Min tredje bog Selvstændiges guide til flere penge er netop udkommet.
Denne bog om salg har været længere tid undervejs end de andre bøger God kommunikation for selvstændige og God kommunikation i foreningen.

Min bog om salg har ligget i min mave, næsten lige siden jeg fik mit momsnummer. Dengang vidste jeg det bare ikke.
Jeg har altid gået meget op i det med salg og priser. I starten gik jeg mest op i, at andre selvstændige journalister skulle huske at tage sig ordentligt betalt. Primært fordi jeg var bekymret over, hvordan jeg selv kunne fastholde mine egne priser på et rimeligt niveau, hvis mine konkolleger var markant billigere end mig. Imidlertid har jeg heldigvis måttet sande, at der er kunder til såvel høje som lave priser.

Men interessen for salg var der stadig:

  • Hvorfor tog de andre markant mindre for deres ydelser, end jeg kunne se, at de kunne få?
  • Hvordan kunne det være, at jeg kunne fastholde mine priser samtidig?

Min interesse for salg gjorde også, at jeg altid har fået mange spørgsmål om netop salg. Og jeg har elsket at svare på hvert eneste af dem.

Nu er jeg jo kendt for ofte at stille spørgsmålet: ”Og hvor kommer pengene så fra” når jeg hører om en forretnings-ide. Derfor er det interessant, at min bog om salg har boblet i mig længe før, jeg kunne se, hvordan jeg kunne tjene mange penge på den. Det er vidst det, man kalder en passion.

Bog om egne erfaringer om salg

Hvor de to andre bøger handler om et fag, jeg er uddannet i, og som jeg nu har ernæret mig selv gennem i omkring 10 år, handler min bog om salg langt hen ad vejen om erfaringer, jeg har gjort – eller tendenser, som jeg har set i mit netværk. Derfor var jeg længe noget ydmyg over, om jeg nu var den rette til at skrive denne bog om salg.

Men jeg kunne se, at den manglede på markedet.

Dels var der emner, jeg selv gerne ville have belyst bedre end i de eksisterende bøger om salg, og dels har jeg gennem tiden talt med rigtig mange selvstændige, der har stillet mange af de samme spørgsmål. Så selv om der er skrevet mange bøger om salg, manglede der stadig en.
Og jeg tænkte at hvis ingen andre skrev denne bog, så gjorde jeg.

Tag godt imod Selvstændiges guide til flere penge.
Og fortæl mig gerne hvad du synes om den.
Også hvis du mangler noget. Det kunne danne basis for en ny bog om salg.

Andre har også læst:

Skriv et svar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

Skriv dit søgeord og tryk ENTER

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Læs mere her.

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk