Søges SEO-konsulent eller SEO-bureau til Aarhus?

[SEO Aarhus]

Skal SEO også være en vigtig del af din markedsføring fremover, eller vil du have bedre resultater af din eksisterende SEO?

Uanset om du driver en succesfuld advokatvirksomhed i Åbyhøj, et konsulenthus ved Åen eller du er LEAN-konsulent med kunder i hele Jylland, kan jeg være den SEO-konsulent eller SEO-tekstforfatter, du leder efter.

SEO giver en række fordele:

 • null
  Dine kunder finder din hjemmeside på Google, når de er tæt på at købe
 • null
  Dine tekster kan arbejde for dig i mange år for penge, du betaler én gang
 • null
  Kunderne lander på din hjemmeside, hvor de både kan læse SEO-teksten + testimonials fra tilfredse kunder + øvrige salgstekster
 • null
  Ofte søgemaskineoptimerer jeg salgstekster, du har brug for alligevel. Derfor bliver ekstraudgiften til SEO ikke ret stor
 • null
  SEO-tekster skrevet ud fra præcise søgeord kan målrettes søgeintentionen præcist. Eksempelvis er du formentlig selv landet på den her underside, fordi du har googlet ”SEO + Aarhus”, SEO-firma + Aarhus” eller “SEO-bureau + Aarhus” og ikke ”Hvad er SEO?”, ”SEO-analyse” eller ”SEO-kursus”

Skriver jeg for dig, får du dine tekster i løbet af få uger, hvorefter de kan blive publiceret på din hjemmeside og komme ud at tjene penge til dig.

Sådan som jeg gjorde for min SEO-kunde i Aarhus, Lone Lings, Implacement.

Som din SEO-rådgiver kan jeg eksekvere på flere måder:

Jeg kan

 • analysere din eksisterende hjemmeside og komme med mine anbefalinger til, hvor du vil vinde mest ved at sætte ind

 • rådgive dig om valg af søgeord + lægge en SEO-strategi med dig, så du bruger dine ressourcer bedst

 • undervise dig i, hvordan du skriver målrettede SEO-tekster selv

 • skrive SEO-tekster med gennemslagskraft for dig

Mit speciale er SEO-strategi og indhold. Har du brug for andre SEO-kompetencer, trækker jeg på en dygtig, teknisk SEO-konsulent, jeg har arbejdet sammen med i flere år.

På den måde får du det bedste fra SEO-bureauet, samtidig med at du altid ved, hvem der håndterer din opgave.

Lone Lings_0006

Lone Lings, Rumdesigner, Implacement, Aarhus

4 store nye, kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.“

Du kan også lære at skrive SEO-tekster selv

Skal jeg lære dig at skrive dine SEO-tekster selv, indleder vi et fleksibelt forløb med en SEO-plan, og jeg underviser dig i at skrive SEO-tekster, der sælger.

Herefter trækker du på min ekspertise, mens du skriver. Enten fordi du går i stå, eller fordi du har brug for feedback på teksten, så du kan optimere den yderligere.

En model, der fungerede godt for Aarhuskunderne Marlene Nybro Thomsen og Mikael Johnsen.

Marlene red

Marlene Nybro Thomsen, Marketing and communications manager, Alexandra Instituttet, Aarhus

 

10 timers arbejde på 1 time

“Jeg er så glad for, at jeg nu selv har lært at skrive SEO-tekster, der rammer vores kunder på det ønskede sted i deres kunderejse. For nu har jeg fået en opskrift, jeg kan skrive tekster efter fremover.

Mens Majbritt gav mig feedback på mine tekster, kom hun med input til ord og formuleringer på baggrund af, hvad jeg havde sagt.

Hun styrer samtalen med sætninger som ”Jeg hører, at I vil … Det kan I gøre sådan og sådan.” Eller ”Der er de og de spilleregler, så hvis du vil A, så skal du …”.

Majbritt er også god til at planlægge, hvordan vi bruger tiden rigtigt. Og vi nåede 10 timers arbejde på én time, fordi Majbritt hele tiden skar de irrelevante spørgsmål væk.“

Mikael

Mikael Johnsen, Videoproducent og indehaver, Click Film, Aarhus

Flere besøgende og kunder på bare 3 måneder

”Før jeg fik lavet min søgeordsanalyse, omtalte jeg tre forskellige filmtyper på samme side.

Nu har jeg tre forskellige sider: Profilfilm, reklamefilm og produktfilm. Tre forskellige tekster, der tiltrækker forskellige kunder. Jeg fokuserer på et søgeord ad gangen og besvarer de spørgsmål, der hører sammen med søgeordet.

På den måde bliver det meget lettere at skrive om det, jeg laver, hvilket ellers godt kan være svært for en selv. Og flere af ordene har jeg allerede en side 1-placering på.

SEO og nyhedsbreve har givet 30 % flere besøgende og flere kunder i løbet af tre måneder.”

Journalistuddannelse styrker SEO-kompetencerne

SEO-tekstforfatter er ikke en beskyttet titel, og derfor kan det være svært at finde den dygtigste. Min baggrund for at skrive målrettede SEO-tekster er:

 • En journalistuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus

 • + 10 års speciale i at skrive SEO-tekster og lave SEO-analyser

 • + 10 års erfaring som tekstforfatter til hjemmesider

 • + 1.000 skrevne SEO-tekster, hvoraf mange er landet på den attraktive side 1. Selv på svære ord

 

Min journalistuddannelse gør, at jeg både kan stille dig de rette spørgsmål – også om komplekse emner, overskue en større skriveopgave og skrive, så jeg fanger og fastholder læserne.

Hertil har jeg taget diverse kurser i SEO, øvrig onlinemarkedsføring og segmenteringsværktøjet kundetyper. Derfor kan jeg også rådgive dig om den samlede kunderejse – både på hjemmesiden andre digitale platforme.

Er forfatter til Overhal konkurrenterne med SEO-tekster, der sælger, som + 3.000 har læst. 2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday, Nordens førende SEO-konference.

Hvad er prisen for effektiv SEO i Aarhus?

Jo flere SEO-tekster du bestiller på én gang, jo billigere og bedre bliver resultatet.

Dels kræver SEO en grundig opstart, uanset hvor mange tekster du har brug for. Dels kan jeg arbejde mere effektivt, når jeg skriver flere tekster på én gang, og dels får du en attraktiv mængderabat.

Derfor anbefaler jeg et 20-timers klippekort til 24.000 kroner ekskl. moms til opgaven. Alt efter dit behov for rådgivning – og evt. tekster, der ikke skal søgemaskineoptimeres – vil du ofte få 5-7 SEO-tekster. Har du brug for flere tekster, sælger jeg selvfølgelig også større klippekort med endnu bedre mængderabat.

Vil du lære at skrive dine tekster selv, anbefaler jeg et 10-timers klippekort til 13.500 kroner ekskl. moms.

Et er pris.
Et andet er værdien af mit arbejde, som du kan læse om i de aarhusianske businesscases her på siden. Er du ikke overbevist om min kunnen, er du velkommen til at ringe til mig på 27 12 11 14 eller sende en mail.

Jeg laver gerne en gratis indledende SEO-analyse af, hvor godt din hjemmeside allerede performer på Google i dag. Du kan også google “SEO-tekstforfatter” eller fundere over, hvordan du selv fandt frem til min hjemmeside.

Selv om adressen ikke længere er i Aarhus, afslører dialekten, hvor jeg kommer fra. Og udover at jeg har taget min journalistuddannelse i Smilets by, har jeg også arbejdet som journalist på Århus Stiftstidende og The Voice.

Og jeg skriver SEO-tekster for kunder over hele landet. Ofte kan vi holde effektive onlinemøder, og kræver opgaven, at jeg kommer til Århus, gør jeg selvfølgelig det.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER