Vil du have flere læsere på dit nyhedsbrev?

Eller har du ikke noget nyhedsbrev, fordi opgaven med at samle mailadresserne virker for stor?

Så er det med at læse med nu. For løsningen er måske tættere på, end du tror.

Måske har du allerede en freebie, du bruger til at lokke læsere til nyhedsbrevet, men den virker måske ikke så godt længere, som den har gjort.
Eller måske virker din freebie godt på nogle af dine undersider og dårligt på andre.

Derfor får du nogle gange brug for en ny freebie, og den har du måske allerede til at ligge på din computer – uden at vide det. For det kan være, du kan bruge et eksisterende blogindlæg som freebie.

Mere krævende behøver det ikke være.

Din freebie skal ret beset kun én ting: Den skal gøre læserne så nysgerrige eller interesserede, at de vil aflevere deres mailadresser for at få adgang til den.

Derfor behøver freebien på ingen måde at være et af dine grundigste blogindlæg. Indlægget skal bare være skrevet på en måde, så du kan skrive en kort teasertekst på en pop up, som læserne ikke kan modstå.

Rent teknisk behøver du ikke gøre noget ved blogindlægget. Du kan selvfølgelig skjule det bag en sign-in-boks, så ingen kan læse indlægget uden at aflevere en mailadresse. Men spørgsmålet er, hvor vigtigt det er.

Måske skal du bruge flere blogindlæg

Vælg dit blogindlæg ud fra, at det skal være relevant på flertallet af dine sider.

Har du flere delemner under samme emne, sådan som jeg har, kan du gruppere siderne og finde blogindlæg, der matcher hver gruppering. Og mangler du et egnet blogindlæg, kan du sikkert nemt skrive et, der rammer.

For nyligt opgraderede jeg selv mine freebies. For på nogle af mine sider virkede de eksisterende ikke særlig godt. Det viste sig, at mange af de sider havde dobbelt potentiale. For udover at de konverterede dårligt, havde de rigtig mange besøgende, fordi det var SEO-tekster med en god placering. Derfor inddelte jeg siderne i 5 grupper og lavede efterfølgende 4 guides + fandt et eksisterende blogindlæg, jeg kunne genbruge.

Så har du et omfattende site, eller vil du gerne optimere din leadgenerering, er ideen hermed givet videre.

Blogbanner nyhedsbrev
Andre har også læst:

Skriv dit søgeord og tryk ENTER