis ”tidligere” havde været for flere uger siden. Samtidig faldt mange af ”SEO-brikkerne” på plads, ved at vi kunne gennemgå de samme ting fra flere vinkler i løbet af dagen.

I en virksomhed, der tilbyder mere end 1.000 kurser, er det en større opgave at gøre hjemmesiden mere sælgende.

Vi skulle lægge en omfattende SEO-strategi for, hvor vi brugte de attraktive søgeord mest strategisk, samtidig med at det er komplekst at skulle lære at skrive salgstekster og SEO-tekster på én gang.

Undervejs havde jeg og en kollega en turbodag på Majbritts kontor, og det fungerede rigtig godt, fordi vi alle tre kunne gå i dybden. Indledningsvis gennemgik Majbritt, hvad vi skulle fokusere på, når vi skrev vores tekster. Efterfølgende skrev vi alle tre på hver vores tekst og kunne trække på hinanden undervejs.

Turbodagen fungerede som et kick off i processen, og vi var forpligtet til at slukke vores telefoner og lade være med at svare på mails. Og så var der det lavpraktiske i, at vi kun skulle komme én gang, og at vi ikke skulle bruge tid på at opsummere, hvor vi kom fra.”

Louise Thinesen Bendtsen,
Chefkonsulent COK

tine

Den forandring, jeg havde brug for

“På turbodagen gennemgik vi hele min forretning. Både mine samarbejdsaftaler, hvilke produkter jeg tjente penge på, min SEO-strategi, og hvordan strukturen på min nye hjemmeside skulle være.
Det betød, at jeg nu har udviklet nye produkter og sat pris på, at rådgivning nu er en ydelse, kunderne kan købe, og ikke noget, alle bare får. Efterfølgende skrev Majbritt teksterne til min hjemmeside, og det er helt tydeligt, at hun kender mig og min virksomhed godt, for det kan man læse i teksterne. De er virkelig skrevet til mig.

Turbodagen gav den forandring i min virksomhed, som jeg havde brug for. Det var en luksus at bruge en hel dag på, hvad jeg kan gøre, for at min virksomhed vokser, og for at jeg fremover kan hjælpe mine kunder bedre.”

Tine Appel
Webdesigner,  Appel Design

Lise Terp close up

Både helikopterblik og detaljer

“Undervejs i min bogproces havde jeg en turbodag hos Majbritt. Det var rigtig godt for processen, for det betød, at vi begge to sad og koncentrerede os om bogen.

Vi kunne både bevare helikopterblikket og gå ned i detaljerne. Vi slap for at skrive frem og tilbage. Og det gav et fokus og en fremdrift, som vi aldrig ville have opnået med to timer hist og pist, hvor vi ikke ville kunne huske, hvad vi talte om sidst.”

Lise Terp
Virksomhedskonsulent og konfliktmægler

Nær perfekt

“Turbodagen var nær perfekt og blev startskuddet til min nye hjemmeside.

Vi lagde en strategi for min markedsføring og valgte søgeord til hjemmesiden, og jeg brugte også dagen på at vurdere, om Majbritt ville være den rette tekstforfatter for mig. Mit fag er kringlet, så jeg var i tvivl. Men jeg tænkte, at hvis hun ikke skulle skrive for mig, ville jeg jo stadig have fået min nye strategi. Den kunne jeg enten bruge selv eller give til en anden tekstforfatter.

I løbet af dagen kunne jeg se for mig, at vi ville kunne fortsætte samarbejdet. For jeg kunne se, hvad Majbritt kunne gøre, og hvad jeg skulle gøre, og jeg vidste, hvad det cirka ville koste.”

Svenne Krap
Indehaver, Kracon ApS

Nina

I dybden – uden afbrydelser

“Jeg er så glad for at jeg valgte turbodagen i stedet for et klippekort, som jeg også havde overvejet. For turbodagen gjorde, at vi kunne gå i dybden i nogle emner. Havde jeg i stedet booket 3 x 2 timer, ville vi blive afbrudt hele tiden, og jeg ville blive påvirket af alt muligt andet mellem vores møder.

Det var rigtig godt, at vi havde god tid og kunne justere programmet løbende. For det viste sig, at jeg havde valgt forkert kundetype. Derfor havde jeg haft svært ved at kommunikere rent.

Nu har jeg valgt den kundetype, jeg selv er, og det er meget nemmere at bruge de rette ord i mine tekster.

Det har hele tiden været min intention, at udvikle et stort all-inclusive produkt til 40 eller 50.000 kroner, på et tidspunkt. Og fordi jeg sad en hel dag med ”højt til loftet”, blev jeg klar til at lave det produkt snart. På længere sigt vil jeg måske kun have det ene produkt, så jeg kan tage færre små-opgaver ind og fokusere på det der skaber størst værdi for mine kernekunder.

Endeligt nåede vi også at gennemskrive min forside, og nu kan se konkret, hvordan jeg også kan skrive mine andre tekster. Så turbodagen var hver en krone værd. Majbritt har banet den vej, jeg skal gå, og nu tager jeg det step op ad. Og jeg er kommet til den erkendelse, at jeg er min pris værd.”

Nina Sandhøj
Grafisk designer, Sandhøj Studio

Cornelius Olesen 2016 farve

Meget hurtigere, end hvis jeg selv skulle skrive

“Jeg fortalte. Majbritt skrev. Jeg korrigerede. Hun skrev videre. Og jeg er overrasket over, hvor hurtigt hun fangede, hvad jeg sagde. Det gik meget hurtigere, end hvis jeg selv havde skrevet hele teksten fra start – for at få feedback – for at fortsætte med at skrive.

Bagefter havde jeg et godt oplæg, og det var let at rette og tilføje detaljer, så teksten blev helt færdig.

Nu skriver jeg efter en anden struktur: Indledning. Uddybning af læserens problem. Løsning. Hvad skal læseren gøre nu?

Og den skabelon kan jeg bruge til resten af vores tekster. Så jeg har lært en masse af at være med i skriveprocessen. Derfor skriver jeg anderledes nu, fordi jeg er blevet bevidst om, at mange af læserne ikke nødvendigvis kender os eller vores fagord særlig godt.”

Cornelius Olesen
Ingeniør, i2R A/S

Jane 2021

Solgte for 111.000 kroner gennem mails

Selv om jeg nu er blevet meget bedre til at sælge gennem nyhedsbreve og kan genbruge meget af det, jeg har lært, vil jeg stadig have Majbritt ind over næste gang.

Hun er skarp, og hver gang vi har gennemgået mine nyhedsbreve, er hun kommet med mange pointer på kort tid. Og selv enkelte guldkorn kan jo være det hele værd.

Eksempelvis sagde en af mine case-personer, at hun var holdt op med at sove til middag. Her foreslog Majbritt, at jeg spurgte ind til, hvor længe hun plejede at sove. Og det var en god, konkret detalje at få med i citatet

Oprindeligt ville jeg have sendt nyhedsbrevene mere koncentreret over en kortere periode. Men min målgruppe kan godt lide, at tingene foregår stille og roligt, og det er en proces for dem at komme frem til, at de skal med på forløbet. Så ved at forlænge kampagneperioden fik de bedre tid til at overveje det.

Det gjorde en kæmpe forskel, at vi lagde hele strategien på én gang. For derfor kunne vi bevidst begynde kampagnen med cases, der kvalte de blødere forbehold som ”jeg er sikkert ikke målgruppen”, og afslutte med det afgørende forbehold, som prisen klart er.

Normalt aftaler jeg med mine kunder, at jeg kan bruge sætninger fra deres evalueringer i min markedsføring. Den her gang interviewede jeg dem i stedet, og det gav ekstra meget, at jeg havde planlagt specifikt, hvilket forbehold jeg skulle spørge ind til. Fremover vil jeg løbende notere forbeholdene, når jeg opdager dem, så jeg er bedre forberedt til kommende kampagner.”

Jane Kudsk
Cand.techn.al., Spis dig fri

Mikael

Flere besøgende og kunder på bare 3 måneder

”Før jeg fik lavet min søgeordsanalyse, omtalte jeg tre forskellige filmtyper på samme side.

Nu har jeg tre forskellige sider: Profilfilm, reklamefilm og produktfilm. Tre forskellige tekster, der tiltrækker forskellige kunder. Jeg fokuserer på et søgeord ad gangen og besvarer de spørgsmål, der hører sammen med søgeordet.

På den måde bliver det meget lettere at skrive om det, jeg laver, hvilket ellers godt kan være svært for en selv. Og flere af ordene har jeg allerede en side 1-placering på.

SEO og nyhedsbreve har givet 30 % flere besøgende og flere kunder i løbet af tre måneder.”

Mikael Johnsen
Videoproducent og indehaver, Click Film

Marlene red

10 timers arbejde på en times rådgivning

“Jeg hyrede Majbritt til rådgivning om søgemaskineoptimering ift. vores nye hjemmeside, og resultatet er blevet supergodt.

Hun kommer hurtigt til pointen og strukturerer samtalen effektivt. Derfor anbefaler jeg hende til alle, der vil udover rampen nu.

Majbritt styrer samtalen med sætninger som ”Jeg hører, at I vil … Det kan I gøre sådan og sådan.” Eller ”Der er de og de spilleregler, så hvis du vil A, så skal du …”.

Hun er også god til at planlægge, hvordan vi bruger tiden rigtigt. Eksempelvis spurgte hun, om der var behov for, at vi gennemgik mine søgeord en gang til, hvilket der ikke var, og så kunne vi gå videre med næste skridt. Og vi nåede 10 timers arbejde på én time, fordi Majbritt hele tiden skar de irrelevante spørgsmål væk.

Jeg er så glad for, at jeg nu selv har lært at skrive SEO-tekster, der rammer vores kunder på det ønskede sted i deres kunderejse – i stedet for at hyre Majbritt til at gøre det.

For nu har jeg fået en opskrift, jeg kan skrive tekster efter fremover, og jeg kan udfordre mine kolleger, når de skriver – eller forklare dem, hvorfor vi har skrevet, som vi har, på hjemmesiden.

Eksempelvis i.f.t. hvornår en oplysning er relevant.

Hvis jeg havde været på et kursus, skulle jeg først lære og så lave øvelser. Og efter kurset kunne jeg så begynde at skrive teksterne til vores hjemmeside. Nu løste jeg mine opgaver, mens jeg lærte. Derfor var det så effektivt.

Mens Majbritt gav mig feedback på mine tekster, kom hun med input til ord og formuleringer på baggrund af, hvad jeg havde sagt. Derfor kunne jeg redigere mine egne tekster, mens vi snakkede sammen, og sad ikke med en masse lapper, jeg skulle bruge tid på at handle på bagefter. Efter samtalen arbejdede jeg videre ud fra den feedback, jeg havde fået, og så gennemgik vi den nye version af teksten.

Nu er der meget mere fokus på kundernes udbytte og hvad de faktisk kan købe af os. Eksempelvis havde jeg skrevet, at kunderne kunne booke tid til en snak. Men min målgruppe har ikke tid til ”en snak”. De skal loves noget mere konkret.

Jeg har også fået en fast værktøjskasse med ord og sætninger, der er målrettet mine kunders verden, som jeg kan bruge i mange forskellige tekster. Og de metoder jeg har lært, kan jeg også bruge fremover.”

Marlene Nybro Thomsen,
Marketing and communications manager, Alexandra Instituttet

Liseterp180x180

Helt andre resultater end forventet p.g.a. bogen

Jeg købte Majbritts rådgivning, fordi hun specifikt har erfaring med bøger og freebies. Så jeg vidste, at jeg ikke ville fungere som prøvekanin. Samtidig kan jeg lide hendes måde at arbejde på.

Der er no bullshit, og hun har ikke spildt mine penge på at hyggesnakke. I stedet har hun udelukkende givet mig kompetent rådgivning om indhold, sprog og struktur og alt det, der ligger uden om selve manuskriptet, så bogen nu lever online.

Uden Majbritts rådgivning og erfaring var min bog aldrig blevet færdig. Og hvis jeg havde fået den færdig selv, ville den ikke vise den kvalitet, jeg står for. Selv om Majbritt havde fortalt mig på forhånd, at det var en stor opgave, er det jo svært at overskue arbejdsmængden og processen, når man ikke har prøvet det før.

Min bog har givet mig mange flere og helt andre resultater, end jeg kunne have forestillet mig.

Blandt andet er jeg blevet hyret ind til at undervise Pharmadanmark og DI i konflikthåndtering – baseret på bogen.

Samtidig købte DI bogen til et af deres medlemsnetværk, der består af 70 HR-medarbejdere. Det alene gør, at min bog og mit navn nu kommer ud til hele 70 firmaer, uden at jeg skal gøre noget.

Nu ligger den også og arbejder for mig i Polyteknisk Boghandel på DTU og i Bog og Idé, ligesom jeg er blevet en del af GoLearns undervisningsunivers, hvor jeg underviser på et onlinekursus om konflikthåndtering. Endeligt er ENNEAGRAMSTEDET ApS begyndt at forære bogen til deres kursister, og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole underviser ud fra den, så bogen har klart styrket min ekspertstatus.

Oprindeligt skulle bogen udelukkende have fungeret som en freebie, men den blev så godt modtaget, at jeg hurtigt besluttede mig for også at få den udgivet på tryk – både på dansk og engelsk. Så nu bliver den læst over hele verden.

Det er blandt andet Majbritts fortjeneste, for hun blev ved med at påpege, hvor vigtigt det var, at alting blev lavet professionelt. Og det er meget lettere for mig at vise bogen frem og kontakte boghandlere og andre, nu hvor jeg ved, at alting er i orden. Det er helt sikkert også en af grundene til, at den er blevet taget så godt imod.

En af de største fordele ved at have Majbritt med som rådgiver var, at hun fik mig til at blive mere skarp på min målgruppe og kun fokusere på ledere, selv om alle andre også sagtens kan have glæde af bogen.

Det kan man både se på sproget og indholdet. Samtidig bliver det tydeligere for lederne, at jeg er særlig god til netop at hjælpe dem med konflikthåndtering.

En anden fordel var, at Majbritt vidste fra starten af, hvad vi skulle tage stilling til. Eksempelvis hvordan e-bogen kunne udgives, hvordan kapitlerne skulle struktureres, og hvordan jeg kunne begynde at forberede min markedsføring, allerede mens jeg skrev.”

Lise Terp
Konfliktmægler og virksomhedskonsulent

Dorthe_Søgaard

Skulle have kontaktet Majbritt for længe siden

”Jeg havde tænkt længe, at når jeg var klar, ville jeg kontakte Majbritt. Jeg var ikke i tvivl om, at hun var den rette til at hjælpe mig med mine tekster, for jeg ved, at hun både har styr på SEO og på at ramme målgruppen på samme tid.

Men jeg var nervøs for, at det ville kræve meget arbejde fra mig selv, fordi jeg har mange tekster, jeg gerne ville have ændret på. Blandt andet troede jeg, at jeg skulle til at skrive en masse, før vi overhovedet kunne gå i gang.

Derfor indledte vi med at lægge en prioriteret plan. Her talte vi blandt andet om min freebie, som nu helt bevidst er skubbet til senere.

Det, jeg arbejder på nu, er at skrive SEO-optimerede blogindlæg. De tekster er meget kortere end en freebie, og jeg kan løbende blogge ved siden af mine andre opgaver, så det er forholdsvis let at gå til.

Havde jeg vidst tidligere, at vi kunne arbejde på den måde, kunne vi være startet for længe siden. Og så havde jeg haft et stort forspring – både i forhold til de attraktive placeringer på Google og med relevant indhold til mulige kunder.

Klippekortet giver mig en stor fleksibilitet i min skriveproces. Både fordi jeg kan booke et grundigt, fysisk møde på flere timer eller tage en kort snak i telefonen, og fordi jeg selv kan vælge, hvilke opgaver jeg vil bruge det på.

Mange af de markedsføringsråd, jeg tidligere har hørt, har været generelle råd, der ikke tog udgangspunkt i min målgruppe. Eksempelvis siger mange, at ens salgstekster skal være korte, fordi ingen vil læse så meget. Men Majbritt har jo helt styr på min målgruppe.

Og mine kunder har behov for mange detaljer, for at de bliver trygge og får lyst til at købe noget. Så hvis jeg havde fulgt anbefalingerne om korte tekster, ville jeg have spildt en masse tid på at skrive, og teksterne ville jo ikke have virket.

Nu er jeg helt bevidst om, hvordan jeg skal skrive for at ramme min målgruppe, så jeg skriver mere målrettet og fokuseret.

Derfor vil jeg anbefale Majbritt til alle, der vil være skarpere på deres hjemmeside. Og jeg anbefaler tit mine kunder at få gennemgået deres hjemmeside, for nu kan jeg se, at deres hjemmesider ikke arbejder godt nok for dem.”

Dorthe Søgaard,
Ledelseskonsulent, evocon

Louise S

Hjemmesiden blev hurtigt ændret fundamentalt

”Før jeg gennemgik min hjemmeside med Majbritt, havde jeg slet ikke tænkt på, at jeg havde brug for hjælp. Jeg vidste godt, at min hjemmeside trængte til at blive pudset af, og tænkte, at det kunne jeg selv gøre. Det ville have været superærgerligt, for jeg tænkte slet ikke på min hjemmeside som en salgskanal.

Oprindelig hyrede jeg Majbritt til at hjælpe mig med noget andet, og hun foreslog selv, at vi også gennemgik min hjemmeside. Og det gav et helt andet resultat og en anden værdi, end når venner og samarbejdspartnere har kigget på hjemmesiden.

Dels har Majbritt jo sin faglighed, og dels vurderede hun hjemmesiden med kundernes øjne, og jeg fik en masse konkrete råd til, hvordan jeg hurtigt kunne optimere.

Mine forløb er jo skræddersyede og ikke hyldevarer. Derfor havde jeg slet ikke tænkt på at præsentere dem på hjemmesiden. Majbritt åbnede mine øjne for, at jeg gjorde det meget svært for kunderne at forestille sig, hvordan et forløb kunne se ud. Derfor var det svært for dem at købe.
Jeg har i forvejen mine forløb på skrift, for jeg har jo tidligere sendt dem til mine kunder. Så det vil ikke kræve ret meget af mig at formulere teksterne om til hjemmesiden.

Udover at præsentere mine forløb kunne jeg med det samme vinkle sproget anderledes på de eksisterende sider, så jeg nu siger ”du” i stedet for ”jeg”. Før fokuserede jeg på mig selv, fordi jeg tænkte, at min hjemmeside jo skulle handle om mig. Nu fokuserer jeg i stedet på kundens værdi af det, jeg laver, og det har ændret min hjemmeside fundamentalt.

Jeg havde frygtet lidt, at Majbritt måske ville have svært ved at forstå min branche, som er lidt abstrakt. Men det havde hun heldigvis ikke, og vi kom langt på kort tid.

Majbritt er jo et direkte menneske. Derfor vil jeg anbefale hende til alle, der vil sælge mere fra deres hjemmeside.”

Louise Sebenius,
Significa

Louise red

Helt håndgribelig viden, så vi hurtigere ser resultater

“Majbritt har hjulpet os til at aflive en masse myter om Google og forstå, hvad søgemaskineoptimering går ud på.

Hun har lavet en søgeordsanalyse, som giver os helt håndgribelig viden om, hvor det kan betale sig at sætte ind. Det betyder, at vi kan komme hurtigere i gang med at skrive SEO-tekster, og dermed også, at vi hurtigere ser resultater.

Hendes rådgivning har været både kompetent og nyttig, og hun er ikke bange for at fortælle os, hvis vi er på vej i den forkerte retning.”

 Louise Thinesen Bendtsen,
Chefkonsulent, COK

Et enkelt tip kan gøre den store forskel

“Vi brugte Majbritt som ekstern rådgiver til at optimere vores arbejde med PR.

PR kan være et vigtigt redskab i søgemaskineoptimering – og med Majbrits råd fik vi hul igennem til pressen til vores kunder.

Et enkelt tip kan gøre den store forskel, som i vores tilfælde.

Mangler I det sidste skub eller løbende sparring er en klippekortsløsning en rigtig god idé.”

Lasse Nielsen
SEO- og Adwords konsulent, Skjoldby & Co. ApS

Jesper-Augustinus-Glaeemose_400

Har fået helikopterblikket igen

“Jeg kontaktede Majbritt, fordi jeg gerne ville have noget medieomtale. Gerne med det samme. Og Majbritt sagde, at jeg ingen historie havde. Og selv om jeg blev irriteret på hende, havde hun jo ret.

Hun kunne snildt have taget opgaven ind og sagt, at det ville koste 12.000 kroner. Men det havde vi jo ikke fået noget ud af. Og jeg har ikke fortrudt, at vi droppede PR og på Majbritts anbefaling fik lavet en helt ny hjemmeside i stedet.

Efter vi har fået en ny hjemmeside, er der kommet en rød tråd gennem vores markedsføring. Den fanger bare på en helt anden måde og er blevet supergod.

Vi har fået meget lettere ved at få møder med nogen, vi ellers ikke kunne få møder med. Folk tjekker jo altid hjemmesiden. Jeg havde selv mistet helikopterblikket. Det har jeg fået igen.”

Jesper Glæemose
Direktør, Augustinus Care

Shila

Tænker større og mere strategisk

“Alene den første måned solgte jeg syv klippekort, og det giver en helt anden ro end at sælge enkelttimer. Derfor kan jeg holde mere fri nu og skal ikke bruge så meget energi på at tænke på pengene. Så nu har jeg mere overskud til mine klienter og kan give en bedre ydelse.

Før gav jeg tit rabatter helt uopfordret. Det er jeg holdt op med. Jeg har også fortjent en ordentlig løn og et liv, hvor jeg kan holde fri. Så nu henviser jeg til klippekortene i stedet, når nogen vil have behandlingerne billigere. Jeg vil ikke leve fra hånden til munden. Det er jo også en business.

Nu kan jeg mærke min indre ild. Min businesswoman er vågnet fra sin dvale. Jeg har fået mere mod på at tænke større og mere strategisk. Blandt andet er jeg ved at etablere en klinik inde i byen sammen med nogle andre behandlere. Det giver jo mine klienter en helt anden følelse af lækkerhed end nu, hvor jeg er i min kælder. Det vil gøre kunderne mere trygge og få mig til at se mere professionel ud.

Jeg er også begyndt at planlægge et helt år frem og ikke bare en uge. Jeg er helt tryg ved at gøre det, Majbritt siger, fordi hun er så struktureret og velforberedt.”

Shila Nielsen
Indehaver, Kranioklinikken

Peter-Amundsen_400

Gavekontoen er sat ned

”Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad min tid er værd, og hvornår jeg vil give noget gratis. Derfor fakturerer jeg meget mere, end jeg gjorde før. Jeg var simpelthen for flink og tænkte, at jeg godt lige kunne hjælpe.

Nu har jeg sat min gavekonto ned og er blevet bedre til at sige, at jeg selvfølgelig skal have betaling for min hjælp. Derfor fakturerer jeg en time for noget, der har taget 40 minutter, fordi jeg fakturerer per påbegyndte halve time. Og ingen har kommenteret på det eller klaget over det.

Jeg er også begyndt at tage mig betalt for transport. Det betalte kunderne heller ikke for før. Og det kan snildt være 5-10 timer om måneden.”

Peter Amundsen
PIVOT data

lise-g

Uden Majbritt var min virksomhed ikke, hvor den er i dag

”Da mit firma var nyt, havde jeg løbende klippekort hos Majbritt, men det har jeg ikke brug for mere.
I begyndelsen fik jeg hjælp til at definere min målgruppe, hvilket udbytte kunderne får ved at handle med mig og i særdeleshed, hvad mine ydelser skal koste.
Senere motiverede Majbritt mig til at få ny hjemmeside, og det har gjort en kæmpe forskel. Nu bliver jeg jævnligt kontaktet af kunder, der finder mig på Google og fortæller, at jeg har en flot hjemmeside. Det oplevede jeg aldrig før.
Det er også blevet meget lettere for mit netværk at sælge mig ind, fordi de har hjemmesiden at henvise til.

Majbritt underviste mig i, hvordan jeg selv skal skrive teksterne, så de både sælger og bliver fundet på Google. Så nu kan jeg selv ændre i teksterne fremover eller skrive nye, ligesom jeg kan bruge mange af hendes gode skriveråd, når jeg skriver nyhedsbreve.”

Lise Grastrup
Grafisk facilitator, Tanke Til Streg

Betina_400

Majbritt gav mig et spark

“Jeg har sat mine priser op og strammet mine forretningsbetingelser, så jeg tager mig bedre betalt for at køre ud til kunderne. Det gør, at jeg ikke længere er frustreret, når jeg kommer hjem fra en opgave, sådan som jeg tit var før. Fordi jeg fik så lidt ud af det.

Majbritt gav mig et spark og modet til at sætte prisen op. Jeg kan mærke, at jeg nu har Majbritt på skulderen, når jeg bliver spurgt til nye priser, og jeg er eksempelvis bedre til at præcisere, at transport, bro og hotel kommer oveni, når jeg skal ud at undervise. Før tænkte jeg, at det jo var mange penge for kunderne. Men nu tænker jeg, at jeg jo også har brugt mange penge selv på at blive klog på hunde.”

Betina Sabinsky
Hundetræner, Dogwise

Malene_400

Meget mere professionel

“Efter Majbritts rådgivning er jeg blevet bevidst om, hvor vigtigt det er at have et værn mod ubehagelige oplevelser, og hvordan jeg får det værn. Så nu sender jeg mine forretningsbetingelser i mine tilbud, så det er helt klart, hvad kunden får og ikke får. Når vi har rene linjer, har jeg også lettere ved at være mere skrap, hvis jeg får behov for at præcisere, hvad der ikke er en del af min service.

Nu præciserer jeg, at prisen er den samme, selv om kunden bliver forhindret i, at vi kan lave opgaven færdig, eller hvis kunden ikke kan finde det antal kilder, vi har aftalt. For jeg har jo sat tid af til det alligevel. Og kunderne protesterer ikke og er samtidig blevet mere tilfredse, fordi det er blevet så gennemskueligt, hvad de får.

Det har klart givet mig et løft, så nu føler jeg, at jeg er meget mere professionel og seriøs. Det er ikke kun kunderne, der kan stille krav til os. Vi kan også stille krav til dem. Det er vigtigt, at vi selv føler, vi er noget værd. Ellers får vi også svært ved at sælge os selv.

Samtidig har Majbritt også åbnet mine øjne for at vælge, hvem jeg skal dele min begejstring og mine bekymringer med. Så jeg søger dem, der bakker mig op i stedet for at pille mig ned, fordi de selv er bange.”

Malene Mølgaard
Journalist, Storyseller

kira lille

100 gange mere værd, at Majbritt var med fra starten

”Uden Majbritts rådgivning havde jeg sikkert sendt et eller to nyhedsbreve for at minde læserne om, at jeg eksisterer. Men jeg kunne ikke finde ud af, hvad læserne skulle have ud af mit nyhedsbrev.

Derfor bookede jeg få sessioner med to primære mål: at få vækket min liste igen og lære, hvordan jeg tænker kampagneelementet ind i mine nyhedsbreve. Også fremover. For det tager som regel lang tid at beslutte sig for at få lavet en video, da det også kræver noget af kunderne selv. Så det er vigtigt, at de hører fra mig flere gange, før de tager stilling.

Jeg havde svært ved at finde ud af, hvad jeg kunne få mine læsere til at gøre, der krævede mindre af dem end at købe. Og vi planlagde en kampagne med 4 mails, hvor jeg delte viden og kundecases og opfordrede læserne til at booke en gratis rådgivningssession om, hvordan de kunne bruge video i deres markedsføring.

Hvis Majbritt ikke havde været inde over min nyhedsbrevsstrategi fra starten, havde jeg skrevet i blinde og uden et konkret mål. Det ville have resulteret i, at jeg skulle skrive det hele om, hvis jeg kontaktede hende bagefter. Så det var 100 gange mere værd, at hun var med fra starten.I stedet fandt vi frem til et realistisk mål, og jeg skrev udelukkende nyhedsbreve, der arbejdede hen mod det mål.

Den strategi kan jeg også bruge fremover. Og når jeg har én fokus, er det meget lettere at skrive noget konkret og tage stilling til, hvad der skal med, og hvad der skal sorteres fra.

Samtidig var der forbløffende få, der afmeldte sig nyhedsbrevet, fordi jeg delte værdi. Så nu har jeg mod på at skrive nyhedsbreve regelmæssigt og lave et par kampagner om året.

Selv om jeg kun har omkring 200 læsere på mit nyhedsbrev, bookede 5 læsere en session, og jeg regner med et samlet salg på 20.000 kroner på den korte bane. Det er en fin bonus på et forløb, der primært var en læreproces og en genaktivering af en ikke-plejet liste. Så jeg er superglad for, at jeg har brugt tiden på at lære det, og jeg fik mere ud af det, end jeg havde regnet med.”

Kira Paulli
Videoproducent, Pixiweb

susanne-Total-Bodyzone

Rammer min målgruppe bedre nu

“Det er en kæmpe fordel, at Majbritt  er dygtig til både salgstekster, nyhedsbreve og hjemmesidetekster. For det betyder, at hun har overblikket over, hvordan teksterne hænger sammen. Det overblik har jeg også fået nu.

Samtidig er Majbritt provokerende og spørger ind – både i forhold til tekst, produkt og målgruppe. Undervejs har jeg fået så mange ahaoplevelser og ændret både tekst og ydelser, så de nu passer til mig og min målgruppe.

Før fulgte jeg en masse generelle anbefalinger om markedsføring. Men de passede hverken til mig eller min målgruppe. Nu har jeg fundet min egen stil, så jeg skriver hurtigere og samtidig rammer min målgruppe bedre og får færre afmeldinger på mit nyhedsbrev.

Jeg har været gennem en længere proces, hvor jeg har ændret en del i min mail-serie og på min hjemmeside, mens Majbritt løbende har været inde over. Hun er nem at komme i kontakt med, og hendes fleksibilitet har gjort, at jeg hurtigt har kunnet få ny sparring og komme videre, når jeg har haft brug for det. Skulle jeg have ventet i flere uger, havde jeg måske mistet gnisten, fordi selve min skriveopgave i forvejen var så stor.”

Susanne Jensen
Indehaver Total Bodyzone

Laila_3

Mersalg på over 100.000 kroner

“På Majbritts anbefaling satte jeg mine timepriser op med 150 kroner og opfordrede mine eksisterende kunder til at købe klippekort, før priserne steg. Det resulterede i et mersalg på over 100.000 kroner.

Mens jeg overvejede at hæve mine priser, have jeg en rådgivningssession med Majbritt, for jeg tænkte en del over, hvordan mine eksisterende kunder ville tage den nye pris. Sammen lagde vi en strategi for, hvordan jeg skulle orientere kunderne, og jeg satte også priserne højere op, end jeg ellers ville have gjort.

Herefter kontaktede jeg udvalgte af mine eksisterende kunder og fortalte om den kommende stigning i god tid. De fik mulighed for at købe klippekort, før priserne steg, så de kunne få løst deres opgaver til den gamle pris. Det var en rigtig positiv oplevelse. Kunderne sagde, at det var helt fair. En sagde sågar ”tillykke”.

I dag kan jeg bare ærgre mig over, at jeg ikke hævede mine priser for år tilbage. Havde jeg fået Majbritts rådgivning noget før, ville mine priser have været på det rette niveau i flere år nu.”

Laila Nygaard
Grafiker, Nygaard Grafisk

Pernille Andersen

Sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op

“Jeg har samarbejdet med Majbritt Lund, hvor jeg som kunde har haft brug for hjælp til PR og rådgivning om pressehåndtering og strategisk kommunikation. Det er sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op og være over sagen for at nå deadlines.

Majbritt er vedholdende og går langt for sine kunder. Vores samarbejde har skabt tilfredsstillende resultater. Min læringskurve har været stejl, for Majbritt Lund vil kunden det bedste.”

Pernille Andersen
Udviklingskonsulent, Lejre Kommune (tidl.)

Rudi

Køber direkte fra hjemmesiden nu

 “Mine nye tekster er skrevet, så de rigtige kunder kan se sig selv i dem. Derfor booker de tider direkte på hjemmesiden uden at skulle tale med mig først. Og det gør det jo både billigere og nemmere for mig at få en kunde. Og de booker tit flere tider helt fra starten, fordi jeg tit først har ledige tider om en måned.

Teksterne har ikke fokus på min faglighed, som de havde før, for det køber klienter jo ikke ind på.

I stedet rammer jeg dem nu på det personlige plan og fokuserer på de problemer, de kan genkende. Derfor er det lettere for dem at træffe beslutningen om at booke en tid med det samme.

Samtidig er de afklarede om deres behov og min måde at arbejde på, når jeg møder dem første gang. Og det er vigtigt for mig at have klienter, der vil arbejde med sig selv og tager ansvar for deres eget liv. Dem får jeg nu. Ikke dem, der vil ”fixes”, for det virker ikke på den lange bane alligevel. Derfor er jeg gladere for at gå på arbejde nu.

Samtidig har jeg nu 80 % flere besøgende på hjemmesiden, end jeg havde før. På under et år. Mange af dem er heldigvis behandlere, som jeg har planer om at sælge supervision til. Så det bliver ikke noget problem, at jeg har så lange ventetider.”

Rudi Sorgenfri

Rikke T

 Fremhæver resultater, fordi mine kunder fokuserer på tal

”Før Majbritt rådgav mig om valg af kundetype, byggede min markedsføring meget mere på mine egne præferencer. Nu fokuserer jeg på, hvad mine kunder har brug for. Og de er travle og målrettede. Derfor er mine tekster præcise, og jeg fremhæver mine resultater allerede på forsiden.

Nu kan klienterne også se, hvordan jeg arbejder, og at mine metoder er lette at anvende. Derfor har de rigtige kunder lettere ved at beslutte, at de skal kontakte mig i stedet for en af mine konkurrenter.

Og det sparer mig for meget tid, at kunderne er klar til at booke en tid, allerede når de ringer. Og har de spørgsmål, kan jeg bedre svare i deres sprog nu, fordi kender min kundetype. Derfor er samtalerne kortere end tidligere.

Majbritt er en super ærlig rådgiver. Hun ser udelukkende på, at jeg får det bedste resultat af vores samarbejde. Ikke, om jeg synes hun er sød. Samtidig er hun effektiv. Når hun skriver tekster for mig, indleder vi med en kort snak, hvorefter hun sender de færdige tekster, der altid lever op til mine forventninger. Og det er jo vigtigt for mig, at jeg ikke skal bruge ret lang tid på det.

Derfor vil jeg anbefale hende til alle, der tager deres forretning seriøst og vil ramme de rigtige kunder første gang.”

