Er ved at gøre klar til årets iværksættermesse, hvor jeg de sidste to år har fungeret som frivillig PR-rådgiver for iværksætterne. I år får jeg endnu en kasket på. Her skal jeg også repræsentere mit eget firma på La Oficinas stand.

La Oficina er det kontorfællesskab, hvor jeg har drevet mit firma de sidste to år. I år prøver La Oficina noget nyt: Nemlig at have en stand på messen, som vi, kontormedlemmer kan leje os ind på. For mig – med enkeltmandsvirksomhed – er det en fantastisk mulighed for at få lov til at være med på en stand, som ellers ville kræve uhyre meget arbejde for mig at organisere selv.

Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at markedsføre mig selv på en ny måde.
Udover standen og min funktion som frivillig PR-rådgiver holder jeg også et foredrag ”Din vej til pressen” fredag aften, hvor La Oficina lægger hus til Iværksætterfredagsbar.

Jeg er bevæbnet med markedsføringsmateriale:

  • Selvfølgelig mine eftertragtede Majbritt Lund-kuglepenne
  • Visitkort
  • Tilmeldingsliste så interesserede kan tilmelde sig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver gratis PR-råd
  • Vouchers med 20 procent på pressemeddelelser og PR-tjek

Har jeg glemt noget?

Andre har også læst:

2 Kommentarer

  1. Hej Majbritt.
    Tillykke med din blog – jeg har snuset lidt på din hjemmeside, da jeg kan se, at vi skal til Stockholm sammen. Det ser ud til, at du har rigtig godt fat i det at være selvstændig. Mit håb og ønske er, at jeg også kan komme ud over stepperne med det, jeg kan.
    Vi ses i Stockholm!

Det er ikke tilladt at kommente.

Skriv dit søgeord og tryk ENTER