Skal kreativ tekstforfatter skrive om din Silkeborgvirksomhed?

Tekstforfatter Silkeborg:

Som tekstforfatter kan jeg skrive dine markedsføringstekster, så de rammer din kundetype præcist og sælger.

Oftest skriver jeg onlinetekster, fordi du får mest for dine penge, når hjemmeside m.m. arbejder for dig 24/7.

Det kan være

 • null
  SEO-tekster, så nye kunder finder dig på Google
 • null
  sælgende hjemmesidetekster, hvor du fremstår som den førende på dit felt
 • null
  nyhedsbreve til at holde kontakten med kommende og eksisterende kunde
 • null
  blogindlæg, så ikke-købeklare kunder bliver på din hjemmeside

For at onlineteksterne skal fungere efter hensigten – og tjene din investering ind – skal de tænkes ind i en gennemarbejdet markedsføringsstrategi. Derfor er rådgivning en vigtig del af tekstforfatning.

Har du allerede en professionel hjemmeside, kan vi gennemgå den for at finde ud af, hvor du vinder mest ved at vi sætter ind. Det kan være, at

 • null
  jeg kan redigere nogle af teksterne, så de bliver løftet højere op på Google

 • null
  jeg skriver udvalgte sider fra bunden. Evt. ud fra nye søgeord

 • null
  nogle af siderne slettes eller slås sammen

Det kan selvfølgelig også være mest effektivt at begynde helt forfra. Er det tilfældet, siger jeg det selvfølgelig til dig.

Har du brug for trykt markedsføring, skriver jeg naturligvis også

 • null
  tekster til foldere
 • null
  pressemeddelelser, der giver omtale i medierne
 • null
  årsrapporter eller andre større publikationer
 • null
  salgsbreve

Du kan enten trække på mine skriveevner ved at få mig til at skrive alle de tekster, du har brug for. Eller jeg kan rådgive og undervise dig, så du fremover kan skrive mange af teksterne selv.

Læs evt. mere om SEO Silkeborg.

Sparrede ny hjemmeside

”Majbritt pegede hurtigt på, hvad jeg selv let kunne ændre på min hjemmeside, så jeg ikke behøvede at få lavet en ny. Det havde jeg ellers overvejet i længere tid.

Hun kom med nogle meget præcise råd. Små ting som at min målgruppe ikke bruger ord som ”investering” og ”succes”. Til gengæld vil de gerne ”gøre en forskel”, og de foretrækker billeder med runde hjørner og farver i stedet for helt firkantede sorthvidbilleder.

Bente Tromborg
Underviser, Silkeborg

Hvorfor vælge mig som tekstforfatter?

Jeg er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole og har drevet mit eget kommunikationsbureau siden 2007. Her er jeg primært tekstforfatter til hjemmesider og trækker konstant på min journalistuddannelse.

For ligesom artikler skal markedsføringstekster tiltrække og fastholde målgruppen, ved at vi bruger målgruppens sprog og fortæller om det, de interesserer sig for. Samtidig kan jeg overskue og prioritere mange nye oplysninger og spørge ind til essensen, før jeg sætter mig til tastaturet.

Fordi målgruppen er så vigtig for hele din markedsføring, indleder jeg ofte med præcisering af målgruppen, når jeg får nye kunder.

Netop mit fokus på målgruppen + min specialisering i emotionelle kundetyper har hjulpet mig i rådgivningen af Silkeborgvirksomhederne Retning og TROMBORG pilates- og yogastudio.

Har holdt oplæg på SEOday, EMAIL SUMMIT og MarketingCamp.

Hvad er tekstforfatning?

Tekstforfatning er at skrive tekster, der får læserne til at handle.

Du tilhører min målgruppe, hvis du

 • er ambitiøs på dine og dine kunders vegne

 • ved, du mister salg i dag, fordi dine tekster ikke viser tydeligt nok, hvor dygtig du er, og hvilke resultater du skaber

 • vil slippe for at gætte, når det kommer til markedsføring

 • anerkender værdien af din egen tid, hvorfor det er vigtigt med en tekstforfatter og kommunikationsrådgiver med den samme holdning

 • søger en specialist i B2B-markedsføring

Selv om mit postnummer ikke længere hedder 8600, har jeg stort lokalkendskab, da jeg har levet over halvdelen af mit liv i Midtjylland. Er opvokset i Galten og student fra Århus Statsgymnasium forud for journalistuddannelsen i Aarhus. Desuden har jeg boet i Silkeborg, skrevet for Midtjyllands Avis og Herning Folkeblad og været redaktionssekretær på Århus Stiftsstidende.

I takt med at verden bliver mere digital, får jeg flere og flere kunder fra hele landet. Blandt andet fra Midtjylland. Tit skriver jeg hele hjemmesidetekster udelukkende gennem teammøder og telefonsamtaler med mine kunder. Og teksterne bliver lige så gode, som når jeg holder fysiske kundemøder.

Hvad koster en tekstforfatter i Silkeborg?

Alle tekster finansieres gennem mine klippekort med priser fra 6.000 kroner ekskl. moms.

Ring gerne til mig på 27 12 11 14 eller send en mail og få en pris på netop din opgave. Ring også gerne, hvis du er i tvivl om, hvilke tekster der vil være mest rentable for dig. Det vil jeg gerne rådgive dig om. For jeg vil være mine penge værd.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER