Søger du en professionel tekstforfatter?

[Tekstforfatter, Viborg]

Kan du svare ”ja” til de her spørgsmål:

Får du tit kunder gennem din hjemmeside eller anden markedsføring?
Er du glad for at skrive dine markedsføringstekster?
Er du god til det?

Hvis ikke, kan du måske til gengæld kan svare ”ja” til de her spørgsmål:

Vil du gerne slippe for at sælge?
Vil du gerne slippe for at skrive dine markedsføringstekster selv?
Vil du markedsføres gennem tekster, hvor det er hævet over enhver tvivl, at dine kunder netop skal vælge dig – i stedet for dine konkurrenter?

I så fald: Pænt goddag. Jeg hedder Majbritt Lund og kan være den tekstforfatter, du søger.

Jeg er uddannet på journalisthøjskolen i Århus og har drevet mit eget kommunikationsbureau siden 2007. Her er jeg primært tekstforfatter til hjemmesidetekster og onlinetekstforfatter, for du opnår så mange fordele online – sammenlignet med trykt markedsføring:

 • null
  Når teksterne er skrevet, kan de arbejde for dig i mange år fremover
 • null
  Får du brug for at ændre noget, kan vi let redigere online
 • null
  Du sparer penge til trykkeri og distribution
 • null
  Dine tekster arbejder – og kan tjene penge til dig – fra det øjeblik, vi publicerer dem
 • null
  Dine kunder foretager den største del af deres research online

Bare for at tage nogle af de mest oplagte.

Derfor er tekster til hjemmesiden, SEO-tekster og nyhedsbreve en stor del af min forretning, og netop den strategi kan du også bruge – så din markedsføring skaffer nye kunder til dig, mens du løser opgaver for de eksisterende kunder – og tjener penge.

Læs evt. mere om SEO Viborg.

Har du brug for artikler, pressemeddelelser, salgsbreve, foldere m.m., kan jeg også skrive dem for dig. Og jeg rådgiver dig gerne, før jeg begynder på en opgave, så vi sikrer, at du får de tekster, der vil arbejde bedst for dig.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.”

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Hvad koster en tekstforfatter?

Alle mine opgaver løses gennem mine klippekort.

Du kan både bruge dit klippekort på, at jeg skriver eller rådgiver dig eller begge dele. Ring gerne til mig på 27 12 11 14 eller send en mail. Så kommer jeg med en pris på din opgave.

Som du kan se på min adresse, driver jeg ikke min virksomhed fra Viborg. Men den midtjyske dialekt er der stadigvæk:

Jeg er født i Århus, opvokset i Galten og student fra Århus, før jeg begyndte på Medieskolerne i Viborg + Journalisthøjskolen i Århus. Herudover har jeg skrevet for både Herning Folkeblad og Midtjyllands Avis. Så dialekten er der af en grund.

I dag har jeg kunder fra hele landet.

Særligt efter alle har vænnet sig til onlinemøder, får jeg flere og flere kunder fra Jylland. Så jeg kan sikkert også skrive dine tekster, uanset om du er LEAN-konsulent i Viborg, IT-arkitekt i Hald Ege eller advokat i Overlund.

Og jeg skriver jævnligt hele hjemmesidetekster for kunder, jeg aldrig har mødt i virkeligheden. Sågar med lige så stor succes, som når jeg møder kunderne fysisk.

Kræver din opgave det, kommer jeg naturligvis gerne vil Viborg.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER