Professionel tekstforfatning til fynske virksomheder

Tekstforfatter Fyn:

Har du brug for en erfaren tekstforfatter til at markedsføre din fynske virksomhed med ord?

Måske en revisionsvirksomhed i Svendborg?
Et markedsføringsbureau i Odense?
Eller et finansieringsfirma i Middelfart?

Den copywriter eller freelanceskribent kan være mig.

Jeg hedder Majbritt Lund, er uddannet journalist og har drevet mit eget kommunikationsfirma siden 2007. Og selv om postnumrene 5000 til 5270 ikke indgår i min adresse, får jeg flere og flere kunder fra Fyn, i takt med at onlinemøder bliver så udbredte.

Derfor er det ikke ualmindeligt, at jeg skriver selv omfattende hjemmesidetekster for kunder, som jeg aldrig har mødt i virkeligheden. Endda med stor succes.

Du tilhører min målgruppe, hvis du

 • null
  er ambitiøs, sætter mål og arbejder for at nå dem
 • null
  ved, at din egen tid er kostbar. Derfor vil du uddelegere alle dine tekstforfatningsopgaver eller lære at skrive selv – på den effektive måde

 • null
  ved, at du er mere værd, end dine eksisterende markedsføringstekster vidner om

Måske halter dit markedsføringsmateriale, fordi det ikke er udført professionelt nok fra starten. Eller måske mangler du bare en opdatering.

Nogle gange kan et par nye undersider eller flere relevante kundecases til hjemmesiden være nok til at få kontakt med de rigtige kunder. Det kan også være, at du har brug for nye foldere til en kommende messe, et salgsbrev eller en pressemeddelelse. Og de opgaver kan jeg løse for dig.

På kundelisten over virksomheder på Fyn har jeg blandt andet

 • Korrekturbureauet, Svendborg
 • Fremtidsfabrikken, Svendborg
 • Kranioklinikken, Odense
 • RoomBoom, Odense

Tekstforfatter, journalist og markedsføringskonsulent

Med mig får du en kombination af en skrivende journalist + en erfaren markedsføringskonsulent. Med andre ord: En freelanceskribent, der er vant til at sætte sig ind i større mængder nye informationer og sammenfatte og formidle dem, så indholdet er relevant for målgruppen.

Og du får en kommunikationsrådgiver, der ved, hvad der fungerer markedsføringsmæssigt og kan lægge den rette markedsføringsstrategi med dig – forud for opgaven.

Derfor fokuserer vi på de tekster, hvor du vil have lettest ved at tjene din investering ind.

Alle tekster faktureres gennem mine klippekort.

Søger du en tekstforfatter til hjemmesiden, begynder prisen ved 13.500 kroner ekskl. moms.

Ofte indleder jeg et nyt samarbejde med tekstforfatning af nye tekster til hjemmesiden. Gerne SEO-tekster, så mange af de kommende kunder kommer fra Google. Også nyhedsbreve har jeg stor erfaring med. For som regel er onlinetekster de billigste og mest effektive i længden.

Selv om jeg primært fungerer som onlinetekstforfatter, skriver jeg også gerne tekster til trykt markedsføring, såsom foldere eller salgsbreve, hvis du er på vej på messe, eller er de fysiske kundemøder en vigtig del af din salgsstrategi.

Hvis du gerne vil lære at skrive gode markedsføringstekster selv, kan jeg også lære dig at gøre det.

Du kan læse mere om tekstforfatning Odense, SEO Odense eller skrivekurser i Odense.

Shila

Shila Nielsen, Kranioklinikken, Odense

Kan ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme

“Efter jeg har snævret min målgruppe ind og ændret skrivestil, fremstår jeg meget mere som eksperten og kan bedre sætte mine priser op.

Jeg kan slet ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme, selv om det selvfølgelig er fedt for mig. Men jeg tror, de ikke orker mere nyt, fordi de i stedet bruger så meget tid på at tage flere kurser og knokle for at få klienter i øst og vest. Det er så trist for dem, for det er så lidt, der skal til.

Nu kan jeg se min læser for mig, når jeg skriver, og jeg skriver også meget hurtigere end før, fordi jeg altid ved, hvad jeg skal skrive, og især hvilke ord jeg skal bruge.

Hanne Sørensen

Hanne Sørensen, Korrekturbureauet, Svendborg

Nu er det nemt for mig at ramme mine læsere

“Majbritt har skrevet nogle af mine tekster, og nu er det nemt for mig at skrive flere tekster selv, fordi jeg kan følge hendes model og ved, hvordan jeg skal ramme mine læsere. Og fordi jeg har Majbritt med som sparringsperson, lærer jeg, mens jeg skriver. Derfor går det meget hurtigere for mig at skrive nogle gode tekster.

En ting,  jeg er rigtig glad for, er, at hun har skrevet ind i teksten, hvad korrektur er. Mange tror, det bare er at flytte nogle kommaer. Men det er jo et fag og ikke noget, receptionisten eller en studerende bare kan gøre.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER