Med SEO bliver din Fredericia-virksomhed set på Google

[SEO Fredericia]

SEO = Effektiv markedsføring 24/7.

Derfor får ambitiøse virksomheder søgemaskineoptimeret deres hjemmesider og bliver fremover kontaktet af kunder, når de er klar til at købe.

SEO er en af de opgaver, du kan investere tid eller penge i, når det passer dig. Så arbejder hjemmesiden for dig, når du har travlt.

Og gode SEO-tekster sørger ikke kun for at skaffe trafik fra Google til din hjemmeside. De sælger også eller motiverer læserne til at kontakte dig, så du kan sælge til dem på et møde.

Få SEO-tekster på få uger

Professionel SEO består af 3 parametre:

 • null
  SEO-tekster, der er kvalitetstekster skrevet efter en særlig struktur, så det er let for Googles søgerobotter at indeksere dem
 • null
  Teknisk optimeret hjemmeside, så siderne oploader hurtigt
 • null
  Links fra relevante hjemmesider til din hjemmeside

Men er SEO-teksterne ikke skrevet rigtigt, får du hverken succes med links og teknik.

Derfor begynder alt SEO-arbejde med at skrive SEO-tekster efter særligt udvalgte søgeord: Søgeord, mange googler, og som stadig er så præcise, at kunderne vil være på udkig efter netop en virksomhed som din, når de foretager søgningen.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Lone Lings_0006
 Lone Lings, Rumdesigner, Implacement

4 store, nye kunder på 3 måneder

 “De første 3 måneder efter min nye hjemmeside blev lanceret, fik jeg 4 nye kunder fra den.

Flere af kunderne havde fundet min hjemmeside på Google. Måske dem alle. Og fordi teksterne er målrettet min kundetype og besvarer kundetypens spørgsmål, er de klar til at købe et betalt rådgivningsmøde med det samme.

De fleste opgaver ligger mellem 100.000 og 500.000 alene det første år. Herefter plejer kunderne at vende tilbage med opgaver løbende, så det bliver til rigtig mange penge.”

Som SEO-konsulent kan jeg understøtte din SEO på flere måder

Jeg kan

 • skrive dine SEO-tekster, så de kommer ud at arbejde for dig få uger efter, jeg har fået relevant info. Klart den mest effektive model

 • undervise dig i at skrive dine SEO-tekster selv. Herefter kan du skrive alle de SEO-tekster, det skal være

 

Min baggrund for at skrive SEO-tekster er, at jeg er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole og har efteruddannet mig til onlinetekstforfatter. Siden 2007 har jeg drevet min egen kommunikationsvirksomhed, hvor jeg primært er tekstforfatter til hjemmesider og SEO-tekster og rådgiver om markedsføring og segmenteringsværktøjet kundetyper.

I dag er jeg en af de danske journalister, der har arbejdet med SEO i længst tid, og jeg har skrevet + 1.000 SEO-tekster.

2024 holdt jeg oplægget Ram målgruppen med SEO på SEOday, Nordens førende SEO-konference.

Derfor vælger mine kunder mit SEO-firma, når de søger kvalitet og effektivitet.

Som du kan se på postnummeret, arbejder jeg ikke fra Fredericia. Men qua moderne måder at holde onlinemøder har jeg kunder over hele landet. Og jeg løser jævnligt større skriveropgaver for kunder, jeg aldrig har mødt fysisk. Så ring gerne til mig på 27 12 11 14, hvis du søger SEO marketing til en virksomhed i Taulov, Erritsø, Middelfart eller Snoghøj.

Mine SEO-priser er:
Fra 6.000 kroner for undervisning
24.000 kroner ekskl. moms for op til 7 SEO-tekster

Når jeg hører mere om din opgave, laver vi selvfølgelig en konkret aftale.

Læs evt .mere om SEO Odense eller SEO Kolding.

Kira portræt (002)

Kira Paulli, Videoproducent, Pixiweb

Hele hjemmesiden blev bedre

“Jeg vidste godt, at Majbritt er effektiv og professionel. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor hurtigt hun afleverede mine nye SEO-tekster, og at hun havde fanget så præcist, hvordan de skulle skrives. Det var mikroskopisk, hvad jeg ville have rettet.

På min gamle hjemmeside havde jeg selv skrevet teksterne, og dengang fik jeg aldrig kunder via hjemmesiden. Det gør jeg nu.

Og nu bliver læserne på min hjemmeside i dobbelt så lang tid, og antallet af nye besøgende er mere end fordoblet.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER