Erfaren tekstforfatter til din Roskildevirksomhed?

Tekstforfatter Roskilde:

Har du brug for en kreativ tekstforfatter i eller omkring Roskilde?

En tekstforfatter, der har specialiseret sig i onlinemarkedsføringstekster og er uddannet på Journalisthøjskolen?

Så kan jeg være den, du leder efter.

Måske har du brug for en med en skarp pen, fordi du skal til at markedsføre en ny virksomhed eller et nyt koncept. Eller måske sælger din eksisterende markedsføring ikke godt nok.

Og da din tid er værdifuld, vil du enten uddelegere al tekstforfatning eller undervises, så du fremover kan skrive teksterne effektivt selv.

Pænt goddag. Jeg hedder Majbritt lund, og siden 2007 har jeg haft min egen kommunikationsvirksomhed, hvor jeg skriver tekster, underviser i at skrive og rådgiver mine kunder om den mest effektive markedsføringsstrategi, så de kan bruge deres markedsføringskroner bedst.

Ofte er jeg med til at lægge strategien for alle mine tekstforfatningskunder, men har du allerede en gennemarbejdet kommunikationsstrategi, kan jeg sætte mig til tasterne – efter et effektivt interview med dig eller udvalgte af dine medarbejdere.

Når jeg primært skriver onlinetekster, skyldes det den store efterspørgsel på tekster til hjemmesiden, SEO-tekster og nyhedsbreve + min egen ambition om at være mine penge værd. Og det kan jeg lettest være med onlinemarkedsføring, hvor mine ord arbejder for dig hele tiden. Og når du styrker din markedsføring online, kan du sælge til kunder i Roskilde og måske langt væk fra Roskilde på en gang. Det er effektivt og en god investering.

Desuden er det mere fleksibelt for både dig og mig, at vi let kan ændre såvel tekst som billeder online, ligesom du sparer udgifter til trykkeri.

Læs evt. mere om SEO Roskilde.

Hvis dit behov specifikt er trykt materiale som foldere, årsberetninger eller ligefrem bøger, kan jeg selvfølgelig også skrive de tekster.

Hvem kan have brug for en tekstforfatter?

Store og små virksomheder, der vil have nye kunder eller sælge mere til de eksisterende.

Ofte kan vi samarbejde effektivt gennem telefon eller onlinemøder. Ellers kan vi mødes på mit kontor eller hos dig i Roskilde. Derfor har jeg flere Roskildekunder på kundelisten. Blandt andet Dorthe Søgaard, Ecovon, Roskilde, som du kan møde længere nede.

Hvad koster en tekstforfatter i Roskilde?

Alle mine skriveopgaver løses gennem mine klippekort.

De mindste skriveopgaver, jeg tager ind, finansieres med mit mindste klippekort på 6.000 kroner ekskl. moms. Er der mere tid tilbage på klippekortet, når jeg har sat det sidste punktum, gemmer du de resterende klip til kommende tekster eller markedsføringsrådgivning.

Klippekortet giver os begge et fleksibelt samarbejde, og samtidig kan jeg give dig en stor mængderabat alt efter størrelsen på dit klippekort. For at jeg kan give dig en konkret pris på din opgave har jeg brug for at drøfte opgaven med dig.

Søger du en tekstforfatter til hjemmesiden, begynder priserne ved 13.500 kroner ekskl. moms.

Så ring endelig til mig på 27 12 11 14, eller send en mail.

Dorthe_Søgaard

Dorthe Søgaard, Ledelseskonsulent, evocon, Roskilde

 

Købsprocessen blev forkortet med Majbritts tekster

“På få uger skrev Majbritt 7 tekster til min hjemmeside. Det ville have taget alt for lang tid for mig selv at skrive dem.

Og på den her måde kom teksterne ud og arbejde for mig med det samme. Både i forhold til at sælge mig via hjemmesiden og i forhold til at blive fundet af Google. Og de spiller sammen og linker til hinanden. Samtidig kan jeg bruge skrivestilen som skabelon, nu hvor jeg selv skriver SEO-optimerede blogindlæg.

Jeg kan mærke, at potentielle kunder ikke længere stiller spørgsmål ved min baggrund, som de gjorde før, fordi det står så tydeligt på hjemmesiden.

Samtidig går der nu kortere tid, fra de viser interesse, til de beder om et konkret tilbud, så jeg kan jo se, at de lange tekster virker for min målgruppe. Ligesom Majbritt sagde at de ville gøre.

Jeg var ikke i tvivl om, at Majbritt var den rette til at hjælpe mig med mine tekster, for jeg ved, at hun både har styr på SEO og på at ramme målgruppen på samme tid. Derfor vil jeg anbefale Majbritt til alle, der vil være skarpere på deres hjemmeside.“

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder. Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER