Skal SEO give dit Valby-firma kunder fra Google?

[SEO-bureau Valby]

Med SEO møder dine kunder din Valby-virksomhed på Google. Og får du lavet SEO-arbejdet professionelt, skal det kun laves én gang.

Eksempel:

Du bestiller 10 SEO-tekster skrevet ud fra hver deres søgeord. Fremover kan din hjemmeside blive fundet på alle søgeordene år efter år efter år. Og gode SEO-tekster indeholder ikke kun det primære søgeord, men også relaterede søgeord. Derfor kan du ramme mange forskellige kunder med de samme SEO-tekster.

Samtidig honorerer Google godt indhold, der gør læseren klogere. Tekster, der får læserne til at handle, hvad enten det er at købe i din webshop med det samme eller kontakte dig, hvis du sælger konsulentydelser.

Så skal din hjemmeside være en effektiv salgsmaskine, der skaffer dig kunder og leads 24/7, er SEO marketing også løsningen for dig.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Søger du SEO-bureau eller SEO-konsulent i Valby?

I mit SEO-firma kan du få begge dele. Ofte løser jeg opgaverne selv: Laver en søgeordsanalyse og lægger SEO-strategien efter dine ønsker, afklarer kundetype, USP og konkurrencefordele m.m. med dig og skriver teksterne, så de kan komme ud at tjene penge til dig.

Har du allerede fået lavet SEO, kan jeg også rådgive dig om, hvilke optimeringsmuligheder, der hurtigst vil tjene sig selv ind. Evt. linkbuilding, som jeg også kan rådgive om.

Nogle gange kræver opgaven mere end det. Eksempelvis en teknisk SEO-analyse eller en gennemgang af de sider, du konkurrerer mod. Er det tilfældet trækker jeg på SEO-konsulent Daniel Hedegaard, jeg har samarbejdet med i flere år, og som kan det samme ift. tekniske SEO-analyser, som jeg kan med indhold.

Derfor får du det bedste fra SEO-bureauet, samtidig med at du ved, hvem der løser dine opgaver.

Min egen baggrund er en journalistuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole, og i dag er jeg en af de journalister i Danmark, der har skrevet SEO-tekster i længst tid. I alt er det blevet + 1.000 SEO-tekster.

Det er din garanti for kvalitetstekster, der virker, hvilket du også ser bekræftet i mine businesscases her på siden.

Siden 2007 har jeg drevet min egen virksomhed med speciale i onlinetekstforfatning. Særligt er jeg ofte tekstforfatter til hjemmesider og SEO.

Derfor rådgiver jeg både om markedsføring og forretningsudvikling.

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

Vil du uddelegere alt SEO eller lære at skrive SEO-tekster selv?

Eller en kombination af begge dele?

Skal jeg skrive dine SEO-tekster, får du dem oftest 1-2 uger efter, jeg har fået al info fra dig. En effektiv løsning, der er at foretrække, når din egen tid er knap, og du gerne vil se hurtige resultater.

Vil du gerne skrive selv, kan du booke et 1:1 SEO-kursus, hvor jeg underviser dig i at skrive SEO-tekster og giver feedback på dine tekster.
En attraktiv model, hvis du foretrækker at holde opgaven in house og får brug for så mange SEO-tekster, at du når at blive superdygtig til at skrive dem.
Pris: Fra 6.000 kroner ekskl. moms, alt efter dit behov for rådgivning.

Et effektivt samarbejde er, at jeg skriver dine salgstekster på få uger, og du skriver søgemaskineoptimerede blogindlæg og publicerer dem løbende.

Skriver jeg dine SEO-tekster, anbefaler jeg altid, at jeg skriver mange SEO-tekster på én gang. Opstarten er den samme, og jeg kan skrive mest effektivt på den måde. Derfor anbefaler jeg et klippekort på 24.000 kroner ekskl. moms, medmindre der er en særlig grund. I det budget kan du regne med op til 7 SEO-tekster.

Har du flere spørgsmål, så ring 27 12 11 14. Du kan evt. teste min viden om SEO ved at bestille en gratis SEO-analyse, hvor jeg gennemgår hvor godt din hjemmeside allerede performer på Google.

Indleder vi et samarbejde, kan vi både mødes hos dig i Valby eller i mine mødelokaler på Vesterbro.

Læs evt. mere om SEO København, eller se hvordan jeg har lavet SEO for Freqens, Storkøbenhavn.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER