Er SEO den rette markedsføring for dit Esbjerg-firma?

[SEO Esbjerg]

Sikkert. I hvert fald hvis du foretrækker effektiv markedsføring, der

 • null
  får kunderne til selv at opsøge dig, når de er klar til at købe
 • null
  møder kunderne præcist, hvor de er i kunderejsen. Alt efter hvilket søgeord, de googler
 • null
  ikke kræver din eller SEO-konsulentens konstante opmærksomhed, og hvor I i stedet kan give den en skalle, når det passer ind i de øvrige opgaver
 • null
  arbejder 24/7

Over 90 % af de søgninger, danskerne foretager online, sker på Google. Og de klikker oftere på SEO-tekster frem for annoncer.

Derfor kan du spare mange penge på online annoncering ved i stedet at få skrevet SEO-tekster, du kun skal betale for én gang – eller ved at lære at skrive teksterne selv. Uanset om SEO skal give dig flere kunder fra Esbjerg eller resten af landet.

MichaelThygesen

Kunde til 100.000 kr. og flere i min pipeline

“Efter Majbritt har skrevet teksterne til min hjemmeside, har jeg fået 5 gange så mange besøgende på den.

I løbet af det første halve år landede jeg en opgave til 100.000 kroner til én kunde, som havde fundet min hjemmeside på Google. Det har jeg aldrig oplevet før. Og nu har jeg flere kunder i min pipeline i samme prisklasse på grund af hjemmesiden.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006

Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

 

4 store, nye kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.“

Din fordel at SEO-konsulenten også er journalist

For qua min journalistuddannelse er jeg ikke alene superrutineret i at skrive, så jeg fanger og fastholder læseren.

Jeg er også uddannet i at sætte mig ind i nye emner og at overskue store mængder viden og ditto store skriveopgaver.

Siden 2007 har jeg drevet mit eget kommunikationsbureau, og jeg har specialiseret mig i B2B-tekster til onlinebrug, hvor især SEO-teksterne er efterspurgte.

Derfor har jeg skrevet + 1.000 SEO-tekster og genereret adskillige placeringer øverst på Google.

Er certificeret i segmenteringsværktøjet kundetyper.

Tidligere var SEO-tekster mekaniske tekster, der primært var skrevet til søgemaskiner og ikke til mennesker. Heldigvis er det ikke sådan mere, og Googles søgerobotter er nu blevet meget bedre til at spotte kvalitetstekster, der gør læseren klogere.

Derfor handler SEO ikke længere kun om at trække potentielle kunder ind på hjemmesiden. SEO-tekster er også tit salgstekster, der motiverer læseren til at købe eller tage kontakt. Derfor kan du trække trafik fra Google og sælge med de samme tekster, uden at merudgiften til SEO er særlig stor. Så vil du have mest for dit markedsføringsbudget, er en søgemaskineoptimeret hjemmeside ofte den bedste løsning.

Om det også vil være det i din situation, skal jeg nok svare ærligt på, før vi evt. indleder et samarbejde. For jeg vil være mine penge værd. Derfor afviser jeg også opgaver, jeg ikke tror, vil give de ønskede resultater.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

 Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til mig på 27 12 11 14 eller sende en mail, hvis du vil høre om dit potentiale. Eller hvis du gerne vil have en gratis SEO-analyse, hvor jeg viser dig, hvor godt din eksisterende hjemmeside performer på Google i dag.

Vurderer du, at jeg vil være den bedste tekstforfatter til din hjemmeside, kommer jeg med mit bud på, hvordan du får de bedste resultater ud fra dit budget. Ofte skriver jeg SEO-tekster ud fra et 20-timers klippekort til 24.000 kroner ekskl. moms.

Som du kan se på mit postnummer, arbejder jeg ikke selv fra Esbjerg. Men jeg har kunder over hele landet og skriver ofte alle tekster til hele hjemmesiden for kunder, jeg udelukkende møder på skærmen. Og det fungerer fint.

Derfor kan jeg også søgemaskineoptimere din hjemmeside, hvis du

 • er revisor i Bramming
 • driver et advokatfirma i Hjerting
 • har en produktionsvirksomhed i Varde

 

Kræver opgaven, at jeg kommer til Esbjerg, finder vi selvfølgelig ud af det.

Læs evt. mere om SEO Odense eller SEO Aarhus.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER