Skal kunderne finde din Holstebro-virksomhed på Google?

[SEO Holstebro]

Med SEO kan du sikre, at kunderne netop finder din hjemmeside øverst på Google, når de er klar til at købe dine ydelser, eller når de stiller spørgsmål ifm. dit speciale. Derfor kan du både ramme research-kunderne i starten af deres købsrejse, og når de står med dankortet i hånden, hvis vi lægger den rette SEO-strategi. Og når dine tekster svarer præcist på det, læseren søger, øger du sandsynligheden for at han bliver kunde.

Samtidig opnår du en række yderligere fordele:

 • null
  Når vi søgemaskineoptimerer de tekster, du alligevel skal have på din hjemmeside, er merudgiften til SEO ikke ret stort
 • null
  Dine tekster og din hjemmeside arbejder for dig 24/7
 • null
  Når kunderne kontakter dig, er de tæt på at købe, fordi en god SEO-tekst afklarer mange af de spørgsmål, mulige kunder ellers vil ringe om
MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006

Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

 

4 store, nye kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.“

For at opnå de fordele skal dine SEO-tekster skrives rigtigt fra start

 • Du skal vælge rette søgeord
 • Det skal være tydeligt for både Google og læserne, hvilket emne eller søgeord teksten handler om
 • Overskrifter, titels og description skal udfyldes korrekt

 

Og når jeg bliver kontaktet om SEO, der ikke giver de ønskede resultater, ligger fejlen ofte i forkert valg af søgeord.

Derfor begynder alt mit SEO-arbejde med en grundig søgeordsanalyse, så vi både vælger de søgeord, mange googler, og som samtidig er præcise nok til at sikre, at kunderne googler netop det, du sælger.

Eksempelvis er der stor forskel om, om de googler LEAN, LEAN-konsulent eller LEAN-kursus.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Sådan søgemaskineoptimerer jeg din hjemmeside

Som tekstforfatter til hjemmesider kan jeg både skrive helt nye hjemmesider fra start eller supplere med flere tekster til hjemmesider, der har fungeret i flere år. Og jo før vi får tænkt SEO ind, jo før kan Googles søgerobotter indeksere siden, hvorefter dine sider kan tage konkurrencen op om de attraktive placeringer på søgemaskinen.

Har du allerede fået lavet SEO, tager vi udgangspunkt i, hvordan vi kan styrke resultaterne. Og vi kan næsten altid gøre mere. Selv hvis teksterne er tip top. Er det tilfældet er næste skridt enten at tjekke, at hjemmesidens opsætning også er i topform eller arbejde med linkbuilding. Endeligt kan vi også tit øge mængden af SEO-tekster.

Min baggrund for at arbejde med SEO er, at jeg er uddannet journalist og efterfølgende har efteruddannet mig i segmenteringsværktøjet kundetyper og onlinetekstforfatning, hvor særligt SEO-tekster er efterspurgte.

2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday, Nordens førende SEO-konference.

Som du kan se på mit postnummer, driver jeg ikke selv SEO-firma fra Holstebro, men den jyske dialekt har jeg stadig. Og qua moderne muligheder for at holde onlinemøder har jeg i dag kunder i hele landet, og jeg skriver jævnligt tekster til hele hjemmesider for kunder, jeg aldrig har mødt fysisk.

Derfor kan jeg sikkert også skaffe dig kunder fra Google, hvis du har

 • en tandlægepraksis i Ulfborg
 • en revisionsvirksomhed i Holstebro
 • et rådgivningsfirma i Aulum

 

Som med huse og biler kan SEO også fås i alle prisklasser. Når jeg søgemaskineoptimerer mine kunders hjemmeside, arbejder vi ofte ud fra et budget på 24.000 kroner ekskl. moms. En pris der rækker til 5-7 SEO-tekster, alt efter behovet for rådgivning og hvor mange hjemmesidetekster, der ikke skal søgemaskineoptimeres.

En anden mulighed er, at du selv lærer at skrive gode SEO-tekster gennem et individuelt SEO-kursus. Her lærer du at skrive en SEO-tekst, ved at du skriver og løbende får min feedback.

Ring til mig på 27 12 11 14, og hør om dit potentiale for kunder via Google. Vi kan evt. indlede med en gratis SEO-analyse, hvor jeg dokumenterer for dig, hvor godt din hjemmeside allerede performer.

Læs evt. mere om SEO Aalborg, SEO-Randers eller SEO Viborg.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER