Skal dit firma markedsføres med SEO?

[SEO-bureau Roskilde]

SEO skaffer dig kunder 24/7.

Og du kan sælge og skaffe trafik til hjemmesiden med de samme tekster. Derfor investerer ambitiøse virksomheder i SEO.

Effektiv SEO består af flere hundrede parametre. Blandt andet

  • null
    gode SEO-tekster, der gør læseren klogere, skrevet i en særlig struktur ud fra et søgeord
  • null
    en teknisk optimeret hjemmeside
  • null
    links fra anerkendte hjemmesider

Indledningsvist er SEO-teksterne de vigtigste.

For har Googles søgerobotter svært ved at finde og indeksere dine tekster, er den resterende ”benzin” ligegyldig.

Og netop SEO-tekster er mit speciale.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

SEO-bureau eller SEO-konsulent?

Hos mig kan du få det bedste fra både SEO-bureauet og SEO-specialisten, så din hjemmeside bliver søgemaskineoptimeret perfekt.

SEO-konsulenten, undertegnede, er uddannet journalist og har skrevet SEO-tekster på højtryk i + 10 år. Derfor er jeg en af de mest erfarne SEO-skribenter i Danmark, der også har en journalistuddannelse.

Mine primære kompetencer er at skrive gode tekster, der både sælger og bliver fundet på Google + at finde de gode søgeord, du kan tjene mange penge på.

Har du allerede fået lavet SEO, og søger du ikke kun flere eller bedre SEO-tekster – men også teknisk SEO – trækker jeg på SEO-konsulent Daniel Hedegaard, jeg har samarbejdet med i flere år. Hans viden begynder, hvor min slutter. Derfor kan mit SEO-firma skaffe dig flere kunder, uanset om du skal have tekstforfattet en helt ny hjemmeside eller optimeret det eksisterende SEO-arbejde. Samtidig slipper du for at binde dig til abonnementløsninger og kan spare mange penge ved at benytte et af mine klippekort:

Når jeg skriver SEO-tekster, anbefaler jeg ofte en løsning på 24.000 kroner ekskl. moms. Prisen inkluderer rådgivning om valg af søgeord og evt. afklaring af din målgruppe gennem segmenteringsværktøjet kundetyper, som jeg er efteruddannet i. Denne grundige opstart tager ca. lige lang tid, uanset hvor mange SEO-tekster du bestiller, hvorfor jeg primært tager større SEO-opgaver ind. I dette budget kan du få op til 7 SEO-tekster, alt efter hvor meget rådgivning du har brug for.

Vil du gerne lære at skrive gode SEO-tekster selv, kan du booke et fleksibelt 1:1-SEO-kursus, hvor du skriver og får feedback fra mig.

Du er velkommen til at ringe 27 12 11 14, hvis du har spørgsmål om SEO. Jeg giver gerne en gratis SEO-analyse, hvor jeg dokumenterer, hvor godt din hjemmeside allerede klarer sig på Google i dag.

Som du kan se, driver jeg ikke mit tekstbureau fra Roskilde, men tæt på. Derfor kommer jeg gerne forbi, når opgaven kræver det. Vi kan også holde nogle effektive onlinemøder.

Læs evt. mere om SEO København, SEO Valby eller onlinetekstforfatning.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER