Kommunikationsrådgiveren sikrer dig bedre resultater

Er en kommunikationsrådgiver en god investering for dig?

Sikkert.

For det vigtige og svære i markedsføring er ikke kun, at opgaverne udføres rigtigt. Det er mindst lige så vigtigt med en strategi for, hvilke opgaver der skal sættes i gang – og hvornår.

Her kan en ekstern kommunikationsrådgiver eller et kommunikationsbureau hurtigt tjene sig selv ind. Uanset om du driver en mindre virksomhed og løser mange af markedsføringsopgaverne selv – eller din virksomhed allerede har en markedsføringsafdeling, der har brug for friske øjne udefra.

Med en effektiv kommunikationsstrategi sikrer du, at opgaverne løses effektivt, og at du netop sætter ind der, hvor du har størst sandsynlighed for at vinde mest på din investering. Og du undgår at bruge tid og penge på opgaver, hvor du kun kan forvente en lille fortjeneste – langt ude i fremtiden. Eller hvor det slet ikke kan svare sig at sætte ind.

Når jeg rådgiver mine kunder om markedsføring, fokuserer jeg blandt andet på, hvornår de forskellige opgaver skal sættes i gang.

Dels fordi A nogle gange er en forudsætning for B.
Dels fordi nogle opgaver kan generere gevinst med det samme.

Samtidig vægter jeg din aktuelle markedsførings forcer og mangler, når jeg eksempelvis rådgiver dig om, hvorvidt du skal

  • optimere din hjemmeside yderligere
  • fokusere på nyhedsbreve
  • gå efter omtale i medierne
  • kommunikere gennem salgsbreve
Lise Terp close up

Skarp på målgruppen

”En af de største fordele ved at have Majbritt som rådgiver var, at hun fik mig til at blive mere skarp på min målgruppe og kun fokusere på ledere. Det kan man nu både se på sproget og indholdet.

Samtidig bliver det tydeligere for lederne, at jeg er særlig god til netop at hjælpe dem med konflikthåndtering. Derfor giver jeg hende 5 ud af 5 stjerner.”

Lise Terp
Konfliktmægler og ledelsesrådgiver

Kommunikationsrådgiver

Er jeg den rette kommunikationsrådgiver for dig?

Måske.

Min rådgivning er for dig, der

  • vil have en bedre bundlinje gennem din kommunikation

  • er ambitiøs og klar til at investere og gøre en indsats

  • vil finde de lavesthængende frugter i din kommunikation, så du kan fokusere der, hvor vejen til gode resultater er kortest

  • vil optimere din tid ved at droppe nogle af de kommunikationsmetoder, der alligevel ikke giver de ønskede resultater

  • søger en kommunikationsrådgiver, der har overblikket over din samlede kommunikation, så du ikke behøver en masse eksperter

 

Min baggrund er, at jeg er uddannet journalist og har drevet min egen kommunikationsvirksomhed siden 2007. Her har jeg specialiseret mig i onlinemarkedsføring og at ramme målgruppen præcist med professionel tekstforfatning. Som tekstforfatter til hjemmesiden skriver jeg mange SEO-tekster, herunder blogindlæg, kategoritekster og produktbeskrivelser.

Når jeg primært fokuserer på onlinemarkedsføring er det, fordi du oftest får mest for dit markedsføringsbudget her. Og jeg foreslår gerne supplerende offline tiltag, når det er relevant. Oftest når du regelmæssigt møder dine kunder in real life.

Hvad koster en kommunikationsrådgiver?

Du kan få min hjælp fra 4.500 kroner eks. moms. Læs mere om mulighederne for kommunikationsrådgivning her.

Du kan enten booke mig til en eller flere seancer, ligesom du selv vælger om du vil løse alle kommunikationsopgaverne selv på baggrund af min sparring, eller om jeg skal løse nogle af opgaverne i praksis.

Hør hvordan kommunikationsrådgiveren kan hjælpe dig

Skal jeg også skrive for dig?

Et er at identificere, hvilke dele af din kommunikation, du skal optimere. Et andet er at løse de opgaver, det vil kræve.

Mange kommunikationsstrategier kræver nye tekster, eller at de eksisterende opdateres. De tekster kan jeg skrive for dig, eller jeg kan undervise dig i, hvordan du skriver dem selv.

Pernille Andersen

Pernille Andersen, Udviklingskonsulent, Lejre Kommune (tidl.)

Sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op

Jeg har samarbejdet med Majbritt Lund, hvor jeg som kunde har haft brug for hjælp til PR og rådgivning om pressehåndtering og strategisk kommunikation. Det er sjældent, at en rådgiver er så god til at følge op og være over sagen for at nå deadlines.

Majbritt er vedholdende og går langt for sine kunder. Vores samarbejde har skabt tilfredsstillende resultater. Min læringskurve har været stejl, for Majbritt Lund vil kunden det bedste.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Kundemagneterne bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER