Søger du en erfaren tekstforfatter til Holstebro og omegn?

(Tekstforfatter Holstebro)

Måske har du en tandlægeklinik i Holstebro, en revisionsvirksomhed i Struer eller et rådgivningsfirma i Ulfborg, Aulum eller Herning.

Lad os gå lige til sagen.

Kan det her være din Holstebrovirksomhed:

Dine eksisterende hjemmesidetekster markedsfører på ingen måde dine meritter. Måske er de ikke skrevet godt nok, eller måske bliver de ikke fundet af Google, så du har svært ved at få trafik til hjemmesiden.

Det kan også være, at du har brug for at supplere din hjemmeside med øvrigt markedsføringsmateriale, så som nyhedsbreve, kundecases eller opfølgende salgsmails, du kan sende til mulige kunder efter en telefonsamtale.

Og enten får du ikke skrevet de tekster godt nok i dag, eller også har du brug for en ny tekstforfatter, der både kan skrive for dig – og rådgive dig om, hvilke tekster du har brug for, så du bruger dit markedsføringsbudget bedst.

Den tekstforfatter kan være mig.

Selv om postnummeret 7500 Holstebro ikke indgår i min adresse, bekræfter dialekten, at jeg kommer fra Midtjylland. Er opvokset mellem Århus og Silkeborg, uddannet på Journalisthøjskolen og har skrevet for Midtjyllands Avis Hammel, Galten og Gjern-redaktionerne og Herning Folkeblad, redaktion Aulum.

Og i takt med at mange vænner sig til at holde møder online, får jeg flere og flere kunder fra hele landet. Derfor kan et effektivt møde på Teams tit gøre det ud for et fysisk møde i Holstebro. Samtidig er det lettere at få onlinemøderne og telefonsamtalerne til at passe ind i en travl kalender. Og da min primære målgruppe værdsætter effektivitet og resultater, passet det fint.

Har du en større skriveopgave, der kræver, at jeg kommer til Holstebro for at holde møder eller gennemføre interviews, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Pris for tekstforfatning af kvalitetstekster

Jeg skriver alle tekster gennem mine klippekort, hvor du kan få en stor mængderabat ved at bestille flere tekster på én gang. Jo flere tekster, jeg kan skrive ad gangen, jo mere effektivt kan jeg også skrive for dig, så det anbefaler jeg selvfølgelig.

Samtidig giver klippekortene os begge den fleksibilitet, at vi kan justere din opgave, hvis noget ændrer sig.

Ring til mig på 27 12 11 14, eller send en mail. Når jeg har hørt mere om opgaven, kan jeg både give en pris og fortælle dig, hvornår jeg kan have dine tekster færdige.

Onlinetekstforfatning og tekster til trykt markedsføring

Din investering i reklametekster hos mig skal tjene sig ind. Du vil se resultater og en bedre bundlinje. Det er også mit mål. For jeg vil være mine penge værd.

Derfor rådgiver jeg dig om, hvordan du får mest for dit markedsføringsbudget. Ofte er det qua onlinetekster. For de arbejder 24/7, samtidig med at vi let kan optimere dem og spare penge til trykkeriet. Og markedsfører du din virksomhed online, kan du ramme mulige kunder i hele landet – i stedet for bare i Holstebro.

Derfor har jeg særlig stor erfaring med hjemmesidetekster, SEO-tekster og nyhedsbreve.

Læs evt. mere om SEO Holstebro.

Har du specifikt brug for tekster til foldere, årsberetninger, artikler, pressemeddelelser eller salgsbreve, skriver jeg også gerne tekster til tryk.

Også her rådgiver jeg dig om, hvilke tekster du har mest brug for, så jeg skriver de tekster, du vil profitere mest af. Nogle gange kræver det, at vi indleder samarbejdet med at lægge en ny markedsføringsstrategi.

Ring 27 12 11 14 med det samme.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Hvad kan en tekstforfatter hjælpe med?

Som tekstforfatter kan jeg skrive alle dine tekster og rådgive dig om din kundetype og hvilke typer tekster, du har brug for.

Hvad koster en tekstforfatter i Holstebro?

Mine priser begynder ved 900 kroner i timen. Prisen varierer efter størrelsen på opgaven. Søger du en tekstforfatter til hjemmesiden, begynder priserne ved 13.500 kroner ekskl. moms.

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER