Skal erfaren tekstforfatter skrive dine tekster?

Tekstforfatter Thisted:

Har din Thistedvirksomhed fortjent bedre markedsføringstekster?

Måske viser din hjemmeside ikke, hvad du i virkeligheden kan. Enten fordi den mangler en opdatering – eller fordi du ikke har haft tid til at få gjort mere ved din midlertidige hjemmeside.

Det kan også være, at de tilfredse kunder forbliver i ordrebogen – i stedet for at rose dig og dine medarbejdere i markedsføringen. Eller du mangler professionelt materiale, du kan sende til kunderne, efter du har talt i telefonen med dem.

Uanset, så mister du kunder i dag på grund af huller i din markedsføring. Og jeg kan være den rette tekstforfatter til hjemmesiden og dit øvrige markedsføringsmateriale.

Jeg er uddannet på Journalisthøjskolen og har haft min egen kommunikationsvirksomhed siden 2007. Her har jeg specialiseret mig i onlinetekster og at ramme målgruppen præcist gennem emotionelle kundetyper. Særligt ifm. B2B-markedsføring.

Som adressen afslører, driver jeg ikke virksomheden fra Thisted, men da jeg primært arbejder online, har jeg kunder i hele landet. Særligt har jeg fået mange kunder fra Jylland, efter alle har vænnet sig til onlinemøder. Og jeg skriver jævnligt hele hjemmesider for kunder, jeg aldrig har mødt i virkeligheden.

Så jeg kan sikkert også skrive dine tekster, uanset om du

  • null
    er revisor i Thisted
  • null
    har hotel i Klitmøller
  • null
    driver en produktionsvirksomhed i Østerild

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Markedsføringsrådgivning + tekstforfatning = gode resultater

Derfor er rådgivning en vigtig del af at være tekstforfatter, og jeg udfordrer dig gerne, hvis jeg tror, du vil have mere brug for andre tekster end dem, du selv foreslår. For jeg vil være mine penge værd.

Nogle gange kan vi hurtigt afstemme opgaven, før jeg giver dig en pris. Andre gange begynder et samarbejde med, at vi optimerer hele din markedsføringsstrategi, ligesom jeg kan rådgive dig om, hvilke kunder der vil være din mest rentable målgruppe, eller hvordan dit koncept skal optimeres og prissættes.

Efter 15 år med egen virksomhed har jeg en del erfaring at trække på. Både fra mig selv, mit netværk og mine kunder. For hvis konceptet ikke er tænkt godt igennem, bliver det svært at skrive markedsføringsteksterne. Derfor spotter jeg som regel hurtigt, om noget er salgbart, eller om konceptet skal justeres.

Netop fordi mange opgaver både består af rådgivning og tekstforfatning, løser jeg alle opgaver gennem mine fleksible klippekort.

Ring endelig til mig på 27 12 11 14, eller send en mail. Når jeg har hørt mere om din opgave, kan jeg estimere et tidsforbrug og en pris.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER