Tror du også, at du laver SEO rigtigt?

Og undrer du dig over, at resultaterne udebliver, selv om du laver SEO rigtigt – eller tror, at du gør? Det gjorde karriererådgiver Berit Tops også. Hun havde gjort så meget rigtigt. Og som regel er det netop sådan, når jeg taler med folk, der arbejder med SEO selv. Og nogle gange gør de en enkelt, lille ting forkert. En lille ting, der har så stor betydning, at den ødelægger alt det rigtige, de gør. Tit er fejlen, at de skriver SEO-tekster ud fra et søgeord, som ingen søger på.

Det gjorde Berit også. Men hun troede, at hun gjorde det hele rigtigt, fordi SEO-værktøjet YOAST lyste grønt på hendes SEO-tekster. YOAST er på mange måder et rigtig fint værktøj, og mange erfarne SEO-folk bruger det også. Men resultaterne udeblev alligevel.

For YOAST giver udelukkende point for, om et ord er brugt rigtigt. Ikke for, om ordet er rigtigt.

Og Berit er desværre langtfra den første, jeg har talt med, der fejlagtigt tror, at alt er godt, når YOAST lyser grønt.

For nogle måneder siden havde Berit en kort rådgivningssession med mig. Herefter holdt hun op med at bruge mere tid på forkert SEO. Hun fortæller:

”Det var en rigtig øjenåbner for mig, for jeg fandt ind til kernen af problemet. Nu ved jeg, at jeg skal have hjælp til at finde de rigtige søgeord, før jeg laver mere. Og det gør, at jeg ikke længere spilder min tid på SEO-arbejde, der ikke virker.

På grund af den samtale har jeg nu sparet de dyre lærepenge. Før samtalen betalte jeg jo to gange. Dels brugte jeg min tid på noget, der ikke virkede. Dels er jeg gået glip af den forretning, jeg kunne have fået ved at skrive SEO-tekster ud fra de rette søgeord.”

Tror du også, at du laver SEO rigtigt?

Eller at du løser andre markedsføringsopgaver rigtigt? Og er du i tvivl, om du kunne opnå bedre resultater, end du får i dag, eller om, hvornår resultaterne kommer?

Så ring til mig på 27 12 11 14. Jeg giver altid 15 minutters gratis rådgivning til læsere, jeg ikke har talt med før.

Blogbanner seo-tekster
Andre har også læst:

Skriv et svar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

Skriv dit søgeord og tryk ENTER

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Læs mere her.

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk