Citat Signe: ”Jeg er MEGET imponeret over, at du kan ringe kanvas - og at du kan med så stor succes. Du er en kæmpe inspiration for os andre.”
Citat Signe: ”Jeg er MEGET imponeret over, at du kan ringe kanvas – og at du kan med så stor succes. Du er en kæmpe inspiration for os andre.”

Lad os lige starte med at slå fast: Nej, det er ikke det sjoveste at ringe kanvassalg. Og ja, det er en rigtig effektiv måde at sælge på. Derfor anbefaler jeg fortsat denne metode.

Og ja, det kan være rigtig op af bakke, for nogle dage er alle telefonsamtalerne lunkne, og der er ikke udsigt til interesse eller salg nogen steder. Faktisk føles det nogle gange som at sidde en hel dag i en telefonsamtale, man heller ikke selv har lyst til at være en del af.

Andre dage falder det hele i hak, så man kan lukke flere gode salg på samme dag. Og så spiller det.
På de gode dage har jeg prøvet at sælge enten

  • en pressemeddelelse i første opkald. Pris 4.200 kroner eks. moms
  • et 10 timers klippekort i andet opkald. Pris 12.600 kroner eks moms

eller

  • et 20 timers klippekort i første opkald. Pris: 22.400 kroner eks. moms (Ret skal være ret: Her havde jeg haft en del kontakt med en medarbejder inden).

Og sådanne dage gør, at jeg som regel kan hive mig igennem de andre dage også.

En anden faktor, der hiver mig igennem kanvasdagene, er facebook. For facebook gør, at jeg aldrig er helt alene. Og jeg har en let adgang til hurtig underholdning mellem opkaldene.

Hepper på mig via facebook

Jeg har en rigtig god netværkskollega Signe Næssing, som jeg i øvrigt kender gennem facebook og mine gratis kurser. Vi er i daglig kontakt via chatten, og fordi vi kender hinanden så godt, behøver jeg ikke at forklare så meget. Derfor kan jeg smide en hurtig kommentar til hende. Så skriver hun noget sjovt, og så fortsætter jeg med at ringe videre med styrket energi. Andre gange skriver hun noget til mig. Og så er jeg ikke alene.

Det hjælper mig i øvrigt også igennem en hård kanvasdag at være i kontakt med så mange andre via facebook.

Nu er jeg jo efterhånden ret hærdet i at ringe kanvassalg. Det vil sige at blive mødt af

  • sekretærer, der hårdnakket nægter at stille mig om, med mindre jeg vil sige i detaljer, hvad jeg skal. (Og falder jeg i og svarer på dette, er hun skolet i, at så skal jeg netop ikke stilles igennem. Ha ha).
  • folk, der smækker røret på eller på anden måde bruger mig som skydeskive for alt det trælse, de ikke kan få afløb for gennem andre kanaler.
  • Folk, der totalt disser min ydelse med ”Hvor svært kan det være at lave sådan en hjemmeside?”, ”Der er ingen, der kan beskrive os selv bedre, end vi selv kan” og så klassikeren ”Med de timepriser må du jo være millionær”(underforstået at jeg selvfølgelig kan fakturere 37 timer om ugen, og at alle pengene kun går til at dække min løn).

Sådan kommer du i gang med kanvassalg

Jeg har gjort mig hård og udviklet nogle rutiner, så jeg kan se, at det hele skrider frem, som det skal.
Hvis du skal til at i gang med at booste dig, kan du sikkert have glæde af disse tricks fra min bog Selvstændiges guide til flere penge.

Du kan eventuelt også lave en aftale ala den, jeg har med Signe, bare mere formaliseret.

Find en i dit netværk, du stoler på, og som også har brug for en fast aftale og støtte for at komme i gang med kanvassalg.

Mens I har allermest brug for hinanden, kan I aftale nogle faste tider, hvor I ringer begge to.
Undervejs kan I bløde op på det, så I ikke nødvendigvis ringer på samme tid, men stadig har kontakten, så A ved, hvornår B ringer og kan sende et par heps via chatten.
I kan også lave en fast aftale om 50 opkald om ugen og så holde hinanden oppe på, at I faktisk når dette tal.
Det er vigtigt, at det er en du stoler på, og som du reelt under at have succes. Og som måske også kommer til at opnå mere succes end dig selv.

For det nytter ikke noget, hvis du har brug for at få dine resultater til at se bedre ud, end de er, over for din makker.

Citat Signe: ”Jeg er MEGET imponeret over, at du kan ringe kanvas – og at du kan med så stor succes. Du er en kæmpe inspiration for os andre.”

Andre har også læst:

Skriv et svar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

Skriv dit søgeord og tryk ENTER

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Læs mere her.

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk