Skyd genvej til nye kunder med SEO

[SEO Viborg]

Med SEO opnår du en række fordele med arbejde, du kun skal udføre – eller betale for – én gang:

 • null
  Dine SEO-tekster kan skrives, så de både sælger og bliver fundet på Google på én gang

 • null
  Teksterne kan sælge fra dag 1
 • null
  Hjemmesiden arbejder fremover for dig 24/7 og behøver ingen opmærksomhed, når du har travlt
 • null
  Du møder kunderne, når de er klar til at købe
 • null
  Du kan altid øge din SEO-indsats, når det passe dig
 • null
  Over 90 % af danske søgninger i søgemaskiner foregår på Google

Lyder det som attraktiv markedsføring, så læs videre. For dine nye SEO-tekster kan komme ud og arbejde for dig om ganske få uger, og jeg kan skrive dine SEO-tekster for dig efter få samtaler med dig. En, hvor vi afklarer søgeordene og en, hvor jeg spørger ind til dine konkurrencefordele m.m., så jeg virkelig kan sælge dig godt i teksterne.

SEO er mit speciale, og med en journalistuddannelse på CV´et kan jeg også fange og fastholde dine læsere med ord og overskue større skriveopgaver og mængder af research. Jeg var en af de første journalister, der specialiserede mig i at skrive SEO-tekster. Derfor vælger mine kunder mig, når de vil have kvalitet og effektivitet.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

Har du allerede fået lavet SEO?

Og udebliver resultaterne, eller vil du have mere af det, der virker?

Så gennemgår vi din hjemmeside og lægger en plan for næste skridt. Hvis SEO er påbegyndt rigtig – og med de rigtige søgeord – kan vi ofte optimere. Måske med simple ændringer.

Og dit eksisterende setup kan altid optimeres. Jeg har optimeret min egen hjemmeside løbende siden 2010. Og også her finder jeg jævnligt detaljer, jeg kan ændre på, for at stå endnu bedre. Så jeg kan sikkert også forbedre din hjemmeside.

Andre gange har du brug for flere SEO-tekster. Dem kan jeg skrive for dig, eller du kan booke et fleksibelt 1:1-SEO-kursus, hvor du lærer at skrive SEO-tekster selv. Ofte udnyttes tiden og kompetencerne bedst, når jeg skrive målrettede SEO-tekster, der skal sælge, mens du skriver de mere videnstunge SEO-blogindlæg.

Som du kan se på postnummeret, driver jeg ikke mit SEO-firma fra Viborg, selv om dialekten stadig er århusiansk.

Heldigvis gør onlinemøder det muligt for mig at tekstforfatte hjemmesider for kunder over hele landet.

Og jeg løser tit store SEO-opgaver for kunder, jeg aldrig har mødt fysisk.

Så hold dig ikke tilbage, hvis du driver

 • en advokatvirksomhed i Viborg
 • et revisionskontor i Hald Ege
 • et konsulentfirma i Tapdrup
Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Hvad koster SEO?

Når jeg skriver SEO-tekster, anbefaler jeg mindst et 20-timers klippekort til 24.000 kroner ekskl. moms. SEO-opstarten kræver et par grundige samtaler om valg af søgeord, kundetype, virksomhed og USP. Og denne opstart varer ca. lige lang tid, uanset hvor mange SEO-tekster du skal have skrevet. Samtidig kan jeg arbejde billigere og bedre for dig, når du bestiller flere SEO-tekster på én gang.

20-timers klippekortet giver dig op mod 7 SEO-tekster, alt efter dit behov for rådgivning undervejs – samt eventuelle tekster til hjemmesiden, der ikke skal søgemaskineoptimeres.

Ring gerne til mig på 27 12 11 14, eller send en mail, hvis du har spørgsmål om dit SEO-potentiale.

Læs evt. mere om SEO Aarhus, SEO Aalborg eller onlinetekstforfatning.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER