Skal tekstforfatteren sælge din Ringstedvirksomhed med ord?

[Tekstforfatter Ringsted]

Freelanceskribent, onlinetekstforfatter, copywriter eller journalist.

Ja, jeg lystrer mange titler. Og søger du en erfaren tekstforfatter til fast samarbejde eller enkeltopgaver, kan jeg være den, du leder efter.

Du tilhører min målgruppe, hvis du kan se dig selv i den her beskrivelse:

Du er ambitiøs med alt, hvad du laver. Særligt din virksomhed. Dine kunder opnår nogle gode resultater – takket være din ekspertise og erfaring. Men din markedsføring viser ikke, hvad du kan. Enten fordi du ikke har haft tid til at optimere, eller fordi du mangler kompetencerne in house.

Og du ærgrer dig. Fordi du ved, at du mister kunder og får sværere ved at tage den pris, som du er værd, med din eksisterende markedsføring.

Det kan vi selvfølgelig gøre noget ved. Og det synes jeg, at vi skal.

Du kan hyre mig til stort set alle typer tekstopgaver.

I den online verden er det oftest

Og går vi til den trykte markedsføring, skriver jeg

Effektiv markedsføring af virksomhed i Ringsted

Ofte indleder vi markedsføringssamarbejdet med en gennemgang af din hjemmeside, og jeg kommer med mine bud på, hvor du vil vinde mest ved at sætte ind. Det kan være, at nogle af teksterne på din hjemmeside let kan optimeres, så de lander øverst på Google, eller at du allerede har et blogindlæg eller en god e-bog vi kan bruge til at samle flere læsere ind til dit nyhedsbrev.

Da jeg altid har fokus på, hvordan jeg bedst kan være mine penge værd, er jeg god til at finde de billige og effektive genveje. Og samtidig fraråder jeg det også, hvis du gerne vil have mig til at skrive en tekst, jeg tvivler på, vil tjene sig ind.

På kundelisten er blandt andet revisionsfirmaet Ecovis, Ringsted og Ringsted Kommune.

ditte-ny-hj

Forstår at tale til SEO-begynderen

“Jeg har i min rolle af iværksætterkonsulent, efterhånden deltaget i en del SEO-arrangementer, hvor målgruppen var iværksættere og små virksomheder. Jeg synes ofte, at udfordringen har været, at indholdet blev for teknisk og komplekst, til at det var omsætteligt for deltagernes egne virksomheder.

Med den workshop vi hyrede Majbritt Lund til i Ringsted Erhverv var det anderledes. Her gik vi faktisk derfra med nogle ret forståelige værktøjer, som man kan gå direkte hjem og implementere. Majbritt forstår at tale til SEO-begynderen.”

Ditte Mørck Lichinger Jessen
Erhvervskonsulent, , Ringsted Erhverv

Søges tekstforfatter til kommunikationskursus?

Måske har du ikke brug for, at jeg skriver alle dine tekster for dig. Nogle kunder foretrækker, at jeg udelukkende skriver salgsteksterne til deres hjemmeside, mens de selv lærer at skrive blogindlæg og nyhedsbreve. Særligt hvis du arbejder med noget, som mange søger på Google, kan det være rentabelt, at du selv lærer at skrive søgemaskineoptimerede salgssider eller blogindlæg.

Du kan enten hyre mig til et skrivekursus, ligesom Ringsted Erhverv har gjort. Eller du kan booke et individuelt skriveforløb, hvor jeg underviser dig i netop den teksttype, du har mest brug for at lære. Vælger du sidstnævnte, kan vi tit gå i gang med få dages varsel.

Så hvis du gerne vil ud over stepperne hurtigst muligt, er det løsningen for dig.

Hvad koster tekstforfatning?

Alle skriveopgaver løses gennem mine klippekort, ligesom du også kan bruge klippekortet, hvis du overvejer et skriveforløb.

Ring gerne til mig på 27 12 11 14, hvis du vil høre min pris på en konkret opgave, eller hvis du overvejer at lære at skrive selv.

Mine meritter som tekstforfatter

Er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole og har været selvstændig kommunikationsrådgiver og tekstforfatter siden 2007. Særligt med fokus på B2B-markedsføring.

Har blandt andet holdt oplæg på SEOday, EMAIL SUMMIT og MarketingCamp.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER