Vil du gerne have nye kunder her og nu (altså i løbet af få måneder)?

Så er kanvassalg nok den mest effektive metode for dig.

Når potentielle kunder har dig i røret, tager de mere aktivt stilling til, om de har brug for dine ydelser, end hvis de eksempelvis læser et af dine blogindlæg.

Når du spørger ind til deres behov, kommer de nogle gange i tanke om, at “Ja, det skulle de da også have gjort noget ved.” De har bare ikke fået det gjort.

Men nu du alligevel er i røret, har de tit nogle indledende spørgsmål. Enten til dig eller til ydelsen sådan helt overordnet. Og så er samtalen i gang.

Og den kontakt er hurtigere og mere effektiv end at ramme dine kunder med et blogindlæg. (Med mindre du har særlige evner for at blogge). Her skal de selv opsøge dig, efter de har læst. Og du har ikke nær de samme knapper at trykke på for at sikre, at de gør det. Selv om de måske er interesserede.

Med kanvassalg har du kontrollen. Når du sørger for løbende at ringe tilbage  til kunderne, undgår du, at de glemmer dig eller bliver fristet af andre muligheder. Og hvis de overvejer at bruge en anden løsning end din, når du at fange det undervejs, så de måske vælger dig alligevel.

Mange penge per telefon

Du kan tjene rigtig mange penge på at ringe kanvassalg, hvis du gør det rigtigt.

Det kan jeg lære dig at gøre gennem målrettet salgstræning.

Jeg har ringet kanvassalg, siden før jeg oprettede min virksomhed i 2007, og jeg har tjent rigtig mange penge på det. Sælger tit ydelser til over 20.000 kroner til førstegangskunder via telefonen, og de betaler på forkant. Hertil kommer en række af mindre opgaver. Så det kan altså hurtigt bliver en god forretning.

Jeg har prøvet at sælge i første og andet opkald! Alle undersøgelser om salg siger ellers, at vi skal “ramme” potentielle kunder mange flere gange for at kunne lukke et salg. Men hvis du ringer den helt rigtige dag, kan du nogen gange lukke salget med det samme.

Den viden og de værktøjer, jeg bruger til det, vil jeg gerne dele med dig i salgstræningsforløbet “Succes med kanvassalg”.

kanvassalg
Har du spørgsmål om kanvassalg

Få tips til kanvassalg gennem salgstræning

“Succes med kanvassalg” er et salgstræningsforløb, der består af to timers rådgivning enten på mit kontor i København eller via telefonen/skype.

Under salgstræningen gennemgår vi følgende:

 • Hvem skal du ringe til?
 • Hvordan finder du rette virksomhed/person?
 • Hvordan skal din indgangsreplik være?
 • Hvordan tager du indvendinger i opløbet?
 • Hvordan sætter du opkaldene i system?

 

Med et individuelt salgstræningsforløb lærer du hurtigt, hvad du har brug for, og hvad der er relevant for netop din branche og i din situation. Vi fokuserer udelukkende på det, der vil flytte mest for dig. Derfor er 1:1 kanvassalgs-forløbet mere effektivt end en helt dagskursus.

Efter salgstræningsforløbet “Succes med kanvassalg” er du klar til at gå i gang med salgsarbejdet.

Undervejs har du mulighed for at vende tilbage til mig en gang, for at stille supplerende spørgsmål eller drøfte, hvordan du bedst håndterer nogle af de situationer og samtaler, du oplever.

Herefter kan du ringe kanvassalg, når det passer ind i din kalender og kan skrue op og ned, alt efter hvor travlt du har. Du sparer meget transporttid ved netop at tage mange af de indledende samtaler per telefon.
Mange af samtalerne vil være meget korte, fordi dit kundeemne også har travlt og derfor nogle gange bare siger: “Jeg er stadig interesseret, men det skal ikke være lige nu. Ring om tre måneder.”

Så noterer du det og ringer videre til den næste.

Mere effektivt bliver det ikke.

Forløbet er for dig, der

 • aldrig har prøvet kanvassalg før
 • ringer kanvassalg i dag og gerne vil have mere ud af det
 • søger konkrete værktøjer til at optimere dit salg
 • vil lære en struktur, så du også kan få succes med kanvassalg
 • har mod på at ringe og lige mangler det sidste skub
 • er målrettet og ambitiøs

 

Hvad siger andre?

Pris for salgstræning “Succes med kanvassalg”

Din investering i salgstræning, hvor du lærer at sælge effektivt per telefon, er 4.500 kroner eks. moms.

Når du har betalt, får du automatisk et link til min onlinekalender, så du kan booke en tid med det samme.

Min baggrund: Er tekstforfatter med speciale i tekstforfatning til hjemmesiden. Herunder SEO-tekster, kategoritekster og produktbeskrivelser.

Husk: Du er altid velkommen til at ringe og få 15 minutters gratis rådgivning. Bare ring på 27 12 11 14.

Bestil Succes med kanvassalg

Skriv dit søgeord og tryk ENTER