Husker du M.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G?

Altså min e-bog med den fulde titel ”Få succes med én ting ad gangen M.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G i virksomheden”.

Den udgav jeg i august.

Og i løbet af få uger havde jeg fået 700 nye læsere på mit nyhedsbrev. Og en endnu tættere kontakt med de eksisterende læsere, der også har læst M.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G.

Og det siger jeg ikke (kun) for at prale.

Jeg siger det for at fortælle dig om én af mange metoder til at få radikalt flere læsere ind på dit nyhedsbrev. (= Så du kan nå mange flere læsere med det arbejde, du laver alligevel. Så du kan sælge mere gennem dine nyhedsbreve. Med den samme indsats).

Som regel, når jeg hjælper kunder med at sælge mere gennem deres nyhedsbreve, begynder jeg netop med at sætte ind her. For uden læsere ingen fest med nyhedsbreve.

Indrømmet: Hvis du har læst M.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G, ved du sikkert godt, at det ikke var en bog, jeg bare lige skrev. Men at den havde været længe undervejs.

Det er helt korrekt.

Og har du ikke en gave a la M.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G, du kan hive op af posen, ja, så har du sikkert noget andet, du kan bruge for at tiltrække nye læsere til dit nyhedsbrev.

Få mere inspiration til flere læsere

Vil du vide mere om, hvordan du kan tiltrække flere læsere til dit nyhedsbrev? Så book mig til individuel rådgivning, hvor vi sammen lægger en strategi for dine nyhedsbreve. Du er også velkommen til at ringe 27 12 11 14 og få et kvarters gratis rådgivning.

Blogbanner nyhedsbrev
Andre har også læst:

Skriv dit søgeord og tryk ENTER

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Læs mere her.

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk