4-timers klippekortet | Hjælp og rådgivning til salg og markedsføring

Vil du have effektiv hjælp, når det passer dig?

Kender du det her:

Du er midt i en opgave. Du ved, hvad du vil. Du har undersøgt og besluttet på forhånd, hvad du skal. Og så er der lige en enkelt lille detalje, du gerne vil være helt sikker på, før du går videre.

Det kan være, du vil være helt sikker på

  • hvilke søgeord, du skal satse på på Google?
  • hvordan du skal prissætte dine ydelser?
  • hvordan du kommer godt i gang med dine nyhedsbreve? Og får dem til at sælge?
  • hvilke af dine historier, pressen vil være mest interesseret i?

 

Det kan også være, at du gerne vil have nogle kompetente og kritiske øjne til at læse din tekst igennem, før du går videre med den.

Så er 4-timers klippekortet til 6.000 kroner eks. moms lige noget for dig.

Det er op til dig, om du vil have en grundlæggende rådgivningsseance på et par timer eller du vil bruge kortet til løbende rådgivning. Eller begge dele.

Min erfaring siger mig, at det tit er en god ide at begynde med et indledende rådgivningsmøde. Her kan vi lægge en samlet strategi. Hvis du har helt styr på din strategi og kun har brug for løbende hjælp ad hoc, springer vi selvfølgelig rådgivningsmødet over og går lige til sagen.

Målgruppen er både helt nye virksomheder og etablerede virksomheder. Som ny virksomhedsejer skal du tage stilling til mange muligheder, og det er vigtigt at vælge rigtigt fra starten. Jeg har også hjulpet mange etablerede virksomheder med at vækste gennem klippekortet. Derfor kan jeg sikkert også hjælpe dig, uanset din erfaring. Vi tager udgangspunkt i din situation, der hvor du er, og du behøver ikke gøre noget klar for at få min hjælp. Jeg guider dig mod dit mål med mine spørgsmål og ideer.

Rådgivning eller konkret skrivehjælp

Jeg kan enten rådgive dig om, hvordan du løser opgaven selv eller løse opgaven for dig.  Det er op til dig.

Kortet er netop lavet så fleksibelt, for at det skal være let for dig at bruge ordningen. Du skal hurtigt kunne komme videre, ligesom det er billigt for dig bare at betale for et kvarter – i stedet for per påbegyndte hele eller halve time.

Hvis du bare har brug for et enkelt råd, kan du ofte få det i løbet af få timer.

Rådgivning per telefon eller mail

Med klippekortet kan du ringe eller sende en mail, når du har brug for sparring eller feedback.
Især hvis du arbejder meget alene, er dette en fordel. Men også i større virksomheder står I måske fra tid til anden og mangler sparring eller praktisk hjælp.

Hvornår kan du få fat på mig?

Det kan du som udgangspunkt alle hverdage i dagtimerne. Hvis jeg ikke tager telefonen, når du ringer, ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Oftest vil det være i løbet af samme dag, men enkelte dage er jeg optaget af kunder hele dagen, så der kan gå op til 48 hverdagstimer, før du hører fra mig.

Du er meget velkommen til at ringe til mig og få en smagsprøve på et kvarters gratis telefonrådgivning. Ring på 27 12 11 14.

Pris for klippekortet

4-timers klippekortet koster 6.000 kroner eks. moms.

Med dette kort kan du i princippet få hjælp hver eneste måned i et helt år. Du kan selvfølgelig også bruge alle klippene i løbet af en meget kortere periode, hvis du har brug for det.

Bestil klippekort og spørg løs

Skriv dit søgeord og tryk ENTER