Rikke Thauer

Nina

 Betalte sig at gennemgå kundetyperne så grundigt

“Efter en turbodag med Majbritt viste det sig, at jeg havde forsøgt at kommunikere til flere forskellige kundetyper på samme tid. Det hjalp derfor både på den visuelle og skrevne kommunikation at tage en bevidst beslutning omkring hvilken kundetype jeg vil henvende mig til.

Blandt andet omtaler jeg mig selv som ”jeg” i stedet for at fortælle i 3. person, som jeg gjorde før, og jeg bruger billeder af mig selv, hvor jeg kigger ind i kameraet. Det er også blevet lettere at udvikle og tage beslutninger omkring mine produkter efter, hvad kundetypen konkret har brug for.

Så for mig, gav det stor værdi at vi gennemgik kundetyperne så grundigt og jeg kan varmt anbefale Majbritt til alle der har brug for fokus og retning i deres kommunikation.”

Nina Sandgaard
Grafisk designer, Sandgaard Studio

Kim Holzmannn

Nu ved jeg, hvad mine kunder vil have

”Efter en præcis gennemgang af de 4 kundetyper vidste jeg, hvilken kundetype jeg ville gå efter. Herefter blev det meget lettere at skrive, så jeg rammer målgruppen.

Nu er jeg ikke længere i tvivl om min hjemmeside, for jeg ved, hvad mine kunder vil have. Blandt andet har jeg en konkret liste med ord, som matcher målgruppen.

Majbritt var inde over mine tekster et par gange, og gav konkret feedback om, hvad jeg skulle ændre. Hun fortalte, hvilke passager der ikke ville komme til at virke og hvorfor, og hvad jeg skulle gøre i stedet.

Undervejs pegede hun på helt konkrete steder i mine tekster og slog ned på alle føle-ord og ukonkret sprog, fordi min kundetype netop køber ind på konkrete fakta samt info om, hvad de skal gøre.

Det var effektivt, ærligt og hårdt. Derfor nåede jeg langt mere, end jeg havde troet, på bare 4 timer. Hjemmesiden er stadig ikke færdig, men jeg er superglad for, at jeg er kommet så langt, som jeg er. Nu kan jeg lave resten færdig selv.”

Kim Holzmann
Fleksjobvejleder og indehaver af Coachment

Anja

Markant lettere at løse mine opgaver

”Efter Majbritt introducerede Uddannelseshuset for Kundemagnettyperne, og vi definerede kundegruppen som de blå, er mange af mine arbejdsopgaver blevet markant lettere at gå til, fordi jeg er krystalklar over, hvem jeg skriver til og hvad de tænder på.

Jeg ved for eksempel nu, at min blå målgruppe er vilde med tal, fakta og specialister, opfatter tid som lig med penge og foretrækker at modtage en overskuelig tjekliste frem for en omfattende e-bog som freebie, Det betyder bl.a., at jeg skal gå langt mere direkte til biddet i mine salgs- og webtekster, end jeg gjorde tidligere. Ikke så mange unødige fyldord. Og slet ikke noget med at ”drømme”, ”være passioneret” eller ”glæde mig til at byde dig velkommen på kursus”.

En ny verden har åbnet sig med Kundemagnet typerne, og jeg glæder mig… nå nej, jeg forventer markant effekt på bundlinjen af min nye viden.”

Anja Thybo
Ekspert i hurtiglæsning, Uddannelseshuset

anette b

Videnskab bag. Vi ved, det virker

”Selv om jeg har + 30 års erfaring med salg, kunne jeg straks se, at Kundemagneternes emotionelle kundetyper kunne noget helt særligt. Der er jo videnskab bag, så det er ikke noget, vi tror. Vi ved, det virker.

Det er meget nemmere at udvikle de rette produkter, når vi kun går efter én målgruppe. Derfor valgte jeg at begynde på Kundemagneternes certificering få måneder efter, jeg var begyndt at arbejde efter metoden.

Majbrit har skrevet teksterne til min hjemmeside, så de matcher de grønne. Derfor er der mange, der siger, at de er meget lange. Og på grund af Kundemagneterne ved jeg jo nu, at det skal de også være, fordi min målgruppe bliver trygge ved at vide, at jeg har tænkt på alle detaljerne.”

Anette Bornemann
Salgsrådgiver, byBornemann

 

Hanne-Kostkonsulenten-1

Hjemmesiden tjent ind på under en måned

”Majbritt har skrevet teksterne til min nye hjemmeside, og det, at vi begge arbejder ud fra Kundemagneternes kundetyper, gjorde både, at resultatet blev meget bedre, og at jeg ikke behøvede at forklare så meget.

Jeg ville aldrig selv have kunnet formulere så præcist, hvordan jeg gerne ville have mine tekster, eller hvem min målgruppe var. Majbritt vidste nøjagtigt, hvad hun skulle spørge om, fordi hun ved, at netop min målgruppe har brug for at lære mig at kende som person, før de køber noget. Det er især tydeligt på siden ”Om mig”.

Jeg havde overvejet, om det ville være et problem, at Majbritt er en anden type end mig selv. Men det var det ikke. Og jeg tror ikke, jeg kunne have fået et bedre resultat med en tekstforfatter, der var samme type som mig selv.

Jeg får flere nye kunder om ugen, der refererer til min hjemmeside. Derfor var den allerede tjent ind på under en måned, så jeg er supertilfreds med resultatet.”

Hanne Bjergskov
Kostvejleder

Jane-Kudsk

Nu står jeg meget stærkere på markedet

“Valget faldt på Majbritt af flere grunde. Dels fordi hun både er god til at skrive SEO-tekster, der sælger, og til at undervise i det. Og dels at hun er certificeret hos Kundemagneterne.

Jeg er sikker på at Kundemagneternes model virker, og det er blevet meget nemmere at skrive, fordi modellen er så konkret.

Vi gjorde det på den måde, at Majbritt først skrev én tekst for mig. Herefter har jeg haft den som en skabelon, jeg kunne tage udgangspunkt i, når jeg skrev selv. De første tekster var forbi Majbritt et par gange, hvor jeg fik feedback, hvilket fungerede rigtig godt. Men hurtigt kunne jeg skrive selv. 

Samtidig fik Majbritt mig til at gå all in på behandling af diabetes, så jeg står meget stærkere på markedet.  Jeg skriver også hurtigere og mere målrettet nu. Både fordi jeg har valgt min retning og fordi jeg nu har en liste med gule ord til min tekst.

Jeg henviser oftere til min hjemmeside nu, fordi jeg ved, at teksten er i orden. Og det gavner selvfølgelig mit salg.”

Jane Kudsk
Kostvejleder, spisdigfri.dk

 

Shila

Kan ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme

“Kundemagneternes emotionelle kundetyper har givet mig blod på tanden til at snævre min målgruppe ind. Nu kan jeg se min læser for mig, når jeg skriver, og jeg ved, at min læser er samme type som mig. Derfor fortæller jeg meget mere om mit liv og de børn, jeg hjælper, end jeg fortæller om de kurser, jeg tager. For det er ikke så vigtigt for min målgruppe. De vil se mennesket. Ikke en robot eller en fagperson.

Jeg skriver også meget hurtigere end før, fordi jeg altid ved, hvad jeg skal skrive, og især hvilke ord jeg skal bruge. Og hvis jeg kommer til at skrive nogle fagord, kan jeg nemt se det bagefter og fjerne dem igen.

Før prøvede jeg at skrive ligesom dig, Majbritt. Men det var så unaturligt og besværligt. Efter jeg har snævret min målgruppe ind og ændret skrivestil, fremstår jeg meget mere som eksperten og kan bedre sætte mine priser op. Det havde jeg ikke turdet uden dig og Kundemagneterne.

Jeg kan slet ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme, selv om det selvfølgelig er fedt for mig. Men jeg tror, de ikke orker mere nyt, fordi de i stedet bruger så meget tid på at tage flere kurser og knokle for at få klienter i øst og vest. Det er så trist for dem, for det er så lidt, der skal til.”

Shila Nielsen
Kraioniklinikken

Bente T lille

Sparrede ny hjemmeside efter målgrupperådgivning

”Majbritt pegede hurtigt på, hvad jeg selv let kunne ændre på min hjemmeside, så jeg ikke behøvede at få lavet en ny. Det havde jeg ellers overvejet i længere tid.

Jeg havde allerede fundet retningen i min markedsføring ved at vælge hvilken af Kundemagneternes 4 typer, jeg helst ville have som kunde og målrette min markedsføring efter dem, så meget var jo i orden. Men jeg var stadig ikke tilfreds.

Majbritt kom med nogle meget præcise råd til, hvordan jeg kunne justere det sidste. Små ting som at min målgruppe ikke bruger ord som ”investering” og ”succes”. Til gengæld vil de gerne ”gøre en forskel”, og de foretrækker billeder med runde hjørner og farver i stedet for helt firkantede sorthvidbilleder.

Med Kundemagneterne får du en præcis og brugbar skabelon og ikke en masse ”Man kan jo også gøre sådan eller sådan”. Derfor er metoden så effektiv, og nu er jeg sikker på, at jeg gør det rigtige i min markedsføring.”

Bente Tromborg
Underviser

 

Stine Z 2020

Kalenderen er fyldt med de rigtige kunder

“Da jeg begyndte som selvstændig, troede jeg, at jeg skulle hjælpe alle med alt, men du fik mig hurtigt til at fokusere på det, jeg er særlig god til. Nemlig at hjælpe før, under og efter en skilsmisse.

Det gør, at jeg altid ved, hvad jeg skal skrive om. Jeg ved, hvad min målgruppe gerne vil høre om, og hvordan jeg skal skrive til dem. Derfor kan jeg nu skrive et nyhedsbrev på ½ time på en god dag. Og mine klienter kan bedre se, hvorfor de skal vælge mig fremfor mine kolleger.

Samtidig er det de rette klienter, der kommer. Det betyder, at de allerede ved, hvad jeg står for, inden vi mødes. Derfor er de meget mere trygge ved mig, når de begynder her, fordi de føler, at de allerede kender mig, og vi taler samme sprog fra starten.

Jeg ved også, at ”Om mig-siden” er den vigtigste side på min hjemmeside, og at det er helt OK at vise mig selv frem som det menneske, jeg er. Jeg behøver ikke at gemme mig bag et kedeligt CV for at være professionel.

Da jeg var ny, prøvede jeg at gøre alt det, jeg kunne se, andre gjorde. Men selv om jeg var i lokalavisen to gange og forsøgte at sælge samtaler gennem deals, fik jeg ingen klienter ud af det. I dag ved jeg for eksempel, at min målgruppe hverken læser lokalaviser eller er på LinkedIn. Så nu holder jeg mig til Facebook og skriver nyhedsbreve og blogindlæg om livet før, under og efter en skilsmisse.

Havde jeg kendt til Kundemagneterne fra begyndelsen, havde jeg sparet mig selv for mange frustrationer. De har givet mig en sikkerhed, så jeg altid ved, hvad mine klienter og læsere vil have, og hvilke ord jeg skal bruge. Derfor skriver jeg ikke længere akademisk, som jeg gjorde før, men bruger i stedet ord som ”hjerte”, ”hjælpe”, ”mavefornemmelse”, ”føle” og ”mærke”. Og er jeg i tvivl om to forskellige formuleringer, kan jeg nemt se, hvilken jeg skal vælge.
Mine klienter vil have et menneske, og ikke en behandler bag et greb eller en Kloge Åge. Så nu deler jeg bare min erfaring og holder relationerne ved lige, når jeg skriver, og jeg slipper for at sælge. Selv om mine priser ligger i den øvre ende indenfor min branche, er min kalender fyldt med klienter, der betaler fuld pris eller har et klippekort.

Samtidig har jeg fået en helt anden forståelse for farver og billeder, som gør det nemt for mig at vælge billeder til facebook og min hjemmeside. Jeg ved også, at når der skal bruges et billede af mig, så skal det være et nærbillede, hvor jeg kigger direkte ind i kameraet og dermed ser mine klienter i øjnene.

At læne mig op ad Kundemagneterne sparer mig for meget tid og masser af hovedbrud. Jeg skal ikke spekulere på, om jeg har valgt at gøre det rigtige. Det ved jeg, at jeg har.”

Stine Zink
Psykoterapeut

Hanne Sørensen

Rette målgruppe gør, at jeg kan løse mine opgaver bedst

“Oprindelig havde jeg troet, at jeg skulle gå efter den blå kundetype, fordi jeg er blå selv.

Og efter Majbritts rådgivning landede jeg på den grønne i stedet for, og det er jeg glad for i dag, for den grønne matcher bedre min måde at arbejde på.

De blå går ofte op i tempoet og i, at noget skal gå hurtigt, mens grønne er mere grundige og vant til at planlægge.

Og jeg vil hellere have kunder, der giver mig opgaverne i god tid.

Når noget skal gå stærkt, er der en reel risiko for, at de blå slet ikke vil uddelegere opgaven, netop for at spare tid. Samtidig vil der være en større risiko for, at jeg kommer til at lave fejl, hvis en tekst skal korrekturlæses i løbet af få timer. Og det må jo ikke ske.

Så med valget af den rigtige målgruppe kan jeg løse mine opgaver bedre.

Majbritt har skrevet nogle af mine tekster, og nu er det nemt for mig at skrive flere tekster selv, fordi jeg kan følge hendes model og ved, hvordan jeg skal ramme mine læsere. Og fordi jeg har Majbritt med som sparringsperson, lærer jeg, mens jeg skriver. Derfor går det meget hurtigere for mig at skrive nogle gode tekster.

Og når jeg har valgt én specifik kundetype at målrette hele min markedsføring efter, er det meget lettere at ramme de rigtige.

En ting ved Majbritts tekster, jeg er rigtig glad for, er, at hun har skrevet ind i teksten, hvad korrektur er. Mange tror, det bare er at flytte nogle kommaer. Men det er jo et fag og ikke noget, receptionisten bare kan gøre. Og de grønne anerkender jo netop faglighed, så forbeholdet mod at bruge en korrekturlæser bliver bearbejdet på en måde, der passer rigtig godt til målgruppen.“

Hanne Sørensen
Korrekturlæser og indehaver af Korrekturbureauet

Lise Terp close up

Skriver meget hurtigere nu

”Kurset er overskueligt og effektivt, og det bliver rigtig brugbart at kombinere det med også at få feedback på teksten.

Efter jeg har taget kurset, skriver jeg meget hurtigere: Hele min opmærksomhed er på, hvad der er vigtigt for kunden, og hvad han skal have ud af at læse min tekst.

Samtidig er jeg blevet mere skarp på min målgruppe og bedre til at fjerne de overflødige ord med det samme. Og når jeg bruger redskaberne på de sociale medier, giver det flere likes og kommentarer.”

Lise Terp, ledelsesrådgiver om onlinekurset om salgstekster

Rikke Gade 2020

Fordel, at kurset er så komprimeret

”Kurset har åbnet mine øjne for, at en salgstekst ikke primært skal handle om mit produkt, men om det problem, jeg løser for kunden.

Undervejs skrev jeg en masse stikord, og jeg regner med, at jeg fremover kan skrive mine salgstekster på den halve tid. Nu kan jeg bedre skære ind til benet og skrive konkret, hvilket udbytte kunden får, ligesom jeg har fået genopfrisket, hvem min drømmekunde er.

Det er en kæmpe fordel, at kurset er så kort og komprimeret, for det indeholder så mange pointer, man kan bruge med det samme.

Blandt andet gennemgår Majbritt, hvorfor det er vigtigt at tænke kundens indvending ind i salgsteksten. Man kunne jo tænke, at man ikke skal gøre kunden opmærksom på det, han kan bekymre sig om. Men han har jo sit forbehold, uanset om vi skriver det ind i teksten eller ej.”

Rikke Gade, Markedschef, MedHelp om onlinekurset om salgstekster

ditte-ny-hj

Forstår at tale til SEO-begynderen

“Jeg har i min rolle af iværksætterkonsulent, efterhånden deltaget i en del SEO-arrangementer, hvor målgruppen var iværksættere og små virksomheder. Jeg synes ofte, at udfordringen har været, at indholdet blev for teknisk og komplekst, til at det var omsætteligt for deltagernes egne virksomheder.

Med den workshop vi hyrede Majbritt Lund til i Ringsted Erhverv var det anderledes. Her gik vi faktisk derfra med nogle ret forståelige værktøjer, som man kan gå direkte hjem og implementere. Majbritt forstår at tale til SEO-begynderen. Tak for et godt arrangement.”

Ditte Mørck Lichinger Jessen
Erhvervskonsulent, Ringsted Kommune

Mette Holm Møller-Rasmussen

Fik konkrete værktøjer, en ny tekst og en masse ideer

“Fremover vil det være meget lettere for mig at skrive mine egne salgstekster.
Nu har jeg noget at gå ud fra for at blive skarpere på formuleringerne. Desuden har jeg fået finjusteret min måde at strukturere mine tekster på, og det har været en virkelig øjenåbner.

Det har været godt at få nogle gode formuleringer og nogle flere ideer til at angribe arbejdet med salgstekster fra andre vinkler end de vante. Jeg er især glad for, at jeg er blevet helt skarp på min målgruppe. Så 1000 tak til dig Majbritt for at få sat gang i en masse tanker, ideer og konkrete tekster!” 

Mette Holm Møller-Rasmussen
Tekstforfatter, Memora Consulting

maj

En af de skarpeste undervisere

“Majbritt er en af de skarpeste undervisere. Hun er struktureret og går til sagen med det samme i sin undervisning – det synes jeg personligt er fuldstændig fantastisk!

Efter SEO-forløbet havde jeg det fulde overblik og kunne bare følge min trin-for-trin-handleplan og nemt lave bedre SEO-tekster til min hjemmeside.

Til dagligt arbejder jeg med online markedsføring og ved, hvor stor en betydning SEO har for at få flere kunder i butikken.”

Maj Ølting
Onlinespecialist

Marianne. lillejpg

Fik fuldstændig styr på strategien

”Søgeordsplanlægning var en rigtig øjenåbner. Dels fandt jeg et hav af emner, jeg kunne skrive om, og dels har det hjulpet mig med at fokusere i min tekst. Nu ved jeg lige præcis, hvad jeg skal skrive, og det har gjort underværker for min skrivelyst og for resultatet.

Samtidig fik jeg fuldstændigt styr på strategien bag en tekst. Altså hvornår vil jeg sælge, og hvornår vil jeg informere. Det er jo to vidt forskellige formål med en tekst. Umiddelbart efter forløbet gik jeg i gang med at skrive mange SEO-tekster, fordi det var blevet så tydeligt, hvordan jeg skulle gøre, og hvad jeg skulle skrive.”

Marianne Wettlaufer
Behandler

Regitze

Ikke bare feedback, men refleksioner og idéer

“Muligheden for professionel feedback på mine webinar-skriveøvelser var the tipping point, der gjorde, at jeg meldte mig til webinarforløbet.

Den første weekend jeg sendte min opgave til Majbritt var det med et flødesmil og i forventning om en gulvfejende hattehilsen af ros og respekt fra lærerinden.
Hold da op hvor jeg fik kam til mit hår.

De tre uger, webinaret strakte sig over, var jeg i total SEO-tilstand. Jeg drømte i SEO.
Når man får feedback fra Majbritt, får man ikke bare feedback. Man får ping-pong, refleksioner, overvejelser, idéer og en sparring, som man ikke kan andet end respektere dybt.

Majbritt er så detaljeorienteret, at det er til at få hovedpine af. Og hun er så hurtig til at komme tilbage, at man end ikke når at synke ned på laurbærrene, før man må på den igen for yderligere at fintune sin tekst.

Siden jeg uploadede min nye hjemmesidetekst og fik fiflet lidt videre i maskinrummet, har jeg haft mærkbart flere henvendelser fra nye, potentielle kunder, der kommer via googlesøgning.
Det var sliddet værd.”

Regitze Willemoes
Klinisk audiolog og tinnitusekspert

Karin N

Fuldt booket kalender efter kurset

“Det, jeg har lært hos Majbritt, vil løfte min nye hjemmeside op på et helt andet niveau i forhold til online markedsføring.
Jeg vidste ganske enkelt ikke, at der var så meget, jeg ikke vidste om at skrive tekster, der sælger. Jeg havde erfaring med at fremstille en sag på skrift, men vidste intet om at sælge.

Nu kigger jeg på websider og tænker, ’herregud, de sælger jo slet ikke’. Ikke fordi du altid skal sælge, men hvis det er det du gerne vil, er det guld værd at vide hvordan.Det, jeg har lært hos Majbritt, vil løfte min nye hjemmeside op på et helt andet niveau i forhold til online markedsføring.
Jeg vidste ganske enkelt ikke, at der var så meget, jeg ikke vidste om at skrive tekster, der sælger. Jeg havde erfaring med at fremstille en sag på skrift, men vidste intet om at sælge.

Nu kigger jeg på websider og tænker, ’herregud, de sælger jo slet ikke’. Ikke fordi du altid skal sælge, men hvis det er det du gerne vil, er det guld værd at vide hvordan.”

Karin Nilsson
Terapeut

Stine Marie Zink

Nummer 1 på Google

“Efter Majbritts webinarforløb er jeg rykket flere sider frem på Google og ligger nu på side 1 på mit vigtigste søgeord, som er “psykoterapeut Århus”.

Nu ligger det på rygraden, hvad der er vigtigt, når jeg skriver til nettet. Jeg ved lige præcis, hvad jeg skal være opmærksom på. Derfor skal jeg ikke bruge en masse energi på SEO, men kan koncentrere mig om at skrive.”

Stine Marie Zink
Terapeut

janne-3

Nu får jeg tit kunder gennem Google

”På webinarforløbet lærte jeg ikke kun at skrive, så jeg nu bliver fundet på Google. Jeg er også blevet meget mere bevidst om at give mine læsere svar på de spørgsmål, der fik dem ind på min hjemmeside overhovedet. Så nu skriver jeg til både Google og mennesker på én gang. Og jeg synes, processen med SEO-tekster er sjov. Det er jo næsten lige så struktureret som at lægge et puslespil.

Før webinarforløbet vidste jeg ingenting om SEO og fik derfor ingen kunder gennem Google. Det gør jeg nu. Samtidig bliver jeg også kontaktet af kunder, der har reflekteret over det, jeg kan hjælpe med, før de ringer. Så er processen allerede i gang, og de går ikke op i prisen, hvilket er en kæmpe lettelse.”

Janne Andersen
Amazing Mind

WEBTEKSTER OG SEO
Susanne Gram_L7G9705

Fordel med et lille firma

“Vi har brugt Majbritt Lund i flere år. Med et klippekort på 50 timer har jeg ro i maven. Nu ved jeg, at jeg får løst mange opgaver til en fornuftig pris.

Majbritt har altid fokus på målgruppen, og det betyder jo meget, om et sprogkursus skal sælges til private eller til forretningsfolk.

Hele vejen igennem fokuserer hun på, at teksterne og resten af hjemmesiden skal lede kunden hen mod et køb, og at det skal være så let som muligt for læseren at blive kunde.

Jeg valgte Majbritt, fordi hun er troværdig, og fordi det er en fordel for mig at bruge et lille firma og have den direkte kontakt. Som direktør i sit eget firma har hun jo et stort ansvar for, at alle kunder er tilfredse.”

Susanne Gram Larsen
Kommunikationschef, Studieskolen

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Og når jeg sælger effektivitet, skal sproget jo matche det. Derfor er der heller ikke noget sniksnak.

Nu har hjemmesiden en struktur, så det er let for kunderne at finde rundt: 1:1-forløb, kurser, bag om og referencer på hver sin underside. Samtidig kan jeg meget bedre dele relevante links og styre, at folk lander på de rette undersider. Blandt andet når jeg skriver opslag på LinkedIn.

Majbritt er nem at samarbejde med og vanvittig dygtig til at skrive, samtidig med at hun udfordrede mig. Især det sidste er vigtigt for os ejerledere, for vi har jo ikke nogen at sparre med in house.”

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

vivi freqens

Færdig med at skyde med spredehagl

“Jeg fik en stor sidegevinst, da Majbritt skrev mine hjemmesidetekster. Nemlig en afklaring af min egen målgruppe, så nu er jeg færdig med at skyde med spredehagl, og stilen på hele hjemmesiden er mere clean. Jeg havde ikke troet, at den del ville få så stor betydning.

Måske kunne jeg selv bedre lide den gamle stil, men det handler jo om min målgruppe. Skulle jeg have skrevet selv, ville jeg ikke have skrevet nok om, hvad jeg kunne, og teksterne ville ikke sælge. Men tekster skal jo have en vis længde for at blive fundet af Google, og allerede få uger efter siden var blevet publiceret, lå jeg på side 1 med hele to ord.

Jeg tror også, at det sælger bedre, at kunderne kan se detaljeret, hvad jeg kan. Selv de kunder, der har fået mig anbefalet, bliver jo også påvirket af de gode tekster.

Mange selvstændige prøver at lave deres markedsføring selv, og de får jo ofte en midlertidig løsning. Netop fordi jeg selv er grafiker, kunne jeg ikke finde på at skrive teksterne selv. For jeg ved jo, at vi, der arbejder med markedsføring, har hver vores kompetencer. Og på længere sigt er det jo godt givet ud, for nu har jeg en hjemmeside, der kan arbejde for mig mange år frem.”

Vivi Høy Frølich
Grafiker, Freqens

Susan_Murphy

Tydeligt, hvorfor kunderne skal vælge mig

”Jeg fik lavet en helt ny hjemmeside og skiftede firmanavn samtidig, fordi jeg fremover vil supplere mine bureaukunder med flere firmakunder. Det krævede en anden markedsføring, og jeg ville gerne betale for, at det blev gjort ordentligt – og på én gang.

Nu er budskabet skåret helt ind til benet, og det er blevet tydeligt for kunderne, hvorfor de skal vælge mig.  Majbritt fik fat i en masse fordele, vi kunne slå på, og jeg ville aldrig have kunnet skrive teksterne lige så godt selv – eller have haft modet til det. 

Resultatet er blevet rigtig godt, og teksterne afspejler mig både som person og fagperson, og jeg har fået meget ros for hjemmesiden. Den er struktureret, og det er tydeligt for kunderne, hvordan et samarbejde foregår, og det er vigtigt for netop min målgruppe.

Alle kan kalde sig oversætter. Og mange oversættere er bange for at snævre deres felt ind, fordi de frygter at gå glip af kunder. Men jeg tjener mere ved, at jeg tør sige, hvad jeg er god til. Det gør det også lettere for kunderne at huske mig mange år frem. Og det speciale fremgår tydeligt af den nye hjemmeside.”

Susan Murphy Lamprecht
Oversætter, MURPHY TECHNICAL TEXT

Lone Lings_0006

4 store nye, kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme. De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge. 

Før Majbritt begyndte at skrive, holdt vi en turbodag, hvor vi planlagde strukturen for hjemmesiden.

Vi gennemgik hvilke søgeord, min nye hjemmeside skulle SEO-optimeres mod, og hvilke ydelser der skulle skrives ind på den. Uden så grundig en strategi havde jeg ikke turdet investere tid og penge i hjemmesiden efterfølgende, og den grundighed har sparet mig for mange konsulentkroner og tid bagefter. Hvis vi ikke havde haft tiden til det, havde jeg formentlig også valgt nogle forkerte søgeord, som eksempelvis ”indretning”. Men med det ord skulle jeg konkurrere mod store firmaer, og samtidig ville jeg tiltrække de forkerte kunder. I stedet valgte vi de mere præcise og snævre søgeord. Så selv om færre søger på ”kontorindretning” og ”klinikindretning”, er det bedre søgeord, fordi jeg går efter erhvervslivet.

Fordi Majbritt kender min kundetype så godt, kunne hun skrive teksterne præcist. Nu rammer de ikke mig, men mine kunder, og det er jo det, de skal. Blandt andet har hun skrevet meget tydeligt, hvordan jeg løser opgaverne, og hvad kunderne skal. Og den proces gennemgår jeg nu også i telefonen, hvis der er brug for det.

Jeg har fået øjnene op for værdien af at outsource og bruge min tid der, hvor jeg tjener penge i stedet for at skrive hjemmesidetekster selv. På en god dag tror man måske at man kan selv. Men det tager jo lang tid og giver heller ikke det samme resultat.”

Lone Lings
Rumdesigner, Implacement

tine

Solgte en ny hjemmeside efter en uge

“En uge efter min nye hjemmeside blev lanceret, solgte jeg en hjemmeside og en vedligeholdelsesaftale til en kunde, der tidligere havde takket nej, men han var blevet overbevist om, at jeg skulle løse opgaven, på grund af hjemmesiden.

Min nye hjemmeside gør, at kunderne bedre kan se, hvem jeg er, og at jeg driver en seriøs virksomhed. Blandt andet fordi jeg har skrevet mine kunders sikkerhed ind i mine hostingaftaler, og fordi teksterne er så gennemtænkte, er der ikke noget at tage fejl af. Undervejs blev jeg tvunget til at tage stilling til, præcis hvad kunderne kunne forvente i samarbejdet med mig. Det har klart gjort mig mere professionel.

Mens vi arbejdede med hjemmesiden, kom jeg også tættere på min målgruppe. Selv om jeg indledningsvis syntes, at det var irriterende at indsnævre min målgruppe, er jeg nu glad for, at jeg har besluttet mig for, hvilke kunder jeg primært vil gå efter. Nu har jeg truffet en velovervejet beslutning, og jeg kan lettere ramme én type end skyde med spredehagl, som jeg gjorde før.

Så jeg fik, hvad jeg havde brug for og mere til, og jeg har kun ændret meget lidt i teksterne. Nu fremstår jeg professionel, hjælpsom og venlig. Og flere har allerede givet udtryk for, at de kan se, at det er mig.

Fra min tid på bureau ved jeg, at det grafiske design, som jeg selv kan levere, ikke er noget værd uden gode tekster og overskrifter. Så da jeg blev selvstændig, vidste jeg, at jeg ville købe hjælp til teksterne, og at jeg ville vente, til jeg havde råd til at hyre den bedste.

Jeg stillede ikke spørgsmål ved, at Majbritt var sine penge værd, for jeg havde hørt flere steder fra, at hun var god. Hun kunne både rådgive mig om den rette kundetype, lave en SEO-analyse og skrive fantastiske SEO-tekster. Alt det, jeg synes er vigtigt, under én hat.

Med klippekortet kunne jeg få den rådgivning, jeg havde brug for undervejs, og jeg kunne selv holde øje med, hvor lang tid jeg havde tilbage, og vælge, hvordan jeg ville bruge tiden. Og fordi jeg kunne bruge klippekortet fleksibelt, kunne vi også drøfte flere aspekter af min virksomhed undervejs. Eksempelvis hvad jeg skulle skrive ind i mine handelsbetingelser.”

Tine Appel
Webdesigner, Appel Design

Tino

Både hjemmeside, rådgivning og højere priser

“Da Majbritt gjorde mig opmærksom på, at SEO var en særlig opgave, vidste jeg, at jeg havde valgt den rette.

Undervejs udfordrede hun mig flere gange, og det var næsten, som om hun var med i min bestyrelse. Blandt andet sagde hun, at jeg sendte forkerte signaler med mine priser, så jeg satte prisen op med 25-30 % på de fleste ydelser, ligesom jeg også blev mere skarp i mine forretningsbetingelser.

Nu er jeg rigtig glad og stolt over min hjemmeside. Helheden ser professionel ud og matcher, hvordan jeg ser mig selv og min forretning, og den fungerer som en forlængelse af alt det andet, jeg gør i mit salgsarbejde.

Ikke bare har jeg nu nogle professionelle tekster og en opgradering af min virksomhed. Jeg kan også afkode, hvordan Majbritt har skrevet – præcist og professionelt – så jeg fremover kan kopiere metoden.”

Tino Randorf

Kira portræt (002)

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.

Selv om jeg stort set ikke selv gør noget i forhold til Google, ligger flere af mine attraktive søgeord på side et, og jeg sælger for 70-80.000 kroner til nye kunder, der finder mig på Google. Hvert år. Og de er meget tæt på at købe, når de ringer.

Jeg leverer klassiske videoer, som kunderne kan have glæde af i mange år – og ikke eksperimenterende videoer, der ”spræller”. Det afspejler teksterne nu. Derfor ved kunderne, hvad de køber og bliver tilfredse.

Det var en kæmpe lettelse, at så stor en del af det grundlæggende arbejde med hjemmesiden var lavet, og jeg fik mere tid og overskud til at justere de andre detaljer med blandt andet foto og video, så den samlede hjemmeside blev bedre.”

Kira Paulli
Videoproducent, Pixiweb

Rene beskåret

Folk forsvinder jo efter 3 linjer, hvis man keder dem

”Jo mindre opgaven er, jo vigtigere er det at fange læseren med et præcist budskab. Jeg har jo ikke svært ved selv at skrive 10 sider om teknik, men havde brug for hjælp til at opsummere og fremhæve essensen.
Jeg kontaktede Majbritt Lund, fordi jeg havde brug for en ekstern tekstforfatter til at stille de rette spørgsmål, fange budskabet og formulere det. Netop for at ikke-teknikere kan forstå, hvad jeg kan hjælpe med.

For folk forsvinder jo efter tre linjer, hvis man keder dem.

Det var et kæmpe plus, at Majbritt også hjalp mig med sparringen af min virksomhed og fik mig til at sætte mine timepriser op med 300 kroner. Der var ovenikøbet tid til overs til et nyt koncept.”

René Nygaard
2R DATA

Jesper-Augustinus-Glaeemose_400

Nye placeringer på Google tiltrækker flere

“Efter vi har fået en ny hjemmeside, er der kommet en rød tråd gennem vores markedsføring.

Den fanger bare på en helt anden måde og er blevet supergod. Både teksterne, som Majbritt har skrevet og den måde, den er sat op på.
Vi har fået meget lettere ved at få møder med nogen, vi ellers ikke kunne få møder med. Folk tjekker jo altid hjemmesiden.

Vores nye placeringer på Google gør, at vi tiltrækker mange flere massører end før. Det store rekrutteringsgrundlag gør, at vi nu bedre kan håndplukke de bedste massører til vores kunder.”

Jesper Glæemose
Direktør, Augustinus Care

Laila_3

 Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Laila Nygaard
Nygaard Grafisk

Kåre

 Skulle have hyret Majbritt fra start

”Jeg har kendt Majbritt siden 2012, så jeg vidste, at hun var den bedste. Det tænker jeg stadig, selv om hun ikke er billig. Men nu har jeg investeret i en kvalitetshjemmeside, der kan arbejde for mig i mange år. Det skulle jeg have gjort fra starten, for så havde jeg forkortet en lang, tung proces til et forløb på omkring en måned. Inkl. opsætning hos grafikeren.

Jeg havde været i kontakt med firmaer, der sagde, at de kunne lave en hel hjemmeside til 5.000 kroner. Men jeg tror ikke, at de kunne have lavet hjemmesiden meget bedre end mig selv. Og når man ikke betaler for kvalitet, glemmer man jo hurtigt, hvad man har sparet. Og man har stadig den dårlige kvalitet.

Det er en fordel med en tekstforfatter, der både arbejder med hjemmesider og nyhedsbreve, for det gør det lettere for mig at få den samme røde tråd og ramme målgruppen præcist gennem al min markedsføring. Så nu hvor hjemmesiden er færdig, er vi gået i gang med en freebie, så jeg kan få læsere til mit nyhedsbrev.

Majbritt er jo møgirriterende og udfordrer mig hele tiden. Også i forhold til hvad min freebie skal handle om. Så nu laver jeg en freebie om, hvordan seniorer kan løbe børnebørnene trætte. Det er en bedre ide end mit første forslag, og samtidig rammer vi målgruppen rigtig godt.”

Kåre Sundmark
Foredragsholder

Dorthe_Søgaard

Købsprocessen blev forkortet med Majbritts tekster

“På få uger skrev Majbritt 7 tekster til min hjemmeside. Det ville have taget alt for lang tid for mig selv at skrive dem.

Og på den her måde kom teksterne ud og arbejde for mig med det samme. Både i forhold til at sælge mig via hjemmesiden og i forhold til at blive fundet af Google. Og de spiller sammen og linker til hinanden. Samtidig kan jeg bruge skrivestilen som skabelon, nu hvor jeg selv skriver SEO-optimerede blogindlæg.

Jeg kan mærke, at potentielle kunder ikke længere stiller spørgsmål ved min baggrund, som de gjorde før, fordi det står så tydeligt på hjemmesiden.

Samtidig går der nu kortere tid, fra de viser interesse, til de beder om et konkret tilbud, så jeg kan jo se, at de lange tekster virker for min målgruppe. Ligesom Majbritt sagde at de ville gøre.”

Dorthe Søgaard
Ledelseskonsulent, evocon

Susie beskåret

Majbritt pralede på mine vegne, og nu siger hjemmesiden WOW

“I dag fremstår jeg i højere grad både seriøs og erfaren, og tekst, billeder og grafik arbejder sammen.

Før havde jeg en hjemmeside, hvor jeg selv havde skrevet teksterne, og den sagde bare ikke WOW, som min nye hjemmeside gør. Jeg havde ikke selv tænkt, at det var nødvendigt at få en til at skrive mine tekster, men jeg fik Majbritt anbefalet, og det var med god grund. Jeg ville aldrig selv have kunnet skrive teksterne lige så skarpt.

Majbritt fangede essensen og foldede den ud, så jeg nu virker mere hardcore. I jantelovens Danmark kan det være svært at beskrive sig selv som ekspert, men mine kunder vil have en konsulent med ekspertstatus, så det skal jeg jo have. Det var meget nemmere for mig at acceptere, at Majbritt pralede på mine vegne i teksterne, end hvis jeg skulle gøre det selv, for jeg ville have været mere beskeden.

Majbritt skrev blandt andet, at jeg leverer ”excellente resultater” og har uddybet, hvordan min profil er unik i Danmark. Nu møder jeg mine kunder i deres øjenhøjde, samtidig med at jeg er tro mod mig selv.

Før vi gik i gang, undrede jeg mig over, hvor lang tid Majbritt estimerede til opgaven. Men det var jo en hel proces, hvor vi indledte med at lægge en strategi, og det var guld værd. Derfor undrer jeg mig ikke mere over tidsforbruget.”

Susie Wagner
Indehaver, Infocura

Jeg kan varmt anbefale Majbritt

”Jeg er overordentlig tilfreds med resultatet af min hjemmeside og kan varmt anbefale Majbritt Lund til alle, der har brug for holdbare, søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster.

Majbritt spurgte ind til mit virke med en række skarpe spørgsmål for at afdække, hvilke af mine kompetencer vi skulle fokusere på og hvordan vi skulle præsentere dem. Hun forfattede teksterne, som vi sammen justerede, så de ”lyder som mig” og samtidig tager det nødvendige hensyn til SEO. Majbritt gav gode råd og kom med konkrete forslag, bl.a. omkring prispolitik og fordelene ved at have en åben prisliste. Det har været en stor hjælp for mig med kvalificeret sparring.” 

Henny Jensen
Oversætter, Your Missing Link

En fordel, at Majbritt ikke er teknisk

“Da jeg snakkede med Majbritt første gang, var jeg i tvivl, om hun kunne skrive teksterne for mig, fordi det, jeg laver, er så nørdet. Men jeg kunne høre på de spørgsmål, hun stillede mig, at hun forstod essensen. Nu hvor vi næsten er færdige, synes jeg, at det ser rigtig fint ud, og jeg tror ikke, at nogen kunne have gjort det bedre.

Havde jeg skrevet selv, var teksterne blevet meget mere tekniske. Og mange af mine kunder er jo ikke lige så specialiserede som jeg selv. Majbritt skrev mine tekster på baggrund af grundige interviews, så det nu er tydeligt for andre specialister, at jeg kan løse de helt tunge opgaver, samtidig med at de knap så specialiserede kunder også kan forstå, hvad jeg kan hjælpe med.

Jeg tænker, at det ligefrem var en fordel, at Majbritt ikke havde den tekniske forståelse, for hun skrev kun, hvad der var relevant for målgruppen. Mens hun interviewede mig, kom jeg til at tænke grundigt over min egen virksomhed. Hun stillede nogle gode spørgsmål, og jeg blev igen og igen overrasket over mine egne svar. Blandt andet spurgte hun meget ind til min grundighed, fordi det er noget af det, min målgruppe vægter højt. Derfor er jeg selv begyndt at italesætte, hvor grundigt jeg arbejder, når jeg taler med nye kunder.”

Svenne Krap
Indehaver, Kracon ApS

TURBODAGE
Pia-Stender_3Dimensioner_

Skrivetiden skal ses i lyset af nye kunder

“Netop den her tekst er rigtig vigtig for mig, fordi jeg er Danmarks førende specialist på mit område, og teksten gør mig synlig på Google.
Jeg vidste godt, at det ville tage lang tid at skrive den tekst. Og jeg havde ikke regnet med, at vi kom så langt, som vi gjorde.

Majbritt gjorde teksten spiselig for ikke-fagpersoner, og hun gjorde det skidegodt. Undervejs kom jeg med info og kommenterede, hvad hun skrev, og jeg afkodede skrivemetoden, så jeg nu kan bruge den selv.

Det var helt befriende og en fantastisk god proces, fordi vi kun fokuserede på én opgave.

Vi fandt søgeord – både til den her tekst og til kommende blogindlæg. Og jeg lærte, hvordan jeg skal skrive SEO-tekster, så jeg både sælger til min målgruppe og bliver fundet af Google.

Så efter turbodagen vidste jeg, hvordan jeg skulle skrive teksten færdig, fordi jeg kunne se strukturen, og hvad der skulle stå hvor. De redskaber, jeg fik, kan jeg bruge fremover, når jeg skal til at skrive resten af teksterne til min hjemmeside. Derfor ved jeg, at jeg ikke længere kommer til at skubbe mine skriveopgaver.

Den tid, jeg nu har brugt på teksten, skal jo ses i lyset af alle de kommende opgaver, samtidig med at kunderne fremover vil være længere fremme i deres købsproces, når de ringer til mig, fordi teksten besvarer mange af deres spørgsmål.”

 

Pia Stender
CAD-specialist, 3dimensioner

Lone Lings_0006

Ny kunde til 14.000 hver måned + ny webstrategi

“Det var sindssygt effektivt at have en hel dag i stedet for flere enkeltsessioner. Og selv om det var med ”vind i håret”, var der plads til fordybelse og dialog, så alle de gode ideer nåede at lande, fordi vi blev i processen.

Vi nåede meget mere, end jeg havde regnet med: Vi gennemgik, hvilke søgeord min nye hjemmeside skulle SEO-optimeres efter, og hvilke ydelser der skulle skrives ind på den.

Uden så grundig en strategi havde jeg ikke turdet investere tid og penge i hjemmesiden efterfølgende, og den grundighed har sparet mig for mange konsulentkroner og tid bagefter.

Hvis vi ikke havde haft tiden til det, havde jeg formentlig også valgt nogle forkerte søgeord, som eksempelvis ”indretning”. Men med det ord skulle jeg konkurrere mod store firmaer, og samtidig ville jeg tiltrække de forkerte kunder. I stedet valgte vi de mere præcise og snævre søgeord. Så selv om færre søger på ”kontorindretning” og ”klinikindretning”, er det bedre søgeord, fordi jeg går efter erhvervslivet.

Og de første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den. Så den grundige rådgivning var bestemt prisen for turbodagen værd. Men det ved man selvfølgelig ikke, hvis man ikke har prøvet det før.

Derudover nåede vi at gennemskrive hele hjemmesiden for et kontorfællesskab, jeg har.

Da jeg delte linket til den opdaterede hjemmeside på LinkedIn, fik jeg lejet kontoret ud med det samme. Det er 14.000 kroner hver måned, som jeg stort set ikke har noget arbejde med. Og fordi min målgruppe er de trofaste kunder, har jeg nu en venteliste.

Jeg vil til enhver tid booke en turbodag igen og anbefaler den til alle, der vil vækste. For efter turbodagen er jeg vækstet i begge mine virksomheder.”

Lone Lings
Rumdesigner, Implacement

sascha lille

Vidste præcis, hvad jeg skulle efter turbodagen

“Turbodagen gav meget mere end 6 enkeltsessioner. Jeg fik et samlet boost og blev tvunget til at træffe nogle vigtige beslutninger. Samtidig var det en sjælden luksus at få 1:1-sparring en hel dag.
Meget er nemmere, når andre tager én gennem de vigtige beslutninger, og jeg brugte min turbodag på både at definere min målgruppe og at få lagt en plan for min markedsføring. Vi brugte flere timer på at afklare, hvilken målgruppe jeg skulle gå efter, og den grundighed betød også, at jeg aldrig har været i tvivl om mit valg bagefter.

Hvis ikke vi havde haft så god tid, havde jeg sikkert følt mig presset til at tage stilling hurtigere, og så var jeg måske kommet i tvivl.

Majbritt skitserede for mig, hvordan min situation ville være, alt efter hvilken målgruppe jeg valgte. Undervejs skrev hun flittigt på tavlen, så det blev systematisk for mig, hvad jeg skulle overveje.

Hun sagde også, at den kundetype, jeg valgte, var den, hun selv havde mindst erfaring med, og det var så ærligt og professionelt. For det betyder jo, at jeg måske vælger en anden rådgiver senere i min proces, selv om jeg var meget tilfreds med Majbritt og turbodagen.

Før jeg gik hjem, spurgte hun mig, hvornår jeg ville løse de forskellige opgaver, og hvem der skulle hjælpe mig. Derfor vidste jeg, præcis hvad jeg skulle.”

Sascha Amarasinha
Strategisk kommunikationsrådgiver, Respond

Kitt

Fik mere ud af turbodagen end at tage på kursus

”Min plan var at bruge turbodagen på min markedsføring, særligt hjemmesiden og mine nyhedsbreve. Men undervejs fangede Majbritt, at jeg også havde brug for rådgivning i forhold til min forretning, så det nåede vi også.

Havde vi ikke sat en hel dag af, kan jeg frygte, at vi ikke ville have nået alle de ekstra ting. Eksempelvis nåede vi også at gennemgå mine priser og mine produkter. Majbritt anbefalede mig at tilbyde 30 minutters gratis introsamtale, og det i sig selv har jeg nu fået flere nye kunder på.

Før jeg købte min turbodag, var jeg lidt usikker på, hvordan det ville være at sidde sammen med Majbritt en hel dag, fordi hun er så effektiv. Men jeg tænkte, at det var det værd i forhold til alternativet: Tog jeg i stedet på kursus, ville jeg ikke få den samme dialog og fokus på netop min forretning. Og købte jeg i stedet kortere sessioner, ville jeg formentlig have taget dem alle per telefon, fordi jeg bor på Fyn.

Undervejs foreslog Majbritt flere gange, at vi gik ind i emner, jeg slet ikke havde tænkt på. Så skrev hun emnet på tavlen, så vi kunne fokusere på det, vi aktuelt talte om, og samtidig huskede de nye punkter senere på dagen. Og fordi vi havde en hel dag sammen, var der god tid til, at vi kunne nå at samle trådene og alle de gode ideer.”

Kitt Kongstad
Behandler, Trivselskompagniet

Louise red

Turbodagen fungerede som et kickoff

“Vi fik en fælles tilgang og et fælles sprog, som man ikke får på samme måde ved at have to timer her og to timer der.

Det var meget nemmere at referere til noget, vi tidligere havde snakket om, end hvis ”tidligere” havde været for flere uger siden. Samtidig faldt mange af ”SEO-brikkerne” på plads, ved at vi kunne gennemgå de samme ting fra flere vinkler i løbet af dagen.

I en virksomhed, der tilbyder mere end 1.000 kurser, er det en større opgave at gøre hjemmesiden mere sælgende.

Vi skulle lægge en omfattende SEO-strategi for, hvor vi brugte de attraktive søgeord mest strategisk, samtidig med at det er komplekst at skulle lære at skrive salgstekster og SEO-tekster på én gang.

Undervejs havde jeg og en kollega en turbodag på Majbritts kontor, og det fungerede rigtig godt, fordi vi alle tre kunne gå i dybden. Indledningsvis gennemgik Majbritt, hvad vi skulle fokusere på, når vi skrev vores tekster. Efterfølgende skrev vi alle tre på hver vores tekst og kunne trække på hinanden undervejs.

Turbodagen fungerede som et kick off i processen, og vi var forpligtet til at slukke vores telefoner og lade være med at svare på mails. Og så var der det lavpraktiske i, at vi kun skulle komme én gang, og at vi ikke skulle bruge tid på at opsummere, hvor vi kom fra.”

Louise Thinesen Bendtsen,
Chefkonsulent COK

tine

Den forandring, jeg havde brug for

“På turbodagen gennemgik vi hele min forretning. Både mine samarbejdsaftaler, hvilke produkter jeg tjente penge på, min SEO-strategi, og hvordan strukturen på min nye hjemmeside skulle være.
Det betød, at jeg nu har udviklet nye produkter og sat pris på, at rådgivning nu er en ydelse, kunderne kan købe, og ikke noget, alle bare får. Efterfølgende skrev Majbritt teksterne til min hjemmeside, og det er helt tydeligt, at hun kender mig og min virksomhed godt, for det kan man læse i teksterne. De er virkelig skrevet til mig.

Turbodagen gav den forandring i min virksomhed, som jeg havde brug for. Det var en luksus at bruge en hel dag på, hvad jeg kan gøre, for at min virksomhed vokser, og for at jeg fremover kan hjælpe mine kunder bedre.”

Tine Appel
Webdesigner,  Appel Design

Lise Terp close up

Både helikopterblik og detaljer

“Undervejs i min bogproces havde jeg en turbodag hos Majbritt. Det var rigtig godt for processen, for det betød, at vi begge to sad og koncentrerede os om bogen.

Vi kunne både bevare helikopterblikket og gå ned i detaljerne. Vi slap for at skrive frem og tilbage. Og det gav et fokus og en fremdrift, som vi aldrig ville have opnået med to timer hist og pist, hvor vi ikke ville kunne huske, hvad vi talte om sidst.”

Lise Terp
Virksomhedskonsulent og konfliktmægler

Nær perfekt

“Turbodagen var nær perfekt og blev startskuddet til min nye hjemmeside.

Vi lagde en strategi for min markedsføring og valgte søgeord til hjemmesiden, og jeg brugte også dagen på at vurdere, om Majbritt ville være den rette tekstforfatter for mig. Mit fag er kringlet, så jeg var i tvivl. Men jeg tænkte, at hvis hun ikke skulle skrive for mig, ville jeg jo stadig have fået min nye strategi. Den kunne jeg enten bruge selv eller give til en anden tekstforfatter.

I løbet af dagen kunne jeg se for mig, at vi ville kunne fortsætte samarbejdet. For jeg kunne se, hvad Majbritt kunne gøre, og hvad jeg skulle gøre, og jeg vidste, hvad det cirka ville koste.”

Svenne Krap
Indehaver, Kracon ApS

Nina

I dybden – uden afbrydelser

“Jeg er så glad for at jeg valgte turbodagen i stedet for et klippekort, som jeg også havde overvejet. For turbodagen gjorde, at vi kunne gå i dybden i nogle emner. Havde jeg i stedet booket 3 x 2 timer, ville vi blive afbrudt hele tiden, og jeg ville blive påvirket af alt muligt andet mellem vores møder.

Det var rigtig godt, at vi havde god tid og kunne justere programmet løbende. For det viste sig, at jeg havde valgt forkert kundetype. Derfor havde jeg haft svært ved at kommunikere rent.

Nu har jeg valgt den kundetype, jeg selv er, og det er meget nemmere at bruge de rette ord i mine tekster.

Det har hele tiden været min intention, at udvikle et stort all-inclusive produkt til 40 eller 50.000 kroner, på et tidspunkt. Og fordi jeg sad en hel dag med ”højt til loftet”, blev jeg klar til at lave det produkt snart. På længere sigt vil jeg måske kun have det ene produkt, så jeg kan tage færre små-opgaver ind og fokusere på det der skaber størst værdi for mine kernekunder.

Endeligt nåede vi også at gennemskrive min forside, og nu kan se konkret, hvordan jeg også kan skrive mine andre tekster. Så turbodagen var hver en krone værd. Majbritt har banet den vej, jeg skal gå, og nu tager jeg det step op ad. Og jeg er kommet til den erkendelse, at jeg er min pris værd.”

Nina Sandhøj
Grafisk designer, Sandhøj Studio

Cornelius Olesen 2016 farve

Meget hurtigere, end hvis jeg selv skulle skrive

“Jeg fortalte. Majbritt skrev. Jeg korrigerede. Hun skrev videre. Og jeg er overrasket over, hvor hurtigt hun fangede, hvad jeg sagde. Det gik meget hurtigere, end hvis jeg selv havde skrevet hele teksten fra start – for at få feedback – for at fortsætte med at skrive.

Bagefter havde jeg et godt oplæg, og det var let at rette og tilføje detaljer, så teksten blev helt færdig.

Nu skriver jeg efter en anden struktur: Indledning. Uddybning af læserens problem. Løsning. Hvad skal læseren gøre nu?

Og den skabelon kan jeg bruge til resten af vores tekster. Så jeg har lært en masse af at være med i skriveprocessen. Derfor skriver jeg anderledes nu, fordi jeg er blevet bevidst om, at mange af læserne ikke nødvendigvis kender os eller vores fagord særlig godt.”

Cornelius Olesen
Ingeniør, i2R A/S

RÅDGIVNING
Jane 2021

Solgte for 111.000 kroner gennem mails

Selv om jeg nu er blevet meget bedre til at sælge gennem nyhedsbreve og kan genbruge meget af det, jeg har lært, vil jeg stadig have Majbritt ind over næste gang.

Hun er skarp, og hver gang vi har gennemgået mine nyhedsbreve, er hun kommet med mange pointer på kort tid. Og selv enkelte guldkorn kan jo være det hele værd.

Eksempelvis sagde en af mine case-personer, at hun var holdt op med at sove til middag. Her foreslog Majbritt, at jeg spurgte ind til, hvor længe hun plejede at sove. Og det var en god, konkret detalje at få med i citatet

Oprindeligt ville jeg have sendt nyhedsbrevene mere koncentreret over en kortere periode. Men min målgruppe kan godt lide, at tingene foregår stille og roligt, og det er en proces for dem at komme frem til, at de skal med på forløbet. Så ved at forlænge kampagneperioden fik de bedre tid til at overveje det.

Det gjorde en kæmpe forskel, at vi lagde hele strategien på én gang. For derfor kunne vi bevidst begynde kampagnen med cases, der kvalte de blødere forbehold som ”jeg er sikkert ikke målgruppen”, og afslutte med det afgørende forbehold, som prisen klart er.

Normalt aftaler jeg med mine kunder, at jeg kan bruge sætninger fra deres evalueringer i min markedsføring. Den her gang interviewede jeg dem i stedet, og det gav ekstra meget, at jeg havde planlagt specifikt, hvilket forbehold jeg skulle spørge ind til. Fremover vil jeg løbende notere forbeholdene, når jeg opdager dem, så jeg er bedre forberedt til kommende kampagner.”

Jane Kudsk
Cand.techn.al., Spis dig fri

Mikael

Flere besøgende og kunder på bare 3 måneder

”Før jeg fik lavet min søgeordsanalyse, omtalte jeg tre forskellige filmtyper på samme side.

Nu har jeg tre forskellige sider: Profilfilm, reklamefilm og produktfilm. Tre forskellige tekster, der tiltrækker forskellige kunder. Jeg fokuserer på et søgeord ad gangen og besvarer de spørgsmål, der hører sammen med søgeordet.

På den måde bliver det meget lettere at skrive om det, jeg laver, hvilket ellers godt kan være svært for en selv. Og flere af ordene har jeg allerede en side 1-placering på.

SEO og nyhedsbreve har givet 30 % flere besøgende og flere kunder i løbet af tre måneder.”

Mikael Johnsen
Videoproducent og indehaver, Click Film

Marlene red

10 timers arbejde på en times rådgivning

“Jeg hyrede Majbritt til rådgivning om søgemaskineoptimering ift. vores nye hjemmeside, og resultatet er blevet supergodt.

Hun kommer hurtigt til pointen og strukturerer samtalen effektivt. Derfor anbefaler jeg hende til alle, der vil udover rampen nu.

Majbritt styrer samtalen med sætninger som ”Jeg hører, at I vil … Det kan I gøre sådan og sådan.” Eller ”Der er de og de spilleregler, så hvis du vil A, så skal du …”.

Hun er også god til at planlægge, hvordan vi bruger tiden rigtigt. Eksempelvis spurgte hun, om der var behov for, at vi gennemgik mine søgeord en gang til, hvilket der ikke var, og så kunne vi gå videre med næste skridt. Og vi nåede 10 timers arbejde på én time, fordi Majbritt hele tiden skar de irrelevante spørgsmål væk.

Jeg er så glad for, at jeg nu selv har lært at skrive SEO-tekster, der rammer vores kunder på det ønskede sted i deres kunderejse – i stedet for at hyre Majbritt til at gøre det.

For nu har jeg fået en opskrift, jeg kan skrive tekster efter fremover, og jeg kan udfordre mine kolleger, når de skriver – eller forklare dem, hvorfor vi har skrevet, som vi har, på hjemmesiden.

Eksempelvis i.f.t. hvornår en oplysning er relevant.

Hvis jeg havde været på et kursus, skulle jeg først lære og så lave øvelser. Og efter kurset kunne jeg så begynde at skrive teksterne til vores hjemmeside. Nu løste jeg mine opgaver, mens jeg lærte. Derfor var det så effektivt.

Mens Majbritt gav mig feedback på mine tekster, kom hun med input til ord og formuleringer på baggrund af, hvad jeg havde sagt. Derfor kunne jeg redigere mine egne tekster, mens vi snakkede sammen, og sad ikke med en masse lapper, jeg skulle bruge tid på at handle på bagefter. Efter samtalen arbejdede jeg videre ud fra den feedback, jeg havde fået, og så gennemgik vi den nye version af teksten.

Nu er der meget mere fokus på kundernes udbytte og hvad de faktisk kan købe af os. Eksempelvis havde jeg skrevet, at kunderne kunne booke tid til en snak. Men min målgruppe har ikke tid til ”en snak”. De skal loves noget mere konkret.

Jeg har også fået en fast værktøjskasse med ord og sætninger, der er målrettet mine kunders verden, som jeg kan bruge i mange forskellige tekster. Og de metoder jeg har lært, kan jeg også bruge fremover.”

Marlene Nybro Thomsen,
Marketing and communications manager, Alexandra Instituttet

Liseterp180x180

Helt andre resultater end forventet p.g.a. bogen

Jeg købte Majbritts rådgivning, fordi hun specifikt har erfaring med bøger og freebies. Så jeg vidste, at jeg ikke ville fungere som prøvekanin. Samtidig kan jeg lide hendes måde at arbejde på.

Der er no bullshit, og hun har ikke spildt mine penge på at hyggesnakke. I stedet har hun udelukkende givet mig kompetent rådgivning om indhold, sprog og struktur og alt det, der ligger uden om selve manuskriptet, så bogen nu lever online.

Uden Majbritts rådgivning og erfaring var min bog aldrig blevet færdig. Og hvis jeg havde fået den færdig selv, ville den ikke vise den kvalitet, jeg står for. Selv om Majbritt havde fortalt mig på forhånd, at det var en stor opgave, er det jo svært at overskue arbejdsmængden og processen, når man ikke har prøvet det før.

Min bog har givet mig mange flere og helt andre resultater, end jeg kunne have forestillet mig.

Blandt andet er jeg blevet hyret ind til at undervise Pharmadanmark og DI i konflikthåndtering – baseret på bogen.

Samtidig købte DI bogen til et af deres medlemsnetværk, der består af 70 HR-medarbejdere. Det alene gør, at min bog og mit navn nu kommer ud til hele 70 firmaer, uden at jeg skal gøre noget.

Nu ligger den også og arbejder for mig i Polyteknisk Boghandel på DTU og i Bog og Idé, ligesom jeg er blevet en del af GoLearns undervisningsunivers, hvor jeg underviser på et onlinekursus om konflikthåndtering. Endeligt er ENNEAGRAMSTEDET ApS begyndt at forære bogen til deres kursister, og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole underviser ud fra den, så bogen har klart styrket min ekspertstatus.

Oprindeligt skulle bogen udelukkende have fungeret som en freebie, men den blev så godt modtaget, at jeg hurtigt besluttede mig for også at få den udgivet på tryk – både på dansk og engelsk. Så nu bliver den læst over hele verden.

Det er blandt andet Majbritts fortjeneste, for hun blev ved med at påpege, hvor vigtigt det var, at alting blev lavet professionelt. Og det er meget lettere for mig at vise bogen frem og kontakte boghandlere og andre, nu hvor jeg ved, at alting er i orden. Det er helt sikkert også en af grundene til, at den er blevet taget så godt imod.

En af de største fordele ved at have Majbritt med som rådgiver var, at hun fik mig til at blive mere skarp på min målgruppe og kun fokusere på ledere, selv om alle andre også sagtens kan have glæde af bogen.

Det kan man både se på sproget og indholdet. Samtidig bliver det tydeligere for lederne, at jeg er særlig god til netop at hjælpe dem med konflikthåndtering.

En anden fordel var, at Majbritt vidste fra starten af, hvad vi skulle tage stilling til. Eksempelvis hvordan e-bogen kunne udgives, hvordan kapitlerne skulle struktureres, og hvordan jeg kunne begynde at forberede min markedsføring, allerede mens jeg skrev.”

Lise Terp
Konfliktmægler og virksomhedskonsulent

Dorthe_Søgaard

Skulle have kontaktet Majbritt for længe siden

”Jeg havde tænkt længe, at når jeg var klar, ville jeg kontakte Majbritt. Jeg var ikke i tvivl om, at hun var den rette til at hjælpe mig med mine tekster, for jeg ved, at hun både har styr på SEO og på at ramme målgruppen på samme tid.

Men jeg var nervøs for, at det ville kræve meget arbejde fra mig selv, fordi jeg har mange tekster, jeg gerne ville have ændret på. Blandt andet troede jeg, at jeg skulle til at skrive en masse, før vi overhovedet kunne gå i gang.

Derfor indledte vi med at lægge en prioriteret plan. Her talte vi blandt andet om min freebie, som nu helt bevidst er skubbet til senere.

Det, jeg arbejder på nu, er at skrive SEO-optimerede blogindlæg. De tekster er meget kortere end en freebie, og jeg kan løbende blogge ved siden af mine andre opgaver, så det er forholdsvis let at gå til.

Havde jeg vidst tidligere, at vi kunne arbejde på den måde, kunne vi være startet for længe siden. Og så havde jeg haft et stort forspring – både i forhold til de attraktive placeringer på Google og med relevant indhold til mulige kunder.

Klippekortet giver mig en stor fleksibilitet i min skriveproces. Både fordi jeg kan booke et grundigt, fysisk møde på flere timer eller tage en kort snak i telefonen, og fordi jeg selv kan vælge, hvilke opgaver jeg vil bruge det på.

Mange af de markedsføringsråd, jeg tidligere har hørt, har været generelle råd, der ikke tog udgangspunkt i min målgruppe. Eksempelvis siger mange, at ens salgstekster skal være korte, fordi ingen vil læse så meget. Men Majbritt har jo helt styr på min målgruppe.

Og mine kunder har behov for mange detaljer, for at de bliver trygge og får lyst til at købe noget. Så hvis jeg havde fulgt anbefalingerne om korte tekster, ville jeg have spildt en masse tid på at skrive, og teksterne ville jo ikke have virket.

Nu er jeg helt bevidst om, hvordan jeg skal skrive for at ramme min målgruppe, så jeg skriver mere målrettet og fokuseret.

Derfor vil jeg anbefale Majbritt til alle, der vil være skarpere på deres hjemmeside. Og jeg anbefaler tit mine kunder at få gennemgået deres hjemmeside, for nu kan jeg se, at deres hjemmesider ikke arbejder godt nok for dem.”

Dorthe Søgaard,
Ledelseskonsulent, evocon

Louise S

Hjemmesiden blev hurtigt ændret fundamentalt

”Før jeg gennemgik min hjemmeside med Majbritt, havde jeg slet ikke tænkt på, at jeg havde brug for hjælp. Jeg vidste godt, at min hjemmeside trængte til at blive pudset af, og tænkte, at det kunne jeg selv gøre. Det ville have været superærgerligt, for jeg tænkte slet ikke på min hjemmeside som en salgskanal.

Oprindelig hyrede jeg Majbritt til at hjælpe mig med noget andet, og hun foreslog selv, at vi også gennemgik min hjemmeside. Og det gav et helt andet resultat og en anden værdi, end når venner og samarbejdspartnere har kigget på hjemmesiden.

Dels har Majbritt jo sin faglighed, og dels vurderede hun hjemmesiden med kundernes øjne, og jeg fik en masse konkrete råd til, hvordan jeg hurtigt kunne optimere.

Mine forløb er jo skræddersyede og ikke hyldevarer. Derfor havde jeg slet ikke tænkt på at præsentere dem på hjemmesiden. Majbritt åbnede mine øjne for, at jeg gjorde det meget svært for kunderne at forestille sig, hvordan et forløb kunne se ud. Derfor var det svært for dem at købe.
Jeg har i forvejen mine forløb på skrift, for jeg har jo tidligere sendt dem til mine kunder. Så det vil ikke kræve ret meget af mig at formulere teksterne om til hjemmesiden.

Udover at præsentere mine forløb kunne jeg med det samme vinkle sproget anderledes på de eksisterende sider, så jeg nu siger ”du” i stedet for ”jeg”. Før fokuserede jeg på mig selv, fordi jeg tænkte, at min hjemmeside jo skulle handle om mig. Nu fokuserer jeg i stedet på kundens værdi af det, jeg laver, og det har ændret min hjemmeside fundamentalt.

Jeg havde frygtet lidt, at Majbritt måske ville have svært ved at forstå min branche, som er lidt abstrakt. Men det havde hun heldigvis ikke, og vi kom langt på kort tid.

Majbritt er jo et direkte menneske. Derfor vil jeg anbefale hende til alle, der vil sælge mere fra deres hjemmeside.”

Louise Sebenius,
Significa

Louise red

Helt håndgribelig viden, så vi hurtigere ser resultater

“Majbritt har hjulpet os til at aflive en masse myter om Google og forstå, hvad søgemaskineoptimering går ud på.

Hun har lavet en søgeordsanalyse, som giver os helt håndgribelig viden om, hvor det kan betale sig at sætte ind. Det betyder, at vi kan komme hurtigere i gang med at skrive SEO-tekster, og dermed også, at vi hurtigere ser resultater.

Hendes rådgivning har været både kompetent og nyttig, og hun er ikke bange for at fortælle os, hvis vi er på vej i den forkerte retning.”

 Louise Thinesen Bendtsen,
Chefkonsulent, COK

Et enkelt tip kan gøre den store forskel

“Vi brugte Majbritt som ekstern rådgiver til at optimere vores arbejde med PR.

PR kan være et vigtigt redskab i søgemaskineoptimering – og med Majbrits råd fik vi hul igennem til pressen til vores kunder.

Et enkelt tip kan gøre den store forskel, som i vores tilfælde.

Mangler I det sidste skub eller løbende sparring er en klippekortsløsning en rigtig god idé.”

Lasse Nielsen
SEO- og Adwords konsulent, Skjoldby & Co. ApS

Jesper-Augustinus-Glaeemose_400

Har fået helikopterblikket igen

“Jeg kontaktede Majbritt, fordi jeg gerne ville have noget medieomtale. Gerne med det samme. Og Majbritt sagde, at jeg ingen historie havde. Og selv om jeg blev irriteret på hende, havde hun jo ret.

Hun kunne snildt have taget opgaven ind og sagt, at det ville koste 12.000 kroner. Men det havde vi jo ikke fået noget ud af. Og jeg har ikke fortrudt, at vi droppede PR og på Majbritts anbefaling fik lavet en helt ny hjemmeside i stedet.

Efter vi har fået en ny hjemmeside, er der kommet en rød tråd gennem vores markedsføring. Den fanger bare på en helt anden måde og er blevet supergod.

Vi har fået meget lettere ved at få møder med nogen, vi ellers ikke kunne få møder med. Folk tjekker jo altid hjemmesiden. Jeg havde selv mistet helikopterblikket. Det har jeg fået igen.”

Jesper Glæemose
Direktør, Augustinus Care

Shila

Tænker større og mere strategisk

“Alene den første måned solgte jeg syv klippekort, og det giver en helt anden ro end at sælge enkelttimer. Derfor kan jeg holde mere fri nu og skal ikke bruge så meget energi på at tænke på pengene. Så nu har jeg mere overskud til mine klienter og kan give en bedre ydelse.

Før gav jeg tit rabatter helt uopfordret. Det er jeg holdt op med. Jeg har også fortjent en ordentlig løn og et liv, hvor jeg kan holde fri. Så nu henviser jeg til klippekortene i stedet, når nogen vil have behandlingerne billigere. Jeg vil ikke leve fra hånden til munden. Det er jo også en business.

Nu kan jeg mærke min indre ild. Min businesswoman er vågnet fra sin dvale. Jeg har fået mere mod på at tænke større og mere strategisk. Blandt andet er jeg ved at etablere en klinik inde i byen sammen med nogle andre behandlere. Det giver jo mine klienter en helt anden følelse af lækkerhed end nu, hvor jeg er i min kælder. Det vil gøre kunderne mere trygge og få mig til at se mere professionel ud.

Jeg er også begyndt at planlægge et helt år frem og ikke bare en uge. Jeg er helt tryg ved at gøre det, Majbritt siger, fordi hun er så struktureret og velforberedt.”

Shila Nielsen
Indehaver, Kranioklinikken

Peter-Amundsen_400

Gavekontoen er sat ned

”Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad min tid er værd, og hvornår jeg vil give noget gratis. Derfor fakturerer jeg meget mere, end jeg gjorde før. Jeg var simpelthen for flink og tænkte, at jeg godt lige kunne hjælpe.

Nu har jeg sat min gavekonto ned og er blevet bedre til at sige, at jeg selvfølgelig skal have betaling for min hjælp. Derfor fakturerer jeg en time for noget, der har taget 40 minutter, fordi jeg fakturerer per påbegyndte halve time. Og ingen har kommenteret på det eller klaget over det.

Jeg er også begyndt at tage mig betalt for transport. Det betalte kunderne heller ikke for før. Og det kan snildt være 5-10 timer om måneden.”

Peter Amundsen
PIVOT data

lise-g

Uden Majbritt var min virksomhed ikke, hvor den er i dag

”Da mit firma var nyt, havde jeg løbende klippekort hos Majbritt, men det har jeg ikke brug for mere.
I begyndelsen fik jeg hjælp til at definere min målgruppe, hvilket udbytte kunderne får ved at handle med mig og i særdeleshed, hvad mine ydelser skal koste.
Senere motiverede Majbritt mig til at få ny hjemmeside, og det har gjort en kæmpe forskel. Nu bliver jeg jævnligt kontaktet af kunder, der finder mig på Google og fortæller, at jeg har en flot hjemmeside. Det oplevede jeg aldrig før.
Det er også blevet meget lettere for mit netværk at sælge mig ind, fordi de har hjemmesiden at henvise til.

Majbritt underviste mig i, hvordan jeg selv skal skrive teksterne, så de både sælger og bliver fundet på Google. Så nu kan jeg selv ændre i teksterne fremover eller skrive nye, ligesom jeg kan bruge mange af hendes gode skriveråd, når jeg skriver nyhedsbreve.”

Lise Grastrup
Grafisk facilitator, Tanke Til Streg

Betina_400

Majbritt gav mig et spark

“Jeg har sat mine priser op og strammet mine forretningsbetingelser, så jeg tager mig bedre betalt for at køre ud til kunderne. Det gør, at jeg ikke længere er frustreret, når jeg kommer hjem fra en opgave, sådan som jeg tit var før. Fordi jeg fik så lidt ud af det.

Majbritt gav mig et spark og modet til at sætte prisen op. Jeg kan mærke, at jeg nu har Majbritt på skulderen, når jeg bliver spurgt til nye priser, og jeg er eksempelvis bedre til at præcisere, at transport, bro og hotel kommer oveni, når jeg skal ud at undervise. Før tænkte jeg, at det jo var mange penge for kunderne. Men nu tænker jeg, at jeg jo også har brugt mange penge selv på at blive klog på hunde.”

Betina Sabinsky
Hundetræner, Dogwise

Malene_400

Meget mere professionel

“Efter Majbritts rådgivning er jeg blevet bevidst om, hvor vigtigt det er at have et værn mod ubehagelige oplevelser, og hvordan jeg får det værn. Så nu sender jeg mine forretningsbetingelser i mine tilbud, så det er helt klart, hvad kunden får og ikke får. Når vi har rene linjer, har jeg også lettere ved at være mere skrap, hvis jeg får behov for at præcisere, hvad der ikke er en del af min service.

Nu præciserer jeg, at prisen er den samme, selv om kunden bliver forhindret i, at vi kan lave opgaven færdig, eller hvis kunden ikke kan finde det antal kilder, vi har aftalt. For jeg har jo sat tid af til det alligevel. Og kunderne protesterer ikke og er samtidig blevet mere tilfredse, fordi det er blevet så gennemskueligt, hvad de får.

Det har klart givet mig et løft, så nu føler jeg, at jeg er meget mere professionel og seriøs. Det er ikke kun kunderne, der kan stille krav til os. Vi kan også stille krav til dem. Det er vigtigt, at vi selv føler, vi er noget værd. Ellers får vi også svært ved at sælge os selv.

Samtidig har Majbritt også åbnet mine øjne for at vælge, hvem jeg skal dele min begejstring og mine bekymringer med. Så jeg søger dem, der bakker mig op i stedet for at pille mig ned, fordi de selv er bange.”

Malene Mølgaard
Journalist, Storyseller

kira lille

100 gange mere værd, at Majbritt var med fra starten

”Uden Majbritts rådgivning havde jeg sikkert sendt et eller to nyhedsbreve for at minde læserne om, at jeg eksisterer. Men jeg kunne ikke finde ud af, hvad læserne skulle have ud af mit nyhedsbrev.

Derfor bookede jeg få sessioner med to primære mål: at få vækket min liste igen og lære, hvordan jeg tænker kampagneelementet ind i mine nyhedsbreve. Også fremover. For det tager som regel lang tid at beslutte sig for at få lavet en video, da det også kræver noget af kunderne selv. Så det er vigtigt, at de hører fra mig flere gange, før de tager stilling.

Jeg havde svært ved at finde ud af, hvad jeg kunne få mine læsere til at gøre, der krævede mindre af dem end at købe. Og vi planlagde en kampagne med 4 mails, hvor jeg delte viden og kundecases og opfordrede læserne til at booke en gratis rådgivningssession om, hvordan de kunne bruge video i deres markedsføring.

Hvis Majbritt ikke havde været inde over min nyhedsbrevsstrategi fra starten, havde jeg skrevet i blinde og uden et konkret mål. Det ville have resulteret i, at jeg skulle skrive det hele om, hvis jeg kontaktede hende bagefter. Så det var 100 gange mere værd, at hun var med fra starten.I stedet fandt vi frem til et realistisk mål, og jeg skrev udelukkende nyhedsbreve, der arbejdede hen mod det mål.

Den strategi kan jeg også bruge fremover. Og når jeg har én fokus, er det meget lettere at skrive noget konkret og tage stilling til, hvad der skal med, og hvad der skal sorteres fra.

Samtidig var der forbløffende få, der afmeldte sig nyhedsbrevet, fordi jeg delte værdi. Så nu har jeg mod på at skrive nyhedsbreve regelmæssigt og lave et par kampagner om året.

Selv om jeg kun har omkring 200 læsere på mit nyhedsbrev, bookede 5 læsere en session, og jeg regner med et samlet salg på 20.000 kroner på den korte bane. Det er en fin bonus på et forløb, der primært var en læreproces og en genaktivering af en ikke-plejet liste. Så jeg er superglad for, at jeg har brugt tiden på at lære det, og jeg fik mere ud af det, end jeg havde regnet med.”

Kira Paulli
Videoproducent, Pixiweb

susanne-Total-Bodyzone

Rammer min målgruppe bedre nu

“Det er en kæmpe fordel, at Majbritt  er dygtig til både salgstekster, nyhedsbreve og hjemmesidetekster. For det betyder, at hun har overblikket over, hvordan teksterne hænger sammen. Det overblik har jeg også fået nu.

Samtidig er Majbritt provokerende og spørger ind – både i forhold til tekst, produkt og målgruppe. Undervejs har jeg fået så mange ahaoplevelser og ændret både tekst og ydelser, så de nu passer til mig og min målgruppe.

Før fulgte jeg en masse generelle anbefalinger om markedsføring. Men de passede hverken til mig eller min målgruppe. Nu har jeg fundet min egen stil, så jeg skriver hurtigere og samtidig rammer min målgruppe bedre og får færre afmeldinger på mit nyhedsbrev.

Jeg har været gennem en længere proces, hvor jeg har ændret en del i min mail-serie og på min hjemmeside, mens Majbritt løbende har været inde over. Hun er nem at komme i kontakt med, og hendes fleksibilitet har gjort, at jeg hurtigt har kunnet få ny sparring og komme videre, når jeg har haft brug for det. Skulle jeg have ventet i flere uger, havde jeg måske mistet gnisten, fordi selve min skriveopgave i forvejen var så stor.”

Susanne Jensen
Indehaver Total Bodyzone

Laila_3

Mersalg på over 100.000 kroner

“På Majbritts anbefaling satte jeg mine timepriser op med 150 kroner og opfordrede mine eksisterende kunder til at købe klippekort, før priserne steg. Det resulterede i et mersalg på over 100.000 kroner.

Mens jeg overvejede at hæve mine priser, have jeg en rådgivningssession med Majbritt, for jeg tænkte en del over, hvordan mine eksisterende kunder ville tage den nye pris. Sammen lagde vi en strategi for, hvordan jeg skulle orientere kunderne, og jeg satte også priserne højere op, end jeg ellers ville have gjort.

Herefter kontaktede jeg udvalgte af mine eksisterende kunder og fortalte om den kommende stigning i god tid. De fik mulighed for at købe klippekort, før priserne steg, så de kunne få løst deres opgaver til den gamle pris. Det var en rigtig positiv oplevelse. Kunderne sagde, at det var helt fair. En sagde sågar ”tillykke”.

I dag kan jeg bare ærgre mig over, at jeg ikke hævede mine priser for år tilbage. Havde jeg fået Majbritts rådgivning noget før, ville mine priser have været på det rette niveau i flere år nu.”

Laila Nygaard
Grafiker, Nygaard Grafisk

Pernille Andersen

Sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op

“Jeg har samarbejdet med Majbritt Lund, hvor jeg som kunde har haft brug for hjælp til PR og rådgivning om pressehåndtering og strategisk kommunikation. Det er sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op og være over sagen for at nå deadlines.

Majbritt er vedholdende og går langt for sine kunder. Vores samarbejde har skabt tilfredsstillende resultater. Min læringskurve har været stejl, for Majbritt Lund vil kunden det bedste.”

Pernille Andersen
Udviklingskonsulent, Lejre Kommune (tidl.)

KUNDETYPER
Rudi

Køber direkte fra hjemmesiden nu

 “Mine nye tekster er skrevet, så de rigtige kunder kan se sig selv i dem. Derfor booker de tider direkte på hjemmesiden uden at skulle tale med mig først. Og det gør det jo både billigere og nemmere for mig at få en kunde. Og de booker tit flere tider helt fra starten, fordi jeg tit først har ledige tider om en måned.

Teksterne har ikke fokus på min faglighed, som de havde før, for det køber klienter jo ikke ind på.

I stedet rammer jeg dem nu på det personlige plan og fokuserer på de problemer, de kan genkende. Derfor er det lettere for dem at træffe beslutningen om at booke en tid med det samme.

Samtidig er de afklarede om deres behov og min måde at arbejde på, når jeg møder dem første gang. Og det er vigtigt for mig at have klienter, der vil arbejde med sig selv og tager ansvar for deres eget liv. Dem får jeg nu. Ikke dem, der vil ”fixes”, for det virker ikke på den lange bane alligevel. Derfor er jeg gladere for at gå på arbejde nu.

Samtidig har jeg nu 80 % flere besøgende på hjemmesiden, end jeg havde før. På under et år. Mange af dem er heldigvis behandlere, som jeg har planer om at sælge supervision til. Så det bliver ikke noget problem, at jeg har så lange ventetider.”

Rudi Sorgenfri

Rikke T

 Fremhæver resultater, fordi mine kunder fokuserer på tal

”Før Majbritt rådgav mig om valg af kundetype, byggede min markedsføring meget mere på mine egne præferencer. Nu fokuserer jeg på, hvad mine kunder har brug for. Og de er travle og målrettede. Derfor er mine tekster præcise, og jeg fremhæver mine resultater allerede på forsiden.

Nu kan klienterne også se, hvordan jeg arbejder, og at mine metoder er lette at anvende. Derfor har de rigtige kunder lettere ved at beslutte, at de skal kontakte mig i stedet for en af mine konkurrenter.

Og det sparer mig for meget tid, at kunderne er klar til at booke en tid, allerede når de ringer. Og har de spørgsmål, kan jeg bedre svare i deres sprog nu, fordi kender min kundetype. Derfor er samtalerne kortere end tidligere.

Majbritt er en super ærlig rådgiver. Hun ser udelukkende på, at jeg får det bedste resultat af vores samarbejde. Ikke, om jeg synes hun er sød. Samtidig er hun effektiv. Når hun skriver tekster for mig, indleder vi med en kort snak, hvorefter hun sender de færdige tekster, der altid lever op til mine forventninger. Og det er jo vigtigt for mig, at jeg ikke skal bruge ret lang tid på det.

Derfor vil jeg anbefale hende til alle, der tager deres forretning seriøst og vil ramme de rigtige kunder første gang.”

Rikke Thauer

Nina

 Betalte sig at gennemgå kundetyperne så grundigt

“Efter en turbodag med Majbritt viste det sig, at jeg havde forsøgt at kommunikere til flere forskellige kundetyper på samme tid. Det hjalp derfor både på den visuelle og skrevne kommunikation at tage en bevidst beslutning omkring hvilken kundetype jeg vil henvende mig til.

Blandt andet omtaler jeg mig selv som ”jeg” i stedet for at fortælle i 3. person, som jeg gjorde før, og jeg bruger billeder af mig selv, hvor jeg kigger ind i kameraet. Det er også blevet lettere at udvikle og tage beslutninger omkring mine produkter efter, hvad kundetypen konkret har brug for.

Så for mig, gav det stor værdi at vi gennemgik kundetyperne så grundigt og jeg kan varmt anbefale Majbritt til alle der har brug for fokus og retning i deres kommunikation.”

Nina Sandgaard
Grafisk designer, Sandgaard Studio

Kim Holzmannn

Nu ved jeg, hvad mine kunder vil have

”Efter en præcis gennemgang af de 4 kundetyper vidste jeg, hvilken kundetype jeg ville gå efter. Herefter blev det meget lettere at skrive, så jeg rammer målgruppen.

Nu er jeg ikke længere i tvivl om min hjemmeside, for jeg ved, hvad mine kunder vil have. Blandt andet har jeg en konkret liste med ord, som matcher målgruppen.

Majbritt var inde over mine tekster et par gange, og gav konkret feedback om, hvad jeg skulle ændre. Hun fortalte, hvilke passager der ikke ville komme til at virke og hvorfor, og hvad jeg skulle gøre i stedet.

Undervejs pegede hun på helt konkrete steder i mine tekster og slog ned på alle føle-ord og ukonkret sprog, fordi min kundetype netop køber ind på konkrete fakta samt info om, hvad de skal gøre.

Det var effektivt, ærligt og hårdt. Derfor nåede jeg langt mere, end jeg havde troet, på bare 4 timer. Hjemmesiden er stadig ikke færdig, men jeg er superglad for, at jeg er kommet så langt, som jeg er. Nu kan jeg lave resten færdig selv.”

Kim Holzmann
Fleksjobvejleder og indehaver af Coachment

Anja

Markant lettere at løse mine opgaver

”Efter Majbritt introducerede Uddannelseshuset for Kundemagnettyperne, og vi definerede kundegruppen som de blå, er mange af mine arbejdsopgaver blevet markant lettere at gå til, fordi jeg er krystalklar over, hvem jeg skriver til og hvad de tænder på.

Jeg ved for eksempel nu, at min blå målgruppe er vilde med tal, fakta og specialister, opfatter tid som lig med penge og foretrækker at modtage en overskuelig tjekliste frem for en omfattende e-bog som freebie, Det betyder bl.a., at jeg skal gå langt mere direkte til biddet i mine salgs- og webtekster, end jeg gjorde tidligere. Ikke så mange unødige fyldord. Og slet ikke noget med at ”drømme”, ”være passioneret” eller ”glæde mig til at byde dig velkommen på kursus”.

En ny verden har åbnet sig med Kundemagnet typerne, og jeg glæder mig… nå nej, jeg forventer markant effekt på bundlinjen af min nye viden.”

Anja Thybo
Ekspert i hurtiglæsning, Uddannelseshuset

anette b

Videnskab bag. Vi ved, det virker

”Selv om jeg har + 30 års erfaring med salg, kunne jeg straks se, at Kundemagneternes emotionelle kundetyper kunne noget helt særligt. Der er jo videnskab bag, så det er ikke noget, vi tror. Vi ved, det virker.

Det er meget nemmere at udvikle de rette produkter, når vi kun går efter én målgruppe. Derfor valgte jeg at begynde på Kundemagneternes certificering få måneder efter, jeg var begyndt at arbejde efter metoden.

Majbrit har skrevet teksterne til min hjemmeside, så de matcher de grønne. Derfor er der mange, der siger, at de er meget lange. Og på grund af Kundemagneterne ved jeg jo nu, at det skal de også være, fordi min målgruppe bliver trygge ved at vide, at jeg har tænkt på alle detaljerne.”

Anette Bornemann
Salgsrådgiver, byBornemann

 

Hanne-Kostkonsulenten-1

Hjemmesiden tjent ind på under en måned

”Majbritt har skrevet teksterne til min nye hjemmeside, og det, at vi begge arbejder ud fra Kundemagneternes kundetyper, gjorde både, at resultatet blev meget bedre, og at jeg ikke behøvede at forklare så meget.

Jeg ville aldrig selv have kunnet formulere så præcist, hvordan jeg gerne ville have mine tekster, eller hvem min målgruppe var. Majbritt vidste nøjagtigt, hvad hun skulle spørge om, fordi hun ved, at netop min målgruppe har brug for at lære mig at kende som person, før de køber noget. Det er især tydeligt på siden ”Om mig”.

Jeg havde overvejet, om det ville være et problem, at Majbritt er en anden type end mig selv. Men det var det ikke. Og jeg tror ikke, jeg kunne have fået et bedre resultat med en tekstforfatter, der var samme type som mig selv.

Jeg får flere nye kunder om ugen, der refererer til min hjemmeside. Derfor var den allerede tjent ind på under en måned, så jeg er supertilfreds med resultatet.”

Hanne Bjergskov
Kostvejleder

Jane-Kudsk

Nu står jeg meget stærkere på markedet

“Valget faldt på Majbritt af flere grunde. Dels fordi hun både er god til at skrive SEO-tekster, der sælger, og til at undervise i det. Og dels at hun er certificeret hos Kundemagneterne.

Jeg er sikker på at Kundemagneternes model virker, og det er blevet meget nemmere at skrive, fordi modellen er så konkret.

Vi gjorde det på den måde, at Majbritt først skrev én tekst for mig. Herefter har jeg haft den som en skabelon, jeg kunne tage udgangspunkt i, når jeg skrev selv. De første tekster var forbi Majbritt et par gange, hvor jeg fik feedback, hvilket fungerede rigtig godt. Men hurtigt kunne jeg skrive selv. 

Samtidig fik Majbritt mig til at gå all in på behandling af diabetes, så jeg står meget stærkere på markedet.  Jeg skriver også hurtigere og mere målrettet nu. Både fordi jeg har valgt min retning og fordi jeg nu har en liste med gule ord til min tekst.

Jeg henviser oftere til min hjemmeside nu, fordi jeg ved, at teksten er i orden. Og det gavner selvfølgelig mit salg.”

Jane Kudsk
Kostvejleder, spisdigfri.dk

 

Shila

Kan ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme

“Kundemagneternes emotionelle kundetyper har givet mig blod på tanden til at snævre min målgruppe ind. Nu kan jeg se min læser for mig, når jeg skriver, og jeg ved, at min læser er samme type som mig. Derfor fortæller jeg meget mere om mit liv og de børn, jeg hjælper, end jeg fortæller om de kurser, jeg tager. For det er ikke så vigtigt for min målgruppe. De vil se mennesket. Ikke en robot eller en fagperson.

Jeg skriver også meget hurtigere end før, fordi jeg altid ved, hvad jeg skal skrive, og især hvilke ord jeg skal bruge. Og hvis jeg kommer til at skrive nogle fagord, kan jeg nemt se det bagefter og fjerne dem igen.

Før prøvede jeg at skrive ligesom dig, Majbritt. Men det var så unaturligt og besværligt. Efter jeg har snævret min målgruppe ind og ændret skrivestil, fremstår jeg meget mere som eksperten og kan bedre sætte mine priser op. Det havde jeg ikke turdet uden dig og Kundemagneterne.

Jeg kan slet ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme, selv om det selvfølgelig er fedt for mig. Men jeg tror, de ikke orker mere nyt, fordi de i stedet bruger så meget tid på at tage flere kurser og knokle for at få klienter i øst og vest. Det er så trist for dem, for det er så lidt, der skal til.”

Shila Nielsen
Kraioniklinikken

Bente T lille

Sparrede ny hjemmeside efter målgrupperådgivning

”Majbritt pegede hurtigt på, hvad jeg selv let kunne ændre på min hjemmeside, så jeg ikke behøvede at få lavet en ny. Det havde jeg ellers overvejet i længere tid.

Jeg havde allerede fundet retningen i min markedsføring ved at vælge hvilken af Kundemagneternes 4 typer, jeg helst ville have som kunde og målrette min markedsføring efter dem, så meget var jo i orden. Men jeg var stadig ikke tilfreds.

Majbritt kom med nogle meget præcise råd til, hvordan jeg kunne justere det sidste. Små ting som at min målgruppe ikke bruger ord som ”investering” og ”succes”. Til gengæld vil de gerne ”gøre en forskel”, og de foretrækker billeder med runde hjørner og farver i stedet for helt firkantede sorthvidbilleder.

Med Kundemagneterne får du en præcis og brugbar skabelon og ikke en masse ”Man kan jo også gøre sådan eller sådan”. Derfor er metoden så effektiv, og nu er jeg sikker på, at jeg gør det rigtige i min markedsføring.”

Bente Tromborg
Underviser

 

Stine Z 2020

Kalenderen er fyldt med de rigtige kunder

“Da jeg begyndte som selvstændig, troede jeg, at jeg skulle hjælpe alle med alt, men du fik mig hurtigt til at fokusere på det, jeg er særlig god til. Nemlig at hjælpe før, under og efter en skilsmisse.

Det gør, at jeg altid ved, hvad jeg skal skrive om. Jeg ved, hvad min målgruppe gerne vil høre om, og hvordan jeg skal skrive til dem. Derfor kan jeg nu skrive et nyhedsbrev på ½ time på en god dag. Og mine klienter kan bedre se, hvorfor de skal vælge mig fremfor mine kolleger.

Samtidig er det de rette klienter, der kommer. Det betyder, at de allerede ved, hvad jeg står for, inden vi mødes. Derfor er de meget mere trygge ved mig, når de begynder her, fordi de føler, at de allerede kender mig, og vi taler samme sprog fra starten.

Jeg ved også, at ”Om mig-siden” er den vigtigste side på min hjemmeside, og at det er helt OK at vise mig selv frem som det menneske, jeg er. Jeg behøver ikke at gemme mig bag et kedeligt CV for at være professionel.

Da jeg var ny, prøvede jeg at gøre alt det, jeg kunne se, andre gjorde. Men selv om jeg var i lokalavisen to gange og forsøgte at sælge samtaler gennem deals, fik jeg ingen klienter ud af det. I dag ved jeg for eksempel, at min målgruppe hverken læser lokalaviser eller er på LinkedIn. Så nu holder jeg mig til Facebook og skriver nyhedsbreve og blogindlæg om livet før, under og efter en skilsmisse.

Havde jeg kendt til Kundemagneterne fra begyndelsen, havde jeg sparet mig selv for mange frustrationer. De har givet mig en sikkerhed, så jeg altid ved, hvad mine klienter og læsere vil have, og hvilke ord jeg skal bruge. Derfor skriver jeg ikke længere akademisk, som jeg gjorde før, men bruger i stedet ord som ”hjerte”, ”hjælpe”, ”mavefornemmelse”, ”føle” og ”mærke”. Og er jeg i tvivl om to forskellige formuleringer, kan jeg nemt se, hvilken jeg skal vælge.
Mine klienter vil have et menneske, og ikke en behandler bag et greb eller en Kloge Åge. Så nu deler jeg bare min erfaring og holder relationerne ved lige, når jeg skriver, og jeg slipper for at sælge. Selv om mine priser ligger i den øvre ende indenfor min branche, er min kalender fyldt med klienter, der betaler fuld pris eller har et klippekort.

Samtidig har jeg fået en helt anden forståelse for farver og billeder, som gør det nemt for mig at vælge billeder til facebook og min hjemmeside. Jeg ved også, at når der skal bruges et billede af mig, så skal det være et nærbillede, hvor jeg kigger direkte ind i kameraet og dermed ser mine klienter i øjnene.

At læne mig op ad Kundemagneterne sparer mig for meget tid og masser af hovedbrud. Jeg skal ikke spekulere på, om jeg har valgt at gøre det rigtige. Det ved jeg, at jeg har.”

Stine Zink
Psykoterapeut

Hanne Sørensen

Rette målgruppe gør, at jeg kan løse mine opgaver bedst

“Oprindelig havde jeg troet, at jeg skulle gå efter den blå kundetype, fordi jeg er blå selv.

Og efter Majbritts rådgivning landede jeg på den grønne i stedet for, og det er jeg glad for i dag, for den grønne matcher bedre min måde at arbejde på.

De blå går ofte op i tempoet og i, at noget skal gå hurtigt, mens grønne er mere grundige og vant til at planlægge.

Og jeg vil hellere have kunder, der giver mig opgaverne i god tid.

Når noget skal gå stærkt, er der en reel risiko for, at de blå slet ikke vil uddelegere opgaven, netop for at spare tid. Samtidig vil der være en større risiko for, at jeg kommer til at lave fejl, hvis en tekst skal korrekturlæses i løbet af få timer. Og det må jo ikke ske.

Så med valget af den rigtige målgruppe kan jeg løse mine opgaver bedre.

Majbritt har skrevet nogle af mine tekster, og nu er det nemt for mig at skrive flere tekster selv, fordi jeg kan følge hendes model og ved, hvordan jeg skal ramme mine læsere. Og fordi jeg har Majbritt med som sparringsperson, lærer jeg, mens jeg skriver. Derfor går det meget hurtigere for mig at skrive nogle gode tekster.

Og når jeg har valgt én specifik kundetype at målrette hele min markedsføring efter, er det meget lettere at ramme de rigtige.

En ting ved Majbritts tekster, jeg er rigtig glad for, er, at hun har skrevet ind i teksten, hvad korrektur er. Mange tror, det bare er at flytte nogle kommaer. Men det er jo et fag og ikke noget, receptionisten bare kan gøre. Og de grønne anerkender jo netop faglighed, så forbeholdet mod at bruge en korrekturlæser bliver bearbejdet på en måde, der passer rigtig godt til målgruppen.“

Hanne Sørensen
Korrekturlæser og indehaver af Korrekturbureauet

UNDERVISNING
Lise Terp close up

Skriver meget hurtigere nu

”Kurset er overskueligt og effektivt, og det bliver rigtig brugbart at kombinere det med også at få feedback på teksten.

Efter jeg har taget kurset, skriver jeg meget hurtigere: Hele min opmærksomhed er på, hvad der er vigtigt for kunden, og hvad han skal have ud af at læse min tekst.

Samtidig er jeg blevet mere skarp på min målgruppe og bedre til at fjerne de overflødige ord med det samme. Og når jeg bruger redskaberne på de sociale medier, giver det flere likes og kommentarer.”

Lise Terp, ledelsesrådgiver om onlinekurset om salgstekster

Rikke Gade 2020

Fordel, at kurset er så komprimeret

”Kurset har åbnet mine øjne for, at en salgstekst ikke primært skal handle om mit produkt, men om det problem, jeg løser for kunden.

Undervejs skrev jeg en masse stikord, og jeg regner med, at jeg fremover kan skrive mine salgstekster på den halve tid. Nu kan jeg bedre skære ind til benet og skrive konkret, hvilket udbytte kunden får, ligesom jeg har fået genopfrisket, hvem min drømmekunde er.

Det er en kæmpe fordel, at kurset er så kort og komprimeret, for det indeholder så mange pointer, man kan bruge med det samme.

Blandt andet gennemgår Majbritt, hvorfor det er vigtigt at tænke kundens indvending ind i salgsteksten. Man kunne jo tænke, at man ikke skal gøre kunden opmærksom på det, han kan bekymre sig om. Men han har jo sit forbehold, uanset om vi skriver det ind i teksten eller ej.”

Rikke Gade, Markedschef, MedHelp om onlinekurset om salgstekster

ditte-ny-hj

Forstår at tale til SEO-begynderen

“Jeg har i min rolle af iværksætterkonsulent, efterhånden deltaget i en del SEO-arrangementer, hvor målgruppen var iværksættere og små virksomheder. Jeg synes ofte, at udfordringen har været, at indholdet blev for teknisk og komplekst, til at det var omsætteligt for deltagernes egne virksomheder.

Med den workshop vi hyrede Majbritt Lund til i Ringsted Erhverv var det anderledes. Her gik vi faktisk derfra med nogle ret forståelige værktøjer, som man kan gå direkte hjem og implementere. Majbritt forstår at tale til SEO-begynderen. Tak for et godt arrangement.”

Ditte Mørck Lichinger Jessen
Erhvervskonsulent, Ringsted Kommune

Mette Holm Møller-Rasmussen

Fik konkrete værktøjer, en ny tekst og en masse ideer

“Fremover vil det være meget lettere for mig at skrive mine egne salgstekster.
Nu har jeg noget at gå ud fra for at blive skarpere på formuleringerne. Desuden har jeg fået finjusteret min måde at strukturere mine tekster på, og det har været en virkelig øjenåbner.

Det har været godt at få nogle gode formuleringer og nogle flere ideer til at angribe arbejdet med salgstekster fra andre vinkler end de vante. Jeg er især glad for, at jeg er blevet helt skarp på min målgruppe. Så 1000 tak til dig Majbritt for at få sat gang i en masse tanker, ideer og konkrete tekster!” 

Mette Holm Møller-Rasmussen
Tekstforfatter, Memora Consulting

maj

En af de skarpeste undervisere

“Majbritt er en af de skarpeste undervisere. Hun er struktureret og går til sagen med det samme i sin undervisning – det synes jeg personligt er fuldstændig fantastisk!

Efter SEO-forløbet havde jeg det fulde overblik og kunne bare følge min trin-for-trin-handleplan og nemt lave bedre SEO-tekster til min hjemmeside.

Til dagligt arbejder jeg med online markedsføring og ved, hvor stor en betydning SEO har for at få flere kunder i butikken.”

Maj Ølting
Onlinespecialist

Marianne. lillejpg

Fik fuldstændig styr på strategien

”Søgeordsplanlægning var en rigtig øjenåbner. Dels fandt jeg et hav af emner, jeg kunne skrive om, og dels har det hjulpet mig med at fokusere i min tekst. Nu ved jeg lige præcis, hvad jeg skal skrive, og det har gjort underværker for min skrivelyst og for resultatet.

Samtidig fik jeg fuldstændigt styr på strategien bag en tekst. Altså hvornår vil jeg sælge, og hvornår vil jeg informere. Det er jo to vidt forskellige formål med en tekst. Umiddelbart efter forløbet gik jeg i gang med at skrive mange SEO-tekster, fordi det var blevet så tydeligt, hvordan jeg skulle gøre, og hvad jeg skulle skrive.”

Marianne Wettlaufer
Behandler

Regitze

Ikke bare feedback, men refleksioner og idéer

“Muligheden for professionel feedback på mine webinar-skriveøvelser var the tipping point, der gjorde, at jeg meldte mig til webinarforløbet.

Den første weekend jeg sendte min opgave til Majbritt var det med et flødesmil og i forventning om en gulvfejende hattehilsen af ros og respekt fra lærerinden.
Hold da op hvor jeg fik kam til mit hår.

De tre uger, webinaret strakte sig over, var jeg i total SEO-tilstand. Jeg drømte i SEO.
Når man får feedback fra Majbritt, får man ikke bare feedback. Man får ping-pong, refleksioner, overvejelser, idéer og en sparring, som man ikke kan andet end respektere dybt.

Majbritt er så detaljeorienteret, at det er til at få hovedpine af. Og hun er så hurtig til at komme tilbage, at man end ikke når at synke ned på laurbærrene, før man må på den igen for yderligere at fintune sin tekst.

Siden jeg uploadede min nye hjemmesidetekst og fik fiflet lidt videre i maskinrummet, har jeg haft mærkbart flere henvendelser fra nye, potentielle kunder, der kommer via googlesøgning.
Det var sliddet værd.”

Regitze Willemoes
Klinisk audiolog og tinnitusekspert

Karin N

Fuldt booket kalender efter kurset

“Det, jeg har lært hos Majbritt, vil løfte min nye hjemmeside op på et helt andet niveau i forhold til online markedsføring.
Jeg vidste ganske enkelt ikke, at der var så meget, jeg ikke vidste om at skrive tekster, der sælger. Jeg havde erfaring med at fremstille en sag på skrift, men vidste intet om at sælge.

Nu kigger jeg på websider og tænker, ’herregud, de sælger jo slet ikke’. Ikke fordi du altid skal sælge, men hvis det er det du gerne vil, er det guld værd at vide hvordan.Det, jeg har lært hos Majbritt, vil løfte min nye hjemmeside op på et helt andet niveau i forhold til online markedsføring.
Jeg vidste ganske enkelt ikke, at der var så meget, jeg ikke vidste om at skrive tekster, der sælger. Jeg havde erfaring med at fremstille en sag på skrift, men vidste intet om at sælge.

Nu kigger jeg på websider og tænker, ’herregud, de sælger jo slet ikke’. Ikke fordi du altid skal sælge, men hvis det er det du gerne vil, er det guld værd at vide hvordan.”

Karin Nilsson
Terapeut

Stine Marie Zink

Nummer 1 på Google

“Efter Majbritts webinarforløb er jeg rykket flere sider frem på Google og ligger nu på side 1 på mit vigtigste søgeord, som er “psykoterapeut Århus”.

Nu ligger det på rygraden, hvad der er vigtigt, når jeg skriver til nettet. Jeg ved lige præcis, hvad jeg skal være opmærksom på. Derfor skal jeg ikke bruge en masse energi på SEO, men kan koncentrere mig om at skrive.”

Stine Marie Zink
Terapeut

janne-3

Nu får jeg tit kunder gennem Google

”På webinarforløbet lærte jeg ikke kun at skrive, så jeg nu bliver fundet på Google. Jeg er også blevet meget mere bevidst om at give mine læsere svar på de spørgsmål, der fik dem ind på min hjemmeside overhovedet. Så nu skriver jeg til både Google og mennesker på én gang. Og jeg synes, processen med SEO-tekster er sjov. Det er jo næsten lige så struktureret som at lægge et puslespil.

Før webinarforløbet vidste jeg ingenting om SEO og fik derfor ingen kunder gennem Google. Det gør jeg nu. Samtidig bliver jeg også kontaktet af kunder, der har reflekteret over det, jeg kan hjælpe med, før de ringer. Så er processen allerede i gang, og de går ikke op i prisen, hvilket er en kæmpe lettelse.”

Janne Andersen
Amazing Mind

Skriv dit søgeord og tryk ENTER