Kommunikationsrådgiver | Kommunikationsstrategier

En kommunikationsrådgiver sikrer dig bedre resultater

Mangler du nogle gange en kommunikationsrådgiver, der kan rådgive dig om, hvilken kommunikationsstrategi der vil være mest effektiv for dig? En kommunikationskonsulent, der sikrer, at din markedsføring er bedre end dine konkurrenters?

Den kommunikationsrådgiver kan være mig.

Har du en mindre virksomhed, kan du optimere din kommunikation uden at betale for mere hjælp, end du har brug for. I en større virksomhed vil du kunne bruge min ekspertise i spidsbelastninger eller til sparring af dine kommunikationsmedarbejdere.

Lad mig rådgive dig om, hvorvidt du skal

Jeg rådgiver dig også om, hvordan du skal gribe opgaven an, så du hurtigst muligt opnår de ønskede resultater.

 

Uvildig kommunikationsrådgiver skaber sammenhæng

Som kommunikationsrådgiver kan jeg give dig min uvildige rådgivning om, hvor du får mest muligt ud af at sætte ind i forhold til kommunikationen. Og du undgår du at bruge tid og penge på kommunikation og markedsføring, der ikke giver de ønskede resultater, fordi strategien ikke hænger sammen.

Jeg kan enten se på din samlede kommunikation og få det hele til at spille sammen eller tage udgangspunkt i en enkelt del.

Du kan enten booke mig som kommunikationsrådgiver i disse kortere sessions, eller du kan hyre mig ind over et længere forløb, hvor vi sammen får lagt basen for en god kommunikationsstrategi. Herefter kan du selv vurdere, om du selv vil føre opgaverne ud i livet med kommunikationsrådgiveren i baghånden, eller om jeg skal løse alle opgaverne for dig.

Uanset hvilken type opgave, du hyrer mig ind til, får du en kommunikationsrådgiver, der kan se rundt om hele opgaven.

Det vil sige: Når jeg, som kommunikationsrådgiver, giver feedback på din hjemmeside, ser jeg også på, hvordan den spiller sammen med dit nyhedsbrev og søgemaskinerne, ligesom jeg også ser på, om du kommunikerer, så du skaber en god forretning for dig selv.

Hvis du vil sikre dig den mest effektive vej til god kommunikation, er individuel rådgivning helt klart løsningen. Med en 1:1 løsning fokuserer vi kun på din virksomhed. Du kan få min rådgivning med kort varsel, så du hurtigt kan komme videre.

Hvorfor vælge mig som kommunikationsrådgiver?

Jeg

  • er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 2003
  • har arbejdet i nogle år som journalist på diverse lokalaviser. En erfaring der er guld værd, når jeg skriver pressemeddelelser
  • har drevet min egen kommunikationsvirksomhed siden 2007
  • kombinerer min kommunikationsrådgivning med forretningsudvikling, så vi sikrer, at dine kommunikationsindsatser giver en bedre bundlinje
  • har skrevet 7 bøger om salg, forretningsudvikling og kommunikation

Min kommunikationsrådgivning er for dig, der

  • vil have en bedre bundlinje gennem din kommunikation
  • er ambitiøs og klar til at investere og gøre en indsats
  • vil finde de lavesthængende frugter i din kommunikation, så du kan fokusere der, hvor vejen til gode resultater er kortest
  • vil optimere din tid ved at droppe nogle af de kommunikationsmetoder, der alligevel ikke giver de ønskede resultater
  • søger en kommunikationsrådgiver, der har overblikket over din samlede kommunikation, så du ikke behøver en masse eksperter

Hvad koster en kommunikationsrådgiver?

Du kan få min hjælp fra 4.500 kroner eks. moms. Læs mere om mulighederne for kommunikationsrådgivning her.

Du kan enten booke mig til en eller flere seancer, ligesom du selv vælger om du vil løse alle kommunikationsopgaverne selv på baggrund af min sparring, eller om jeg skal hjælpe dig med at løse nogle af opgaverne i praksis.

Hør hvordan kommunikationsrådgiveren kan hjælpe dig

 

Skriv dit søgeord og tryk ENTER