Vil du øge omsætningen med en kommunikationskonsulent?

Kunne det her være dig:

 • Du vil være sikker på, at hele din markedsføring virker optimalt
 • Du bruger for lang tid på at tale med forskellige konsulenter, der hjælper på hvert deres specialområde, og kan ikke helt gennemskue, hvordan konsulent A´s arbejde påvirker konsulent B´s
 • Du søger faglig sparring eller et mindre kommunikationsbureau for at tage stilling til, hvilken form for kommunikation og markedsføring, du skal investere i
 • Dit firma har ikke brug for en kommunikationskonsulent på fuld tid

 

I så fald kan løsningen være at bruge mig som ekstern kommunikationskonsulent.

Sådan kan kommunikationskonsulenten arbejde for dig

kommunikationskonsulentMed kommunikationsstrategier, er der så mange muligheder, at det ikke er rentabelt at bruge dem alle. Derfor er mit fokus altid, hvornår det vil være hensigtsmæssigt at sætte de forskellige tiltag i gang, og hvilke tiltag der vil gavne dig bedst. Både på kort og langt sigt.

Som kommunikationskonsulent kan jeg understøtte din virksomhed med en samlet, strategisk kommunikation. En kommunikation, hvor vi analyserer hvordan de forskellige kommunikationstiltag kommer til at påvirke hinanden, så vi ikke sætter mere i gang, end du har brug for.

Med min baggrund som journalist og tekstforfatter er mit primære fokus, at dine salgstekster og nyhedsbreve sælger, og at dine SEO-tekster både bliver funder på Google og sælger. Men jeg har også fokus på dine øvrige kommunikationskanaler, så som sociale medier, visitkort og trykt markedsføringsmateriale.

For nogle tiltag er kun hensigtsmæssige for dig, hvis de indgår i den rette kontekst.

Du kan bruge mig som kommunikationskonsulent på flere måder. Jeg kan

 • rådgive dig om, hvilken kommunikationsstrategi, der vil være bedst for dig
 • stå for din samlede kommunikation og markedsføring sammen med mine dygtige samarbejdspartnere
 • projektlede og koordinere de samarbejdspartnere, du allerede bruger i dag. Så behøver du ikke at fokusere på delopgaverne og skal kun fokusere på resultaterne
 • undervise dig, så du kan løse opgaverne selv

Hvorfor vælge mig som din kommunikationskonsulent?

Jeg

 • er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole 2003
 • har haft min eget kommunikationsvirksomhed siden 2007
 • har rådgivet flere hundrede om kommunikation, salg, markedsføring og SEO
 • har skrevet 3 trykte bøger om salg og kommunikation og en række e-bøger.

 

Desuden ser jeg ikke kun på din kommunikation, men på din samlede forretning. Så vi sikrer, at du også tjener mange penge på det, du sælger.

Hvad koster en kommunikationskonsulent?

Du har mulighed for at bruge mig som kommunikationskonsulent til flere forskellige priser alt efter dit forbrug. Mine timepriser for kommunikationsrådgivning ligger mellem 900 og 1.500 kroner i timen eks. moms, alt efter hvilken løsning du vælger.

Du er meget velkommen til at ringe til 27 12 11 14 og få en smagsprøve på, hvordan jeg kan rådgive dig. Du kan også sende en mail.

Send et spørgsmål til kommunikationskonsulenten

En fordel at Majbritt både kan rådgive og skrive

Laila Nygaard, Nygaard Grafisk

”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen. Derfor giver jeg Majbritt 5 ud af 5 stjerner.”

Kommunikationskonsulent
Skal jeg også rådgive dig om kommunkation?

Skriv dit søgeord og tryk ENTER