Spot fejl og sælg mere via hjemmesiden fremover

error-101408_1280Du kender sikkert til dårlige oplevelser på andres hjemmesider. Hjemmesider, hvor det er svært at finde rundt, eller hvor der ligefrem er fejl.

Vil du sikre dig, at besøgende på din egen hjemmeside ikke får samme oplevelse, så læs med her. For i det her blogindlæg gennemgår jeg de 10 fejl, jeg oftest finder, når jeg gennemgår hjemmesider med mine kunder. Du får også mine råd til, hvad du skal gøre, hvis du også er kommet til at begå en eller flere klassikere.

Blogbanner seo-tekster
Andre har også læst:

3 Kommentarer

  1. Hej Maj 😉

    Super fin læsestof du har fået skrevet, synes du skriver punkter rigtig godt, og ikke mindst giver det god mening.

Det er ikke tilladt at kommente.

Skriv dit søgeord og tryk ENTER

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Læs mere her.

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk