Skal SEO skaffe din Kolding-virksomhed flere kunder?

[SEO Kolding]

Med SEO sikrer du, at dine kommende kunder ser din hjemmeside, når de er tæt på at købe. Du sparer penge til annoncer og kan fokusere på dine primære opgaver, fordi SEO ikke kræver din kontinuerlige opmærksomhed, som meget andet markedsføring gør.

Valg af søgeord er det vigtigste i alt SEO-arbejde: Dels skal vi finde de præcise søgeord, som flest søger på. Dels fortæller søgeordene, hvad kunden er på udkig efter, og jeg kan målrette teksterne efter det.

Eksempelvis har jeg selv skrevet forskellige SEO-tekster, alt efter om kunderne googler SEO-rådgivning, søgeordsanalyse eller SEO + Kolding.

For jo bedre vi rammer læseren, jo tættere er du på at sælge. Og dine SEO-tekster kan arbejde for dig i årevis, hvis de bliver skrevet professionelt fra starten. Og det gør de, hvis jeg skal skrive dem.

Derfor kan jeg skrive dine SEO-tekster

På CV´et står en journalistuddannelse + egen kommunikationsvirksomhed siden 2007.

Jeg var en af de første journalister, der specialiserede mig i SEO-tekster og følger løbende med, når Googles algoritmer ændrer sig. Heldigvis gælder én ting, hver gang det sker: Google søgerobotter bliver bedre til at vurdere kvalitet, og derfor bliver placeringerne ofte styrket for de professionelle tekster, mens de dårlige tekster falder.

2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday i Kolding, som er Nordens førende SEO-konference.

Som tekstforfatter med speciale i hjemmesider kan jeg både rådgive om, hvilke sider du har brug for, hvilke, der skal søgemaskineoptimeres efter hvilke søgeord, og hvordan du i øvrigt optimerer og målretter din markedsføring.

+ 15 år med egen konsulentvirksomhed gør også, at jeg kan rådgive dig om andre aspekter om din virksomhed end markedsføring. Blandt andet kundetype, unique selling proposition, forretningsstrategi samt prissætning. Og opdager jeg, at du kan optimere din virksomhed, skal jeg nok sige det.

Selv om jeg ikke driver mit SEO-firma fra Kolding, kan jeg sagtens skrive dine tekster og rådgive dig gennem onlinemøder. Og jeg har løst større SEO-opgaver for kunder, jeg aldrig har mødt IRL.

Derfor kan jeg også skaffe leads til dig fra Google, uanset om du driver

  • null
    en revisorforretning i Kolding
  • null
    en kursusvirksomhed i Vonsild
  • null
    en advokatvirksomhed i Bramdrupdam

Kræver opgaven, at vi mødes fysisk, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Og når jeg sælger effektivitet, skal sproget jo matche det. Derfor er der heller ikke noget sniksnak.

Nu har hjemmesiden en struktur, så det er let for kunderne at finde rundt: 1:1-forløb, kurser, bag om og referencer på hver sin underside. Samtidig kan jeg meget bedre dele relevante links og styre, at folk lander på de rette undersider. Blandt andet når jeg skriver opslag på LinkedIn.

Majbritt er nem at samarbejde med og vanvittig dygtig til at skrive, samtidig med at hun udfordrede mig. Især det sidste er vigtigt for os ejerledere, for vi har jo ikke nogen at sparre med in house.”

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006

Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

 

4 store nye, kunder på 3 måneder

“De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme. De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.“

Hvad koster SEO?

SEO fås i mange prisklasser, og det gør resultaterne også. Mine kunder vælger mig ikke, fordi jeg er den billigste, men fordi de tror på, at jeg er mine penge værd.

SEO er et af de områder, hvor vi altid kan gøre mere – og købe mere. Derfor har du brug for rådgivning om, hvordan du bruger dit markedsføringsbudget optimalt.

Når jeg prissætter en opgave, tager jeg udgangspunkt i budgettet og rådgiver dig om, hvordan du får mest effektiv SEO for de penge. Ofte skriver jeg 5-7 SEO-tekster, inkl. diverse rådgivning, for 24.000 kroner ekskl. moms.

Jeg anbefaler sjældent, at jeg skriver SEO-tekster for dig, hvis budgettet er mindre, fordi min opstart med valg af søgeord + interview med dig vil udgøre for stor en del af budgettet. Og jeg vil være mine penge værd.

Et billigere alternativ er, at du lærer at skrive dine SEO-tekster selv med mig som sparringspartner.

Har du spørgsmål om dit SEO-potentiale, så ring til mig på 27 12 11 14, eller send en mail.
Læs evt. mere om SEO Odense.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER