Se eksempel på en hjemmeside, der sælger

Her er Michael Thygesen. Han lever af at lære sine kunder at være mere effektive. Og han er selv effektiv.

Derfor hyrede han mig til at skrive sine hjemmesidetekster – i stedet for at skrive dem selv.

Og du kan lære noget af Michaels hjemmeside.

For den gør det, en god hjemmeside skal:

  • Ramme målgruppen + Google

  • Give overblikket over, hvad man kan hjælpe med

  • Fortælle, hvad produkterne består af, og hvad kundens udbytte er

 

Og på trods af at Michael sælger ydelser med en længere købsproces, solgte han en opgave til 100.000 kroner i løbet af det første halve år – til en kunde, der havde fundet hjemmesiden på Google.

Han fortæller:

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Og når jeg sælger effektivitet, skal sproget jo matche det. Derfor er der heller ikke noget sniksnak.

Nu har hjemmesiden en struktur, så det er let for kunderne at finde rundt: 1:1-forløb, kurser, bag om og referencer på hver sin underside. Samtidig kan jeg meget bedre dele relevante links og styre, at folk lander på de rette undersider. Blandt andet når jeg skriver opslag på LinkedIn.

Majbritt er nem at samarbejde med og vanvittig dygtig til at skrive, samtidig med at hun udfordrede mig. Især det sidste er vigtigt for os ejerledere, for vi har jo ikke nogen at sparre med in house.”

Søger du en tekstforfatter til hjemmesiden?

Så ring til mig på 27 12 11 14, eller send en mail.

Blogbanner seo-tekster
Andre har også læst:

Skriv dit søgeord og tryk ENTER