Tekstforfatning til Odensevirksomheder

[Tekstforfatter Odense]

Driver du virksomhed i Odense, og har du brug for en professionel tekstforfatter?

En, der både kan rådgive dig om, hvilke tekster du har brug for, og skrive dem så de virker efter planen?

En, der kan markedsføre dig som the-go-to-person på dit felt, så du tiltrækker de rette kunder og kan tage dig godt betalt?

Den tekstforfatter kan være mig. Jeg er uddannet journalist og har specialiseret mig i onlinemarkedsføring og professionel tekstforfatning. Siden 2007 har jeg drevet mit eget firma, hvorfor jeg også kan rådgive om din målgruppe, forretningsstrategi, produktudvikling og prissætning. For formålet med dine markedsføringstekster er jo, at de skal sælge for dig – så du kan drive en succesfuld forretning.

Måske kan du nikke genkendende til det her:

Du er superdygtig til det, du laver. Måske blandt de førende på dit felt. Men det viser din aktuelle markedsføring ikke. Og derfor får du ikke kundehenvendelser nok. Eller også skal du altid snakke pris med mulige kunder, fordi de ikke er overbevist om, at du er prisen værd.

Det kan også være, at dine tekster er gode, og at du har brug for flere. Måske fordi du har nye koncepter, der endnu ikke er beskrevet på din hjemmeside, eller fordi du vil sætte nye markedsføringsaktiviteter i gang så som nyhedsbreve, flere kundecases eller medieomtale. Og du vil enten uddelegere hele opgaven til en professionel tekstforfatter eller lære, hvordan du skriver teksterne selv, så du kan beholde tekstforfatningsopgaven in house.

Uanset hvilken model du foretrækker, kan jeg bidrage. På kundelisten er i forvejen en stribe fynske virksomheder. Herunder Odensefirmaerne RoomBoom og Kranioklinikken og Korrekturbureauet i Svendborg.

Effektivt samarbejde

Med mig som tekstforfatter får du en grundig afklaring, før jeg går i gang med opgaven, så vi sikrer, at du bestiller de mest rentable tekster.

Herefter interviewer jeg dig og bliver klædt på til at sælge dig bedst i dine tekster. Og skulle jeg få brug for at stille yderligere spørgsmål, samler jeg dem, så du bliver forstyrret mindst muligt. Som regel får du større tekstopgaver tilbage i løbet af få uger.

Kortere leveringstid kan aftales.

Tekstforfatning til Odensevirksomheder

Min journalistuddannelse = din fordel

Som journalist er mine fremmeste kompetencer at stille dig de rigtige spørgsmål, prioritere svarene og formulere din tekst, så læserne læser den færdig og slutter med at foretage den handling, vi har planlagt. Måske at købe noget, booke et møde, ringe til dig, sende dig en mail, eller tilmelde sig dit nyhedsbrev.

Oftest skriver jeg online tekster til B2B-markedsføring.

Eksempelvis

Pris for tekstforfatning

Alle tekster skrives gennem mine klippekort, der giver os begge et fleksibelt samarbejde, og du kan få store mængderabatter.

Du kan enten bestille en stor opgave med det samme eller bruge klippekortet over en længere periode, når du har brug for flere tekster.

Når det kan lade sig gøre, skriver jeg helst flere tekster på én gang. På den måde kan jeg arbejde mest effektivt – og billigst – og du skal også selv ind over opgaven færrest mulige gange. Derfor gør jeg hvad jeg kan, for at vi afklarer din strategi og dit behov for tekster fremover, før jeg går i gang.

Søger du en tekstforfatter til hjemmesiden, begynder priserne ved 13.500 kroner ekskl. moms.

Ring gerne til mig på 27 12 11 14 eller send mig en mail. Så kommer jeg med mit bud på, hvordan jeg vil gribe opgaven an og giver dit et prisestimat.

Hvis din opgave kræver det, kommer jeg gerne til Odense for at holde rådgivningsmøder og gennemføre interviews. Ofte kan vi sagtens afklare opgaven med telefonsamtaler og teamsmøder, og jeg har skrevet omfattende hjemmesidetekster m.m. for kunder, som jeg aldrig har mødt fysisk.

Læs evt. mere om SEO Odense.

Vil du hellere skrive selv?

Og søger du et skrivekursus eller et individuelt skriveforløb?

Den model foretrækker mange af mine kunder. Særlig når de blogger eller skriver nyhedsbreve.

Her indleder vi med at lægge en strategi, hvorefter jeg guider dig til at skrive en af de udvalgte tekster, og du får feedback undervejs. Når vi udelukkende fokuserer på det, du har brug for at lære, og kan gøre det når du har tid, kan du skrive og lære effektivt.

Hvis du er klar til et superkoncentreret forløb, kan vi aftale sessioner hver eller hver anden dag, men det er selvfølgelig også muligt at time forløbet over længere tid, så du kan gøre det sideløbende med, at du har kunder.

Du skal møde Shila Nielsen, Odense. En af de kunder, der både har været i skriveforløb hos mig, og som jeg har rådgivet om valg af kundetype. Hun fortæller:

Shila

Shila Nielsen, Kranioklinikken, Odense

Kan ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme

“De emotionelle kundetyper har givet mig blod på tanden til at snævre min målgruppe ind. Nu kan jeg se min læser for mig, når jeg skriver, og jeg ved, at min læser er samme type som mig.

Jeg skriver også meget hurtigere end før, fordi jeg altid ved, hvad jeg skal skrive, og især hvilke ord jeg skal bruge. Og hvis jeg kommer til at skrive nogle fagord, kan jeg nemt se det bagefter og fjerne dem igen.

Efter jeg har snævret min målgruppe ind og ændret skrivestil, fremstår jeg meget mere som eksperten og kan bedre sætte mine priser op.

Jeg kan slet ikke forstå, at mine konkurrenter ikke gør det samme, selv om det selvfølgelig er fedt for mig. Men jeg tror, de ikke orker mere nyt, fordi de i stedet bruger så meget tid på at tage flere kurser og knokle for at få klienter i øst og vest. Det er så trist for dem, for det er så lidt, der skal til.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER