Skal SEO også skaffe dig kunder?

[SEO Ringkøbing]

Skal SEO eller opsøgende salgsarbejde skaffe dig kunder til Ringkøbing?

De fleste virksomhedsejere foretrækker det første.

For med SEO

 • null
  bliver din hjemmeside fundet på Google, når kunderne selv søger og erkender et behov
 • null
  kan du møde nye kunder på Google – og sælge – med én og samme tekst
 • null
  investerer du én gang, hvorefter SEO-teksterne arbejder for dig igen og igen

Uanset om du driver en succesfuld advokatvirksomhed eller et ambitiøst konsulenthus i Ringkøbing, eller du er skatterådgiver i Velling.

Flere hundrede faktorer spiller ind ift. hvilke tekster, Google viser øverst på den attraktive søgemaskine.

Nogle af de væsentligste er

 • tidspunktet for, hvornår dine tekster bliver publiceret
 • at teksterne er af høj kvalitet og gør læserne klogere ift. deres søgning
 • at teksterne er skrevet ud fra en specifik struktur

 

Heldigvis bliver Googles søgerobotter bedre og bedre til at honorere kvalitetstekster. Derfor kan jeg skrive dine SEO-tekster, så dine kommende kunder ikke opdager, at teksterne er skrevet på en særlig måde, selv om de er det. Ligesom den tekst, du læser nu.

På den måde kan dine SEO-tekster sælge allerede fra dag 1, fordi kvaliteten er så høj. Og dine nye SEO-tekster kan nå at tjene sig selv ind, før du begynder at få besøgende fra Google.

SEO er en langsigtet investering, og der kan gå uger eller måneder, før du opnår de attraktive placeringer på Google. Fordelen er, at jo højere SEO-teksterne ligger, jo mere stabilt ligger de også, og derfor kan de bevare den høje placering og tjene penge til dig i mange år.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Og når jeg sælger effektivitet, skal sproget jo matche det. Derfor er der heller ikke noget sniksnak.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

Erfaring fra + 1.000 SEO-tekster

Som tekstforfatter til hjemmesider har jeg specialiseret mig i SEO-tekster af høj kvalitet til B2B-markedsføring. Jeg er uddannet journalist og siden 2007 har jeg drevet mit eget rådgivningsfirma og tekstbureau, hvor jeg rådgiver om markedsføring, skriver markedsføringstekster og underviser mine kunder i at skrive målrettet selv.

Eftersom jeg var en af de første danske journalister, der specialiserede mig i SEO-tekster, er jeg i dag også en af de mest erfarne, og jeg har skrevet + 1.000 SEO-tekster. 2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday, Nordens førende SEO-konference.

Udover min SEO-ekspertise og mine skriveevner vælger mine kunder mig pga. effektiviteten. Skal jeg skrive dine SEO-tekster, kan du forvente en leveringstid på få uger, efter jeg har fået al nødvendig info. Derfor kan dine kommende kunder være tæt på allerede.

Nogle gange begynder jeg at skrive efter et enkelt møde. Andre gange rådgiver jeg mine kunder om kundetype, USP, prissætning og forretningsstrategi, før jeg begynder at skrive.

Mine SEO-priser varierer alt efter omfanget, og jeg estimerer altid en pris forud for opgaven.

Når jeg skriver SEO-tekster, anbefaler jeg ofte en løsning på 24.000 kroner ekskl. moms. For her kan jeg nå at skrive op til 7 SEO-tekster for dig, alt efter hvor meget rådgivning du har brug for. Når jeg anbefaler en løsning af denne størrelse, skyldes det den grundige opstart, jeg indleder alle skriveopgaver med. Og jo flere tekster, du bestiller på en gang, jo nemmere kan du tjene denne opstart hjem. Samtidig får du mængderabat på min timepris.

Du kan også lære at skrive SEO-teksterne selv på et 1:1-SEO-kursus. Kurset er fleksibelt, og vi fokuserer kun på det, der er relevant for dig.

Vil du sikre dig, at jeg er mine penge værd, er du velkommen til at kontakte mig og få en gratis SEO-analyse. Du ringer bare 27 12 11 14 eller sender en mail.

Som du kan se på postnummeret, driver jeg ikke mit SEO-firma fra Ringkøbing, men jeg har kunder over hele landet. Heldigvis kan vi sagtens mødes online.

Læs evt. mere om SEO Aarhus, SEO Esbjerg, SEO Herning eller onlinetekstforfatning eller se et eksempel på jysk SEO her.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER