Skal gode tekster markedsføre din Slagelsevirksomhed?

Med en fast tekstforfatter kan du altid få skrevet de tekster, du har brug for.

Uanset om du har en større opgave og søger en tekstforfatter til hjemmesiden eller en markedsføringskampagne med mange nyhedsbreve, eller du har brug for salgsbreve ad hoc.

Og uanset om du primært søger nye lokale kunder fra Slagelse eller kunder fra resten af Danmark. Og måske internationalt.

Og du slipper for selv at sidde ved tastaturet eller have dårlig samvittighed over, at du ikke gør det, eller bruge kostbar tid på at lære, hvordan du skriver de forskellige typer markedsføringstekster, så de virker efter hensigten.

Laver du et samarbejde med mig, vil jeg

 • null
  rådgive dig om din markedsføringsstrategi, så du bruger dit markedsføringsbudget rigtigt
 • null
  interviewe dig, så jeg kan slå på de rette USP´er i dine tekster
 • null
  skrive teksterne på baggrund af dine svar på mine spørgsmål + min viden om salgspsykologi og markedsføring

Med gode tekster …

… kan du gå fra at bruge lang tid på opsøgende telefonsalg til i stedet for at tale med mulige kunder, når de selv ringer ind til din Slagelsevirksomhed, efter de er blevet overbevist om, at du er den rette, og at du er dine penge værd.

Og når kunderne selv ringer, er det både lettere at sælge og tage den rette pris, samtidig med at du slipper for at bruge tid på forgæves opkald til mulige kunder. Og du skal kun betale for mine tekster én gang.

Er jeg den rette tekstforfatter til dig?

Måske.

Min baggrund er en journalistuddannelse, og siden 2007 har jeg drevet mit eget kommunikationsfirma, hvor digital markedsføring og online tekstforfatning er mit primære fokus. Derfor er jeg specialiseret i

 • kunderejsen på hjemmesiden, så læserne bliver kunder
 • gode salgstekster, der viser, at du er den førende på dit felt
 • SEO-tekster, så kunderne kan finde dig på Google
 • nyhedsbreve, så læserne bliver mindet om dig, til de bliver klar til at blive kunder

 

Samtidig rådgiver jeg dig også gerne om din kundetype, produktudvikling og prissætning. For især de første 2 parametre er vigtige for, at salgsteksterne kommer til at virke.

Læs evt. mere om Tekstforfatter Ringsted eller Tekstforfatter Roskilde.

Selv om min virksomhed ikke ligger i Slagelse, kan jeg sagtens skrive for dig qua onlinemøder eller samtaler per telefon. Selvfølgelig kommer jeg gerne til Slagelse og omegn, hvis opgaven kræver det, som da jeg dækkede en personaledag på Storebæltsskolen i Korsør.

Så ring endelig til mig på 27 12 11 14, uanset om du

 • er LEAN-konsulent i Slagelse
 • har et revisorfirma i Sorø
 • er advokat i Skælskør
 • driver et hotel i nærheden af Næsby Strand

 

Så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan optimere din markedsføring, og om jeg vil være den rette tekstforfatter til dig.

Jeg skriver alle tekster gennem mine populære klippekort.

Laila_3
 Laila Nygaard, Nygaard Grafisk

 

Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

 ”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

”Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER