Professionel tekstforfatter til nordjyske virksomheder

[Tekstforfatter Nordjylland]

Fasttilknyttet tekstforfatter – uden du kan se det på de faste omkostninger. Lyder det som noget for dig?

Så læs endelig videre.

For med en ekstern tekstforfatter betaler du kun for de opgaver, du har brug for. Samtidig har du en fast skribent og kommunikationsrådgiver, der kender dig, din virksomhed, dine produkter, din målgruppe og din konkurrencesituation.

Måske sælger dine markedsføringstekster ikke nok i dag. Eller måske har du ændret fokus i dit firma og har brug for nye tekster, eller måske skal de eksisterende tekster opdateres. Og du har hverken tid eller de rette kompetencer til at skrive selv. Men du ved, at du taber penge i dag. Det er der ingen grund til. Og jo før du får opdateret din markedsføring, jo før begynder de nye tekster at arbejde for dig – og tjene sig selv ind.

Du kan enten bruge en b2b-tekstforfatter til store opgaver som et personaleblad, en helt ny hjemmeside, en nyhedsbrevskampagne eller søgemaskineoptimering eller mindre opgaver som blogindlæg, salgsbreve, pressemeddelelser eller nyheder til hjemmesiden.

Den freelance tekstforfatter kan være mig. Jeg er uddannet på Journalisthøjskolen og har drevet mit eget kommunikationsfirma siden 2007. Her har jeg specialiseret mig i segmenteringsværktøjet kundetyper og onlinemarkedsføring, for på internettet kan vi sende dine tekster ud at arbejde med det samme, og du kan få meget mere for dine penge.

Har blandt andet holdt oplæg på SEOday, EMAIL SUMMIT og MarketingCamp.

Især efter onlinemøder nu er blevet vanlig mødekultur, får jeg flere og flere kunder fra hele landet – og resten af verden. Som regel kan vi sagtens spare køreturen og i stedet holde møder på teams eller tale i telefon sammen.  Når opgaven kræver det, pakker jeg gerne min computer og kommer til Nordjylland til møder og fysiske interviews.

Derfor kan jeg sikkert også skrive dine markedsføringstekster. Uanset om du driver

 • null
  et advokatfirma i Aalborg
 • null
  en revisionsvirksomhed i Nørresundby
 • null
  en produktionsvirksomhed i Frederikshavn

På kundelisten er flere nordjyske virksomheder:

 • Learnlab, Nibe
 • Strandskatt, Svenstrup,
 • MURPHY TECHNICAL TEXT, Frederikshavn
 • Nygaard Grafisk, Aalborg
 • Sygehus Vendsyssel, nu en del af Regionshospital Nordjylland Frederikshavn

“Nu er budskabet skåret helt ind til benet, og det er blevet tydeligt for kunderne, hvorfor de skal vælge mig.  Majbritt fik fat i en masse fordele, vi kunne slå på, og jeg ville aldrig have kunnet skrive teksterne lige så godt selv – eller have haft modet til det.” 

Susan Murphy Lamprecht
Oversætter, MURPHY TECHNICAL TEXT, Frederikshavn, Nordjylland

Susan_Murphy

Hvad indebærer tekstforfatning?

Tekstforfatning er at skrive en tekst, der får læseren til at foretage en handling. Derfor er strategi + research en vigtig del af tekstforfatterens arbejde.

Hvad koster en tekstforfatter i Nordjylland?

Alle skriveopgaver løses gennem mine klippekort, der er optimale til fast samarbejde. Priserne for klippekort begynder ved 6.000 kroner ekskl. moms, og du får selvfølgelig en attraktiv mængderabat, jo større klippekort du køber.

Søger du en tekstforfatter til hjemmesiden, begynder priserne ved 13.500 kroner ekskl. moms.

Før jeg tager din opgave ind, har vi en grundig samtale, hvor jeg udfordrer dig på, hvilke tekster du har brug for. For måske vinder du mere ved at sætte ind et andet sted, end du selv er klar over.

Ring gerne til mig på 27 12 11 14, eller send mig en mail. Så kan vi tage en snak om dine tekster, og hvordan jeg bedst kan skrive for dig.

Tydeligt, hvorfor kunderne skal vælge mig

”Jeg fik lavet en helt ny hjemmeside og skiftede firmanavn samtidig, og jeg ville gerne betale for, at det blev gjort ordentligt – og på én gang.

Resultatet er blevet rigtig godt, og teksterne afspejler mig både som person og fagperson, og jeg har fået meget ros for hjemmesiden. Den er struktureret, og det er tydeligt for kunderne, hvordan et samarbejde foregår, og det er vigtigt for netop min målgruppe.

Alle kan kalde sig oversætter. Og mange oversættere er bange for at snævre deres felt ind, fordi de frygter at gå glip af kunder. Men jeg tjener mere ved, at jeg tør sige, hvad jeg er god til. Det gør det også lettere for kunderne at huske mig mange år frem. Og det speciale fremgår tydeligt af den nye hjemmeside.”

Susan Murphy Lamprecht, Frederikshavn

Laila_3

Laila Nygaard, Nygaard Grafisk, Aalborg

Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER