Giv ordet til freelance tekstforfatteren

Giver dine tekster ikke det ønskede resultat?

Måske fordi de

 • ikke bliver læst færdigt

 • ikke sælger

 • ikke motiverer læseren til at gøre det, du gerne vil have ham til

 

Eller har du en liste i baghovedet med tekster, du gerne vil have skrevet, fordi du ved, at gode tekster kan løse mange af dine markedsføringsopgaver.

De kan

 • skaffe trafik til hjemmesiden via Google og nyhedsbreve

 • markedsføre dig som eksperten på dit område i blogindlæg, artikler og nyhedsbreve

 • sælge – via hjemmesiden og nyhedsbreve

 

En række af dine markedsføringstekster skal kun skrives én gang. Herefter kan de arbejde for dig år efter år efter år. Derfor er det en god forretning at få dem skrevet professionelt én gang for alle.

Nå det hele med en freelance tekstforfatter

Tit bliver markedsføringsopgaverne nogle af dem, der skal løses midt imellem alt det andet. Og derfor kan det være svært at nå. Samtidig er det mere effektivt at skrive mange tekster på en gang. Så har du ikke mulighed for at blokere din kalender i en eller flere dage, kan det være en ide at hyre en freelance tekstforfatter til opgaven.

I modsætning til dig skriver jeg ikke dine tekster, når der er et hul i kalenderen, men når du skal bruge teksterne.

Ofte kan jeg gå i gang med at skrive i løbet af en uge, så dine nye tekster kan hurtigt komme ud og tjene penge til dig. Samtidig er tekstforfatning mit speciale, så jeg ved, hvad jeg skal være opmærksom på – helt fra du og jeg definerer opgaven, og til jeg er færdig med at skrive. Derfor kan vi planlægge opgaven præcist fra start, og jeg kan skrive effektivt og skal forstyrre dig mindst muligt, mens jeg skriver.

Herudover tænker jeg altid teksterne ind i din samlede strategi, så vi sikrer, at jeg skriver de tekster, du vil opnå det største udbytte af.

Hvis jeg skal skrive tekster til din hjemmeside, rådgiver jeg om søgeord til dine SEO-tekster og laver det samlede sitemap til hjemmesiden, så siderne understøtter hinanden, og du bliver fundet på Google.

Har du brug for nyhedsbreve, udfordrer jeg dig på, hvad du vil opnå med dine nyhedsbreve og rådgiver dig om den rette strategi, så vi kan aktivere dine læsere. Uanset om at de skal købe, ringe, læse et blogindlæg eller deltage på et webinar.

Og vil du have omtale i medierne, rådgiver jeg dig både om valg af det rette medie, og hvordan vi skal vinkle din historie, så der er størst sandsynlighed for omtale, samtidig med at du får dit budskab ud.

Susanne Gram_L7G9705

Fordel med et lille firma

Vi har brugt Majbritt Lund i flere år. Med et klippekort på 50 timer har jeg ro i maven. Nu ved jeg, at jeg får løst mange opgaver til en fornuftig pris.

Majbritt har altid fokus på målgruppen, og det betyder jo meget, om et sprogkursus skal sælges til private eller til forretningsfolk.

Hele vejen igennem fokuserer hun på, at teksterne og resten af hjemmesiden skal lede kunden hen mod et køb, og at det skal være så let som muligt for læseren at blive kunde.

Jeg valgte Majbritt, fordi hun er troværdig, og fordi det er en fordel for mig at bruge et lille firma og have den direkte kontakt. Som direktør i sit eget firma har hun jo et stort ansvar for, at alle kunder er tilfredse.

Susanne Gram Larsen
Kommunikationschef, Studieskolen, København

Freelance tekstforfatter med online speciale

Hjemmesidetekster, SEO-tekster og nyhedsbreve er mit speciale: Du får som regel mest ud af dit markedsføringsbudget, når du bruger pengene online, for her arbejder dine tekster for dig 24/7:

 • Med onlinetekster skal du ikke forholde dig til trykkeri og distribution af din markedsføring

 • Teksterne er tilgængelige for dine læsere – og potentielle kunder – når de har behovet og tid til at læse

 • Dine onlinetekster spiller sammen, når du eksempelvis linker fra nyhedsbrevet til din hjemmeside

 • Det er let at redigere i onlinetekster, når noget ændrer sig

 • Du kan måle, hvad der virker allerbedst – og hvor du har størst mulighed for at tjene flest penge – og gøre mere af netop det

 

Med professionel onlinemarkedsføring får du meget mere ud af offline markedsføring som omtale i medierne eller trykt markedsføring.
Derfor rådgiver jeg ofte mine kunder til at styrke deres onlinemarkedsføring forud for andre markedsføringsopgaver.

Hvorfor vælge mig som freelance tekstforfatter?

Jeg

 • er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole i Århus
 • har efteruddannet mig i onlinemarkedsføring
 • har skrevet 7 bøger og e-bøger om salg og markedsføring
 • har haft mit eget firma siden 2007, hvilket er din garanti for, at jeg også er her, næste gang du har brug for en freelance tekstforfatter
 • har holdt oplæg på EMAIL SUMMIT, MarketingCamp og SEOday

Min journalistuddannelse gør, at jeg kan overskue store skriveopgaver og estimere tidsforbruget præcist, ligesom jeg er uddannet til at sætte mig ind i nye emner.

Derfor skriver jeg ofte om brancher, der er forholdsvis ukendte for mig, når jeg går i gang med opgaven. Og jeg kan skrive, så jeg fanger og fastholder læseren og får ham til at læse dine tekster helt færdig.

Pris for tekstforfatning

Alle mine opgaver løses gennem mine klippekort med priser ned til 900 kroner i timen.

Med et fleksibelt klippekort kan vi løbende justere, hvilke tekster, jeg skal skrive – hvis din situation ændrer sig, eller hvis du får brug for rådgivning om dine produkter eller strategi undervejs i en opgave.

Før vi går i gang, estimerer jeg selvfølgelig tidsforbruget og rådgiver dig om, hvilket klippekort der vil passe bedst til opgaven.

Søges freelancefotograf eller andre former for hjælp?

Så trækker jeg gerne nogle af mine dygtige samarbejdspartnere ind. Eksempelvis en freelancegrafiker, en freelancefotograf eller en freelancetegner.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb, Ballerup, København

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.

Læs mere

Selv om jeg stort set ikke selv gør noget i forhold til Google, ligger flere af mine attraktive søgeord på side et, og jeg sælger for 70-80.000 kroner til nye kunder, der finder mig på Google. Hvert år. Og de er meget tæt på at købe, når de ringer.

Jeg leverer klassiske videoer, som kunderne kan have glæde af i mange år – og ikke eksperimenterende videoer, der ”spræller”. Det afspejler teksterne nu. Derfor ved kunderne, hvad de køber og bliver tilfredse.

Det var en kæmpe lettelse, at så stor en del af det grundlæggende arbejde med hjemmesiden var lavet, og jeg fik mere tid og overskud til at justere de andre detaljer med blandt andet foto og video, så den samlede hjemmeside blev bedre.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER