Med SEO kan du møde nye kunder på Google

[SEO Horsens]

Er SEO også optimal markedsføring for dit firma?

Sikkert. I hvert fald hvis du foretrækker at betale én gang, hvorefter du

  • null
    tjener penge på den samme indsats igen og igen
  • null
    kan fokusere på dine opgaver uden at skulle vedligeholde kontakten via sociale medier, nyhedsbreve m.m.
  • null
    bliver kontaktet af kunderne, når er overbeviste om at handle

Engang var SEO-tekster dårlige tekster skrevet til maskiner. Og du kan ikke sælge med dårlige tekster. Derfor er det en kæmpe fordel for al SEO-marketing, at Googles søgerobotter nu er blevet meget bedre til at skelne gode og dårlige tekster fra hinanden. For nu kan du både tiltrække nye kunder via Google og sælge til dem – med de samme tekster.

Derfor er merudgiften til SEO ikke særlig, stor hvis du alligevel skal have skrevet nye tekster til din hjemmeside.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.”

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

Få SEO-tekster skrevet af en journalist

Som tekstforfatter til hjemmesider og onlinetekstforfatter kan jeg rådgive dig ift. Google, USP, kundetype og den samlede kunderejse på hjemmesiden. Hvilke sider skal søgemaskineoptimeres, og hvilke skal udelukkende skrives for at guide læserne logisk rundt på hjemmesiden? Hvilke skal oplyse, og hvilke skal sælge?

Med en baggrund som journalist er jeg både uddannet til at fange og fastholde læserne med mine ord, sætte mig ind i nye emner og overskue større skriveopgaver og mængder af research. Derfor kan du ofte regne med, at du får dine nye tekster leveret allerede 1-2 uger efter, jeg har fået de oplysninger, jeg skal bruge. Og 1-2-3, så kan teksterne komme ud at arbejde for dig.

Ofte går der noget tid, før du kan forvente de gode placeringer på Google.

Men fordi SEO-teksterne også skrives som salgstekster, påvirker de dine mulige kunder fra det øjeblik, de bliver lagt på hjemmesiden. Derfor vælger mine kunder mig, når de gerne vil have effektivitet og kvalitet.

En af dem er Kåre Sundmark, foredragsholder, Horsens:

Kåre

Kåre Sundmark, foredragsholder, Horsens

Skulle have hyret Majbritt fra start

”Jeg har kendt Majbritt siden 2012, så jeg vidste, at hun var den bedste. Det tænker jeg stadig, selv om hun ikke er billig. Men nu har jeg investeret i en kvalitetshjemmeside, der kan arbejde for mig i mange år. Det skulle jeg have gjort fra starten, for så havde jeg forkortet en lang, tung proces til et forløb på omkring en måned. Inkl. opsætning hos grafikeren.

Jeg havde været i kontakt med firmaer, der sagde, at de kunne lave en hel hjemmeside til 5.000 kroner. Men jeg tror ikke, at de kunne have lavet hjemmesiden meget bedre end mig selv. Og når man ikke betaler for kvalitet, glemmer man jo hurtigt, hvad man har sparet. Og man har stadig den dårlige kvalitet.”

Vil du lære at skrive SEO-tekster selv?

Så tilbyder jeg et fleksibelt 1:1-SEO-kursus, som foregår, når det passer ind i din kalender. Oftest 1-2 timer ad gangen, hvor du både lærer at skrive en god SEO-tekst og løbende får min feedback, mens du skriver.

Når jeg skriver SEO-tekster, arbejder jeg ofte ud fra et budget på 24.000 kroner ekskl. moms. For opstarten er tit den samme, uanset om jeg skal skrive få eller mange tekster, så på den måde kan jeg bedst være mit honorar værd. I dette budget kan du forvente 5-7 SEO-tekster, alt efter hvor meget rådgivning du får brug for undervejs.

Ring gerne til mig på 27 12 11 14, og hør om dit potentiale for nye kunder via Google, eller send en mail.

Læs evt. mere om SEO Odense, SEO Kolding eller SEO Aarhus.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER