Skal SEO skaffe kunder 24/7

[SEO Nørresundby]

Skal SEO få dine kommende kunder til at kontakte dig, når de er klar til at købe?

Og foretrækker du en markedsføringsform, hvor du primært skal fokusere på opgaven, når det passer dig i modsætning til sociale medier og nyhedsbreve?

Med SEO kan du altid gøre mere, men du kan gøre det, når det passer dig. Derfor er SEO den oplagte markedsføringsform for dig, der gerne vil have, at din markedsføring passer sig selv. Hvad enten du søger et SEO-firma som mit til at løse dine SEO-opgaver, eller du søger SEO-rådgivning eller undervisning, så du kan gøre det selv fremover.

En søgemaskineoptimeret hjemmeside arbejder for dig 24/7, og skrives teksterne rigtigt, kan de både trække trafik fra Google til hjemmesiden og overbevise kunderne om, at de skal købe eller ringe til dig med det samme.

Derfor anbefaler jeg næsten altid nye kunder, at vi indleder et samarbejde med at optimere hjemmesiden. Både ift. salg og Google.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

Flere muligheder for SEO

Den mest effektive er, at jeg skriver SEO-tekster for dig, så de hurtigst muligt kan komme ud og arbejde for dig. Og med en leveringstid på få uger, efter jeg har fået de relevante oplysninger, kan teksterne hurtigt komme ud og tjene sig selv ind.

Alternativt kan jeg fungere som din sparringsperson, så du får SEO-undervisning og feedback, mens du lærer at skrive selv. Særligt hvis du skal have skrevet mange blogindlæg, der kræver din specialviden, er det et oplagt valg.

Det er selvfølgelig også en mulighed, at vi hver især skriver aftalte SEO-tekster, og jeg fokuserer på dem, der skal sælge.

Har du allerede fået lavet SEO på din hjemmeside, gennemgår jeg dine resultater og finder de steder, hvor du eller jeg let kan forbedre det eksisterende.

Ligger en side allerede godt, kræver det nogle gange kun en længere tekst og flere overskrifter at rykke den endnu højere op.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Er jeg den rette SEO-konsulent til dig?

Det kunne jeg sagtens være. Især hvis du foretrækker at betale for professionelt SEO én gang.

Min baggrund er, at jeg er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole og har drevet mit eget kommunikationsbureau siden 2007. Her har jeg specialiseret mig i onlinetekster og B2B-markedsføring, hvor særligt SEO-teksterne altid har haft mit særlige fokus. Dels fordi kunderne efterspørger det. Dels fordi den effektive metode passer supergodt til, hvordan jeg foretrækker at arbejde. Også i mit eget firma, hvor jeg løbende undersøger nye metoder og ser, hvor hurtigt jeg kan skabe nye resultater ved at finde de søgeord, konkurrenterne ikke prioriterer – eller har opdaget.

Skal jeg skrive dine SEO-tekster, arbejder jeg ofte ud fra et budget på 24.000 kroner ekskl. moms. (Op til 7 SEO-tekster)

Her inkluderer opgaven valg af søgeord + afklaring af dine USP´er, kundetype m.m. Denne grundige opstart kan bedre tjene sig selv hjem, jo flere tekster du bestiller på én gang. Og jeg vil være mine penge værd.

Du er velkommen til at bestille en gratis SEO-analyse, hvis du vil vurdere kvaliteten af mit arbejde, før du tager stilling til, om jeg skal skrive dine SEO-tekster.

Ring gerne på 27 12 11 14, eller send en mail.

Læs evt. mere om SEO Aalborg, SEO Randers eller SEO Viborg.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER