Om 14 dage skal jeg til møde på Forlaget Frydenlund, hvor vi skal tale markedsføring af min bog (om kommunikation i de frivillige foreninger). Det har jeg glædet mig til, stort set siden jeg jeg afleverede bogen i slutningen af september. Jeg har flere gode ideer:

 • Konkurrence i mit nyhedsbrev, hvor deltagerne kan vinde et eksemplar af bogen
 • Små “pixibøger” med et kort uddrag af et af kapitlerne
 • Nye uddrag af bogen på min hjemmeside, i takt med at jeg sender nyhedsbreve ud
 • Salg af bog på mine gratis PR-minikurser

Herudover har jeg sørget for at få paraplyorganisationer tilmeldt mit nyhedsbrev, så de har hørt om mig, inden bogen udkommer, ligesom jeg har en konkurrence om titlen på bogen (der stadig er et mysterie) i mit næste nyhedsbrev. Overvejer reception i forbindelse med bogen, ligesom jeg selvfølgelig er i gang med at tænke pressen ind. Og kan forstå, at forlaget har erfaring med at tage kontakt til såvel boghandlere, biblioteker og paraplyorganisationer.

Men hvad kan jeg ellers gøre? Har du forslag, hører jeg meget gerne fra dig.

Andre har også læst:

2 Kommentarer

 1. Jeg er selv engageret til op over begge øre, hvad angår frivilligt arbejde – og det er kun fordi, jeg simpelthen ikke kan lade være! :o)

  Jeg sidder som redaktør og kommunikationsrådgiver i Landsgardeforeningen – der er en organisation for landets 72 danske bygarder. Og jeg vil meget gerne sprede budskabet om din bog.
  Jeg holder selv kurser for de interesserede i foreningerne om betydningen af kommunikation, så hvad det angår er jeg natuligvis også meget nysgerrig for at læse, hvad du skriver. Men jeg vil også meget gerne formidle udgivelsen af din bog til mit netværk af foreningsaktive.

 2. Hej Lea
  Det er jeg meget glad for at høre. Du kan læse mere om bogen på https://www.majbrittlund.dk/bog-pa-vej/
  Den udkommer iøvrigt til februar.
  Iøvrigt holder jeg løbende gratis kurser landet over om at komme i pressen. Det kan være det var noget for bygarderne at deltage i. Du kan læse om de kommende kurser, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev ude til siden.

  Har du yderligere spørgsmål, vender du selvfølgelig bare tilbage. Jeg vil meget gerne fortælle om min bog.

  Majbritt

Det er ikke tilladt at kommente.

Skriv dit søgeord og tryk ENTER