Professionel tekstforfatter sælger Aalborgvirksomheder med ord

[Tekstforfatter Aalborg]

Copywriter. Freelanceskribent. Journalist eller onlinetekstforfatter.

Ja, det er bare nogle af de titler, jeg reagerer på.

Og måske er jeg den rette tekstforfatter til at skrive markedsføringstekster for din virksomhed i Aalborg og omegn.

Du kan have mange grunde til at søge en tekstforfatter.

Måske har din virksomhed udviklet sig markant, og derfor dækker dine oprindelige salgstekster ikke længere, hvad du kan. Eller måske er du aldrig blevet helt tilfreds med din hjemmeside, og du ærgrer dig over, at det sikkert koster dig kunder.

Det kan også være, at du allerede er godt markedsført og har brug for tekster om nye koncepter, og det er vigtigt, at de nye tekster matcher de oprindelige.

Og hvorfor selv bruge tid på at skrive, når du i stedet kan gøre det, du er god til – og lade mig skrive for dig?

Tidligere har jeg skrevet for Sygehus Vendsyssel, nu en del af Regionshospital Nordjylland Frederikshavn, ligesom jeg har løst kommunikationsopgaver for Aalborgvirksomhederne Infolink Kurser og Nygaard Grafisk samt MURPHY TECHNICAL TEXT, Frederikshavn.

Med mig ved tastaturet bliver det tydeligt for dine kunder, hvorfor netop du er eksperten på dit felt, og at de skal vælge dig – i stedet for dine konkurrenter. For det er det, effektive markedsføringstekster og professionel tekstforfatning kan.

Min skribentkarriere bygger på en journalistuddannelse fra Journalisthøjskolen i Århus + ca. 15 års tekstforfattererfaring fra min egen kommunikationsvirksomhed med speciale i B2B-markedsføring.
Her er markedsføringsteksterne mit primære fokus, ligesom jeg holder skrivekurser om at skrive gode tekster med gennemslagskraft og rådgiver om markedsføring.

Særligt skriver jeg mange onlinetekster, da du netop her ofte får mere markedsføring for dine penge.

Det er ofte

Har du brug for salgsbreve, tekster til foldere eller måske et kapitel til en bog, skriver jeg selvfølgelig også tekster, der skal bruges til trykt markedsføring.

Laila_3

Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Laila Nygaard
Nygaard Grafisk, Aalborg

 

Hvad kan en tekstforfatter hjælpe med?

At skrive alle tekster. Både online og på tryk. En dygtig tekstforfatter kan også rådgive dig om, hvilke typer tekster du har brug for + lægge en strategi for din markedsføring.

Hvad koster en tekstforfatter i Aalborg?

Mine timepriser begynder ved 900 kroner ekskl. moms.

Min journalistuddannelse = Din fordel

Med min journalistuddannelse adskiller jeg mig fra andre freelancetekstforfattere.

Uddannelsen er din fordel, fordi jeg

  • er vant til at overskue store skriftlige opgaver og sætte mig ind i nye emner
  • kan strukturere indholdet i den rigtige rækkefølge, så læserne bliver ved med at læse
  • skriver, så jeg rammer din målgruppe
  • stiller dig de rigtige spørgsmål, før jeg sætter mig ved tastaturet

Derfor får du grundigt bearbejdede tekster, hvor de vigtigste detaljer er placeret korrekt. Tekster, der er skrevet ud fra, hvad læseren skal gøre efter endt læsning. Uanset om formålet er, at han skal klikke på et link og læse mere, tilmelde sig dit nyhedsbrev, booke et møde, købe i din webshop eller ringe til dig med det samme.

Ved større tekstforfatteropgaver kommer jeg til Aalborg, hvis opgaven kræver det. Men ofte er det lige så effektivt at tale i telefon eller holde møder på Teams.

Susan_Murphy

Susan Murphy Lamprecht, Oversætter, MURPHY TECHNICAL TEXT

Tydeligt, hvorfor kunderne skal vælge mig

”Jeg fik lavet en helt ny hjemmeside og skiftede firmanavn samtidig, og jeg ville gerne betale for, at det blev gjort ordentligt – og på én gang.

Nu er budskabet skåret helt ind til benet, og det er blevet tydeligt for kunderne, hvorfor de skal vælge mig.  Majbritt fik fat i en masse fordele, vi kunne slå på, og jeg ville aldrig have kunnet skrive teksterne lige så godt selv – eller have haft modet til det. 

Resultatet er blevet rigtig godt, og teksterne afspejler mig både som person og fagperson, og jeg har fået meget ros for hjemmesiden. Den er struktureret, og det er tydeligt for kunderne, hvordan et samarbejde foregår, og det er vigtigt for netop min målgruppe.

Alle kan kalde sig oversætter. Og mange oversættere er bange for at snævre deres felt ind, fordi de frygter at gå glip af kunder. Men jeg tjener mere ved, at jeg tør sige, hvad jeg er god til. Det gør det også lettere for kunderne at huske mig mange år frem. Og det speciale fremgår tydeligt af den nye hjemmeside.”

Pris for tekstforfatning, Aalborg

Jeg skriver alle reklametekster via mine klippekort med timepriser fra 900 kroner. Alle tekster skrives på dansk. Og har du også brug for tekster på engelsk, tysk, norsk, svensk eller andre sprog, er du velkommen til at få den danske version oversat. Din genanvendelsesret er inkl. i prisen.

Søger du en tekstforfatter til hjemmesiden, begynder priserne ved 13.500 kroner ekskl. moms.

Ring gerne til mig på 27 12 11 14 eller send en mail, hvis du vil høre mit bud på en konkret opgave. Både ift. hvordan jeg vil løse den, og hvad opgaven vil koste.

Hvis jeg ikke vurderer, du vil kunne tjene din investering hjem, skal jeg nok sige det til dig. For jeg vil være mine penge værd. Og måske har jeg et forslag til en bedre måde at løse opgaven på, end du selv havde overvejet.

Læs evt. mere om SEO Aalborg.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER