Min første bog ”God kommunikation i foreningen” havde ikke mange uger på bagen før jeg blev inspireret til en til.

Jeg møder jo lige så mange selvstændige som foreningsaktive i mit arbejde. Og især på mine gratis PR-kurser havde jeg det lidt mærkeligt med, at jeg kun havde skrevet en håndbog, der var målrettet den ene halvdel af kursisterne. Og jeg kunne se at de selvstændige også var interesserede i bogen og langt hen ad vejen havde det samme behov for hjælp til at kommunikere klart.

De selvstændige har ligesom foreningerne også en masse andre opgaver, de skal løse, før de kommer til kommunikationsopgaverne. Og de har oprettet deres firma, fordi de er gode til noget, som de gerne vil arbejde med. Og det er jo ikke nødvendigvis kommunikation.
Som selvstændig har man et utal af andre opgaver (ask me), man skal løse også for at holde firmaet kørende.  Derfor har de også brug for en meget simpel håndbog, som hjælper dem i gang simpelt og effektivt.

Derfor er jeg nu i gang med at skrive min anden bog ”God kommunikation for selvstændige”, som, jeg håber, vil udkomme allerede efterår 2011.

Ligesom min første bog, bliver denne heller ikke den mest specialiserede på de enkelte discipliner: Nyhedsbreve, hjemmeside, pressen ect. Men den adskiller sig ved netop kun at fokusere på det allervigtigste.

Du kan følge bogen blive til via facebooksiden.

Har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret i bogen, er du meget velkommen til at sende mig en mail på journalist@majbrittlund.dk

Andre har også læst:

Skriv dit søgeord og tryk ENTER