Videoserie:
Arbejd strategisk med nyhedsbreve og video

Videomarkedsføring og nyhedsbreve har flere fællestræk end de fleste er klar over. Dem gennemgår videoekspert Thomas Martinsen og jeg i de 4 videoer her:

Video 1:

Læg en strategi, før du begynder at skrive eller filme. Når du ved, hvad du vil have ud af såvel nyhedsbrev og video har du meget større sandsynlighed for at nå dit mål.

13 minutter

Video 2:

Noget af det vigtigste i din strategi er, hvor du vil linke til. Mange begår den fejl at linke til enten forsiden på hjemmesiden eller til YouTube. Hvorfor det er et problem, og hvad du skal gøre i stedet, kan du se her.

7 minutter

Video 3:

Du skal bestemme, hvad læseren eller seeren skal fokusere på. Derfor skal de ikke have noget valg. Når du kun deler et link i dit nyhedsbrev, kan du lettere motivere dine læsere til at klikke på dette ene link. Samtidig kan du sprede dit indhold over flere forskellige nyhedsbreve. Uanset om der er tale om videoer, blogindlæg eller andet.

6 minutter

Video 4:

Ja, det tager tid at skabe godt indhold. Derfor skal du dele og genbruge så meget som du kan. Det gennemgår vi i videoen her.

8 minutter

Blogbanner nyhedsbrev
Andre har også læst:

Skriv dit søgeord og tryk ENTER