Søges salgstræning? Så læs med her

Har du brug for salgstræning, så du kan

  • tjene flere penge i din virksomhed?
  • vækste?
  • ansætte medarbejdere?
  • uddelegere flere af de opgaver, du gerne vil af med?

 

… så kan jeg hjælpe dig gennem et fleksibelt og effektiv salgstræningsforløb.

Salgstræning, som det passer dig

salgstræningFor at få succes med salg skal din markedsføring bakke op om dit salg. Derfor vil jeg begynde med at gennemgå din markedsføring for at sikre, at den arbejder bedst muligt for dig. Herefter vil vi sammen lægge en salgsstrategi for, hvilken ydelse du vil sælge, til hvem og hvornår. Og hvordan du griber salgsarbejdet an.

Du kan selv vælge, hvilken form for salgstræning, der passer bedst til dig eller sammensætte dit eget forløb med flere forskellige salgsteknikker.

Bearbejd kundens forbehold

Det interessante er aldrig, hvorfor kunden skulle købe din ydelse, men hvad der afholder ham fra at gøre det. Derfor vil jeg gennemgå dine kunders mulige forbehold med dig og se, om vi kan justere din vare, eller alternativt hvordan vi kan bruge forbeholdene aktivt i dit salgsarbejde.

Fang kundens købssignaler

For at lukke et salg skal du kunne høre, hvornår kunden er interesseret. Også selv han ikke siger det.

Ring kanvassalg fra A til Z

Her guider jeg dig til at finde navnene på interessante kunder og rådgiver dig om, hvordan du skal kontakte dem og følge op på kontakten, indtil du enten har lukket dit salg, eller kontakten kan betragtes som lukket. (Ved at mange gerne vil undgå kanvassalg, selv om det ofte er den korteste vej til et salg. Men der er heldigvis også andre metoder).

Hvorfor vælge salgstræning hos mig?

Jeg har

  • drevet min egen virksomhed med fokus på salg og markedsføring siden 2007
  • skrevet flere bøger om salg og markedsføring. Blandt andet Selvstændiges guide til flere penge, hvor jeg gennemgår kanvassalg, prissætning og salgsteknikker grundigt
  • holder salgskurser
  • har givet individuel salgsrådgivning, kommunikationsrådgivning og forretningsudvikling til flere hundrede

Pris for salgstræning

Du har flere muligheder for salgstræning:

Hvis du ved, at din markedsføring er i top, kan du nøjes med et mit 4-timers klippekort til 6.000 kroner eks. moms, hvor vi primært fokuserer på salgsrådgivningen.

Hvis du også gerne vil have mig ind over din markedsføring, anbefaler jeg i stedet et 10 timers klippekort til 13.500 kroner eks. moms.

Du er velkommen til at ringe til mig på 27 12 11 14 og få et kvarters smagsprøve på min salgstræning eller sende en mail med et spørgsmål.

Blogbanner monotasking

Skriv dit søgeord og tryk ENTER