Professionel tekstforfatter til din Esbjergvirksomhed

[Tekstforfatter Esbjerg]

Med en dygtig tekstforfatter opnår du mange fordele.

Du

 • null
  undgår at miste kunder, fordi din markedsføring er uklar, eller din hjemmeside ikke findes på Google
 • null
  slipper for at sætte dig ind i, hvilke typer markedsføringstekster du har brug for – og lære hvordan du skriver for dem
 • null
  kan bruge din tid på det, du er bedst til og tjener penge på
 • null
  fremstår som eksperten på dit felt, så det er let for potentielle kunder at se, hvorfor de netop skal vælge dig

Med andre ord: En tekstforfatter er ikke en udgift for dig. Men en investering i dit salgsarbejde. Og med de rette markedsføringstekster og en gennemtænkt strategi for kunderejsen kan du påvirke dine potentielle kunder, netop når de er på udkig efter en med din ekspertise.

Ofte foregår kunderejsen sådan her:

 1. Din kunde googler din ydelse eller et spørgsmål indenfor dit speciale

 2. Din SEO-tekst vises på Google

 3. Læseren bliver overbevist om, at du er den fremmeste på dit felt og ringer til dig for at lave en aftale. Eller han læser dit blogindlæg og tilmelder sig dit nyhedsbrev og bliver kunde senere

 

Klik. Klik. Klik.

Lyder det ikke attraktivt? Selv har jeg brugt netop den markedsføringsstrategi i + 10 år. Den er både effektiv og billig. For når du først får banket din SEO-tekst ind på den attraktive side 1 på Google, ligger du forholdsvis stabilt. Mange af mine egne SEO-tekster sender dagligt trafik til min hjemmeside, selv om jeg ikke har rørt ved dem i + 5 år.

Derfor har jeg specialiseret mig i onlinemarkedsføring. For som regel er mine kunders markedsføringsbudget brugt bedst online. Og online kan du både ramme mulige kunder fra Esbjerg og byer langt væk fra Esbjerg på en og samme tid.

MichaelThygesen

Kunde til 100.000 kr. og flere i min pipeline

“Efter Majbritt har skrevet teksterne til min hjemmeside, har jeg fået 5 gange så mange besøgende på den.

I løbet af det første halve år landede jeg en opgave til 100.000 kroner til én kunde, som havde fundet min hjemmeside på Google. Det har jeg aldrig oplevet før. Og nu har jeg flere kunder i min pipeline i samme prisklasse på grund af hjemmesiden.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Michael Thygesen
Ejer, Work Efficiently

Få en tekstforfatter, der også rådgiver dig

Har du allerede en professionel hjemmeside, kan det være rentabelt at supplere med andre markedsføringstiltag. Så som en folder, salgsbreve eller medieomtale i JydskeVestkysten eller de landsdækkende medier.

Her kan du også trække på mig og min skarpe pen og journalistuddannelse.

Når jeg får nye kunder, tager vi altid en grundig snak, så vi sikrer, at jeg skriver de tekster, der giver mest værdi for pengene. Nogle gange kan vi hurtigt afklare opgaven og det forventede udbytte. Andre gange indleder vi samarbejdet med et rådgivningsmøde, hvor vi optimerer markedsføringsstrategien. Og jeg fraråder tekstforfatning af de tekster, hvor jeg ikke tror, jeg vil være mine penge værd.

Som du kan se på min adresse, hører min virksomhed ikke til i Esbjerg, men jeg har kunder i hele landet. Særligt får jeg mange kunder fra Jylland, nu hvor digitale møder er blevet en fast del af manges hverdag. Og tit løser jeg endog store opgaver for kunder, jeg aldrig før har mødt i virkeligheden.

Derfor kan jeg sikkert også skrive dine markedsføringstekster, hvis du

 • er revisor i Bramming
 • driver et advokatfirma i Hjerting
 • har en produktionsvirksomhed i Varde

 

Og kræver opgaven det, kommer jeg selvfølgelig gerne til Esbjerg.

Laila_3
 Laila Nygaard, Nygaard Grafisk

 

Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

 ”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

”Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER