SEO skaffer kunder til Skanderborg 24/7

[SEO Skanderborg]

SEO eller kold kanvassalg? Ja, de fleste foretrækker det første, og her er succesraten og potentialet også tit størst. Uanset om du søger kunder fra Skanderborg, Midtjylland eller resten af Danmark.

For med SEO

  • null
    laver du arbejdet én gang – eller betaler en som mig for det

  • null
    kan du tiltrække dine nye kunder – og sælge til dem med de samme tekster (også hvis du er konsulent, og konverteringen måles på indgående kontakter, hvorefter du sælger)
  • null
    arbejder din hjemmeside for dig, mens du laver noget andet

Andre markedsføringsformer kan også arbejde for dig 24/7, men hjemmesiden er den eneste kanal, der kan generere leads og kunder fra andre platforme, uden du skal betale for det hver gang. Og du kan ”holde kundemøder” med flere hundrede kunder på én gang – uden at være der selv.

Det er effektivt, og derfor skriver jeg adskillige SEO-tekster hver uge.

Skal jeg også gøre det for dig, får du teksterne få uger efter, jeg har fået den info, jeg skal bruge. Så SEO-teksterne kan komme ud og arbejde for dig med det samme.

Jo før de bliver publiceret, jo før kan Googles søgerobotter indeksere dem, så de kan begynde at konkurrere om de attraktive placeringer på søgemaskinens side 1. Og fra det minut, de bliver lagt på hjemmesiden, kan de sælge og begynde at tjene sig selv ind.

For moderne SEO-tekster er kvalitetstekster, der gør læseren klogere og får ham til at handle. Derfor kan dine nye SEO-tekster have tjent sig selv ind – allerede før du også begynder at få de attraktive henvendelser via Google.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs. Og når jeg sælger effektivitet, skal sproget jo matche det. Derfor er der heller ikke noget sniksnak.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement, Aarhus

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

Hvad kvalificerer mig som SEO-konsulent?

Er oprindeligt uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole, hvorfor jeg både kan skrive, researche komplekse emner og overskue større skriveopgaver. 2007 etablerede jeg mit eget tekstbureau, hvor jeg primært er tekstforfatter til hjemmesider med særligt fokus på SEO-tekster ifm. B2B-markedsføring.

I dag er jeg en af de danske journalister, der har arbejdet med SEO i længst tid, og jeg har skrevet + 1.000 SEO-tekster.

Og i takt med at Google bliver bedre og bedre til at skelne kvalitetstekster fra ”søgeordsspam”, viser min journalistuddannelse mere og mere til sit værd.

2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday, Nordens førende SEO-konference.

Når jeg skriver dine SEO-tekster, rådgiver jeg dig om valg af søgeord, så vi er sikre på, at du fremover bliver fundet på de mest profitable søgeord. Og før jeg begynder at skrive, afklarer jeg også din målgruppe og dine USP´er, så jeg kan få de købestærke kunder til at kontakte dig eller købe med det samme.

Har du brug for rådgivning om målgruppe, priser eller din forretningsstrategi, kan du trække på min specialuddannelse i segmenteringsværktøjet kundetyper og mine + 15 års erfaring som virksomhedsejer og onlinetekstforfatter.

Ring til mig på 27 12 11 14. Så vil du sikkert bemærke, at jeg stadig taler århusiansk, selv om postnummeret ikke længere hedder 8000.

Kræver din opgave, at jeg kommer til Skanderborg, Stilling eller Galten, finder vi ud af det. Som regel kan vi sagtens samarbejde via onlinemøder, og jeg skriver tit tekster til omfattende hjemmesider for kunder, jeg aldrig har mødt fysisk.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Hvad er mine SEO-priser?

Oftest skriver jeg SEO-tekster til priser fra 24.000 ekskl. moms. For jeg vil være mine penge værd, og opstarten, før jeg kan begynde at skrive, kræver stort set det samme, uanset hvor mange tekster jeg skal skrive.

Du kan vurdere pris cnt. kvalitet i businesscasene her på siden.

Alternativt kan du booke et 1:1-SEO-kursus og lære at skrive dine SEO-tekster selv, mens du får min feedback.

Læs evt. mere om SEO Aarhus, eller se et eksempel på jysk SEO her.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER