Skal jeg markedsføre din Skivevirksomhed med ord?

Tekstforfatter Skive:

Som tekstforfatter kan jeg optimere din markedsføring og give dig mere tid til det vigtigste. Så du både kan få flere kunder – og mere tid til at løse opgaver for dem. Lyder det attraktivt? Så læs videre.

Det kan være, du kan se dig selv i det billede her:

Du driver en god forretning i dag. Men det kan man ikke se i din markedsføring. Måske er du aldrig blevet rigtig tilfreds med de tekster, du har i dag, eller måske er din markedsføring ikke blevet opdateret i mange år.

Hvis det ikke er tydeligt for dine kunder, at du er en af de førende på dit felt, har de ikke nogen specifik grund til at vælge dig – frem for dine konkurrenter. Og vælger de dig til alligevel, har de ikke nogen grund til at betale mere.

Så gode markedsføringstekster kan hurtigt tjene sig selv hjem. Især hvis de er tænkt ind i en gennemtænkt strategi, så de forskellige steps på kunderejsen hænger sammen. Den strategi kan jeg også lægge sammen med dig.

Har du allerede en knivskarp markedsføringsstrategi, kan jeg selvfølgelig kaste mig over dine tekster med det samme:

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.”

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Journalist, tekstforfatter og onlinestrateg

Min baggrund er en journalistuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole + diverse kurser i onlinemarkedsføring. Derfor får du en online tekstforfatter, der både kan overskue store mængder info, stille de gode spørgsmål og skrive, så læserne læser dine tekster helt færdig – og handler.

I dag driver jeg mit eget kommunikationsbureau, hvor jeg primært er tekstforfatter til hjemmesider.

Som du kan se på adressen, arbejder jeg et stykke fra Skive. Det skal nu ikke forhindre mig i at skrive for dig. Jeg har i forvejen mange kunder over hele landet. Og særligt efter alle er blevet vant til at holde møder online, betyder geografien jo ikke nær det samme som tidligere.

Jeg hører gerne fra dig, uanset om du er

  • advokat i Skive
  • revisor i brårup
  • LEAN-konsulent i Rønbjerg

 

Eller noget helt fjerde.

Ring på 27 12 11 14 og hør, hvordan jeg vil løse din opgave, og hvad den vil koste.

Jeg løser alle mine opgaver gennem mine klippekort, som du både kan bruge til tekstforfatning og rådgivning.

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER