Tekstforfatning – Frederikshavn: Når du vil se resultater

Vil en professionel tekstforfatter lette dit salgsarbejde og give dig selv tid til det vigtigste?

Ja. Det kan du tro.

Som erfaren freelancetekstforfatter, oprindeligt uddannet journalist, kender jeg genvejene til effektive markedsføringstekster.

Derfor kan jeg både

 • null
  rådgive dig om din markedsføringsstrategi og din kundetype, så vi bruger dit markedsføringsbudget bedst

 • null
  stille de vigtige spørgsmål, så jeg ved, hvad jeg skal sælge dig på i teksterne
 • null
  skrive dine tekster, så de bliver læst og sælger

Det giver dig en række fordele:

 • null
  Du undgår at bruge tid og penge på forkerte markedsføringstiltag
 • null
  Det bliver tydeligt for dine kunder, hvorfor de skal vælge dig frem for dine konkurrenter

 • null
  Jo bedre dine tekster arbejder for dig, jo lettere har du ved at lukke salget – og tage dig ordenligt betalt

Pris for tekstforfatning

De lange og stabile kunderelationer er nøglen i min forretning. For jo bedre jeg kender dig og din forretning, jo bedre kan jeg både rådgive dig og skrive for dig – og være mine penge værd.

Derfor skriver jeg alle tekster gennem mine klippekort, hvor du kan få tekstforfatning helt ned til 900 kroner i timen.

Men timepriserne er jo sjældent det mest interessante. Så lad os tage en snak om din opgave. Og tror jeg ikke på, at det vil være en god investering for dig, skal jeg nok sige til.

Søger du en tekstforfatter til hjemmesiden, begynder prisen ved 13.500 kroner eklskl. moms.

Med onlinetekster får du mest for pengene

Siden 2007 har jeg haft min eget kommunikationsvirksomhed, hvor jeg særligt har specialiseret mig i onlinetekster.

Derfor ved jeg både, hvornår du har brug for den ene teksttype frem for den anden, og hvordan jeg skriver dem forskelligt.

Særligt skriver jeg mange hjemmesidetekster, SEO-tekster og nyhedsbreve, fordi mine kunder får de bedste resultater af de kanaler. Specielt fra hjemmesiden, for vi kan komme langt ved at skrive teksterne én gang, hvorefter hjemmesiden arbejder hele tiden.

Læs evt mere om SEO Aalborg eller Tekstforfatter Nordjylland.

Markedsføringsstrategi, onlinetekster eller trykte tekster

En af de kunder fra Frederikshavn, jeg har skrevet hjemmesidetekster for, er Susan Murphy Lamprecht. En opgave, hvor jeg indledte med at komme med et forslag til et sitemap og søgeord til SEO-teksterne, hvorefter jeg skrev hele hjemmesiden.

Netop det at skrive hele hjemmesider igennem på en gang er blandt mine foretrukne opgaver. For det er meget nemmere at få alle de små og vigtige detaljer og USP’er til at spille sammen, når jeg har overblikket over mange tekster på én gang – i stedet for at skrive en eller få tekster ad gangen.

Andre gange skriver jeg en eller flere tekster til trykte medier. Som da jeg skrev et større forskningstidsskrift til Sygehus Vendsyssel, nu en del af Regionshospital Nordjylland Frederikshavn.

Derfor kan jeg fungere som dit eksterne, specialiserede tekstforfatningsbureau, uanset om du har brug for en markedsføringsstrategi, onlinetekster eller trykte tekster som foldere, salgsbreve, årsberetninger eller andre publikationer. Og uanset om du

 • er revisor i Sindal

 • har en større produktionsvirksomhed i Sæby

 • driver en mindre advokatvirksomhed i Frederikshavn
Susan_Murphy

Susan Murphy Lamprecht, Oversætter, MURPHY TECHNICAL TEXT, Frederikshavn

Tydeligt, hvorfor kunderne skal vælge mig

”Jeg fik lavet en helt ny hjemmeside og skiftede firmanavn samtidig, og jeg ville gerne betale for, at det blev gjort ordentligt – og på én gang.

Nu er budskabet skåret helt ind til benet, og det er blevet tydeligt for kunderne, hvorfor de skal vælge mig.  Majbritt fik fat i en masse fordele, vi kunne slå på, og jeg ville aldrig have kunnet skrive teksterne lige så godt selv – eller have haft modet til det. 

Resultatet er blevet rigtig godt, og teksterne afspejler mig både som person og fagperson, og jeg har fået meget ros for hjemmesiden. Den er struktureret, og det er tydeligt for kunderne, hvordan et samarbejde foregår, og det er vigtigt for netop min målgruppe.

Alle kan kalde sig oversætter. Og mange oversættere er bange for at snævre deres felt ind, fordi de frygter at gå glip af kunder. Men jeg tjener mere ved, at jeg tør sige, hvad jeg er god til. Det gør det også lettere for kunderne at huske mig mange år frem. Og det speciale fremgår tydeligt af den nye hjemmeside.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER