Skal din Haderslevvirksomhed have flere kunder via Google?

Med SEO får du kunder fra Google

[SEO Haderslev]

SEO skaffer dig kunder, mens du fokuserer på noget andet.
Se det her for dig:

Kunden har brug for det, du sælger og googler efter det.
Din hjemmeside dukker op. Kunden klikker, læser og bliver overbevist om at købe eller kontakte dig.

Derfor investerer ambitiøse virksomheder i SEO og gode hjemmesider, der arbejder for dem 24/7.

Effektiv søgemaskineoptimering fra SEO-skribent og journalist

Engang var SEO-tekster mekaniske tekster skrevet til maskiner. I dag honorerer Google kvalitetstekster, der gør læserne klogere og er skrevet i et godt sprog. Derfor er det din fordel, at jeg ikke alene har specialiseret mig i SEO-marketing og B2B-markedsføring. Jeg er også uddannet journalist, så jeg er rutineret i at skrive levende tekster målrettet præcise målgrupper og at sætte mig ind i nye emner.

Jeg var blandt de første danske journalister, der specialiserede mig i SEO-tekster og har skrevet + 1.000 SEO-tekster. Derfor er jeg en af de mest erfarne i dag. Så skal dine SEO-tekster ud at tjene penge for dig hurtigst muligt, er jeg et godt bud på en SEO-tekstforfatter.

2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday, Nordens førende SEO-konference

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

1-2-3. Så er du i gang med SEO

Du får dine tekster 1-2 uger efter, jeg har fået alle oplysninger. Leveringstiden er vigtig her. For Google kan først indeksere dine tekster rigtigt, når de er publiceret.

Det er en af flere grunde til, at jeg ofte anbefaler mine kunder at fremrykke SEO ift. andre markedsføringstiltag. For når den passive ventetid arbejder for dig, er det jo bare med at komme i gang.

Måske har du allerede fået lavet SEO og undrer dig over manglende resultater. Eller også har du set, hvor godt SEO allerede virker og vil sætte yderligere turbo på. I så fald trevler jeg din hjemmeside igennem mit SEO-værktøj og dokumenterer, hvad der allerede virker godt, og hvor vi kan sætte yderligere ind.

Er din SEO lavet rigtig, kan vi let forbedre det eksisterende, og længere tekster eller flere overskrifter kan forbedre resultaterne markant.

Som du kan se på postnummeret, driver jeg ikke mit SEO-firma fra Haderslev. Men efter vi alle er blevet digitale og vant til onlinemøder, er jeg ofte tekstforfatter til hjemmesider uden at møde kunderne fysisk. Så hold dig ikke tilbage, uanset om du driver

  • en kursusvirksomhed i Vojens
  • et revisionskontor i Sommersted
  • et eventbureau i Haderslev
Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Hvad koster SEO?

Skal jeg skrive dine SEO-tekster, anbefaler jeg et klippekort til 24.000 kroner ekskl. moms, der giver dig op til 7 SEO-tekster. I dette budget ligger rådgivning om valg af søgeord og evt. kundetype samt interview om dit firmas USP og konkurrencefordele, så jeg kan sælge dig bedst muligt med mine ord.

Den grundige opstart tager næsten lige lang tid, uanset hvor mange SEO-tekster du skal bruge. Og jeg anbefaler mange SEO-tekster på én gang, for at jeg kan være mine penge værd.

Her kan du læse mere om SEO-priser.

Ring til mig på 27 12 11 14, hvis du vil høre om dit potentiale for resultater på Google eller tale pris for en konkret opgave.

Læs evt. mere om SEO Odense og onlinetekstforfatning.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER