SEO skaffer flere kunder til din Odense-virksomhed

[SEO Odense]

Med SEO vil kommende kunder møde din hjemmeside på Google, når de selv ved, at de har behovet.

Uanset om du er LEAN-konsulent i Odense, advokat i Dalum eller økonomisk rådgiver i Pårup.

I Danmark foregår + 90 % af alle søgninger på Google. Derfor kan en søgemaskineoptimeret hjemmeside spare dig for trættende salgsarbejde og annonceudgifter, og du kan se frem til, at interesserede kunder klikker ind på din hjemmeside via Google, hvorefter de køber eller ringer til dig.

Og SEO-arbejdet skal kun laves én gang. Derfor får effektive og ambitiøse virksomheder søgemaskineoptimeret deres hjemmesider.

SEO gavner dig på 2 måder:

  1. Kunderne opsøger dig, når de har behovet og søger på Google
  2. Googles algoritmer honorerer gode kvalitetstekster, der gør læseren klogere

 

Derfor skriver vi SEO-tekstforfattere i dag SEO-tekster, der sælger bedre end vanlige tekster, fordi vi følger Googles struktur. I modsætning til SEO´ens tidlige dage, hvor vi primært skrev til søgemaskiner.

Og fordi Google honorerer kvalitetstekster og godt indhold, er det din fordel, at jeg er uddannet journalist. Jeg var blandt de første journalister til at dedikere mig til SEO. 2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday, Nordens førende SEO-konference. Derfor er jeg et godt bud på din SEO-konsulent.

MichaelThygesen

Kunde til 100.000 kr. og flere i min pipeline

“Efter Majbritt har skrevet teksterne til min hjemmeside, har jeg fået 5 gange så mange besøgende på den.

I løbet af det første halve år landede jeg en opgave til 100.000 kroner til én kunde, som havde fundet min hjemmeside på Google. Det har jeg aldrig oplevet før. Og nu har jeg flere kunder i min pipeline i samme prisklasse på grund af hjemmesiden.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006

Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

 

4 store nye, kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.“

SEO-tekster er den vigtigste del af SEO

Flere hundrede parametre afgør, hvilke tekster der honoreres med de attraktive placeringer øverst på Googles søgemaskine. Men det vigtigste er SEO-tekster målrettet hver deres søgeord, for teksterne skal skrives, så det er nemt for Google at indeksere dem.

Udover gode SEO-tekster betyder det også noget, at hjemmesiden er sat korrekt op, så den uploader hurtigt, og at relevante hjemmesider linker til din. Men hvis Google ikke kan indeksere siderne, er de øvrige parametre lige meget.

Derfor begynder næsten alt SEO-arbejde med at vælge de attraktive søgeord og at skrive SEO-tekster. Eet søgeord for hver SEO-tekst – for overskuelighedens skyld. Og netop det er jeg specialiseret i.

Samarbejdet kan foregå på flere måder:

  • Har du allerede fået søgemaskineoptimeret din hjemmeside, kan jeg rådgive dig om, hvordan du eller jeg optimerer endnu bedre, og hvor du vinder mest – med den mindste indsats

  • Jeg skriver en stribe SEO-tekster for dig (Den nemme og effektive løsning)

  • Du skriver SEO-tekster med mig som underviser og sparringspartner, så vi sikrer, at du skriver teksterne perfekt fra start (Den billigste løsning)

 

Vi kan selvfølgelig også dele opgaven op. Oftest er det mest hensigtsmæssigt, at jeg skriver de sider, der skal sælge, mens du skriver de mere videnstunge tekster. Fordi salgssiderne primært kræver viden om salgspsykologi, din kundetype og unique selling proposition og kun sekundært det, du sælger.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.

Hvad er min pris for SEO?

Når jeg søgemaskineoptimerer en hjemmeside, tilpasser vi altid opgaven efter budgettet, og jeg anbefaler, at jeg altid skriver flere SEO-tekster på en gang, for at jeg kan arbejde effektivt. Blandt andet fordi SEO altid kræver en del forarbejde ifm. SEO-strategi og research.

På et budget på 24.000 kroner får du både den indledende rådgivning + SEO-strategi + 5-7 SEO-tekster + evt. tekster, der ikke skal søgemaskineoptimeres. Ofte søgemaskineoptimerer jeg dine salgstekster, så de både sælger og bliver fundet på Google. Derfor er SEO-delen ikke en stor ekstra udgift, for du skulle jo have salgstekster alligevel.

Med en sådan startpakke bliver dit SEO-arbejde lavet professionelt fra starten, og du kan altid udvide med flere SEO-tekster senere. Evt. hvis du gerne vil vækste i din virksomhed.

Vil du vurdere kvaliteten af mit arbejde, kan du indlede med at booke en gratis SEO-analyse, så du kan se, hvordan din hjemmeside allerede nu performer på Google, eller du kan google: SEO-tekstforfatter, tekstforfatter + pris, tekstforfatning til hjemmeside, skrivekursus + Odense.

Du kan også læse om resultaterne i mine businesscases her på siden.

Som du kan se, ligger mit SEO-firma ikke i Odense, men jeg har kunder fra hele landet. Også fra Fyn. Nogle gange mødes vi fysisk alligevel. Andre gange holder vi onlinemøder, og jeg har tekstforfattet mange hjemmesider for kunder, jeg aldrig har mødt fysisk.

Så hold dig ikke tilbage.
Ring 27 12 11 14, eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller vil bestille SEO-tekster med det samme.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER