Skal SEO skaffe kunder til din Randers-virksomhed?

[SEO Randers]

Skal SEO fremme dit salg i Randers, Langå eller Hadsten?

Søger du en resultatorienteret SEO-konsulent eller et SEO-bureau, der kan søgemaskineoptimere din hjemmeside, så kunderne fremover finder din Randers-virksomhed, når de er tæt på at købe?

Foretrækker du primært at løse opgaverne effektivt én gang fremfor at skulle arbejde med dem løbende?

Vil du lave den professionelle, langsigtede investering nu? Og tjene penge på den år efter år efter år?

Så læs videre nu.

SEO og hjemmesidetekster har været mit speciale + 10 år, og min journalistuddannelse gør det let for mig at sætte mig ind i din virksomhed, din målgruppe og dit speciale – også selv om det er komplekst. Samtidig er jeg en rutineret skribent, så jeg kan skrive, så du sælger, også selv om du ikke er den billigste på markedet.

Derfor bliver du ikke kun fundet på Google med mine SEO-tekster. Du bliver markedsført med alle de konkurrencefordele du har, så kunderne netop vælger dig.

Skal jeg skrive SEO-tekster for dig, vil vi ofte se på din samlede markedsføring, så vi er sikre på at bruge dit markedsføringsbudget optimalt. Nogle gange er det en fordel for dig at indlede med få, målrettede SEO-tekster for også at sætte ind med andre tiltag, der giver hurtigere resultater end Google.

Er du uafklaret om din forretningsstrategi, unique selling proposition, prissætning eller kundetype, rådgiver jeg dig også gerne om det. For du får først det fulde udbytte af at ligge godt på Google, når vi sikrer, at du sælger det rette til den rette pris, når du lukker salget.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006

Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

 

4 store nye, kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.“

Så effektivt er det, når jeg skriver SEO-tekster for dig

Vi taler typisk sammen 2-3 gange.

Herefter får du alle teksterne i et worddokument, så det er hurtigt at redigere i dem, hvis noget skal ændres. Overskrifter, links, titels og descriptions er markeret tydeligt, så teksterne er lige til at overføre til hjemmesiden.

Hvis du selv er fleksibel, er det helt realistisk, at du får dine tekster 1-2 uger efter, jeg har fået de oplysninger, jeg skal bruge.

Lyder det attraktivt for dig, så lad os gå i gang med det samme.

For uanset hvor effektivt jeg kan skrive dine tekster, tager det også tid, før de bliver indekseret af Google og begynder at arbejde sig op på søgemaskinen.

Når dine tekster først ligger godt på Google, kan du glæde dig over, at du nu har et kæmpe forspring over dine konkurrenter. For jo højere du ligger på søgemaskinen, jo sværere bliver det at tage pladsen fra dig.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.

Hvad er prisen for SEO?

Du kan let finde SEO, der er billigere end hos mig, hvis du udelukkende vurderer her og nu prisen.

Når jeg søgemaskineoptimerer hele hjemmesiden og også skriver de sider, der ikke skal søgemaskineoptimeres, anbefaler jeg en startpakke til 24.000 kroner ekskl. moms. Her får du ofte 5-7 SEO-tekster, alt efter hvor meget rådgivning, du har brug for.

Er dit SEO-behov større, anbefaler jeg et klippekort på 50 timer til 50.000 kroner, der kan dække de fleste virksomheders behov.

Vil du vurdere mine SEO-kompetencer, kan du begynde med en gratis SEO-analyse, hvor jeg dokumenterer, hvor godt din hjemmeside allerede performer på Google. Du kan også google ord som SEO-tekstforfatter eller SEO-tekstforfatning eller tjekke mine businesscases her på siden.

Som du kan se, driver jeg ikke mit SEO-firma fra Randers. Men tjekker du min dialekt, kan du sikkert høre, at jeg er opvokset tæt på. I dag har jeg kunder over hele landet. Ofte kan vi holde effektive møder online. Alternativt kommer jeg gerne til Randers, hvis opgaven kræver det.
Læs evt. mere om SEO Aarhus.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER