Skal SEO skaffe kunder til Silkeborg?

[SEO Silkeborg]

Med SEO skyder du en effektiv genvej gennem tidskrævende salgsarbejde og møder dine kunder, netop når de selv ved, at de har brug for dine ydelser. Derfor investerer ambitiøse virksomheder i søgemaskineoptimerede hjemmesider. Og gør du det rigtigt, kan du både møde dine kunder, når de står med dankortet i hånden so to speak, eller når de undersøger deres muligheder.

Søger de din titel eller priser, kan vi sørge for, at de netop lander på undersider, hvor du sælger eller opfordrer dem til at kontakte dig. Og researcher de et emne, stiller de ofte spørgsmål som “Hvad er…?”, ”Hvordan…?” eller lignende. Er det sidste tilfældet, skal dine SEO-tekster ikke sælge, men informere. Så du netop møder dine mulige kunder, hvor de er på kunderejsen. For gør du det, øger du sandsynligheden for at sælge – enten med det samme eller på et senere tidspunkt.

SEO giver dig en række fordele, som øvrig markedsføring ikke gør:

 • null
  Du kan søgemaskineoptimere hjemmesiden, når du har tid eller økonomi til at få en SEO-konsulent som mig til at gøre det

 • null
  Du kan søgemaskineoptimere de tekster, du alligevel skal have på hjemmesiden. Så merudgiften til SEO bliver ikke nødvendigvis særlig stor
 • null
  Din samlede hjemmeside bliver bedre
 • null
  Din hjemmeside arbejder for dig 24/7

Birgitte-Iversen_23-Kommunikationsstrategi (2)

Anbefalet af fagfolk

”Som professionel kommunikatør ved jeg, at det er vigtigt at bruge fagpersoner hele vejen rundt.

Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg selv havde brug for sparring på området. Majbritt Lund er rigtig dygtig til SEO – og altid skarp, når det gælder detaljer.

Desuden er hun ærlig; hun giver sine kunder et fagligt modspil – og det har vi alle godt af.”

Birgitte Iversen
Kommunikationsrådgiver, RETNING, Silkeborg

Lone Lings_0006

Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

 

4 store nye, kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme. De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.“

Søger du SEO-rådgivning, SEO-kursus eller SEO-konsulent i Silkeborg?

Eller en blanding.

Og søger du en tekstforfatter til hjemmesiden, der kan skabe den hurtigste genvej til flere kunder fra Google, er jeg onlinetekstforfatteren til dig. Det kræver få samtaler og et par ugers produktionstid, så kan teksterne komme ud og tjene penge til dig med det samme.

En anden metode er, at jeg rådgiver dig og underviser dig i at skrive SEO-tekster, så du fremover kan skrive alle de SEO-tekster, du vil, når du har et hul i kalenderen. Eller vi kan skrive nogle af teksterne hver især.

Måske har du allerede fået søgemaskineoptimeret din hjemmeside, uden resultaterne lever op til dine mål. I så fald gennemgår jeg dine Googleplaceringer med dig og kommer med mit kvalificerede bud på, hvor du eller jeg skal sætte ind for at optimere.

Har du allerede attraktive placeringer, kræver det nogle gange kun mindre justeringer at få teksterne til at performe endnu bedre.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.

Hvorfor er jeg den rette SEO-konsulent til dit firma?

Min baggrund er, at jeg er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole og har drevet mit eget kommunikationsbureau siden 2007. Derfor har jeg løst mange onlinemarkedsføringsopgaver, og jeg var blandt de første journalister med speciale i SEO.

2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday, Nordens førende SEO-konference.

Journalistik og SEO har mange fællestræk: Teksterne skal fange og fastholde læserne, og vi arbejder efter en struktur med én tekst om et emne og en anden tekst om et andet emne. Samtidig er jeg uddannet til at researche nye emner og stille spørgsmål og jeg skriver ofte SEO-tekster om komplekse emner, jeg ikke ved meget om, når jeg begynder på opgaven.

Når jeg skriver SEO-tekster, har jeg få samtaler med dig, før jeg begynder at skrive. Her afklarer vi, hvilke søgeord du gerne vil findes på, din kundetype og USP, og hvad jeg har brug for at vide om dit firma, så jeg kan skrive teksterne optimalt og sælge dig bedst muligt.

Opstarten er ofte den samme, uanset hvor mange tekster jeg skal skrive. Derfor anbefaler jeg altid, at jeg skriver flere SEO-tekster på én gang, for ellers bliver opstarten for dyr. Og jeg vil være mine penge værd. Opgaver, hvor jeg skriver dine SEO-tekster, begynder derfor ofte ved 24.000 kroner ekskl. moms.

Alternativt kan du lære at skrive SEO-teksterne selv.

Hvis du gerne vil vurdere kvaliteten af mit arbejde, før du tager en beslutning, laver jeg gerne en gratis SEO-analyse for dig, hvor jeg dokumenterer, hvor godt din side allerede performer på Google, så vi har den vigtige viden at drøfte et samarbejde ud fra.

Du kan også nærlæse mine businesscases her på siden.

Ring til mig på 27 12 11 14, eller send en mail. Du vil sikkert bemærke, at dialekten er midtjysk, selv om adressen ikke er det mere. Sidstnævnte bliver ikke et problem. Som regel kan vi holde møder effektivt online. Og hvis ikke kommer jeg gerne en tur til Silkeborg.

Læs evt. mere om SEO Aarhus, SEO Herning eller SEO Viborg.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER