Tekster til hjemmesiden | Hjemmesidetekster | Call to actions

Få tekster til hjemmesiden, der bliver læst og fundet af Google

Hjemmesiden arbejder, mens du gør alt det andet, og er både en genvej til  nye kunder, samarbejdspartnere og journalister.

Få gode hjemmesideteksterVed at bruge en professionel tekstforfatter til din hjemmeside, slipper du for at bruge nær den samme tid og energi på de nye tekster, og du sikrer dig, at teksterne er skrevet, så du får det fulde udbytte af netmediet.

Du får tekster til din hjemmeside, der fokuserer på dine kunder og deres udbytte. Og jeg skriver, så læserne læser dine tekster færdig.

Derfor styrker de dit salg og tjener sig selv ind igen.

Min journalistuddannelse gør, at jeg

 • spørger ind til essensen og fokuserer på det vigtigste i dit budskab
 • kan strukturere og prioritere informationerne i teksten til din professionelle hjemmeside
 • skriver levende tekster, så teksten på din hjemmeside bliver læst og husket

Tekster skrevet til nettet er anderledes

Mange tekster til hjemmesiden ligner tekst skrevet til trykte medier, og derfor udnytter de ikke internettets mange muligheder for at interagere med læseren. Og det er da for ærgerligt.

Online-læseren er utålmodig og skimmer din tekst. Derfor skrives hjemmesidetekster anderledes end tekster til trykte medier. De

 • præsenterer det vigtigste først
 • er præcise og konkrete
 • har mange overskrifter (rubrikker)

 

Webtekster er reklametekster med call-to-actions, så du konverterer dine besøgende til kunder eller får dem tilmeldt dit nyhedsbrev.

Sådan skriver jeg tekster til hjemmesiden

Jeg interviewer dig og eventuelt andre relevante personer. Herefter sender jeg en bid af teksten til dig. Når jeg har fået din feedback på denne tekst, skriver jeg hele teksten til hjemmesiden færdig. Herefter korrigerer vi eventuelle præciseringer i fællesskab.

Du kan se eksempler på hjemmesider, jeg har skrevet teksten til her: www.augustinuscare.dk eller www.pixiweb.dk

Hvis du gerne vil have det, kan jeg projektlede hele hjemmesiden, så du kan fokusere på noget andet. Du kan også projektlede hjemmesiden selv, hvis du gerne vil bevare overblikket.
Har du brug for en god hjemmeside med nyt design af hjemmesiden og opbygning af hjemmesiden, kan jeg levere en totalløsning sammen med mine samarbejdspartnere. Og jeg kan enten skrive din tekst til hjemmesiden helt fra bunden eller redigere og opdatere den hjemmesidetekst, du allerede har.

SEO-tekster til hjemmesiden

Som SEO-tekstforfatter kan jeg skrive dine tekster, så de bliver fundet af søgemaskinerne. Jeg laver en søgeordsanalyse sammen med dig, og med de rette søgeord (keywords) skriver jeg din tekst med gode titles og descriptions, så du lettere bliver fundet af Google.

Læs mere om søgemaskineoptimering og SEO-tekster.

Vil du teste min viden om SEO, så prøv at google “SEO-tekster” eller “pressemeddelelse“.

Hvorfor vælge mig til at skrive dine hjemmesidetekster?

 • er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 2003
 • har efteruddannet mig i onlinemarkedsføring
 • kombinerer min viden om hjemmesider med forretningsudvikling, så vi sikrer, at de ydelser, du markedsfører på din hjemmeside, også er en god forretning
 • har skrevet 7 bøger om salg og kommunikation, herunder om hjemmesider
 • underviser i hjemmesider

Hvad koster tekster til din hjemmeside?

Oftest skriver jeg hele hjemmesiden for priser fra 13.500 kroner eks. moms og op til 24.000 kroner eks. moms.

Søger du en helt ny hjemmeside inklusiv tekst og opsætning, kan jeg levere en samlet løsning sammen med ICR-Design til priser mellem 8.000 og 33.000 kroner eks. moms.

Kontakt mig og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig

Skriv dit søgeord og tryk ENTER